رفتن به مطلب

انتقال کش مرورگر از ssd به hdd

Hamed.Madadi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان آیا راهی هست کش مرورگر هر مرورگری رو از ssd به hdd منقل کرد ، تو یوتیوب ویدیو می بینیم  هر روز 10 گیگ روی ssd رایت میشه ، چند تا روش رو تست کردم مثلا انتقال کش مرورگر کروم با روش زیر یا تیدیل رم کامپیوتر به محل ذخیره کش ولی هیچکدوم تو عمل جواب نداد ، در حالی که کش کروم منتقل شد به درایو دیگه ولی باز روی ssd رایت انجام میشه ، در صورتی که راهی پیدا نشه مجبورم ssd رو بزارم کنار ، من مرورگر کروم رو روی ssd نضب کردم و کش رو منتقل کردم به hdd

"C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --disk-cache-dir="D:\Chrome Cache" --disk-cache-size=100000000

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

در صورتی که راهی پیدا نشه مجبورم ssd رو بزارم کنار

نظر من اینه حساس نباش و نیازی نیست کار خاصی انجام بدی استفاده کن لذتشو ببر منم هر روز تو یوتیوب میچرخم تا الان هم 40 ترا رایت داشتم.

850.jpg

لینک به دیدگاه

سلام من الان 2 ماه ssd خریدم شده 1 ترابایت. حاالا عمر ssd من 600 ترابایت هست. روزی 10 گیگ تقریبا استفاده داره البته فعلا بیشتر وب گردی میکنم و به خاطر همینه رایت زیادی روش نشده. شما حساب کنید اگر ماهی 1 ترابایت هم روش رایت ایجاد بشه سالی میشه 12 ترابایت و تا بیاد به عمرش برسه 50  سال نیاز داره که اون موقع دیگه عمرمون قد نمیده. بنابراین خیلی حساس نباشید.

اما بین مرورگرها اپرا این خاصیت رو داره. میتونید کشش رو به hdd منتقل بدید. خودم هم همینکارو کردم. ولی خب مرورگر اولیه‌ام موزیلاست و اپرا ثانویه است ولی باز تاثیر زیادی داره که رایت زیادی روی ssd انجام نشه.

لینک به دیدگاه

۹ ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

دوستان آیا راهی هست کش مرورگر هر مرورگری رو از ssd به hdd منقل کرد ، تو یوتیوب ویدیو می بینیم  هر روز 10 گیگ روی ssd رایت میشه ، چند تا روش رو تست کردم مثلا انتقال کش مرورگر کروم با روش زیر یا تیدیل رم کامپیوتر به محل ذخیره کش ولی هیچکدوم تو عمل جواب نداد ، در حالی که کش کروم منتقل شد به درایو دیگه ولی باز روی ssd رایت انجام میشه ، در صورتی که راهی پیدا نشه مجبورم ssd رو بزارم کنار ، من مرورگر کروم رو روی ssd نضب کردم و کش رو منتقل کردم به hdd

"C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --disk-cache-dir="D:\Chrome Cache" --disk-cache-size=100000000

روزی 10 گیگ رایت بشه مشکلش چیه؟

شما فقط خواب زمستانی رو خاموش کن، همون کلی حجم رایت رو کم میکنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...