رفتن به مطلب

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم 

اول از همه روی صحبتم به تیپاکسه که خداییش هر چپ و چولی از راه رسید نمایندگی بهش ندین و اینکه اشتباهی اگه تو کارتون پیش میاد حتی به قیمت ضرر کردن اشتباهتونو گردن بگیرین اینقدر با اعصاب ملت بازی نکنین. امیدوارم یه نماینده داخل این انجمن داشته باشن اینو ببینن

من هفته قبل یه پاور سفارش دادم چون پاور رو برای برادرم میخواستم و میخواستم کیس رو زودتر ببندم ببره شهرستان، گفتم یکی دو روز زودتر برسه بجای پست پیشتاز که ۳۰ تومن هزینش بود با تیپاکس فرستادم هزینش شد ۶۸ تومن که باید به صورت پس کرایه پرداخت میشد

یه اس ام اس برای من اومد که یه لینک داخلش بود نوشته بود که میتونید کرایه رو از این لینک پرداخت کنید منم گفتم زودتر پرداخت کنم دیگه یه موقع خودم خونه نبودم بسته رو اوردن نخوان کارت بکشن و از این حرفا....

IMG_20220628_163347.thumb.jpg.60a5ec2769a56e4322ba93e62f12b104.jpg

IMG_20220628_171350.thumb.jpg.031d04fff94bd3208835bca06478578f.jpg

رو لینکی که فرستاده شده دوباره میزنی مینویسه فاکتور قبلا پرداخت شده 

Screenshot_2022-06-28-16-34-41-177_com_mi.globalbrowser.thumb.jpg.7310c4ff4c1e91abe31b0b3edfa01113.jpg

روز اول: شنبه بسته رسید، تیپاکسچی که بسته رو اورد گفت باید هزینشو بدی! منم گفتم قبلا پرداخت کردم از طریق لینک اس ام اس، برگشتم تو خونه گوشیمو اوردم و اس ام اس رو بهش نشون دادم رو لینک هم زدم که خودش دید نوشته فاکتور پرداخت شده قبول نکرد و گفت اینجا زده که پرداخت نکردی!!! گفتم الان پرداخت کنم پولو بعدا برمیگردونن گفت نه من نمیدونم!!!! قرار شد بسته رو برگردونه و من گفتم اشکال نداره پیگیریش میکنم ببینم قضیه چیه به خیال اینکه همون روز بسته رو میارن دوباره تحویلم میدن

بعدش یه اس ام اس اومد که دلیلشو زده بود امتناع از دریافت بسته!!!!  درحالی که من حرفم این بود مشکل از طرف خودتونه من چرا باید دوبار هزینه رو پرداخت کنم

IMG_20220628_170331.thumb.jpg.4f4286f2308424dc278a8cf46b26fda4.jpg

یه شکایت تو سایت تیپاکس زدم سرکار بودم متوجه نشده بودم از دفتر مرکزی زنگ زدن بهم،حدود ۵ دقیقه بعد خودم زنگ زدم قضیه رو گفتم، گفتن پیگیری میکنیم گفتم امروز بسته رو میارین گفتن نه پیگیری از فردا شروع میشه! گفتم باشه یه روز هم روش

روز دوم یکشنبه: خبری از بسته نشد زنگ زدم بهشون، گفتن پیگیری میشه ، بعد از ظهرش رفتم دفتر تیپاکس چهار نفر ادم با شخصیت و محترم و کاری ( از زبان دیوی کلاه قرمزی) اونجا نشسته بودن گفتم این قضیه پیش اومده اس ام اس رو نشونشون دادم، گفتن اره اینجا هم نوشته فاکتور پرداخت شده ولی در کمال بیشرمی بسته رو تحویل ندادن گفتن اینجا ایرانه !!! میخواستی از طریق لینک پرداخت نکنی! اینجا برا ما زده پرداخت نشده، منم اومدم بیرون

روز سوم: دوشنبه زنگ زدم دوباره به تیپاکس مساله رو گفتم کسی که پشت خط بود بهم گفت دفتر هم رفتی بسته رو بهت ندادن گفتم اره رفتم و اس ام اس و لینک پرداخت رو نشون دادم، صفحه ای که نوشته فاکتور پرداخت شده نشون دادم ولی قبول نکردن، گفت پیگیری میکنیم منم گفتم بسته رو لازم دارم من بخاطر یکی دو روز زودتر با تیپاکس فرستادم الان سه روزه بسته رسیده تحویل نمیدین!!!!

روز چهارم:سه شنبه، دیروز شبکار بودم صبح برگشتم خونه خوابیدم پاشدم میبینم هنوز بسته رو نیاوردن، همچنان الان ساعت پنج بعد از ظهر هیچ خبری از بسته نیست

ویرایش شده توسط arvin_393
لینک به دیدگاه

23 دقیقه قبل، arvin_393 گفته است:

در کمال بیشرمی بسته رو تحویل ندادن گفتن اینجا ایرانه !!!

خدای این جمله اش خیلی حرف توشه

یکی اینکه / علنا" به کتف_مونم نیس شما چی میگی ...

یکی دیگه ام / ایران رسما شده تگزاس ... هرکی به هرکیه ...

دلم به حال کشورم میسوزه که چه برسرش آوردن :(

--------------------------------------------------------------------------------

لینک به دیدگاه

۳۲ دقیقه قبل، invoker گفته است:

خدای این جمله اش خیلی حرف توشه

یکی اینکه / علنا" به کتف_مونم نیس شما چی میگی ...

یکی دیگه ام / ایران رسما شده تگزاس ... هرکی به هرکیه ...

دلم به حال کشورم میسوزه که چه برسرش آوردن :(

--------------------------------------------------------------------------------

خداشاهده یکیشون عین همین جمله رو گفت ، گفت نباید پرداخت میکردی بعدا کارت میکشیدی

خب من دارم سند مدرک نشون میدم که پرداخت کردم، قبول دارن مشکل خودشونه ولی اینقدر اعتماد ندارن، من اگه گشنه ۶۰ ۷۰ تومن پول بودم که پول شمارو ندم که با پست میفرستادم ۲۰ ۳۰ تومن هزینش بود

لینک به دیدگاه

داداش کاش پرداخت میکردی و تجربه میشد برا همه مون که بفهمیم 

اینجا ایرانه یه گربه ی هفت هزارساله ، که زندست تا وقتی که نفت خام داره

اینجا چهارفصله ولی تو دل مردمش ، فقط برف زمستونو سرمایه داره

اینجا آیینه ها تو رو به تو نشون نمیدن ، ببین گربه منو به کجا کشونده میگم

مردم همه توی رویاهاشون قدم میزنن ، تقدیر و واسه همدیگه رقم میزنن

اینجا چوبه ی داره تنبیه انحراف ، واژه ی تظاهره معنی احترام

اینجا آبرو سی دی تو دسته بچته ، چیزی که دستتو بگیره دست حسرته

اینجا دین من توجیه کثافت کاریه منه ، تو یه مجرمیو حکم اسارت دادی به تنت

چی دوست داری بشنوی از این بشر ، خواهر روسری سرت کن که من تحریک نشم ؟؟

اینجا صف اول نماز پست و مقامه ، علم و تجربه رو از بین برده روابط

اینجا ریش بذار یقه ببند کارت رو غلتکه ، خنجرو غلاف کن بشو وارد تو محلکه

اینجا گفتن حقیقتم جواز نداره ، اونقدر مشکل داری که واست حواس نذاره

اینجا بچه ی ده ساله قمه به دسته ، مرض غرب زدگیه حالا زده به نسله

اینجا خاک اجداد منه ایران من ، داره هر روز بازم میشه ویرانه تر

چرا عادت داری بالاسرت شلاق باشه ؟ وقتی ستاره ای نداری تو شبهات آره

بنویس با خون مردم بی ستاره ، بنویس از جوونی که زندانو پیشه داره

بنویس عاقبت ماها در به درییه ، اینجا ایرانه گربه ی قلب زمینه

اینجا زندگی نمیکنن نفس میکشن ، طعم خون برادر و از رو هوس میچشن

اینجا مادر بزرگامون قصه نمیگن ، آخه بچه ها دیگه ته قصه رسیدن

اینجا منتو به تلاش ترجیح میدن ، سر صندلی تو مترو هم درگیر میشن

اینجا گوش های مردم شعار پرستن ، به هم میگن پیدا نمیکنی تو هارتر از من !

آخه تفریح سالم جوونا سیگاریه ، دخترو زمین زدن از روی بیکاریه

اینجا ایرانه و از بالا خشگله همین ، توش که بیای یه چیزایی هست مشکله نگی

اینجا جای بحثای سیاسی فقط تو تاکسیه ، مهندس مملکتم پشت دخل واکسیه

اینجا نابغه هامون همشون بورسیه تو غربن ، نخوانم برن مجبورن راضی بشن قلبن

اینجا هرکی به خودش میگیره ژست سرباز ، حتی پرنده ها هم ندارن حس پرواز

اینجا واسه ی خودش داره هر کی قبله ای ، کسی فکر تو نیست تا وقتی زنده ای

کناره هر راه راست هزار تا بیراهه هستش ، آینده ای نداری چون ایران بیمار نسلش

تا بخوای بجنبی پشتیا زیرت میکنن ، خیلی راحت سختیا پیرت میکنن

چشمای منه بازم میشه از غم خیس ، قلمو میندازم توانی تو دستم نیست

فقط با رفتن راه میشه به جایی رسید ، اینجا واسه رسیدن راهی جز رفتن نیست

اینجا خاک اجداد منه ایران من ، داره هر روز بازم میشه ویرانه تر

چرا عادت داری بالا سرت شلاق باشه ؟ وقتی ستاره ای نداری تو شبهات آره

بنویس با خون مردم بی ستاره ، بنویس از جوونی که زندانو پیشه داره

بنویس عاقبت ماها در به درییه ، اینجا ایرانه گربه ی قلب زمینه

لینک به دیدگاه

یادمه تو همین انجمن یه عزیزی دوبار مبلغ پرداخت کرده بود یعنی کرایه در مبدا پرداخت شده بود مامور تیپاکس به هنگام تحویل دوباره همون مبلغ از گیرنده گرفته بود🙄

لینک به دیدگاه

شاید هم واقعا حق با اونا باشه و پرداخت شما تو سیستمشون ثبت نشده باشه

تو سایت تیپاکس یه شماره پشتیبانی چیزی نیست زنگ بزنی پیگیری کنی؟

لینک به دیدگاه

16 دقیقه قبل، a.d oc گفته است:

تو سیستمشون ثبت نشده که نشده به من چه که ثبت نشده، مشکلی داره تو کمترین زمان پیگیری کنن باید چهار روز بستمونگه دارن؟ سه بار زنگ زدم ، تو سایت شکایت کردم حضوری رفتم بازم بسته رو تحویل ندادن، مشکل از طرف اونا بوده ، بعدشم ادم باید اینقدر شخصیت داشته باشه من پاشدم رفتم دفتر تیپاکس سند مدرک نشون بدم قبول کنن 

من از این حرف شما تعجب میکن، کاشکی یکم متنی که نوشتم میخوندین ، ۳ بار زنگ زدم یه بار حضوری رفتم 

لینک به دیدگاه

۹ دقیقه قبل، a.d oc گفته است:

سلام

بزرگوار

تو پست اول گفته که n بار زنگ زده با پشتیبانی و صحبت کرده باشون، مطمئنی خوندیش؟!!!

۱ ساعت قبل، arvin_393 گفته است:

خداشاهده یکیشون عین همین جمله رو گفت ، گفت نباید پرداخت میکردی بعدا کارت میکشیدی

خب من دارم سند مدرک نشون میدم که پرداخت کردم، قبول دارن مشکل خودشونه ولی اینقدر اعتماد ندارن، من اگه گشنه ۶۰ ۷۰ تومن پول بودم که پول شمارو ندم که با پست میفرستادم ۲۰ ۳۰ تومن هزینش بود

از شانس بد شما، با چنتا آدم ابله طرف هستی.

یک راه این بود که دوباره پول رو پرداخت میکردی و خلاص و بعدا شکایت میکردی (چون با ... طرف هستی)

راه دوم هم اینی هست که طی کردی و در شرایط نرمال همه طی میکنن.

توصیه میکنم صبور باشی چون با ... طرفی، دیگه کار از کار گذشته (تو این جور موارد سیب زمینی باش)

دفتر اصلی هم بعید هست بعدا جریمه ای براشون در نظر بگیره.

لینک به دیدگاه

18 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است:

سلام

بزرگوار

تو پست اول گفته که n بار زنگ زده با پشتیبانی و صحبت کرده باشون، مطمئنی خوندیش؟!!!

از شانس بد شما، با چنتا آدم ابله طرف هستی.

یک راه این بود که دوباره پول رو پرداخت میکردی و خلاص و بعدا شکایت میکردی (چون با ... طرف هستی)

راه دوم هم اینی هست که طی کردی و در شرایط نرمال همه طی میکنن.

توصیه میکنم صبور باشی چون با ... طرفی، دیگه کار از کار گذشته (تو این جور موارد سیب زمینی باش)

دفتر اصلی هم بعید هست بعدا جریمه ای براشون در نظر بگیره.

دقیقا مشکلم اینجاست که دفتر اینجاشون ادمای ابلهی هستن ، دفعه قبل هم بستم دو سه روز رسیده بود نمیاوردن دیگه زنگ زدم پشتیبانی شکایتشون کردم خود پشتیبانی هم شاکی بود چرا نیاوردن،دیگه فرداش اوردن 

داداش بخدا عجله دارم اگه عجله نداشتم که پول اضافه به تیپاکس نمیدادم، بدبختی عجله دارم بیشتر عصبی میشم شنبه دارم میرم مسافرت بعدشم داداشم میخواد بره شهرستان سرکار سیستم رو برا حسابداری سرکارش میخواد

لینک به دیدگاه

داداش منم این بلا سرم اومده... از اون سال به بعد دیگه سنتی کار میکنم..

هر وقت چیزی سفارش میدم، پول پست رو نقد میزارم توی خونه آماده.. میگم پست اومد من نبودم اینو بدید بهش...

به ما الکترونیکی کار کردن نیومده...

لینک به دیدگاه

بنده بارها از طریق تیپاکس بسته دریافت کردم ، اساسا همیشه رو پس کرایه ای که توی پیامک ذکر شده یه چیزی میکشن ، اولین بار که گفتن هزینه آوردنش از دفتر تا خونه شما ، یبارم گفتن انعام :/ دیگه سری بعدی چیزی نگفتم حواله دادم به همون کسی که نمیپرستن

لینک به دیدگاه

خب حالا صحبت های شاعرانه و اشعار حماسی اگه تموم شد بزارید یه چیزی بهتون بگم..........

تیپاکس خیلی شلخته و کثیف کار میکنه شاید 5 سالی باشه اصلا تیپاکس چیزی نه میفرستم نه دریافت میکنم 

خیلی بی تربیتن اکثریتشون اصلا شعور ندارن ، جز اون معمول خانوم مودب منشی که همه ارگان ها یکی دو تا ازش دارن، بسته رو همینطوری پرت میکنن کف زمین کارتونش قشنگ نابود میشه خصوصا اگه کنسول باشه چون اینا بسته بندی نمیکنن !

بعضی شهرها ارسال درب منزل هم ندارن اگر باشه خیلی دیر ارسال میشه و هزینه کرایه تا درب منزل هم اضافه تر میگیرن !  کد پیگیری که میدادن هرچی تو سایتش میزدی میگفت اشتباه

آدرس بعضیاشونو باید کل اینترنت رو شخم بزنی بتونی پیدا کنی میری اونجا میبینی از صف سنگک بدترِ ! پس قبلش تحقیق کنید تیپاکس صد هزار برابر بدتر از پست هست ! در واقع افتضاح ترین سیستم حمل و نقل برای تیپاکس از جونتون سیر شدید از این سرویس استفاده نکنید

لینک به دیدگاه

۱۳ دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است:

خیلی بی تربیتن اکثریتشون اصلا شعور ندارن

تایید

۱۴ دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است:

بسته رو همینطوری پرت میکنن کف زمین کارتونش قشنگ نابود میشه خصوصا اگه کنسول باشه چون اینا بسته بندی نمیکنن !

یه بار یه کارت گرافیک میخواستم بفرستم بسته بندی نکرده بودم  میخواستم بدم خودشون بسته بندی کنن  ( حالا جدا از اینکه سرمو بریدن واسه 10 هزار تومن کارتن و حبابی ) خانمه همون لحظه که مرسوله رو دید با افتخار گفت اینجوری سالم نمیرسه به مقصد ها گفته باشم ! انقد پرت میشه اینور اونور که خورد میشه !  50 تومن اخ کن بیاد بسته بندی کنم برات 🙂

همیشه  بخاطر اینکه پست حداقل باید نیم ساعت میشستم  میدادم تیپاکس چون سریع تحویل میگیرن و یه بارکد میزنن و خدافظی

ولی الان یه سالی هست میرم میتمرگم تو پست ولی نمیدم تیپاکس :)))

لینک به دیدگاه

من عادت دارم هیچوقت یک طرفه به قاضی نرم

این دوستمون با تیپاکس به مشکل خورده قبول

ولی باز یه عده آتیش بیار معرکه میریزن تو تاپیک و تاپیک به بیراهه میره

کما اینکه هنوز هیچی نشده شلخته و بی تربیت هم شدن😂

باید حرف طرف تیپاکس رو هم شنید

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

تیپاکس خیلی شلخته و کثیف کار میکنه

واقعا قبول دارم

به شخصه یبار رفته بودم دم دفترشون که بگیرم بسته رو دیدم همون موقع وانتشون اومده بود داشت بار خالی میکرد

اصن انگار نه انگار روی بعضی از جعبه ها نوشته بود شکستنی

همینجوری خداشاهده جعبه هارو از ارتفاع 1 متری پرت میکردن رو سر و مغز هم!

خداروشکر اونروز به بسته ام آسیبی نرسید ولی دیگه تصمیم گرفتم سمت تیپاکس نرم

شما هم پول رو پرداخت کردی بنظرم یه سر برو بانک با کد رهگیری ببین تراکنش موفق بوده یا ن(میتونی قبلش یه 10 گردش بگیری از خودپرداز شاید تراکنش ناموفق بوده و وجه رو بانک پس داده باشه مجددا اگه نداده بود حضوری بری)

اگه بوده که یه رسید کتبی چیزی از بانک بگیر بهشون نشون بده اگه قبول نکردن دیگه باید بری دنبال شکایت

اگه هم تراکنش موفق نبوده که باید به بانکی بگید وجه پرداختی رو برگردونن!

لینک به دیدگاه

یه نکته ای هست که  اولا همه سیستم های پستی . تمام مشاغل. تمامی اصناف همه مدل ادمی داره. 

الان یکی بیاد از پست هم بد بگه هزار نفر پیدا میشه با تجربه منفی از پست.

تچربه ای که خودمم داشتم از ایسام دوتا خرید کردم. طرف زنگ نمیزد ایسام  که شماره خودمو بگیره. همونطور برگشت میزد .اخرش مجبور شدم یه بسته خودم به خودم ارسال کنم که ببینم کجا و چه ساعتی مامور میاره بقیه بسته هامم بگیرم.

جالب اینه رفتم گفتم تیپاکس بسته ای ک خودم فرستادمو گفتم میخوام مرجوع شه برگرده به فرستنده. گفتن باشه شما مبلغ کرایه اولیشو بده . بعد ما برمیگردونیم. منم گفتم نوش جونتون توش هرچی بود.

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Santa Cruise گفته است:

من عادت دارم هیچوقت یک طرفه به قاضی نرم

این دوستمون با تیپاکس به مشکل خورده قبول

ولی باز یه عده آتیش بیار معرکه میریزن تو تاپیک و تاپیک به بیراهه میره

کما اینکه هنوز هیچی نشده شلخته و بی تربیت هم شدن😂

باید حرف طرف تیپاکس رو هم شنید

من میگم کل بحث سر اینه که من پس کرایه رو از لینک پرداخت کردم و دفتر اینجا میگه برا میزنه پرداخت نشده الان چهار روزه بسته منو تحویل ندادن ، حتی خود دفتر مرکزی قبول داره که سیستم پرداخت پس کرایه تازه راه افتاده مشکل داره شما میای میگی باید حرف طرف تیپاکس رو شنید؟ داداش درگیری قبیله ای که نبوده که بخوایم حرف اونطرفم هم بشنویم یه مساله خیلی خیلی سادست !!!

اگه سیستم مشکل داره مثل بقیه آدمای متمدن اشتباهشونو بپذیرن ، همین مشکل تو آمریکا یا اروپا پیش اومده بود شرکت هزارجور بازخواست میشد کلی جریمه میشد ولی اینجا ما دروغ میگیم ما سند مدرک میذاریم نمیدونم دیگه از این سند مدرک معتبرتر ،تلفنهایی هم که زده میشه حرفایی که با دفترمرکزی تیپاکس هم میزنیم خداروشکر ضبط میشه بعد یکی مثل شما میاد میگه باید حرف اونارو شنید؟ یارو ۳ بار بهش زنگ زدم میگه پیگیری میشه از شنبه تا حالا در حال پیگیری هستن؟ 

لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

یه نکته ای هست که  اولا همه سیستم های پستی . تمام مشاغل. تمامی اصناف همه مدل ادمی داره. 

الان یکی بیاد از پست هم بد بگه هزار نفر پیدا میشه با تجربه منفی از پست.

تچربه ای که خودمم داشتم از ایسام دوتا خرید کردم. طرف زنگ نمیزد ایسام  که شماره خودمو بگیره. همونطور برگشت میزد .اخرش مجبور شدم یه بسته خودم به خودم ارسال کنم که ببینم کجا و چه ساعتی مامور میاره بقیه بسته هامم بگیرم.

جالب اینه رفتم گفتم تیپاکس بسته ای ک خودم فرستادمو گفتم میخوام مرجوع شه برگرده به فرستنده. گفتن باشه شما مبلغ کرایه اولیشو بده . بعد ما برمیگردونیم. منم گفتم نوش جونتون توش هرچی بود.

داداش الان موبایل بانک هست اس ام ای بانک هست ، هیچ پولی به حساب من برگشت نخورده الان  پنج شش روز از پرداخت گذشته !!!! من  از همه صفحات پرداخت اسکرین شات دارم !!!

به علاوه میگم لینک خودشون که فرستادم نشونشون میدم

گوشیمو دادم دست خود دفتر تیپاکس زده رو لینک رو اس ام اس صفحه باز شد نوشته فاکتور پرداخت شده ، دیگه چجوری بهش بفهمونم پرداخت کردم از این واضحتر؟!!! شماره اس ام اسشون هست لینکی که خودشون فرستادنم یعنی قبول ندارن؟ از نظر من هیچ بحثی توی این مساله نیست فقط گیر چندتا ادم خیلی خیلی با شخصیت افتادم!!!! وگرنه والا بی انصافترین ادمم بود اینو قبول میکرد

لینک به دیدگاه

یه تاپیک دیگه هم بود در مورد تیپاکس 

منم حرفمو دوباره اینجا میگم :

مرده رو زیاد بشوری، .....به خودش 

اونقد تعریفشو کردن یه عده الان وضعش اینه ،هم گرون تره ،هم کارتن رو میارن انگار چند بار کوبیده به دیوار یکی دوطرفش مچاله شده ،کارتن به اون بزرگی هم با موتور میارن 

صد رحمت به پست دیگه جدیدا کارتنای بزرگشو با خودرو میاره 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام و عرض ادب

تیپاکس اگر با شعبه منطقه اتون به صورت مرتب کار نکنید برای یه بار دریافت و ارسال خوب نیست من دفعات اول ازشون راضی نبودم ولی وقتی مرتب چند وقت با شعبه امون کار کردم  باهاشون مشکل خاصی ندارم دیگه و محترمانه هم برخورد میکنن.

در مورد مشکل شما و مشکلات اینچنینی که متاسفانه در کشورمون زیاد اتفاق میوفته علت اینه ته شکایت و پیگیری اینه که اون مبلغ رو بر میگردونن ولی اگر یه کشور با قوانین سفت و سخت بودیم و در صورت اثبات حق، جریمه زمانی که شاکی  برای شکایت صرف کرده هم از متشاکی گرفته میشد دیگه ازین مشکلات پیش نمیومد.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز برو 60 تومان بده بسته تحویل بگیر  بعد شکایت کن 

الان مملکت هر کی به هرکیه یا پس فردا میگن بسته گم شده یا میگن ما فرستادیم مبدا بعد مبدا میگه نه نفرستاید و ..............

اونوقت می‌شینی چهار دستی میزنی تو سر خودت که واسه 60 تومان 1میلیون خورده ایی رو به باد دادی 

اصلا دوباره زنگ هم نزن که واست بیارن صبح اول وقت خودت برو بگیر 

بعد با مدارکی که داری شکایت پیگیری کن

لینک به دیدگاه

سلام بر همه دوستان لیون 

عزیزان دل زیاد حال حوصله توضیح ندارم اینم چون دیدم تایپیک داغ شده به اشتراک میزارم 

هیچ یک از شرکت های پستی بدرد نمیخورن به ترتیب افتضاح ترین میگم :1 تیپاکس 2 چاپار 3 باربری اتوبوسی 4 پست

بنده شخصا باهمشون کار کردم و از هرکدومیشون اقلا دوبار لطمه دیدم 

این زیر دوتا لینک ویدیوی میفرستم که ماله همین اواخر هست که بسته ای که از لیون سفارش داده بودم با تیپاکس ارسال شده بود / شما فقط وضع بسته ببینید بقیش دستتون میاد 

یا حق !

لینک https://uupload.ir/view/vid-20220609-wa0002_05f1.mp4/

https://uupload.ir/view/vid-20220609-wa0003_eb9s.mp4/

لینک به دیدگاه

تیپاکس اصلا پیشنهاد نمیکنم

بنده ی پرینتر 8 میلیونی فرستادم اهواز با بسته بندی عالی

رسید دست مشتری پدرش در اومده بود

برگشت خورد برای بنده

تیپاکس حتی حق بیمه رو قبول نکرد

تیپاکس اصلا کار نکنید

لینک به دیدگاه

شهر ما هم یه بی شعوری نمایندگیش رو داره. 

جدا از اینکه تحویل در محل نداره آخرین بار که سفارش دادم یه هزینه اضافه ای دریافت کرد، سایت تیپاکس هم شکایت کردم حتی یه تماس نگرفتند!!! 

نحوه برخورد هم که افتضاح، انگار دعوا دارن! 

لینک به دیدگاه

تی پاکس به نظر میرسه زمان قاجار تو چاله میدان تاسیس شده .

اکثر کارمندها و پاسخگو های تلفنی شون هم مال همون محله ها هستن .

اگر اینجوری نبود که هزینه هاشون ارزون درنمیومد دوست گرامی 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...