رفتن به مطلب

آنباکس شاهکاری از LG به سفارش UAE توضیحات اضافه شد.

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در مورد روشنایی پنل ispحرفتون رو تصدیق میکنم.به عنوان کسی که مدتها از پنل tn استفاده کرده روشنایی پنل isp اصلا قابل تحمل برام نیست.روشنایی رو روی ۵ گزاشتم!!!

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، invoker گفته است:

اگه منظور شما اون سیاهی چند میل کناره ها ( چپ و راست و کمی بالا ) هستش ... امر کاملا طبیعیه و اگه محدودش کنن مثلا به 1 میل مانیتور به شدت زننده میشه! ( داشتم و تستش کردم که اینو میگم )

این مورد نه تنها هیچ مزیت خاصی نداره سرتاپاش خرابی به بار می یاره و باعث پیکس سوختگی میشه !!!

واسه همین تاجای که میدونم برای حفظ سلامت پنل این استاندارد چهارچوب تمام مانیتورا شده ! حتی اگه بخواد غول امریکایی alienware باشه ! پس این مورد ربطی به استاندارد کیفیت نداره که بخواد زورش بهش برسه ...

خیر، بلید منظورم نشت بک لایت پنل از اطراف مانیتور هست که در تصویر سیاه یا صحنه های تاریک در گیم یا فیلم و خصوصا اگر اتاق کم نور باشه، به صورت نور های اضافه در گوشه ها و کناره ها دیده میشه. من فقط در مانیتور های خیلی گرون رده بالا و یک‌ سری معدود لپ تاپ های گیمینگ که IPS هستن دیدم که این مشکلو نداشته باشن چون کنترل کیفی قوی تری دارند.

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، invoker گفته است:

چنین برچسبی داشته

سلام دوست من، مبارک باشه، امیدوارم بهترین لحظات زندگی‌تون رو در این مانیتور به تماشا بنشینین

این جنس پر بازار هست، من خودم شخصا پارسال برای یکی از دوستان گرفتم و همینطور بود، گارانتی رسمی ایران و پشتیبانی هم داشت

برچسبی که می‌فرمائید اصلا دلیلی بر برتری محصول نیست، این مانیتور هم سفارش امارات نیست، اگر سفارش امارات بود قطعا پارت نامبر و نام خاص و پسوند یا پیشوند مخصوص امارات رو داشت و اینقدر روی اون انگلیسی نوشته نمیشد...

NB-0009 دقیقا همون استاندارد TUV یا TÜV هست منتها به خاطر اینکه داخل کشور امارات اجازه ندارن عنوان TUV رو ذکر کنن، عنوان بومی و اماراتیزه شده خودشون رو میگن و چیز خاصی نیست، تقریبا تمام محصولات اونو دارن، برای مثال من عکس مانیتور تولید 12 سال پیش رو تو آرشیو داشتم چک کردم این استاندارد رو داره...

این استاندارد نشان دهنده تعامل بین انسان، فن‌آوری و محیط زیست و تائید معاینه فنیه، برای حدود 30 سال پیش هم وجود داشته و شرکتش حدود 150 سالشه...

اون یکی برچسب دیگه هم برای تایید مشخصات و استاندارد محیط زیست داخلی اماراته و تو خیلی از کالاها که استاندارد بین‌المللی دارن پیدا میشه، روش هم نوشته قابل تجزیه اس

راستی گوشی‌مو هم همین الان چک کردم تو مشخصاتش این استاندارد رو داره

اینجا یکی از کاربرانی که پارسال این مانیتور رو داشتن و فروختن رو تگ می‌کنم اگر دوس داشتن از تجربیاتشون توی استفاده از این مانیتور استفاده می‌کنیم (البته مبدا سفارش ایشون هم امارات بوده)  @ParsaEs

لینک به دیدگاه

۹ دقیقه قبل، EHSANRF گفته است:

سلام دوست من، مبارک باشه، امیدوارم بهترین لحظات زندگی‌تون رو در این مانیتور به تماشا بنشینین

این جنس پر بازار هست، من خودم شخصا پارسال برای یکی از دوستان گرفتم و همینطور بود، گارانتی رسمی ایران و پشتیبانی هم داشت

برچسبی که می‌فرمائید اصلا دلیلی بر برتری محصول نیست، این مانیتور هم سفارش امارات نیست، اگر سفارش امارات بود قطعا پارت نامبر و نام خاص و پسوند یا پیشوند مخصوص امارات رو داشت و اینقدر روی اون انگلیسی نوشته نمیشد...

NB-0009 دقیقا همون استاندارد TUV یا TÜV هست منتها به خاطر اینکه داخل کشور امارات اجازه ندارن عنوان TUV رو ذکر کنن، عنوان بومی و اماراتیزه شده خودشون رو میگن و چیز خاصی نیست، تقریبا تمام محصولات اونو دارن، برای مثال من عکس مانیتور تولید 12 سال پیش رو تو آرشیو داشتم چک کردم این استاندارد رو داره...

این استاندارد نشان دهنده تعامل بین انسان، فن‌آوری و محیط زیست و تائید معاینه فنیه، برای حدود 30 سال پیش هم وجود داشته و شرکتش حدود 150 سالشه...

اون یکی برچسب دیگه هم برای تایید مشخصات و استاندارد محیط زیست داخلی اماراته و تو خیلی از کالاها که استاندارد بین‌المللی دارن پیدا میشه، روش هم نوشته قابل تجزیه اس

اینجا یکی از کاربرانی که پارسال این مانیتور رو داشتن و فروختن رو تگ می‌کنم اگر دوس داشتن از تجربیاتشون توی استفاده از این مانیتور استفاده می‌کنیم (البته مبدا سفارش ایشون هم امارات بوده)  @ParsaEs

حق باشماس ...

فقط جسارتا" اینطور سریع فوری انقلابی واسه جهت دهی اعلام حضور میکنین کاشکی به موضوع ممنوع المعامله بنده هم رسیدگی میکردین که الان نزدیک به 2 ماهه دارم میگم طرف خودش مقصره ! با اون همه سند و مدرک !

صبر ادم هم حدی داره . من حاظرم از این فروم بن بشم ! ولی اینطور جلو دوستام تحقیر نشم ...  بزار حالا که اینطور شد همه ببینن و بدونن اون ادمی که اینقد سنگش رو به سینه میزدین چجور ادمیه !

به قول یکی از دوستان اگه این بی انصافی نبود که فقط آقای صالحی زاده ممنوع المعامله نمیشد ! که الان اینطور ازش سو استفاده نشه و طرف مقابل هم عینه خیالش نباشه و هر چیزی که از دهنش در میاد رو بچسبونه بهش !

فقط خواستین من رو بن کنین لطفا" این تاپیک رو هم باهاش پاک کنین.

توضیحات این دوست عزیز هم خواستین تا پیوستش کنم !

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۹/۱۴ در ۱۹:۵۷، EHSANRF گفته است:

سلام به همگی

مانیتور که خریدم قصدم فروش بود ولی حقیقتا دلم نیومد اون موقع هم شروع گرونی دلار بود دیگه در آخر هم نگه داشتم برای خودم،

میخواستم سیستم ببندم متاسفانه گرافیک گیرم نیومد، هنوزم نیومده و فعلا برای کنسول استفاده میکنم، خلاصه بگم راضیم واقعا.

هم رفرش 240، هم تاخیر کم، ایشون میگن نورش اذیت میکنه ولی من با این پنل راحتم چون روشنایی رو ترجیح میدم.

مانیتور اسپیکر نداشت که خب پشتش جک داره میشه با تبدیل اسپیکر هم وصل کرد، استحکام و کیفیت پایه و متریال مانیتور هم راضی کننده اس.

با این قیمت توی امارات البته نسبت به قیمت های ایران و حتی اونجا خیلی به صرفه اس.

از جی سینک و فری سینک هم پشتیبانی میکنه یه مدت کوتاهی که گرافیک 1060 داشتم واقعا تاثیر گذار بود.

فقط بدشانسی من این بود توی حمل اونم توی ایران مثل اینکه ضربه خورده بود و یه تیکه کوچیکش یذره تیره تره که متاسفانه نتونستم کاریش کنم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...