رفتن به مطلب

مشکل ssd های برند adata

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همه دوستان 

من تقریبا دو یه سالی میشه که سیستم بستم و تقریبا دو ماه پیش اتفاق خیلی عجیبی توی ssd سیستم من افتاد

یعنی این اس اس دی که سری SU650 ای دیتا بود خیلی عجیب اسمش توی بایوس کاراکتری شده بود

یعنی مثلا اینطوری :

1279%#81@)-$62

و هر بار که ویندوز عوض میکردم و سیستم خاموش و روشن می شد همه فایل های روی ssd پاک میشد ، فضای خودش رو مدام unlocated میکرد و موقع بوت شدن میگفت ویندوز رو پیدا نمیکنه

خلاصه فرستادمش گارانتی و شخصی هم که قطعات سبستم رو برام بسته بود لطف کرد و یه ssd دست دو ای دیتا ۱۲۰ گیگ بهم داد که کارم رو راه بندازم تا اونی که فرستادیم گارانتی برگرده

امروز که دارم این تاپیک رو مینویسم یک روز قبلش ssd من از گارانتی اومد حدود دو ماه گذشته ( از مدت زمان خیلی طولانی برگشتن از گارانتی آونگ هم بگذریم ) و

توی بسته بندی و نو بود 

هزاران حالت رو تست کردم که به سیستم وصلش کنم 

اما موقعی که بایوس رو باز میکنم کلا ssd رو شناسایی نمیکنه

کابل ساتا رو عوض کردم 

ssd رو به ساتا های مختلف مادربرد زدم 

پورت های مختلف پاور رو زدم بهش

توی بایوس ساتا کنترلر همه پورت ها هم روشنه

هارد و هرچیزی که به ساتا های مادربرد وصل بود رو جدا کردم و فقط ssd تنها رو زدم

کلا شناسایی نمیکنه 

بنظرتون راه دیگه ای هست یا دوباره باید بفرستم گارانتی جنسی که یک روزه از توی جعبه باز شده رو 

من ویندوز روی سیستم ندارم و با cmd  ای که توی گزینه repair computer در اینستالر ویندوز هست

و استفاده از ابزار دیسک پارت و دیدن دیسک ها 

میگه disk 0 کلا نه جا داره نه چیزی چیزی استفاده شده

ممنون از توجهتون

لینک به دیدگاه

این SSD واسه من یه سال هم کار نکرد یهو بلو اسکرین داد شرکت گارانتی درجا برام تعویض کرد منم فروختمش به دوستم بعدا یه Transcend 1T M.2 گرفتم 2 سالی هست بدون ایراد کار میکنه اما هزینش..........

لینک به دیدگاه

۹ ساعت قبل، icymaster گفته است:

سلام خدمت همه دوستان 

من تقریبا دو یه سالی میشه که سیستم بستم و تقریبا دو ماه پیش اتفاق خیلی عجیبی توی ssd سیستم من افتاد

یعنی این اس اس دی که سری SU650 ای دیتا بود خیلی عجیب اسمش توی بایوس کاراکتری شده بود

یعنی مثلا اینطوری :

1279%#81@)-$62

و هر بار که ویندوز عوض میکردم و سیستم خاموش و روشن می شد همه فایل های روی ssd پاک میشد ، فضای خودش رو مدام unlocated میکرد و موقع بوت شدن میگفت ویندوز رو پیدا نمیکنه

خلاصه فرستادمش گارانتی و شخصی هم که قطعات سبستم رو برام بسته بود لطف کرد و یه ssd دست دو ای دیتا ۱۲۰ گیگ بهم داد که کارم رو راه بندازم تا اونی که فرستادیم گارانتی برگرده

امروز که دارم این تاپیک رو مینویسم یک روز قبلش ssd من از گارانتی اومد حدود دو ماه گذشته ( از مدت زمان خیلی طولانی برگشتن از گارانتی آونگ هم بگذریم ) و

توی بسته بندی و نو بود 

هزاران حالت رو تست کردم که به سیستم وصلش کنم 

اما موقعی که بایوس رو باز میکنم کلا ssd رو شناسایی نمیکنه

کابل ساتا رو عوض کردم 

ssd رو به ساتا های مختلف مادربرد زدم 

پورت های مختلف پاور رو زدم بهش

توی بایوس ساتا کنترلر همه پورت ها هم روشنه

هارد و هرچیزی که به ساتا های مادربرد وصل بود رو جدا کردم و فقط ssd تنها رو زدم

کلا شناسایی نمیکنه 

بنظرتون راه دیگه ای هست یا دوباره باید بفرستم گارانتی جنسی که یک روزه از توی جعبه باز شده رو 

من ویندوز روی سیستم ندارم و با cmd  ای که توی گزینه repair computer در اینستالر ویندوز هست

و استفاده از ابزار دیسک پارت و دیدن دیسک ها 

میگه disk 0 کلا نه جا داره نه چیزی چیزی استفاده شده

ممنون از توجهتون

سلام

من اطلاعی ندارم که این سری کلا مشکل داشته یا نه.

پیشنهادم اینه که بایوس مادربورد رو دیفالت کنید و اگه باز هم نشناخت، اگه مقدور بود حضوری برید گارانتی و همونجا درجا یدونه دیگه تحویل بگیرید.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

این SSD واسه من یه سال هم کار نکرد یهو بلو اسکرین داد شرکت گارانتی درجا برام تعویض کرد منم فروختمش........

بهترین راهکار

لینک به دیدگاه

۴ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

بهترین راهکار

چرا ؟

کلا مشکل دارن سری 650 ؟ 

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، m.reza گفته است:

چرا ؟

کلا مشکل دارن سری 650 ؟ 

کلا هر برندی چندتا محصول اقتصادی تولید میکنه

این محصولم مثل محصولات wd هست 

نمیتونید رو طول عمرشون حساب کنید...

راجب پشتیبانی از trim و .. من چیزی ندیدم که مستند اشاره کنه بهش

در نتیجه خوب انتظار بالایی نباید داشته باشی...

بدون این تکنولوژی ها یه سری سلول های حافظه زودتر مرخص میشن و توزیع عادلانه اش زیر سواله....

ویرایش شده توسط SaToshi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...