رفتن به مطلب

چشمک زدن هارد لب تاپ - پی سی

AtAgAmEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام بر شما

دوستان من کلاً هر هاردی رو میگیرم هارد هر یک ثانیه یه چشمک میزنه در حالیکه کاری هم انجام نمیدم (هر هاردی که رو سیستم جدید دارم یا قبلاً داشتم )

امروز دیدم از لب تاپ صدایی شبیه صدای کلیک ماوس میاد دقت کردم دیدم که از هر 3-4 چشمک هارد لب تاپ یکیش این صدارو داره در حالی که کاری هم باهاش نمیکنم - هارد 750 با 5400 دور هستش و ساتا

علت چیه ؟

دیفراگ هم کردم ولی باز همونه و یه خورده هم سرعت هارد احساس میکنم پائین اومده ( از کپی مطالب به فلش میدونم ، 3 گیگ فایل رو 20 دقیقه طول میکشه کپی کنه در حالیکه همان فایل رو قبلاً خیلی کمتر از اینا کپی میکرد ، فلش هم usb3 و پورتی که وصل میکنم به لب تاپ usb3 هستش و خیلی هم فلش رو داغ میکنه دست رو میسوزونه ، از موقع خرید اینجوری بود ولی وقتی این فلش رو به usb2 میزنم یا فلش usb2 رو به پورت usb3 میزنم همچین چیزی وجود نداره )

مشکل چیه ؟

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

برای من که عین ثانیه شمار میمونه . چشمکش قطع نمیشه ;) حساس نباش به این چیزها . هر چقدر حساس تر باشی ، ایراد بیشتری پیدا میکنی و بد تر میشه .

در مورد پورت USB ، بهتر یک فلش دیگه رو هم امتحان کنی . شاید مشکل از فلش باشه .

لینک به دیدگاه

اگه از ویندوز 7 استفاده می کنی search index رو غیر فعال کن. همچنین دفراگ اتوماتیک رو هم غیرفعال کن. اینا معمولا باعث این کار میشن

لینک به دیدگاه

این که چیزی نیست من هفته پیش سیستم رو که روشن میکردم سی پی یوم یه تیک رو لود 30 بود! (چه ربطی داشت؟)rolling%20on%20the%20floor.gif

-------------------------------------------------------

با آقا حامد موافقم رو هارد حساس نشو مال منم همینطوره.

فلش هم احیانا از فلشه رو سیس دیگه تست کن. :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

غیر فعال هستن /

حامد فلش رو به USB3 پی سی وصل میکنم داغ نیشه خیلی کمتر از اون ولی کلاً با پورت USB2 داغ شدنی در کار نیست

پس اون صدای کلیک ماوسی که میاد از هارد چیه ؟؟؟؟

حساس نشو حساس نشو =)) :Hee Hee: :batting eyelashes:

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

صدای هد هارد هست . چون خیلی دقت کردی میشنویش :D اگر بیخیال بودی اصلا صدا نمیومد . الان دیگه ولت نمیکنه :D;)

ممکنه فلش تو USB3 مشکل داشته باشه و با انتقال اطلاعات تو اون استاندارد داغ کنه . فلشت ندل USB3 هست دیگه ؟ از این مدلهای خوبه یا نه معمولی ؟ گارانتی داره ؟ روی یه سیستم دیگه USB3 همین فلش رو امتحان کن . اگر داغ کرد با گارانتیش تماس بگیر .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حامد سیلیکون پاور هستش 8 گیگ

گارانتی ماله داده پرداز رایانه متین هست :unsure:

آقا ثدای هارد از 4 - 5 متری شنیده میشه / به خدا حساس نیستم/

برنا مه ای چیزی هست که ببینم هارد مشکل داره یا نه/ فعلاً با HD TUNE گزینه Scan err زدم/ دو ردیف مونده توم شه هنوز خبری نییست ولی این ردیف های آخر بد جور صدا میکنه لامصب هر ثانیه 2 بار

لینک به دیدگاه

اگر اینقدر صدا شدیده ، احتمالا هارد مشکل پیدا کرده . مشکل مکانیکی . به نظر من اول یه بک آپ از اطلاعاتت بگیر . بعد با گارانتی تماس بگیر . دیگه این قدر نباید صدا داشته باشه .

فلش رو هم روی سیستم دیگه که USB3 داره امتحان کن . اگر اونجا هم همینطور بود ، مشکل از فلشه . اگر مشکلی نداشت ، پورت USB3 مشکل داره .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون حامد / فردا انشاالله میبرم نمایندگی فروش/ خدا کنه کار خاصی نداشته باشه

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

سلام بر شما بعد از روزها دوباره سروکلم پیدا شد

آقا بردم نمایندگی فروش گفتم مشکل هارد چیه بعد از 8 روز تماس گرفتم که شماره رهگیری بدین تا از ماتریس پیگیر شم

گفتن نفرستادیم به گارانتی خودمون اینجا 2 روز تست زدیم هارد مشکلی از خودش نشون نداد

گفتم پس برا چی اون صدا رو میده ( مثل اینکه نوک خودکارو میزنی به شیشه ) ؟؟

گفتن بعضی ها از هاردها این صدارو دارن ولی مشکلی دیده نمیشه !!!

با این برنامه هم تست کردم بچه ها چیزی گزارش نکرد ولی از 57% به بالا اون صداش شروع شد یه 3-4- ثانسه صدا میداد یعد میرفت 5-6 دقیقه خبری نبود ازش

اینم عکس از گزارش برنامه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...