رفتن به مطلب

وجود لگ در بازی با وجود داشتن سیستمی قوی تر از مشخصات بازی موردنظر

Recommended Posts

سلام ، دوستان من به تازگی لپتاپی خریداری کردم 

با اینکه مشخصات سیستمم خیلی قوی تر و بالاتر از مشخصات بازیه ولی لگ دارم توشون 

مشخصات سیستم :

پردازنده ryzen3 3250u

گرافیک rx vega3 که تا 2 گیگ شیر شده 

رم 8 ddr4 

ویندوز 10

کلا 2 تا بازی نصب کردم pes 2017 و pes 2013 

که جفتشون لگ داشتن جالب اینه نسخه 2013 از نسخه 2017 بیشتر لگ میزنه 

میدونم سیستمم خیلی قوی نیست ولی برای این بازیایی که گفتم کاملا مناسبه با توجه به مشخصاتشون 

توی ستینگ بازیا هم که میرم تب آخر که نشون دهنده وضعیت سیستم در مقایسه با مشخصات بازیه همه چی رو آبی و good زده و یعنی در بهترین حالتش هس ، همه برنامه های پیش نیاز رو هم نصب کردم ، ویندوز و درایورام هم آپدیتن ، حتی بهینه ساز ویندوز هم نصب کردم اما هیچ تاثیری نداشت و فرقی نکرد خیلی کلافم بخاطر این قضیه کسی میدونه مشکلش چیه؟لطفا اگه میشه کمکم کنید

لینک به دیدگاه

موقع بازی لپ تاپ به آداپتور برق وصلِ یا نه ؟

لینک به دیدگاه

۸ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

موقع بازی لپ تاپ به آداپتور برق وصلِ یا نه ؟

هردو مورد رو امتحان کردم ، فرقی نکرده

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۴/۲۴ در 09:02، Berlin گفته است:

هردو مورد رو امتحان کردم ، فرقی نکرده

مدل لپ تاپ رو کامل ذکر کنید 99 درصد لپ تاپ هایی که بجای SSD از هارد استفاده میکنن دور چرخششون 5400 هست که برای انجام هیچ بازی ای مناسب نیست ، حتی برخی از لپ تاپ های گیمینک با کارت های سری 950-980GTX همین مشکلو دارن

-----------------------------------------------------

ویرایش :

اول میگه ارتباطی به سرعت هارد نداره بعد پیشنهاد میده SSD بخر راه دیگه ای نداری !!🙄

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

مشکل شما از همون هارد است ارتباط به هیچ چیز دیگه ای نداره همونطور که گفتم حتی لپ تاپای گیمی که هارد دارن با5400 دور هست این مدلا کم میارن، وسط گیم لگ و Sutter میندازن ، بله هارد و SSD باعث افزایش فریم نمیشه ولی باعث جلوگیری از لگ تو بازیا میشه حتی همین بازی های کنسولی مثل ایکس باکس موقع دانلود بازی میگه نیاز به چه نوع SSD از نسل سه یا چهار داره تا وسط بازی باعث ایجاد لگ نشه

چرخیدن تو محیط ویندوز و AMD و بالا پایین کردن با تنظیمات هیچ فرقی نداره وقتی مشکل سخت افزاری هست.

ویرایش شده توسط ☕Coffee Addicted
لینک به دیدگاه

۱۹ ساعت قبل، Berlin گفته است:

سلام ، دوستان من به تازگی لپتاپی خریداری کردم 

با اینکه مشخصات سیستمم خیلی قوی تر و بالاتر از مشخصات بازیه ولی لگ دارم توشون 

مشخصات سیستم :

پردازنده ryzen3 3250u

گرافیک rx vega3 که تا 2 گیگ شیر شده 

رم 8 ddr4 

ویندوز 10

کلا 2 تا بازی نصب کردم pes 2017 و pes 2013 

که جفتشون لگ داشتن جالب اینه نسخه 2013 از نسخه 2017 بیشتر لگ میزنه 

میدونم سیستمم خیلی قوی نیست ولی برای این بازیایی که گفتم کاملا مناسبه با توجه به مشخصاتشون 

توی ستینگ بازیا هم که میرم تب آخر که نشون دهنده وضعیت سیستم در مقایسه با مشخصات بازیه همه چی رو آبی و good زده و یعنی در بهترین حالتش هس ، همه برنامه های پیش نیاز رو هم نصب کردم ، ویندوز و درایورام هم آپدیتن ، حتی بهینه ساز ویندوز هم نصب کردم اما هیچ تاثیری نداشت و فرقی نکرد خیلی کلافم بخاطر این قضیه کسی میدونه مشکلش چیه؟لطفا اگه میشه کمکم کنید

سلام 

اول دقت کنید که واقعا ۲ گیگ بصورت اختصاصی داشته باشه گرافیک مجتمع که در این صورت رم قابل استفاده ۶ گیگ میشه. (شاید ۱ گیگ هم کافی باشه.)

دوم از طریق درایور کارت گرافیک، فریم ریت بازی رو مساوی با فرکانس مانیتور تنظیم کنید.

ارتباطی به سرعت هارد نداره، ولی ممکنه بخاطر سرویس های مخصوص ویندوز ۱۰، هارد روی لود ۱۰۰ قرار داشته باشه که در این حالت، تو بقیه کارا هم کندی بوجود میاره.

لینک به دیدگاه

من زیاد سر در نمیارم ، ولی فکر کنم توی لپتاپ بعضی وقتا سی پی یو از توان اصلیش استفاده نمیکنه. این روشو تست کنید ببینید اوکی میشه یا نه (البته اگه دوستان هم تایید کردن)

https://www.1pezeshk.com/archives/2021/03/enable-your-laptops-performance-mode-for-faster-speed.html

لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، Blueman۶ گفته است:

سلام 

اول دقت کنید که واقعا ۲ گیگ بصورت اختصاصی داشته باشه گرافیک مجتمع که در این صورت رم قابل استفاده ۶ گیگ میشه. (شاید ۱ گیگ هم کافی باشه.)

دوم از طریق درایور کارت گرافیک، فریم ریت بازی رو مساوی با فرکانس مانیتور تنظیم کنید.

ارتباطی به سرعت هارد نداره، ولی ممکنه بخاطر سرویس های مخصوص ویندوز ۱۰، هارد روی لود ۱۰۰ قرار داشته باشه که در این حالت، تو بقیه کارا هم کندی بوجود میاره.

نه اختصاصی نیست گرافیک مجتمع هس بله میدونم رم میشه ۶ ولی همونطور که گفتم برای اون بازی ها کاملا مناسبه اگه برید مشخصات مورد نیاز اون بازی ها رو ببینید متوجه میشید از لحاظ سخت افزاری نباید هیچ مشکلی باشه 

مورد دومی که گفتین رو چجوری انجام بدم گرافیکم amd هس 

برای این مورد اخر که گفتین راهی هس؟!درمورد هارد که عرض کردین رو میگم

لینک به دیدگاه

توی تنظیمات گرافیک یه گزینه هست پرفورمنس و پاور سیوینگ شما باید گزینه پرفورمنس رو بزارید 

ویندوز 10 هم گیم مودش رو فعال کنید 

توی نت میتونید سرچ کنید برای این کارایی که گفتم 

اگه نشد درایور گرافیک رو مطمعن شو درست نصب کردی لپتاب درایورش خیلی حساسه باید دقیق همون درایو اون مدل کارت رو نصب کنی 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، SSIINNAA گفته است:

توی تنظیمات گرافیک یه گزینه هست پرفورمنس و پاور سیوینگ شما باید گزینه پرفورمنس رو بزارید 

ویندوز 10 هم گیم مودش رو فعال کنید 

توی نت میتونید سرچ کنید برای این کارایی که گفتم 

اگه نشد درایور گرافیک رو مطمعن شو درست نصب کردی لپتاب درایورش خیلی حساسه باید دقیق همون درایو اون مدل کارت رو نصب کنی 

این کارا رو کردم فرقی نکرده ، از نصب و اپدیت همه درایورا اطمینان دارم ، بله میدونم اصن اگه برای اون مدل نباشه نصب نمیشه درایور

5 ساعت قبل، MiladZQ گفته است:

من زیاد سر در نمیارم ، ولی فکر کنم توی لپتاپ بعضی وقتا سی پی یو از توان اصلیش استفاده نمیکنه. این روشو تست کنید ببینید اوکی میشه یا نه (البته اگه دوستان هم تایید کردن)

https://www.1pezeshk.com/archives/2021/03/enable-your-laptops-performance-mode-for-faster-speed.html

ممنون عزیز ، ولی اینکارم تاثیری نداشت

لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، Berlin گفته است:

نه اختصاصی نیست گرافیک مجتمع هس بله میدونم رم میشه ۶ ولی همونطور که گفتم برای اون بازی ها کاملا مناسبه اگه برید مشخصات مورد نیاز اون بازی ها رو ببینید متوجه میشید از لحاظ سخت افزاری نباید هیچ مشکلی باشه 

مورد دومی که گفتین رو چجوری انجام بدم گرافیکم amd هس 

برای این مورد اخر که گفتین راهی هس؟!درمورد هارد که عرض کردین رو میگم

با توجه به پست اول اینطور برداشت شد که مایل به استفاده از 2 گیگ حافظه هستید. بگذریم اینو خودتون در جریانید...

اما برای مورد دوم :

10.thumb.png.204c0c6f6b8dc8886438a146e6b35f86.png11.thumb.jpg.63737a3a0d1279b1946e41c10fc396aa.jpg

داخل درایور مقدار فریم ریت بازی و تنظیمات ویندوز، مقدار فرکانس یا رفرش ریت مانیتور قابل تنظیمه.

در مورد هارد اگه باهاش مواجه هستید، باید سرویس superfetch رو یکبار restart کنید ولی در بعضی مواقع هیچ چاره جز استفاده از SSD نیست.

لینک به دیدگاه

۱۳ ساعت قبل، Blueman۶ گفته است:

با توجه به پست اول اینطور برداشت شد که مایل به استفاده از 2 گیگ حافظه هستید. بگذریم اینو خودتون در جریانید...

اما برای مورد دوم :

10.thumb.png.204c0c6f6b8dc8886438a146e6b35f86.png11.thumb.jpg.63737a3a0d1279b1946e41c10fc396aa.jpg

داخل درایور مقدار فریم ریت بازی و تنظیمات ویندوز، مقدار فرکانس یا رفرش ریت مانیتور قابل تنظیمه.

در مورد هارد اگه باهاش مواجه هستید، باید سرویس superfetch رو یکبار restart کنید ولی در بعضی مواقع هیچ چاره جز استفاده از SSD نیست.

ممنون عزیز

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام وقت همگی بخیر باشه 

بنده یکسال هست که لپ تاب گیمینگی با مشخصات زیر دارم.   

رم : 16 gig ddr5 

Gpu : Nvidia Rtx 3070 8 gig 

Win : 11 64 bit

Cpu : core i7 12700 h 2 .30 

Hard : 1TB SSd 

اما مشکلی که دارم دررابطه با اجرای چند بازی بوده که نمیدونم چرا با افت فریم شدیدی بازی ها برام اجرا میشن در صورتی که سیستم این بازی ها از سیستم من پایینتره 

اسم بازی ها : Rdd 2 و cities skylines 2 که به تازگی اومده هر دوی این بازی ها افت فریم زیادی دارن 

هنگام بازی کردن هم آداپتور به برق متصل و اینترنت هم خاموشه و تنظیمات درون بازی هارو هم تغییر میدم اما هنوز مشکل رفع نشده .

از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنند 🙏

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...