رفتن به مطلب

برند رم مناسب DDR3 برای خرید

Recommended Posts

سلام. کسی میدونه چه برند رم DDR3 خوبه برای خرید؟ چون میدونم کینگستون افتضاحه با اون فرکانس فیکش. اگه میشه راهنمایی کنید. و این که اگر کسی رم 8 گیگ DDR3 خوب برای فروش داره میتونم بخرم. ترجیحا فرکانس 1333 یا 1600 مرسی

لینک به دیدگاه

geil دارم عالیه

apacer هم دارم اونم عالیه

ویرایش شده توسط princeone
لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، greatadrian گفته است:

سلام. کسی میدونه چه برند رم DDR3 خوبه برای خرید؟ چون میدونم کینگستون افتضاحه با اون فرکانس فیکش. اگه میشه راهنمایی کنید. و این که اگر کسی رم 8 گیگ DDR3 خوب برای فروش داره میتونم بخرم. ترجیحا فرکانس 1333 یا 1600 مرسی

کورسیر سری XMS3 رو پیشنهاد میدم چون بارها و بارها برای سیستمهای مختلف بستم و هیچ کدوم مشکلی نداشتن

لینک به دیدگاه

۲۴ دقیقه قبل، Hadi MP گفته است:

بنظرم با توجه به شرایط بازار میفرمایین که فقط رم فیک به فروش میرسه. بهتره دست دو تمیز از برندهای Geil ,G.Skill اپیسر و کورسیر و باقی برندهای معتبر تهیه کنید. DDR3 اصل صفر خیلی وقته موجود نیست چون تولید نمیشه.

خیلی ممنون 

1 ساعت قبل، princeone گفته است:

gskill دارم عالیه

apacer هم دارم اونم عالیه

جایی رو میشناسین بفروشه و معتبر باشه؟

لینک به دیدگاه

من زپلین داشتم تو ddr3 واقعا راضی بودم  اگه برگردم ddr3 بازم چشم بسته زپلین میگیرم

https://www.lioncomputer.com/product/e2xgv/Zeppelin-8GB-1600MHz-CL11-DDR3-Memory?utm_source=emalls&utm_medium=cpc&utm_campaign=clicky

ویرایش شده توسط kiarash917
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...