رفتن به مطلب

Recommended Posts

درود بر همگی

قبل از هرچیز جهت معرفیه خودم، شناخت بنده و هدفم از انجام ماین باید عرض کنم؛ من 60-50 میلیون تومن بودجه دارم که حقیقتاً نه میشه باهاش کار و کاسبی راه انداخت و نه سود سپرده ی بانکیش زخمی رو دوا میکنه! اهل معامله، بورس، فارکس، ترید و... هم نیستم. مجردم و همین که ماهیانه حدود 4-3 میلیون درآمد داشته باشم کفاف گذرون زندگیمو میده.

حالا با این تفاسیر؛
قصد تهیه ی یک یا دو عدد دستگاه ASIC و یا جمع کردن یه ریگِ ماین و استخراج اِتریوم یا حالا ارزِ دیگه ای که بازار و قیمت نسبتاً خوبی داشته و با تجهیزات بنده نیز قابل استخراج باشه رو دارم.
در حال حاضر قطعات ذیل رو تهیه کردم:
MB: ASUS B250F Gaming
RAM: Geil DDR4 8GB
CPU: Intel Pentium G4560
SSD: Samsung 250GB
PSU: Green 1050 OC
CASE: Green Z7 Gladiator + 7x Fan Green GF120-FSB 1100RPM

و اما سوالاتم:
1- کارت گرافیک رو نو تهیه میکنم و میخوام برای شروع 2 یا 3 عدد RX580 8GB یا RX6600 XT 8GB بگیرم. بین این دو کدومو پیشنهاد میکنید؟ از سایر پیشنهاداتتون هم استقبال میکنم.
2- اگه الان چنتا RX580 بگیرم و چند وقت دیگه بخوام تعدادی دیگه از همین مدل منتها از یه برندِ متفاوت بهش اضافه کنم مشکلی پیش نمیاد و باهم سازگاری دارن؟ جوابشو گرفتم، بله میشه.
3- میشه RX6600 XT رو در کنارِ RX580 قرار داد؟ یا به طور کلی مدلهای مختلفی از AMD رو جهت ماین در کنارِ همدیگه بَست و استفاده کرد؟ جوابشو گرفتم، بله میشه.
4- میشه کارتهای Nvidia و AMD رو کنارِ همدیگه قرار داده و ماین کنیم؟ 
5- اگر علی الحساب 2تا کارت گرافیک بگیرم باید جفتشونو ببندم روی اسلات های PCIe 3.0 x16 شماره ی 1 و 2 مادربورد یا یدونشو به PCIe 3.0 x16 شماره 1 و یکیشو با رایزر به PCIe 3.0 x1 وصل کنم؟
6- اما مهمترین سوالم اینه؛ به طور کلی با توجه به عرضه ی اِتریوم 2 در آینده ی نزدیک و تغییراتی که قراره صورت بگیره، خیلی ها معتقدن در این بازه ی زمانی ورود به حوزه ی استخراجِ اِتریوم به هیچ وجه عاقلانه نیست. با این تفاسیر و در نظر گرفتنه نیازه بنده به کسبِ درآمد از طریقِ ماین و ارزهای دیجیتال؛ نظرتون در مورد تهیه ی ASIC و استخراجِ بیت کوین یا سایر ارزهایی که با دستگاه های ASIC قابلِ ماین کردنه، چیه؟ (ASIC هایی رو میبینم که با مبلغ 60-50 میلیون تومن و توان مصرفی 1500 وات درآمدی حدوداً 150 تا 200 دلار در ماه رو دارن)

میمونه نرم افزار، به طور کلی برنامه ای میخوام که بدونِ IP Static بشه از راه دور و آنلاین عملیات رو نظارت و کنترل کرد برای همین Minerstat رو در نظر دارم که با PhoenixMiner کار میکنه و رابط کاربری - کنترلی خیلی خوبی داره. از سایر پیشنهادات نیز استقبال میشه.

دوستان و اساتید محترم؛ سوالات من ممکنه سوالِ خیلی های دیگه چه الان و چه در آینده باشه، به طور کلی تو این روش کسب درآمد فکر نمیکنم با اضافه شدنِ افراد و ماینرهای جدید نونِ دیگری آجر بشه! پس تمنّا میکنم، لطفاً... از پاسخ به سوالات و راهنمایی افرادِ تازه واردِ به این حوزه دریغ نکرده، دانش و تجربیات خودتونو به اشتراک بزارید چرا که خودتونم یه روز جایِ من و اَمثالِ من بودید. خیلی متشکرم.

شاد باشید

ویرایش شده توسط RA!N
لینک به دیدگاه

درود

عزیز اخرای پارتی و بخور بخور رسیدی اتریوم نهایتا تا 6 ماه دیگه ماین شه با این سختی شبکه و قیمت گرافیک پیشنهاد نمیدم اونموقع که بنده وارد اینکار شدم اتریوم 120 دلار بود و گرافیک 580 xfx 1700 قیمت داشت و نکته جالب اینکه همه بیزار بودند از این کار ولی الان همه شادمانند و ترس بنده هم از همین هست که وقتی یک چیزی همه میان سراغش ادم باید ازش فرار کنه ولی اگه اصرار داری بله میشه هر کارتی از amd  رو کنار هم قرار داد مثلا بنده دوتا xfx 6900 xt  رو با 5 تا 580 کنار هم قرار دادم و داره ماین میکنه  ولی با دوتا کارت فکر نکنم چیز جالبی بشه مگه اتر کلاسیک بزنی  کلا الان به نظر بنده هش زیر 500 مگا برای اتریوم کمتر دیگه به صرفه نیست بخاطر سختی و کارمزد بالاش بهترین نرم افزار هم فونیکس ماینره از نظر بنده  گرافیکها هم حتما با رایز 009 وصل کن بیرون کیس بخاطر تهویه بهتر کراس فایر هم اصلا در ماین کردن تاثیری نداره

ویرایش شده توسط ali2424
لینک به دیدگاه

۱۶ ساعت قبل، ali۲۴۲۴ گفته است:

درود

عزیز اخرای پارتی و بخور بخور رسیدی اتریوم نهایتا تا 6 ماه دیگه ماین شه با این سختی شبکه و قیمت گرافیک پیشنهاد نمیدم اونموقع که بنده وارد اینکار شدم اتریوم 120 دلار بود و گرافیک 580 xfx 1700 قیمت داشت و نکته جالب اینکه همه بیزار بودند از این کار ولی الان همه شادمانند و ترس بنده هم از همین هست که وقتی یک چیزی همه میان سراغش ادم باید ازش فرار کنه ولی اگه اصرار داری بله میشه هر کارتی از amd  رو کنار هم قرار داد مثلا بنده دوتا xfx 6900 xt  رو با 5 تا 580 کنار هم قرار دادم و داره ماین میکنه  ولی با دوتا کارت فکر نکنم چیز جالبی بشه مگه اتر کلاسیک بزنی  کلا الان به نظر بنده هش زیر 500 مگا برای اتریوم کمتر دیگه به صرفه نیست بخاطر سختی و کارمزد بالاش بهترین نرم افزار هم فونیکس ماینره از نظر بنده  گرافیکها هم حتما با رایز 009 وصل کن بیرون کیس بخاطر تهویه بهتر کراس فایر هم اصلا در ماین کردن تاثیری نداره

خب اتر نه؟! یه چیز دیگه، تا جایی که میدونم با کارت گرافیک میشه چندین ارز که بازاره بدی هم ندارن استخراج کرد.
ممنون از صحبتت

لینک به دیدگاه

هم اکنون، RA!N گفته است:

خب اتر نه؟! یه چیز دیگه، تا جایی که میدونم با کارت گرافیک میشه چندین ارز که بازاره بدی هم ندارن استخراج کرد.
ممنون از صحبتت

الان دیره

بذار eth 2 لانچ بشه بعد ببین کدوم ارز درآمدش چقدره قیمت گرافیک ها هم یه نمه بیاد پایین تر بعد برو سراغش

کسی که الان ماین کنه هم تا eth 2 بیاد میره تو سود ولی الان برای خرید واقعا دیره

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۹/۱۳ در 13:17، Alirezatha گفته است:

الان دیره

بذار eth 2 لانچ بشه بعد ببین کدوم ارز درآمدش چقدره قیمت گرافیک ها هم یه نمه بیاد پایین تر بعد برو سراغش

کسی که الان ماین کنه هم تا eth 2 بیاد میره تو سود ولی الان برای خرید واقعا دیره

خیلی ممنونم 😘

@ali2424 @Alirezatha در مورد ASIC و استخراج بیت کوین (یا ارزهای دیگه ای که میشه باهاش درآورد) با نرم افزار Nicehash چطور؟ بررسی کردم یه دستگاه 50-60 میلیونی ماهانه تقریباً 150 الی 180 دلار بهره بری خالص داره، برقشم 1500واته که نهایت مبلغ 30 روزش میشه 500-400 تومن.
ببینید من دنباله سودهای کلان و فارم چن ده میلیونی نیستم، فقط میخوام با همین 50 میلیونی که دارم لااقل تا یکسال بتونم ماهانه یه درآمد 4-3 تومنی داشته باشم که زندگیه مجردیم بچرخه، همین...
اهل بورس، فارکس، ترید و... هم نبودم و نیستم، 50 میلیونم نه اونقدریه که بشه باهاش کار و کاسبی راه انداخت نه با 700 تومن سود سپرده ی بانکیش میشه کاری کرد!
حالا با توجه به شناخت و نیازه بنده لطفاً نظرتونو بفرمائید.
سایر دوستانی هم که مطلعن خوشحال میشم تو بحث شرکت کرده و نقطه نظراتشونو به اشتراک بزارن.

لینک به دیدگاه

درود مجدد

اگه با صداش و مصرف برقش مشکلی ندارید همچنین راهکار خنک کنندگی در تابستان  بسیار هم خوب هست  فقط توجه داشته باشید استخرهای بیت کوین تحت رصد هستند پیشنهاد میشود از سه مودم مختلف به صورت چرخه ای در طول هفته استفاده کنید

لینک به دیدگاه

نایس هش افتضاحه و نجومی کارمزد میگیره

اگر با مصرف برق حدود 2000 وات مشکل نداری میتونی یه ماینر BTC بگیری

فقط دقت کن ماین بیت کوین درآمدش همیشه نزولیه

یعنی درامدی که امروز میبینی به نسبت ماه دیگه و درامد ماه دیگه به نسبت دو ماه دیگه کمتره

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، Alirezatha گفته است:

نایس هش افتضاحه و نجومی کارمزد میگیره

اگر با مصرف برق حدود 2000 وات مشکل نداری میتونی یه ماینر BTC بگیری

فقط دقت کن ماین بیت کوین درآمدش همیشه نزولیه

یعنی درامدی که امروز میبینی به نسبت ماه دیگه و درامد ماه دیگه به نسبت دو ماه دیگه کمتره

1- اگه نایس هش نه؟! پس چی؟ چه نرم افزاریو پیشنهاد میدی؟
2- یه ماینره خوب و به صرفه تو رنج 50 میلیون بهم معرفی کن یا مثلاً 2تا حدوداً 30-25تومنی یا 4-3تا 15-10میلیونی طوری که نهایت به اندازه ی بودجم بشه ولی بیشترین کارایی رو داشته باشه (به فرض شاید 2تا دستگاهه 25تومنی بهتر از یدونه 50 میلیونی باشه، منظورم همچین چیزیه)
3- این سیر نزولی که ازش صحبت میکنی هر ماه چند درصد کاهش پیدا میکنه و دلیلش چیه؟
4- ماینه بیت کوین با کارت گرافیک هم این روند کاهش درآمد رو داره؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، RA!N گفته است:

1- اگه نایس هش نه؟! پس چی؟ چه نرم افزاریو پیشنهاد میدی؟
2- یه ماینره خوب و به صرفه تو رنج 50 میلیون بهم معرفی کن یا مثلاً 2تا حدوداً 30-25تومنی یا 4-3تا 15-10میلیونی طوری که نهایت به اندازه ی بودجم بشه ولی بیشترین کارایی رو داشته باشه (به فرض شاید 2تا دستگاهه 25تومنی بهتر از یدونه 50 میلیونی باشه، منظورم همچین چیزیه)
3- این سیر نزولی که ازش صحبت میکنی هر ماه چند درصد کاهش پیدا میکنه و دلیلش چیه؟
4- ماینه بیت کوین با کارت گرافیک هم این روند کاهش درآمد رو داره؟

ماینر بیت کوین نمیشناسم صرفا میدونم نایس هش خوب نیست.

2. مدلی که توصیه میکنم T2TZ هست.

3.درصد ثابتی نمیشه اعلام کرد ولی به طور خلاصه تعداد بیت کوین های موجود محدوده و هر روزی که میگذره رقابت بر سر ماین کردن بیت کوین های باقی مونده شدید تر میشه و همین موضوع باعث میشه میزان درآمد کاهش پیدا کنه البته این به صورت دید بلند مدت هست برای مثال درآمد امروز حدود دو برابر درآمد سال 2019 هست ولی ازون طرف درآمد امروز یه دستگاه ماینر حدود 10 هزار برابر کمتری از درآمد همین دستگاه تو سال 2013 هست

4. امکان ماین کردن بیت کوین با گرافیک به کلی وجود نداره. سودآور ترین ارز فعلی برای ماین کردن اتریوم هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...