رفتن به مطلب

مشکل دانگرید کردن بایوس مادربرد

mohammad7966
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. دوستان یه اشتباهی کردم نسخه بایوس مادربرد b360 گیگا رو از f14 به f16 آپدیت کردم. حالا چرا اشتباه؟ به خاطر اینکه یه سری سیدیهای آموزشی دارم که قفل دار هستند و چند سال پیش هم که آپدیت کردم سریالشون قفل شد و دوباره مجبور شدم برگردم به نسخه قبلی بایوس.موسسه آموزشیه اومده برای آپدیت بایوس هم قفل گذاشته.

الان هم میخوام همینکارو کنم ولی مادربرد گیگا خطای  invalid bios image میده. راه حل تون چیه؟ ممنون

ویرایش شده توسط mohammad7966
لینک به دیدگاه

https://rog.asus.com/forum/showthread.php?99490-Flash-any-most-Asus-motherboard-Bios-in-DOS-with-USB-tutorial-Intel-AMD-roll-back

این حرکت رو من برای ایسوس زدم، حالا شما تست کنید ببینید نتیجه میگیرید یان.و الا راه حل دیگه ای بنظرم بعیده.

عواقب اینکار به عهده خودتون هست!

لینک به دیدگاه

سخت نیست

شما اول نرم افزار اپدیت کردن یا به عبارتی UPGRADE کردن بایوس گیگابایت را از سایت خودش دانلود کن یا راحت تر اینکه از داخل DVD خود مادربرد که در قسمت Utility ها هست نسب کن بعد بایوس مورد نظر را داخل هارد یا هر حافظه ای که میخوای قرار بده بعد با نرم افزار بازش کن و اپدیت کن تمام

فقط موقع اجرا سعی کن هیچ نرم افزار دیگری فعال نباشه که مشکل و تداخلی پیش نیاد

از داخل خود بایوس خیلی وقتها نمیشه ولی من برای مادربرد ASUS از داخل بایوس هم انجام دادم که خودش میپرسه میخوای به نسخه پایین تر آپدیت کنی یا خیر

اسم نرم افزار Bios@ هستش

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

من حواسم به توضیحات سایت گیگا نبود. نوشته بود این ورژن رو اگر دانلود کنی دیگه هیچ وقت نمیتونی برگردی به نسخه های قبلش. چون 2 سال پیش هم که آپگرید کردم فورا برگشتم به نسخه قبل ولی ظاهرا توی این نسخه قفلی چیزی کار گذاشتن که نمیشه برگشت به نسخه های پیشین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۳ ساعت قبل، mohammad۷۹۶۶ گفته است:

من حواسم به توضیحات سایت گیگا نبود. نوشته بود این ورژن رو اگر دانلود کنی دیگه هیچ وقت نمیتونی برگردی به نسخه های قبلش. چون 2 سال پیش هم که آپگرید کردم فورا برگشتم به نسخه قبل ولی ظاهرا توی این نسخه قفلی چیزی کار گذاشتن که نمیشه برگشت به نسخه های پیشین

اگه گارانتی داره با شرکت گارانتی کنندش (آواژنگ) صحبت کنید شاید راهکاری پیش پاتون گذاشتن یا بگن که براشون برد رو بفرستید.

لینک به دیدگاه

دوستان ممنون از شما. حالا من دیگه بیخیال این مشکل شدم و یه ssd هم سفارش دادم . بابت اون مطالب آموزشی هم امکان فعالسازی برای 3 سیستم دارند که نهایت درخواست میدم سریال جدید برام بفرستند.

اما توی اینترنت بعضیها از راه حل های سخت افزاری برای حل این مشکل استفاده کردند. مثلا سایت زیر یا بعضیا نوشتن بودن توی بایوس بکاپ چندتا از پایه های آیسی رو اتصال کوتاه کن برمیگرده به نسخه قبل. کسی از دوستان تا حالا دست به چنین کاری زده؟ ممنونم

https://www.overclockers.com/forums/threads/guide-forcing-backup-bios-on-gigabyte-motherboards.697533/

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، mohammad۷۹۶۶ گفته است:

دوستان ممنون از شما. حالا من دیگه بیخیال این مشکل شدم و یه ssd هم سفارش دادم . بابت اون مطالب آموزشی هم امکان فعالسازی برای 3 سیستم دارند که نهایت درخواست میدم سریال جدید برام بفرستند.

اما توی اینترنت بعضیها از راه حل های سخت افزاری برای حل این مشکل استفاده کردند. مثلا سایت زیر یا بعضیا نوشتن بودن توی بایوس بکاپ چندتا از پایه های آیسی رو اتصال کوتاه کن برمیگرده به نسخه قبل. کسی از دوستان تا حالا دست به چنین کاری زده؟ ممنونم

https://www.overclockers.com/forums/threads/guide-forcing-backup-bios-on-gigabyte-motherboards.697533/

سلام

این رو انجام ندید.

هر جایی دستگاه پروگرمر داشته باشن، هر نسخه از بایوس که مدنظر داشته باشید، براتون میریزن بدون اون محدودیتی که شرکت در نظر گرفته. 

خود آواژنگ هم حتی اگه بورد گارانتی نداشته باشه، براتون انجام میده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...