رفتن به مطلب

MSI Radeon HD 7850 2GB GDDR5 OC edition (کاهش قیمت)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت عزیزان، این کارت روی سیستم گیم بوده و به هیچ وجه اورکلاک یا ماین نشده، پیچ پشت کارت برای تعویض خمیر سیلیکون gpu با خمیر سیلیکون بسیار عالی Arctic MX-4 باز شده و با تعویض خمیر سیلیکون دما تو گیم از 70 بالاتر نمیره (بسته به خنک کنندگی کیس)، تقریبا 6 درصد از GTX 750 Ti قویتره و از دایرکت ایکس 12 پشتیبانی میکنه. گارانتی داشته که تموم شده و جعبه هم داره. کارت کاملا سالمه و هیچ گونه مشکلی مثل نویز فن یا داغ شدن بیش از حد نداره. 

محتویات جعبه: دفترچه راهنما، CD درایور و نرم افزارهای جانبی، یک عدد تبدیل پاور 2 به 1 مولکس به 6 پین PCI-E، یک عدد تبدیل فابریک مینی Display Port به Display Port معمولی

قیمت: 3500000 تومان  

کاهش قیمت به 3400000

برای عزیزانی که تمایل دارن از سیستم واسطه استفاده کنن کارت رو تو بخش دست دوم سایت آل دیجیتال آگهی کردم  ولی چون مجاز به گذاشتن لینک نیستم پیام خصوصی بدید تا لینک آگهی رو تو سایت آل دیجیتال براتون بفرستم. 

https://www.msi.com/Graphics-Card/R7850-2GD5OC/Specification

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/msi-hd-7850-oc-2-gb.b571

IMAG0243~2.jpg

Feb-25,-2022-03-14-42~2.jpg

Feb-25,-2022-03-15-55~2.jpg

IMAG0255~2.jpg

IMAG0256~2.jpg

IMAG0252~2.jpg

IMAG0247~2.jpg

IMAG0248~2.jpg

IMAG0249~2.jpg

IMAG0251~2.jpg

Screenshot (10).png

Screenshot (8).jpg

Screenshot (7).jpg

ویرایش شده توسط M0rteza
لینک به دیدگاه

بنچمارک کارت در مقایسه با GTX 750 ti روی تنظیمات گرافیکی متوسط، بازی ها از بالای لیست رو به پایین قدیمی‌تر میشن.

amd-radeon-hd-7850-vs-nvidia-geforce-gtx-750-ti.intel-core-i7-4790-3-60ghz-vs-intel-core-i7-4790-3-60ghz.medium-vs-medium.0.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

کارت کاملا سالمه؟هیچ ایرادی نداره؟از gt1030 قویتره؟ توگیم مشکل هنگ یاکرش نداره؟

لینک به دیدگاه

۱۴ ساعت قبل، Maxwell گفته است:

درود

کارت کاملا سالمه؟هیچ ایرادی نداره؟از gt1030 قویتره؟ توگیم مشکل هنگ یاکرش نداره؟

سلام، بله کاملا سالمه، فقط خمیر سیلیکونش رو خودم با خمیر سیلیکون Arctic MX-4 اصل که از قبلا داشتم عوض کردم. با نرم افزارهای تست 3dmark نسخه جدید و furmark (به مدت چند دقیقه) کامل تست کردم و بعد آگهی کردم. کارتی مثل gt 1030 اصلا در کلاس این کارت نیست و 56 درصد از کارت 7850 ضعیفتره. 7850 رو شما باید با gtx 750 ti مقایسه کنید که در اون صورت هم به طور متوسط حدود 5 درصد 7850 قویتره. لینک معامله از طریق سایت واسطه آل دیجیتال (در صورت تمایل) رو تو خصوصی براتون میفرستم. 

از نمودار وسط این صفحه میتونید 1030 رو با 7850 مقایسه کنید، سایت techpowerup هم که دیگه معرف حضورتون هست

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/geforce-gt-1030.c2954

• لایک 1
لینک به دیدگاه

برای کاربرهایی که سابقه بازارچه خوبی دارن ( 50 به بالا) امکان اول ارسال کردن و پرداخت بعد از تست هم وجود داره. 

هزینه ارسال با پست 30 تومن (هزینه ارسال و کارتن و بسته بندی) یا در صورت درخواست با تیپاکس پس کرایه میشه. 

لینک به دیدگاه

یکی از کاربرای محترم در انجمن پرشین تولز قراره شنبه حضوری تست کنن و تحویل بگیرن، فعلا کارت رزرو ایشونه، نتیجه قطعی رو همین جا اعلام میکنم.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در ۱۴۰۱/۱/۳ در 20:10، M0rteza گفته است:

یکی از کاربرای محترم در انجمن پرشین تولز قراره شنبه حضوری تست کنن و تحویل بگیرن، فعلا کارت رزرو ایشونه، نتیجه قطعی رو همین جا اعلام میکنم.

ظاهرا ایشون منصرف شدن چون پیغام خصوصی رو هم جواب ندادن. 

فروش کارت مجددا برقراره و در سایت دیوار و ایسام و ... هم دنبال میشه. 

کاهش قیمت برای آخرین بار 3000 مقطوع 

هزینه ارسال با خریدار

ویرایش شده توسط M0rteza
لینک به دیدگاه

کارت موجوده و میتونید از طریق سایتهای واسطه ایسام و آل دیجیتال با خیال راحت خرید کنید، برای دریافت لینک خرید از سایت واسطه پیغام خصوصی بدید (به خاطر قوانین سایت اجازه گذاشتن لینک ندارم)
بالاتر بودن قیمت در ایسام به خاطر تعرفه خیلی بیشتریه که ایسام از فروشنده میگیره و از این نظر آل دیجیتال کاملا مناسب تره، همچنین برای کاربرای با سابقه بازارچه خوب (بالای 50) امکان اول ارسال و واریز بعد از تست هم وجود داره.

ویرایش شده توسط M0rteza
لینک به دیدگاه

لینک خرید از بخش دست دوم سایت لیون کامپیوتر به همراه قابلیت تست فنی توسط تیم لیون کامپیوتر 👇

https://www.lioncomputer.com/used-products/show/9l6nv/کارت-گرافیک-ام-اس-آی-Radeon-HD-7850-2GB-GDDR5-OC

البته کارت جعبه و متعلقات داره و من تو مشخصات آگهی ثبت کردم ولی سایت درج نکرده. قیمت بالاتر نسبت به انجمن در بخش دسته دوم سایت لیون به خاطر اضافه شدن کارمزد لیون کامپیوتر هست که از فروشنده کسر میشه. 

ویرایش شده توسط M0rteza
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

قیمت 3000

امکان خرید از طریق سایت های واسطه (هزینه با خریدار) از جمله بخش دست دوم سایت لیون وجود داره، لینکهاش رو در پستهای قبل گذاشتم

لینک به دیدگاه

کارت به یکی از کاربرای با سابقه پرشین تولز به صورت اول ارسال فروخته شد و امروز براشون ارسال شد.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...