رفتن به مطلب

Web 3 هایپ یا آینده اینترنت؟

T_L_O_T_D
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

هر روز یک مفهوم جدید مطرح میشه، توی چند سال اخیر این قضیه سرعتش خیلی بیشتر شده، به دلیل مشغله بعضی وقتها فقط وقت میکنم کلیت مطلب رو بخونم، در مورد web 3 هم یک کلیتی خوندم، هدف کلیش بر مبنای مرکز زدایه، حالا سوال اصلیم اینه ،واقعا سیستم مبتنی بر بلاک چین میتونه جایگزین شرایط فعلی و پایگاه های مبتنی بر SQL باشه؟ یا صرفا به دلیل همه گیری کریپتوکارنسی صرفا یک هایپه، تحلیلتون ازش چیه؟

لینک به دیدگاه

فعلا دو دقیقه دوره های در یک ماه با وب 3 میلیاردر شو رو نخرین تا بعد بببینیم چیکارش باید کنیم.

فعلا که فقط در حد حرفه ولی اینکه در 10 سال دیگه پتانسیل تبدیل به آینده نت رو داره هیچ کس نمیتونه انکار کنه.

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، Alirezatha گفته است:

فعلا دو دقیقه دوره های در یک ماه با وب 3 میلیاردر شو رو نخرین تا بعد بببینیم چیکارش باید کنیم.

فعلا که فقط در حد حرفه ولی اینکه در 10 سال دیگه پتانسیل تبدیل به آینده نت رو داره هیچ کس نمیتونه انکار کنه.

در مورد سرمایه گذاری سوال نکردم. کلیتش رو پرسیدم

لینک به دیدگاه

وب 3 یک Umbrella term برای موضوعات خیلی متفاوتی هست که هرکدومش واقعا دنیاییه برای خودش کلی گفتن اینکه هایپه یا ایندست واقعا بنظرم نمیشه کلی گفت صد درد صد بنظر من یه موضوعاتیش هایپ و بدرد نخوره یه بخش هاییش کاربردی و مشکل حل کنه به شخصه پروژه IPFS و فایل کوین رو دوست دارم همچنین ICP مخصوصا ICP که خیلی تخصصی تره اینکه اصلا من بفهمم یا بخوام نظر بدم درموردش

لینک به دیدگاه

بنظرم هنوز یکم زوده نظر قطعی داد در موردش٬ برای فعلا با چیزایی که در موردش میدونم خییلی میتونه ایده‌آل و آرمانی باشه ولی گذر زمان مشخص میکنه که چی میتونه بشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...