رفتن به مطلب

مشکل سرچ با فایر فاکس

nightkiler
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

من قبلا داخل آدرس بار عبارتی را می نوشتم و اینتر می زدم داخل سایت گوگل سرچ می کرد .اما بعد از نصب بابیلون میره داخل موتور سرچ بابیلون سرچ می کنه . با اینکه بابیلون را پاک کردم هنوز ه این مشکل پا برجا است ................راه حل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باید داخل تنظیماتش تنظیم کنید که سرچها رو با گوگل جستجو کنه!همین.

یه خورده باید ور بری و جستجو کنی.من چون کروم دارم نمیدونم تنظیمات فایرفوکس به چه صورت هست.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باید داخل تنظیماتش تنظیم کنید که سرچها رو با گوگل جستجو کنه!همین.

یه خورده باید ور بری و جستجو کنی.من چون کروم دارم نمیدونم تنظیمات فایرفوکس به چه صورت هست.

موفق باشید

خوب مشکل همینه که هرچی ور رفتم پیدا نکردم :)

لینک به دیدگاه

اگر یه جستجوی ساده توی گوگل انجام می دادید راحت جواب و پیدا میکردید! ;)

برای حل این مشکل:

۱.ابتدا در نوار آدرس فایرفاکس عبارت “about:config” را تایپ کنید سپس enter را بزنید.اگر یک پیغام در صفحه ظاهر شد ، کلید “I`ll be careful,I promise” را بزنید.حالا یک صفحه ی شلوغ پلوغ ظاهر می شود!

2.در بالای صفحه در قسمت filter عبارت “keyword.url” را وارد کنید و سپس enter را بزنید.حالا بر روی keyword.url کلیک کنید سپس یک پنجره باز می شود.داخل آن آدرس زیر را وارد کنید:

"اگر از قبل چیزی نوشته بود پاکش کنید. احتمالا برای شما بابیلون هست"

3.کلید Ok را بزنید و تمام ! از این پس با وارد کردن یک عبارت در آدرس بار فایرفاکس تان نتایج گوگل ظاهر می شود.

ویرایش شده توسط online
لینک به دیدگاه

سلام،

اینم یک راه حل ساده تر. تو عکس توضیح داده شده

1- فلش کنار Search Provider رو کلیک کنید

2- گزینه Manage Search Engine.. رو انتخاب کنین

3- تو این پنجره جدید می تونین موتور های جستجوی فایر فاکس رو کنترل کنین (حذف کنین، اضافه کنین یا موتور default رو انتخاب کنین که شما می تونین گوگل یا هر موتور دیگه ای رو بصورت موتور پیش فرض انتخاب کنین یا موتور جستجوی بابیلون رو حذف کنین،، به شخصه از کاره نرم افزارهایی که از این انگولک ها رو باروزر میکنن متنفرم ولی شما می تونین هنگام نصب این نرم افزارها، نصب Customize شده رو انتخاب کنین و اجازه ندین از این تغییرات بدن)

post-8081-0-94873600-1342782914_thumb.png

موفق باشید

لینک به دیدگاه

منظور دوستمون موتور جستجوی خود آدرس بار فایرفاکس بود. موردی که شما گفتید برای قسمت جستجوگر فایرفاکسه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باتشکر از دوستان با روش که آقای اتلاین توضیح دادند مشکل حل شد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...