رفتن به مطلب

مشاوره خرید هدست و موس

moja
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام میخوام یه هدست حدود 300 تومن برای بازی بخرم.میدونم گزینه های زیادی تو این رنج وجود نداره ولی میخوام نظر شما را هم بدونم

نظر خودم روی تسکو TH 5127 هست به نظرتون چطوره؟ و چه چیز بهتری تو این بازه قیمتی هست؟

موس هم حدود 200 تومن میخوام و نظر خودم روی تسکو TM 753 GA هست به نظرتون چطوره؟ و چه چیز بهتری تو این بازه قیمتی هست؟

ممنون میشم نظرتون را بگید!

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

بنده این مورد رو به شما پیشنهاد میدم به نسبت قیمتش به شدت ارزش خرید خوبی داره ...

هدفون مخصوص بازی کوشن ایچ مدل G2000

موس هم موس سیمی A4TECH مدل OP-620DS

من خریدم واقعا" محشره مفت و با ارزش ترین موس

130 تومن نوش جون سازنده اش ...

لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، moja گفته است:

سلام میخوام یه هدست حدود 300 تومن برای بازی بخرم.میدونم گزینه های زیادی تو این رنج وجود نداره ولی میخوام نظر شما را هم بدونم

نظر خودم روی تسکو TH 5127 هست به نظرتون چطوره؟ و چه چیز بهتری تو این بازه قیمتی هست؟

موس هم حدود 200 تومن میخوام و نظر خودم روی تسکو TM 753 GA هست به نظرتون چطوره؟ و چه چیز بهتری تو این بازه قیمتی هست؟

همشون آشغال هستن

با این بودجه نمیتونید قطعات گیمینگ! بگیرید

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۱۲/۱۴ در 01:36، moja گفته است:

درود 
این گزینه ها مناسب نیست !
اما هدست لنوو روی کاغذ جالبه البته تجربه استفاده ندارم!
موس هم نو موردی مد نظرم نیست اما اگه موس دست دوم مطمئن و سالم ریزر DeathAdder Essential رو پیدا کنید گزینه خیلی خوبیه برای خرید به هر حال باید برای موس خوب بیشتر هزینه کنید.
ولی به نظر من فعلا دست نگه دارید چون قیمت ها سیر نزولی پیدا کردن.

ویرایش شده توسط _Shayan_
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...