رفتن به مطلب

قطع شدن adsl با آسانسور!

_Shayan_
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

سال های اول که استفاده میکردم خیلی خوب ، قطعی نداشت اما حدودا در وسطای کرونا بود که با زدن آسانسور نت قطع میشد و منم بیخیالش شدم ، رفتم مودم سیمکارتی گرفتم و خوب بود اما حجم محدود و هزینه زیاد باعث شد دوباره برگردم سمت adsl و بازم مشکل پابرجاست و دارم دیونه میشم ! لطفا راهنمایی کنید.

لینک به دیدگاه

۲۸ دقیقه قبل، _Shayan_ گفته است:

سلام

سال های اول که استفاده میکردم خیلی خوب ، قطعی نداشت اما حدودا در وسطای کرونا بود که با زدن آسانسور نت قطع میشد و منم بیخیالش شدم ، رفتم مودم سیمکارتی گرفتم و خوب بود اما حجم محدود و هزینه زیاد باعث شد دوباره برگردم سمت adsl و بازم مشکل پابرجاست و دارم دیونه میشم ! لطفا راهنمایی کنید.

اینترنت هزینه داره از پسش نتونی بر بیایی کاری نمیشه کرد ، بسته اپراتور ها رو نگاه کن ، برو TD LTE یا 4G ، بهترشو می خوای اینترنت پوینت تو پوینت

لینک به دیدگاه

خیلیا این مشکلو دارن برو از سر خط یه سیم مستقیم بکش بیار تو خونه

لینک به دیدگاه

برقکار بیار برات از  سیم ورودی سیم شیلد دار بکشه تا خود مودم

لینک به دیدگاه

۴۴ دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است:

اینترنت هزینه داره از پسش نتونی بر بیایی کاری نمیشه کرد ، بسته اپراتور ها رو نگاه کن ، برو TD LTE یا 4G ، بهترشو می خوای اینترنت پوینت تو پوینت

بحث حجمش هست که کمه و هزینه نامعقول نسبت به adsl ، الان مودم 4g دارم مصرف نتم خیلی بالاست و دیگه جوابگو نیست.

48 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است:

خیلیا این مشکلو دارن برو از سر خط یه سیم مستقیم بکش بیار تو خونه

23 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

برقکار بیار برات از  سیم ورودی سیم شیلد دار بکشه تا خود مودم

ممنون فردا امتحان میکنم

لینک به دیدگاه

داخل کوچه، سر خیابون اصلی دنبال باکس فیبر نوری مخابرات بگرد اگر پیدا کردی برو مرکز مخابرات و درخواست ftth بده. ای دی اس ال جز دردسر و سرعت کم هیچی دیگه نداره.

%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3-FAT-%D9%81%DB%8

این شکلیه روی دیوار هست.

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

هم اکنون، mrp۷ گفته است:

داخل کوچه، سر خیابون اصلی دنبال باکس فیبر نوری مخابرات بگرد اگر پیدا کردی برو مرکز مخابرات و درخواست ftth بده. ای دی اس ال جز دردسر و سرعت کم هیچی دیگه نداره.

سلام ممنون از راهنمایی تون

متاسفانه فیبر نوری برای محله نیومده

لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، mrp۷ گفته است:

%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3-FAT-%D9%81%DB%8

این شکلیه روی دیوار هست.

بیشتر از ده دوازده ساله خط خونمون رو فیبر نوریه اوایل که اصلا اینترنت نمیدادن چند سالیه میگن فقط vdsl  که اونم وضعیتمون جوریه که توی سالهای اخیر سیم تلفن رو تو کوچه میدزدن تا با کلی دردسردوباره وصل میکنیم ده روز بعد دوباره میدزدن ،توی این دو سال اخر شاید دوماه خط تلفن نداشتیم ...تو این وضعیت

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، arvin_393 گفته است:

بیشتر از ده دوازده ساله خط خونمون رو فیبر نوریه اوایل که اصلا اینترنت نمیدادن چند سالیه میگن فقط vdsl  که اونم وضعیتمون جوریه که توی سالهای اخیر سیم تلفن رو تو کوچه میدزدن تا با کلی دردسردوباره وصل میکنیم ده روز بعد دوباره میدزدن ،توی این دو سال اخر شاید دوماه خط تلفن نداشتیم ...تو این وضعیت

ده دوازده سال ؟

این سرویس ماکزیمم ماکزیمم 6 هفت سال هست تو ایران دایر است . 

در زمان وزارت جناب آقای دکتر واعظی 

دوست من 

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، بامداد گفته است:

ده دوازده سال ؟

این سرویس ماکزیمم ماکزیمم 6 هفت سال هست تو ایران دایر است . 

در زمان وزارت جناب آقای دکتر واعظی 

دوست من 

ما حدود ۱۲ تا ۱۵ ساله اومدیم تو این خونه از وقتی اومدیم تو این خونه فقط همین خط رو داشتیم که از اول رو فیبر نوری بود میدونم بیشتر از ۶ ۷ سال میشه حالا باز از خانواده میپرسم ببینم چه سالی خط بهمون دادن

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، arvin_393 گفته است:

این به خط تلفن ارتباطی نداره از اون جدا هست فقط برای اینترنت باکس را میزنن و فیبر هم تا مودم کشیده میشه
امکان دزدیدن فیبر هم وجود نداره چون نه کسی مصرفی داره براش و نه قیمت بالایی داره

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، mrp۷ گفته است:

این به خط تلفن ارتباطی نداره از اون جدا هست فقط برای اینترنت باکس را میزنن و فیبر هم تا مودم کشیده میشه
امکان دزدیدن فیبر هم وجود نداره چون نه کسی مصرفی داره براش و نه قیمت بالایی داره

خب خط فقط تا سرکوچه فیبره ، از سر کوچه تا خونه ما سیم مسیه 

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی های دوستان ، مشکل با کشیدن سیم جدا حل شد .

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...
در ۱۴۰۱/۴/۳ در 12:17، _Shayan_ گفته است:

ممنون از راهنمایی های دوستان ، مشکل با کشیدن سیم جدا حل شد .

داداش منم همین مشکلو دارم میخواستم ببینم دقیقا چیکار کردی ینی چی سیم جدا کشیدی و چقد برات هزینه برداشت

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۹/۲۳ در 17:33، ُSoheil00 گفته است:

داداش منم همین مشکلو دارم میخواستم ببینم دقیقا چیکار کردی ینی چی سیم جدا کشیدی و چقد برات هزینه برداشت

از سر خط یه سیم شیلد دار کشیدن ، دقیق یادم نیست چند شد اما هزینه زیادی نداشت 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...