رفتن به مطلب

پاک شدن یهویی پارتیشن ها

Amirreza123454321
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من کامپیوترم خراب شده بود یک مدتی وقتی c رو فرمت کردم و ویندوز رو دوباره نصب کردم خوب بود ولی خیلی کند بود و d اصلا باز نمیشد و ارور میداد که باید فرمت بشه بعد تو cmd با دستور chkdsk درست شد ولی بعد از چند ساعت دیدم هرچی اطلاعات داشت همینطور میپرید یعنی غیب میشدن و کاملا از بین میرفتت بعد گفتم خاموشش کنم فردا ببینم چشه فردا اتوماتیک rapeir فعال شد اونجا هم با chkdsk و startup rapeir درست شد و شاید روز در میون این اتوماتیک rapeir میومد بعد دیگه دفعه اخر دیگه کلا نیومد هرکاری کردم نیومد (۲یا ۳ روز تو همون موقعیت بود) و چون میدونستم مشکل از d هست یکی یا دو بار از cmd دستور del :d رو زدم بعدشم از رو سیدی ویندوز چند بار d رو فرمت کردم ولی بازی اتوماتیک ریپرینگ باز میشد بعدش رفتم ویندوز رو عوض کنم دیدم همه پارتیشن ها پریده و فقط یکدونه 700 گیگی بود که باید پارتیشن جدید میساختی الان دو هفته همینطوری مونده نمدونم اصلا چیکار کنم تروخدا کسی میدونه جواب بده اصن موندم .

لینک به دیدگاه

سلام دوست من، اینها علائم احتمالی خرابی هارد دیسک هستن، ممکنه هاردتون دچار ایراد شده باشه

اگر براتون میسر هست هارد رو به کسی که کارش کامپیوتر هست بدین، وصل کنه و از نرم‌افزار Hard Disk Sentinel Pro چک کنهف مشخص میشه، این نرم‌افزار وضعیت سلامت و جزئیات مشکلات ثبت شده‌ در S.m.a.r.t هارد دیسک رو نمایش میده

الان سوال اصلی اینجاست که می‌تونین ویندوز نصب کنین یا اجازه این کار رو نمیده،‌ یا اصلا اطلاعات‌تون رو نیاز دارین و نمی‌خواین اینطور ویندوز نصب کنین شاید بتونین ریکاوریش کنین!؟

لینک به دیدگاه

عکس-فیلم سریال عکس ها خیلی مهمه حالا اونا به کنار حالا یعنی میشه برگردوند اگه میشه که بگین چطوری خودم انجام بدم یا نهایت میدم بیرون. من اصن دست بهش نزدم اصن نمدونم چیکار کنم یعنی همرو پارتیشن بندی  کنم بعد برم ویندوز نصب کنم؟بعدم یعنی میشه اطلاعات برگرده ؟خب اگه احتمالش هست خب میدم درست کنند یا بلدین بگین خودم درست کنم.دستت درد نکنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...