رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم ddr5 یا ارتقا سیستم ddr3

Recommended Posts

• کاربر ویژه
در ۱۴۰۰/۱۰/۱۴ در ۱۹:۳۳، big VULTURE گفته است:

قطعا پردازنده های ای ام دی کیفیت لازم و کافی رو داشتند که موفق شدند این همه فروش کنند و دو شرکت سونی و مایکروسافت رو برای استفاده از این پردازنده ها در کنسولهاشون قانع کرده اند.

سطحو خدا وکیلی 😑

لینک به دیدگاه

• ارسال 55
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

۸ دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

سطحو خدا وکیلی 😑

دوست عزیز من نه چیزی از تکنولوژی‌ حالیم هست ن هیچی ولی نظر هر فردی محترمه و استارتر میتونه گوش کنه یا ن تصمیم با خودشه شما حق توهین به کسیو نداری♥️

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ دقیقه قبل، Deadgamer گفته است:

دوست عزیز من نه چیزی از تکنولوژی‌ حالیم هست ن هیچی ولی نظر هر فردی محترمه و استارتر میتونه گوش کنه یا ن تصمیم با خودشه شما حق توهین به کسیو نداری♥️

اولا هرکسی خودش زبون داره، دوما بنده منظورم AMD بود. ایشون دخالتی در کانترکت یادشده بین این سه شرکت داشته که شما پستو منو به این دوستمون مرتبط میدونی؟

لینک به دیدگاه

سلام ارتقا ddr3 فکر نمیکنم کار عاقلانه ای باشه به جاش صبر کنید برای نسل بعدی ryzen 7xxx am5 + گرافیک های rtx 4xxx یا rx 7xxx و برای نسل جدید باید بودجه هم درنظر بگیرید

لینک به دیدگاه

• 5 هفته بعد...
در ۱۴۰۰/۱۰/۱۷ در ۰۱:۲۱، saitama گفته است:

سلام ارتقا ddr3 فکر نمیکنم کار عاقلانه ای باشه به جاش صبر کنید برای نسل بعدی ryzen 7xxx am5 + گرافیک های rtx 4xxx یا rx 7xxx و برای نسل جدید باید بودجه هم درنظر بگیرید

فکر نمی کنی ارتقای ddr3 منطقی باشه؟ واقعا شوخی میکنی دیگه نه؟ چون اگه جدی این حرفو زده باشی خدا رحم کنه به حالمون با این سطح از آگاهی

یه ذره بازار بین باشی میدونی توی بازار ایران صبر کردن برای ارزون شدن یه چیزی غیر منطقی ترین کاره. با 50 تومن میشه یه سیستم خیلی خوب بست که تا سالیان سال کار کنه. دیگه منیکه سیستم ddr3 دارم و 7 سال پیش بستم هنوزم بازیای زیادی رو قابل قبول اجرا میکنه .

برای مثال میگم حتی اگه اون i5 4690 فروخته بشه و بجاش h410 با i3 10100f خریده بشه کلی بهبود عملکرد داریم چه برسه به i5 11400 

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، sajjadmomeni گفته است:

فکر نمی کنی ارتقای ddr3 منطقی باشه؟ واقعا شوخی میکنی دیگه نه؟ چون اگه جدی این حرفو زده باشی خدا رحم کنه به حالمون با این سطح از آگاهی

یه ذره بازار بین باشی میدونی توی بازار ایران صبر کردن برای ارزون شدن یه چیزی غیر منطقی ترین کاره. با 50 تومن میشه یه سیستم خیلی خوب بست که تا سالیان سال کار کنه. دیگه منیکه سیستم ddr3 دارم و 7 سال پیش بستم هنوزم بازیای زیادی رو قابل قبول اجرا میکنه .

برای مثال میگم حتی اگه اون i5 4690 فروخته بشه و بجاش h410 با i3 10100f خریده بشه کلی بهبود عملکرد داریم چه برسه به i5 11400 

چون چندماه دیگه معرفی میشه نسل جدید و اختلافشون با نسل قبلی به احتمال زیاد خیلی باشه بخصوص توی بخش گرافیک برای همین گفتم یکم صبر کنید یا میتونید دست دوم از همین نسل Rtx 3000 و intel gen 12 بگیرین چیزی درمورد قیمت ها نگفتم و نمیدونم حالا ارزون شدن که نمیشه ولی گرون هم نمیشه به اون صورت مگر اینکه مشکل تولید داشته باشن وگرنه از داخل که به اندازه کافی خرابه وضع راستی دلار هم تا یکماه پیش 30 تمن بود الان 1400/11/17 برگشته روی کانال 26 تمن و اگه مذاکرات به قول خودشون نتیجه بده که بعید میدونم همچین چیزی بشه دلار باز هم ریزش خواهد داشت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...