رفتن به مطلب

صدای زیاد فن !!!

seyed muhamad
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دورود

من تازه سیستم بعد از مدتی  صدای فن در هنگام شروع به کار سیستم خیلی زیاد شد و بعد قطع شد .الان این موضوع ادامه پیدا کرده و تا وقتی که ضربه ای به عکس وارد نشود قطع نمیشود .

مشکل از چیست

لینک به دیدگاه

عزیز از گوگل ترنسلیت کپی فرمودین؟ من که نفهمیدم منظورتون چیه.

لینک به دیدگاه

اول اینکه بنظرم به هیچ عنوان به کیس ضربه نزنید ! چون باعث میشه یه مشکلاتی مثل قطع شدن پایه cpu یا حتی ram و ... پیش بیاد

دوم اینکه کیس شما تو محلی با هوای سرد هستش یا نه ؟

لینک به دیدگاه

فن کجا کیس ؟ احتمالا شل هستن خوب روی جاشون قرار ندارن فن کیس گرین هست با دستت یه خورده فشارش بده 🥲

اگه منظورت سی پی یو و گرافیک هست که باید بررسیش کنی

لینک به دیدگاه

ربات ثبت نام کرده.

ناظر محترم رسیدگی کنید

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

سلام دوستان 
ببخشید من دوباره متن رو خوندم متوجه شدم خیلی غلط دارم الان دوباره توضیح میدم . بازهم ببخشید 

من سیستم جدید گرفتم. اوایل سیستم سر و صدا نداشت . اما بعد از مدتی صدای فن خیلی زیاد شد ( سیستم من کلا دوتا فن داره یکی فن cpu و یک فن هم در پشت سیستم) .این صدا فقط در هنگام روشن کردن سیستم بود و بعد از گذشت تقریبا 5 دقیقه قطع مشود. اما حالا خیلی صدا بیشتر شده و حدودا 30 دقیقه طول میکشه تا قطع بشه مگر این که به کیس ضربه وارد کنم .

مشکل از کجاست ؟

لینک به دیدگاه

سیستم شما 3 تا فن داره یه فن پاور هم هست دوست عزیز زمانی که سیستم سرده قبل از روشن کردن سیستم در کیس رو بارز کنید بعد سیستم رو وشن کنید دونه به دونه فن ها رو چک کنید ببینید صدا از کدوم فن هستش فن یا فن های خراب رو تعویض کنید

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، mhtk گفته است:

سیستم شما 3 تا فن داره یه فن پاور هم هست دوست عزیز زمانی که سیستم سرده قبل از روشن کردن سیستم در کیس رو بارز کنید بعد سیستم رو وشن کنید دونه به دونه فن ها رو چک کنید ببینید صدا از کدوم فن هستش فن یا فن های خراب رو تعویض کنید

فکر کنم مشکل از فن cpu هست . چون بقیه فن ها رو تست کردم مشکل نداشت . البته فن cpu هم به ظاهر مشکلی نداره ولی نمیدونم چرا صدا میده 

لینک به دیدگاه

۱۰ ساعت قبل، seyed muhamad گفته است:

فکر کنم مشکل از فن cpu هست . چون بقیه فن ها رو تست کردم مشکل نداشت . البته فن cpu هم به ظاهر مشکلی نداره ولی نمیدونم چرا صدا میده 

فن cpu چه مدله؟ یک عکس ازش بزارید اینجا

منم فن cpu استوک دارم جدیدا بخاطر صدا متوجه شدم قابلیت pwm کار نمی کنه که بتونم rpm فن رو کم و زیاد کنم

ظاهرا یه مدل فن fake اینتل هستن تو بازار که فروشنده های سودجو دارن میبندن به کیس ملت بیچاره و بدون اطلاع 🤬

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...