رفتن به مطلب

مشکل پرده ای شدن صفحه مانیتور هنگام انجام بازی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام اگه اشتباه نکنم از وقتی که سیستم رو دارم (که الان طرفای 2 سال میشه) این مشکل رو توی بازی های آنلاین (وارزون و رینبو) دارم، امروز بعد از مدت ها (بعد از عوض کردن ویندوز اصلا بازی نکرده بودم) اومدم GTA V بازی کنم که دیدم الان توی اون هم همین مشکل پرده پرده شدن صفحه (موقع چرخش دوربین) هست. البته فکر میکنم که جی تی ای هم همین مشکل رو داشت ولی V-Sync رو روشن کرده بودم و مشکلش حل شده بود. عجیب تر اینه که با استفاده از GeForce Experience از صفحه اسکرین رکورد گرفتم اما توی فیلم چنین مشکلی نبود. سعی میکنم اگر مشخص بود با گوشی فیلم بگیرم از صفحه مانیتور، پیشاپیش از همه ممنونم ❤️

مشخصات سیستم :

GPU: GTX 1650 SUPER TUF Gaming

CPU: Core i3 9100f

Ram: 16Gb

Power: Green GP580A-EUD

ویرایش شده توسط MiladZQ
لینک به دیدگاه

https://uupload.ir/view/inshot_20220530_223338884_jp3q.mp4/

عجیبه، دیدید وقتی میخواید یه چیزی اتفاق بیوفته نمیوفته ولی وقتی نمیخواید اونطوری بشه دقیقا اتفاق میوفته؟ الانم همین شده xD البته یکم مشخصه ولی خب اونقدری شدید نبود. توی وارزون خیلی شدیدتره فقط خواستم منظورمو از پرده ای شدن صفحه مانیتور متوجه بشید (وارزون آپدیت داده حتما شب آپدیت میکنم و از اونم فیلم میگیرم تا اگه زیاد مشخص نیست اینجا، بهتر متوجه بشید منظور من رو)

لینک به دیدگاه

با سلام

به طور خیلی خلاصه این موضوع به مانیتور و تعداد فریمی که توی بازی می گیری ربط داره و موقع نمایش تصویر ایجاد می شه، برای همینه که موقع ضبط تصویر این مشکل دیده نمی شه.

برای حل اون کلید طلایی همون V-Sync هستش که خودت گفتی. البته برای بازی های آنلاین مثل وارزون وقتی این گزینه رو فعال کنی، یه مقداری تاخیر به بازی اضافه می شه.

اگه مانیتور 120/144hz داری مقدار تاخیر خیلی کمه و به نظرم برای اینکه دردسر خودت رو کم کنی همون V-Sync رو روشن کن. اما اگه 60hz داری، تاخیر کمی زیاده که ممکنه توی بازی اثر بزاره.

برای 60hz پیشنهاد می دم توی منو بازی اگه گزینه محدود کردن فریم رو داره ( در وارزون Custom frame limit) فریم رو روی 60 یا 59 محدود کن. بعدش یکم تنظیم ها گرافیکی بازی رو کم کن تا بیشتر مواقع 60 فریم رو ثابت بگیری و کمتر نشه، این طوری مشکل حداقل می شه. 

البته الان بعضی از دوستان ممکنه اعتراض کنن که محدود کردن فریم بده و بازی آنلاین رو خراب می کنه و این چیزها که کاملا حق با آنهاست، اما به نظر من اینکه آدم صفحه نمایش رو واضح و درست ببینه مهم تره تا اینکه مثلا 10 میلی ثانیه تصویر به روز تر باشه ولی همش تیکه تیکه باشه و آدم هیچی نبینه. ضمنا چون نت ما تاخیر زیادی داره، همه این داستان ها در مقابل اون هیچه. 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، amir44 گفته است:

با سلام

به طور خیلی خلاصه این موضوع به مانیتور و تعداد فریمی که توی بازی می گیری ربط داره و موقع نمایش تصویر ایجاد می شه، برای همینه که موقع ضبط تصویر این مشکل دیده نمی شه.

برای حل اون کلید طلایی همون V-Sync هستش که خودت گفتی. البته برای بازی های آنلاین مثل وارزون وقتی این گزینه رو فعال کنی، یه مقداری تاخیر به بازی اضافه می شه.

اگه مانیتور 120/144hz داری مقدار تاخیر خیلی کمه و به نظرم برای اینکه دردسر خودت رو کم کنی همون V-Sync رو روشن کن. اما اگه 60hz داری، تاخیر کمی زیاده که ممکنه توی بازی اثر بزاره.

برای 60hz پیشنهاد می دم توی منو بازی اگه گزینه محدود کردن فریم رو داره ( در وارزون Custom frame limit) فریم رو روی 60 یا 59 محدود کن. بعدش یکم تنظیم ها گرافیکی بازی رو کم کن تا بیشتر مواقع 60 فریم رو ثابت بگیری و کمتر نشه، این طوری مشکل حداقل می شه. 

البته الان بعضی از دوستان ممکنه اعتراض کنن که محدود کردن فریم بده و بازی آنلاین رو خراب می کنه و این چیزها که کاملا حق با آنهاست، اما به نظر من اینکه آدم صفحه نمایش رو واضح و درست ببینه مهم تره تا اینکه مثلا 10 میلی ثانیه تصویر به روز تر باشه ولی همش تیکه تیکه باشه و آدم هیچی نبینه. ضمنا چون نت ما تاخیر زیادی داره، همه این داستان ها در مقابل اون هیچه. 

به قول شما راه حل این مشکل همون وی سینک هست

حالا اگه کارت گرافیکشون amd بود و مانیتور هم ساپورت میکرد، فری سینک هم عالی بود

ولی ۱۰ میلی ثانیه تاخیر تو بازی آنلاین اونم وقتی پینگمون ۷۰ ایناست خیلی زیاده ها! تقریبا ۱۵٪ تاخیرمونو زیاد میکنه

لینک به دیدگاه

۲ دقیقه قبل، danyal.fa۷۹ گفته است:

به قول شما راه حل این مشکل همون وی سینک هست

حالا اگه کارت گرافیکشون amd بود و مانیتور هم ساپورت میکرد، فری سینک هم عالی بود

ولی ۱۰ میلی ثانیه تاخیر تو بازی آنلاین اونم وقتی پینگمون ۷۰ ایناست خیلی زیاده ها! تقریبا ۱۵٪ تاخیرمونو زیاد میکنه

این ماجراهای خیلی داستان داره و به همین سادگی نمی شه قضاوت کرد. ضمنا برای یه بازیکن با سخت افزار حرفه ای، موس، کیبرد، نت خوب و... با یکی که معمولی با سخت افزار عادی، فریم پایین و نت داغون بازی می کنه کاملا شرایط و راه حل ها فرق داره.

شما پینگ 70 رو می بینی ولی هزارتا تاخیر دیگه توی سخت افزار و جاهای دیگه دیده نمی شه. یعنی برای حالت ایده آل شما باید همه چیزت درست حسابی باشه. برای همین در کل به نظر من چندان فرقی نمی کنه. اینکه بتونی محیط رو خوب و بدون مشکل ببینی و مثلا دشمن رو زود پیدا کنی، مهم تره تا بخوای 10 میلی ثانیه تاخیر کمتر باشه ولی اصلا دشمن رو ندیده باشی و غافلگیر بشی. 

لینک به دیدگاه

۷ ساعت قبل، amir۴۴ گفته است:

این ماجراهای خیلی داستان داره و به همین سادگی نمی شه قضاوت کرد. ضمنا برای یه بازیکن با سخت افزار حرفه ای، موس، کیبرد، نت خوب و... با یکی که معمولی با سخت افزار عادی، فریم پایین و نت داغون بازی می کنه کاملا شرایط و راه حل ها فرق داره.

شما پینگ 70 رو می بینی ولی هزارتا تاخیر دیگه توی سخت افزار و جاهای دیگه دیده نمی شه. یعنی برای حالت ایده آل شما باید همه چیزت درست حسابی باشه. برای همین در کل به نظر من چندان فرقی نمی کنه. اینکه بتونی محیط رو خوب و بدون مشکل ببینی و مثلا دشمن رو زود پیدا کنی، مهم تره تا بخوای 10 میلی ثانیه تاخیر کمتر باشه ولی اصلا دشمن رو ندیده باشی و غافلگیر بشی. 

شما تو ایران بهترین سخت افزارم داشته باشی با نت 150 پینگ هیچ کاری نمیتونی بکنی

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

شما تو ایران بهترین سخت افزارم داشته باشی با نت 150 پینگ هیچ کاری نمیتونی بکنی

این که بله حرف شما کاملا درسته، من بیشتر منظورم این بود که اگه یکی بیاد با باز گذاشتن فریم و تحمل غذاب screen tearing بخواد نهایت 10-15 میلی ثانیه از تاخیر کم کنه ولی خود مانیتور و بقیه قطعه ها و پینگ نت مناسب نباشه، عملا فایده ای نداره و تاخیر نهایی و اثر اون توی بازی دیده نمی شه. برای همین به نظرم بهتره حداقل فریم رو محدود کنه، با گرافیک بهتر (تنظیم های بالاتر) بازی کنه و ببینه داره چیکار می کنه و از بازی لذت ببره. 

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

۱۱ ساعت قبل، amir۴۴ گفته است:

۱۰ ساعت قبل، danyal.fa۷۹ گفته است:

۲ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

ممنونم از دوستانی که در تاپیک مشارکت کردن

حقیقتا من اصلا اونطور به شکل حرفه ای بازی نمیکنم شاید تفریحی ماهی یکی دوبار بازی کنم که اونم به شدت نوبم xD اصلا فریم 50 یا 60 یا تاخیر 15 / 20 درصدی آنچنان تاثیری روی بازی من نداره و حتما روش هایی که پیشنهاد دادید برای حل مشکل رو ازشون استفاده میکنم. من بیشتر ترسیده بودم که نکنه مشکل از کارت گرافیک باشه که اگه باشه زودتر تا گارانتیش تموم نشده بفرستم برای گارانتی..

راستی یه سوال دیگه هم داشتم. من مادربردم h310 mk r2 ایسوس هست و الان توی EZ Update برای بایوس مادربرد آپدیت اومده، به نظرتون انجام بدم؟ شنیدم که ممکنه بعد آپدیت سیستم باگ بگیره.

(اگه راجب بقیه آپدیت هایی که هستن هم نظری داشتید بگید ممنون میشم ❤️)

g.thumb.png.4bae5115f535569e9f35a82c35fdc31f.png

لینک به دیدگاه

30 دقیقه قبل، MiladZQ گفته است:

ممنونم از دوستانی که در تاپیک مشارکت کردن

حقیقتا من اصلا اونطور به شکل حرفه ای بازی نمیکنم شاید تفریحی ماهی یکی دوبار بازی کنم که اونم به شدت نوبم xD اصلا فریم 50 یا 60 یا تاخیر 15 / 20 درصدی آنچنان تاثیری روی بازی من نداره و حتما روش هایی که پیشنهاد دادید برای حل مشکل رو ازشون استفاده میکنم. من بیشتر ترسیده بودم که نکنه مشکل از کارت گرافیک باشه که اگه باشه زودتر تا گارانتیش تموم نشده بفرستم برای گارانتی..

راستی یه سوال دیگه هم داشتم. من مادربردم h310 mk r2 ایسوس هست و الان توی EZ Update برای بایوس مادربرد آپدیت اومده، به نظرتون انجام بدم؟ شنیدم که ممکنه بعد آپدیت سیستم باگ بگیره.

(اگه راجب بقیه آپدیت هایی که هستن هم نظری داشتید بگید ممنون میشم ❤️)

g.thumb.png.4bae5115f535569e9f35a82c35fdc31f.png

ورژن بایوس فعلی شما قدیمیه بهتره اپدیت کنید ... اگر هم خواستید اپدیت کنید هیچوقت از طریق نرم افزار انجام ندید حتما بایوس رو از سایت ایسوز بگیرید و بریزید رو فلش و از طریق محیط خود بایوس و asus ezflash3 اپدیت کنید!
و اینکه تو کنترل پنل nvidia گزینه ی Vsync رو بذارید روی Fast ... با اینکار مثل حالتی که vsync خاموشه fps محدود نمیشه اما دیگه tearing یا پارگی تصویر ندارید ... رو 70-80 درصد گیما جواب میده

ویرایش شده توسط MR OXYGEN
لینک به دیدگاه

سلام.وقت بخیر

vsync و pc gaming انگار یه تیر بزنین توی پای خودتون بعد بخواین لی لی برین 😅اگه حرفه ای بازی نمیکنین و این مشکلتون اذیت میکنه و gsync یا freesync نداره مانیتور دو تا گزینه هست : 1 اگه خود بازی محدود کردن فریم داره بزارینش همونقدری که مانیتورتون ساپورت میکنه(مثلا 60 هرتز بزارین 60 فریم) (درواقع به زبان ما زیر دیپلمی ها این مشکل بیشتر وقتی ایجاد میشه که فریم بیشتری از میزان هرتزی که مانیتور شما پشتیبانی میکنه میاد توی تصویر و تصاویر متفاوت میفتن روی همدیگه)، اگر هم تنظیمات بازی محدود کردن فریم  نداره msi afterburner که احتمالا نصب دارین یه قسمت داره به اسم riva tuner که باهاش ادقام شده یه گزینه داره framerate limit اونو مطابق با مانیتور تنظیم کنین(میتونین روی حالت کلی یا فقط روی یه بازی خاص تنظیم کنین) فریم دهی بازیتون قفل میشه روی همون عدد ، به همین سادگی.

شاد و پیروز باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...