رفتن به مطلب

ایران الکامپ 2008

Recommended Posts

با سلام

آقا بپا نسوزی ؛

اطلاعات نمایشگاه

عنوان نمایشگاه: چهاردهمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک کامپیوتر و تجارت الکترونیک (ایران الکامپ 2008)

محل برگزاری:تهران – محل دائمی نمایشگاههای بین المللی جمهوری اسلامی ایران

تاریخ برگزاری: 2 الی 5 آذرماه سال 1387

ساعت بازدید:10 صبح الی17

برگزارکننده:شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی جمهوری اسلامی ایران

که تا جایی که میدونم لیون کامپیوتر هم میخواد شرکت کنه .

اینم سایتش

دوستان هر اطلعاتی بدست آوردین لطفا قرار بدین

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام علی جان من دوست دارم تمام بچه های فروم با هم جمع شیم و با هم بریم (یه قرار کلی با دوستان؟!!!)

اینم اطلاعات کامل :

به گزارش شبکه خبر ، چهاردهمین نمایشگاه بین المللی الكترونیك ، كامپیوتر و تجارت الكترونیكی دوم تا پنجم آذر امسال در محل دائم نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.

شركت كنندگان در این نمایشگاه توانمندی ها و دستاوردهای خود را در زمینه های ارائه و پشتیبانی سخت افزاری سیستم های اصلی و پردازنده های مركزی ، تولید و ارائه رایانه ها ، تولید و ارائه دستگاه های جانبی ، قطعات و ملزومات مرتبط ،تولید و پشتیبانی نرم افزار های سفارش مشتری ، ارائه و پشتیبانی بسته های نرم افزاری ، ارائه و پشتیبانی نرم افزار ها و سیستم ها ، خدمات شبكه های اطلاع رسانی ، پایگاه داده ها ، مشاوره و نظارت بر اجرای طرح های انفورماتیكی ، خدمات پشتیبانی و زمینه های مرتبط به معرض نمایش خواهند گذاشت.

متقاضیان می توانند جهت مشاركت در این نمایشگاه نسبت به اخذ اطلاعات بیشتر از طریق مراجعه به وب سایت شركت سهامی نمایشگاه های بین المللی جمهوری اسلامی ایران www.iranfair.com و یا مراجعه به ستاد برگزاری این نمایشگاه واقع در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران جهت دریافت اطلاعات و ثبت نام اقدام كنند.

آخرین مهلت ثبت نام برای مشاركت در چهاردهمین نمایشگاه بین المللی ایران الكامپ 2008 تاریخ 2/8/87 است.

منبع: http://www.irinn.ir/Default.aspx?TabId=55&nid=100542

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

خوب الان که همه کاربرای سایتهای دیگه دارن این کار رو میکنن چرا ما همچین کاری نکنیم .

لینک به دیدگاه

واقعآ علی جون من یکی و می دونم حتمآ دوستان دیگر دوست داریم هم با شما دوستان آشنا بشیم هم از تجربه های شما دوستان عزیز استفاده کنیم

حالا انشااله تا 2 آذر خیلی راهه ! من خودم از 2 هفته قبل از شروع یه تایپیک برا جمع دوستان حتمآ می زنم برا نمایشگاه ! مثل بچه های سایت tuning talk که اوندفه یادمه 30 40 نفری دور هم در ماه رمضان جمع شده بودند و عکساشونم دیدم که چقدر بهشون خوش گذشته بود

انشااله دوستان در زیر سایه حق تعالی موفق و موید باشند

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

درود

علیرضا جان ممنون از تاپیکت ولی فکر نمیکنم امسال بتونیم شرکت کنیم به احتمال زیاد اگر خدا بخواد سال آینده با قدرت تمام شرکت میکنیم . البته بستگی به شرایط داره .

در مورد آشنایی بچه ها به نظر من همه دارن اینجا با هم آشنا میشن . اینترنت یک دنیای مجازی نیست بلکه یک دنیای واقعیه .

لینک به دیدگاه

دوستان تعذفه های نمایشگاه رو دیدید امروز که تماس گرفتم برای غرفه گفتن شما پول رو واریز کن بعد جاشو تماس میگیریم بیاد انتخاب کنید . اون هم بر طبق اولویت امسال هم مثل پارسال نمایشگاه درست و حسابی نداریم .

لینک به دیدگاه

دوستانی که مایلن برای نمایشگاه قرار بذاریم کسایی که تهران هستند انشالله یک هفته قبل از شروع نمایشکاه یه تایپیک باز می کنیم برای رفتن به نمایشگاه با دوستان عزیز و گرامی .چون تا 2 آذر هنوز خیلی مونده! از کجا معلوم من مردم و شما زنده !

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

علی جان من و شما که بچه همحلی هستیم با هم میریم! بقیه هم انشااله یه تایپیکی نزدیک به روزای نمایشگاه می زنم تا ببینم چند نفر حاظریم با هم بریم

موفق و موید باشی

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

پیشنهاد خوبیه که بچه های لیون همه با هم البته اونهایی که دوست دارن برن براین نمایشگاه .

لینک به دیدگاه

راستش من 2 سال پیش اومدم

ضد حال اساسی خوردم، تنها چیزی که یکم نظرم را جلب کرد بخش وسابل سینمایی بود که اونم باز

چیز جدیدی نداشت.

راستی دوستان کسی نمایشگاه دبی شرکت میکنه؟

لینک به دیدگاه

راستش من 2 سال پیش اومدم

ضد حال اساسی خوردم، تنها چیزی که یکم نظرم را جلب کرد بخش وسابل سینمایی بود که اونم باز

چیز جدیدی نداشت.

راستی دوستان کسی نمایشگاه دبی شرکت میکنه؟

درود

پارسال که نمایشگاه نبود همین پاساژ ایران بود که رفته بود اونجا که همینرو میشه همیشه دید . امسال هم مثل پارسال باید باشه . چون یه مقدار دارن برای مردم ناز میکنن . البته باید شروع بشه ببینیم که چه خبره .

لینک به دیدگاه

• 5 هفته بعد...

با سلام خدمت تمامی دوستان

قرار بود علیرضا مقدم یه تاپیک بزنه برا نمایشگاه ولی نمیدونم چرا نزد ..

خوب دوستانی که میخواهند نمایشگاه حضور داشته باشن بهتره یه اعلام وجود بکنن تا یه قرار دیدار بزاریم

البته بنده هر روز از ساعت 11 تا 12 اونجا آموزش ساخت کیس دست ساز میدم .

با تشکر

لینک به دیدگاه

علی جان

متاسفانه من نمیدونم این برگزار کنندگان نمایشگاه کی میخواهند برنامه ریزی یاد بگیرند، اینجور نمایشگاه ها

بهترین محل برای تعامل دانشگاه و بازار هستند که اینا هم این چیزا نمی فهمن:D

آخه اونجا جای ماهم خالی کنید

علی جان اگه بتونی یه فیلم از کارگاه کیست در نمایشگاه و مراحل ساخت کیس تهیه نمایی عالی میشود:D

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت تمامی دوستان

قرار بود علیرضا مقدم یه تاپیک بزنه برا نمایشگاه ولی نمیدونم چرا نزد ..

خوب دوستانی که میخواهند نمایشگاه حضور داشته باشن بهتره یه اعلام وجود بکنن تا یه قرار دیدار بزاریم

البته بنده هر روز از ساعت 11 تا 12 اونجا آموزش ساخت کیس دست ساز میدم .

با تشکر

با سلام

میگم خدا کنه فقط تو اون روزایی که نمایشگاه برگذار میشه هوا درست و حسابی باشه.(مثلا برف یا بارون نیاد).چون برای منی که تو تهران نیستم اومدن سخت میشه.

ولی خوب اگه همه چی ردیف باشه منم میام.=d>

میگم حالا میشه یه سیستم به من بدن تو نمایشگاه اور کنم.(خدا رو چه دیدی شاید رکوردی جا به جا شد:D)

لینک به دیدگاه

همیشه اینجوری بوده که مهمترین چیز برای دایر کننده های نمایشگاه پولی هستش که از شرکت کننده ها میگیرین و باقیه چیزها هیچ اهمیتی نداره . برنامه ؟ امکانات ؟ شرکتهای معتبر ؟ ........؟ .............؟

خدا بیامرزه

لینک به دیدگاه

سلام بر دوستان خوب و مشتیم . که تو این شهر لیون منو تنها نذاشتن!

خوب ما هم روز 2 آذر ساعت 9 10 صبح در نمایشگاه الکامپ هستیم

دوستان موفق و موید باشند

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

عکس های الکامپ

سری اول :

nvqzp5.jpg

2lkzmur.jpg

2j5ylnt.jpg

1zhti1.jpg

20zczuh.jpg

8xngw7.jpg

و اما این عکس : این عکس عکس مهمی میباشد

2rh1s7p.jpg

2yvl7ki.jpg

xn7oxw.jpg

2ajq0sn.jpg

من کدوم بیدم :)

qrad6t.jpg

zajup.jpg

لینک به دیدگاه

سری سوم :

ezkb3l.jpg

20hrek2.jpg

2e6aavt.jpg

2py4z85.jpg

و سخنانی از مهندس عمرانی

بر ما چه گذشت؟

شاید تصوری که دوستان از نمایشگاه امسال و خصوصا غرفه گرین داشتند، با چیزی که رویت نمودند دارای تفاوت فاحشی باشد ولی بهتر است شما هم در جریان برخی مشکلات پیش آمده برای غرفه گرین در نمایشگاه امسال باشید. این موضوع شاید بتواند توجیهی برای عدم تمرکز ما در ایام نمایشگاه امسال باشد!

- غرفه ساز گرین علی رغم دریافت مبلغ قابل توجهی از شرکت، غرفه گرین را تا اواخر روز دوم و به صورت نیمه تمام به ما تحویل داد! شاید باور نکنید که اگر برایتان بگویم ما تا ساعت 2 بعدازظهر روز اول، حتی استندی برای نمایش کیسها و پاورهایمان نداشتیم. بعد از آن و وقتی استند ها رسید متوجه کیفیت بسیار پایین آنها شدیم ولی چاره ای جز چیدمان غرفه (آن هم در ساعت 2 بعد از ظهر روز اول) نداشتیم. استند مربوط به پاورها که اصلا معلوم نبود چگونه طراحی شده است. در حقیقت پاور داخل آن گم می شد. همچنین غرفه بیرون سالن 38 هم که قرار بود محل اجرا و دموی سیستم گیم باشد، اصلا ساخته نشد! چیزی که آنجا قرار داشت و احتمالا شما هم آن را ملاحظه فرمودید، چند تا تکه آهن به هم جوش داده شده بود! مجبور شدیم که آن آهن ها را در روز دوم برداریم و حداقل استند تبلیغاتی امان را در معرض دید قرار دهیم. از کارگاه چه بگویم که حتی نیمکت هایش هم آماده نبودند.

شما تصور کنید که بر ما چه گذشت؟ همه غرفه داران در حال پاسخگویی به مشتریان بودند که ما داشتیم تازه غرفه را جارو می زدیم ، یکی پیچ می بست، یکی سیم کشی می کرد، یکی دریل کاری می کرد، یکی ... واقعا این مسائل موجب تشویش ذهن تمام همکارانمان شد و بدون اغراق نخواهد بود اگر بگویم که فقط و فقط همدلی و دست به دست هم دادن همکاران عزیزم در شرکت گرین ، توانست این موضوع را پوشش دهد و حداقل یک نمای قابل قبول به غرفه ببخشد. ولی در ذهن و فکر تک تک ما چه می گذشت، فقط خدا می داند ...

اینها را گفتم تا شاید توجیهی بر عدم مهمان نوازی ، پاسخگویی و ... ما باشد و از تمام دوستان بابت این مسائل عذرخواهی می کنم.

لینک به دیدگاه

با سلام

علی جان دستت درد نکنه از بابت عکسها.فقط یه سوال:

اون عکسی که گفته مهمه اگه گفتی ماله کیه؟؟؟؟:)

لینک به دیدگاه

صاحب عکس پست شماره 23 این تاپیک رو داده

خونسرده

اوررکلاکره و ......خیلی چیزهای دیگه

اسمش هم امید هست حالا خودت حدس بزن دیگه

مثل اینکه به جا نیاوردی نه بابا خودتی دیگه :)

لینک به دیدگاه

صاحب عکس پست شماره 23 این تاپیک رو داده

خونسرده

اوررکلاکره و ......خیلی چیزهای دیگه

اسمش هم امید هست حالا خودت حدس بزن دیگه

مثل اینکه به جا نیاوردی نه بابا خودتی دیگه :)

بابا تازه شناختمش.خودمم.

:(

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...