رفتن به مطلب

بهترین شرکت برای td-lte

Ali98
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز

من قبلا از اینترنت مخابرات استفاده میکردم خونه که جابه جا شد متاسفانه از شرکت مخابرات دور شدیم و سرعت از 16 مگ به 4 مگ رسیده که اینم تازه چیزیه اونا میگن وگرنه سرعت دانلود چیزی حدود 150 کیلوبایت شده

حالا بماند ک با فعال شدن اسانسور قطع میشه 

قصد دارم از اینترنت تی دی ال تی ای استفاده کنم

به دلیل بسته های گرون نمیخام برم سمت ایرانسل و همراه اول 

به صرفه تر بودن بسته ها و پینگ بهتر اولویت هست برام

من شهرستان هستم

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام

هر کدوم که سیگنال بهتری بتونی بگیری / پایداری بهتری هم داره / تمام

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

لینک به دیدگاه

پینگ خوب تو tdlte ممکن نیست

tdlte بدترین نت برای بازی کردنه

لینک به دیدگاه

۷ ساعت قبل، Ali۹۸ گفته است:

سلام خدمت دوستان عزیز

من قبلا از اینترنت مخابرات استفاده میکردم خونه که جابه جا شد متاسفانه از شرکت مخابرات دور شدیم و سرعت از 16 مگ به 4 مگ رسیده که اینم تازه چیزیه اونا میگن وگرنه سرعت دانلود چیزی حدود 150 کیلوبایت شده

حالا بماند ک با فعال شدن اسانسور قطع میشه 

قصد دارم از اینترنت تی دی ال تی ای استفاده کنم

به دلیل بسته های گرون نمیخام برم سمت ایرانسل و همراه اول 

به صرفه تر بودن بسته ها و پینگ بهتر اولویت هست برام

من شهرستان هستم

با تشکر

سلام
اینکه میگید هنگام استفاده از آسانسور اینترنت قطع میشه نشونه ی کیفیت پایین سیمکشی داخلی هست .
شما مودم رو ببرید سرخط تست کنید اگر اونجا مشکل سرعت و قطعی نداشتید ، سیمکشی جدید انجام بدید . به صرفه تر هم هست براتون .

TD LTE پینگش فاجعه ست ! بطور مثال بنده اهواز هستم و پینگ داخلی تا تهران با خط ADSL حدود 20 میلی ثانیه هست . مبین نت هم دارم که در بهترین شرایط آنتن دهی قرار داره پینگ داخلی حدود 95 میلی ثانیه هست و به هیچ عنوان قابل استفاده برای گیم نیست .

لینک به دیدگاه

۱۰ ساعت قبل، invoker گفته است:

سلام

هر کدوم که سیگنال بهتری بتونی بگیری / پایداری بهتری هم داره / تمام

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خوب من که نمیتونم تست کنم 

مبین نت میاد تست میکنه میره

10 ساعت قبل، Alirezatha گفته است:

پینگ خوب تو tdlte ممکن نیست

tdlte بدترین نت برای بازی کردنه

چیکار کنم adsl کلا تو منطقه جواب نیست 

3 ساعت قبل، m.reza گفته است:

سلام
اینکه میگید هنگام استفاده از آسانسور اینترنت قطع میشه نشونه ی کیفیت پایین سیمکشی داخلی هست .
شما مودم رو ببرید سرخط تست کنید اگر اونجا مشکل سرعت و قطعی نداشتید ، سیمکشی جدید انجام بدید . به صرفه تر هم هست براتون .

TD LTE پینگش فاجعه ست ! بطور مثال بنده اهواز هستم و پینگ داخلی تا تهران با خط ADSL حدود 20 میلی ثانیه هست . مبین نت هم دارم که در بهترین شرایط آنتن دهی قرار داره پینگ داخلی حدود 95 میلی ثانیه هست و به هیچ عنوان قابل استفاده برای گیم نیست .

درسته اما از سر خظ هم اومدن تست گرفتن بیشتر از 4 مگ نمیره 

میشه بگی پینگت تو بازیا چنده برای مثال 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Ali۹۸ گفته است:

چیکار کنم adsl کلا تو منطقه جواب نیست 

اگر پول داری که P2P بگیر

اگر پول نداری و میخوای کم هزینه جمعش کنی واقعن راه ایده آلی وجود نداره

هر کاری کنی بلاخره یه جنبه منفی بزرگ داره

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Alirezatha گفته است:

اگر پول داری که P2P بگیر

این چیع

لینک به دیدگاه

من

شاتل

ایرانسل 

پتیاک 

آسیاتک

مبناتلکام

همراه اول 

تست کردم

تو این ها از همه بهتر همراه اول FD و ایرانسل هم FD هم TD بوده.

بدترین هم از همه نظر مبناتلکام بوده.

همراه اول ساعت 2 شب به بعد برای گیم قشنگ فیکس میشه بجز اون بقیه همه پکت و پینگ بالا رو دارن

لینک به دیدگاه

۱۱ ساعت قبل، Alirezatha گفته است:

اگر پول داری که P2P بگیر

این میگه ایرانسل گرونه همراه اول گرونه بعد بره P2P بگیره ؟!؟!؟

ایشون باید همون مشکل ADSL ش رو حل کنه وگرنه اینترنت های سیمکارتی و بیسیم هزینه خیلی بالایی داره

-------------------------------------------------------------

ایرانسل عملا بدرد بازی و لایو و استریم نمیخوره قطعی های ریز داره حتی با 5 آنتن،  خودم دو سال داشتم فروختمش پینگ 70 ایرانسل مثل 270 اینترنت ADLS کار میکنه مقاله هم تو اینترنت هست، اگه کسی میگه خوبه قطعا یا گیمر آماتور تفننی بازی میکنه اصلا نمیدونه چه خبره یا داره شوخی میکنه 

میمونه همراه اول که باید قطره چکونی ازش استفاده کنی یا فقط برای گیم، بسته هاش همه حذف شدن و گرونن با حجم 6 گیگ 7 گیگ.

اینترنت TD LTE مبین نت هست (بدون طرح 360) که بسته هاش نسبت به همراه اول بهتره پینگ و سرعتشم خوبه اگه آنتن بده مثل ایرانسل قطعی نداره

P2P از همه بهتر ولی هزینه نصب اولیه فکر کنم 5 تومنی بشه یا اینکه لوازمشو از اپراتور تهیه نکنه از جای دیگه بخره، ولی باز بسته ها گرونه

مابقی اپراتور در Recycle Bin قرار میگیرن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهترین زیتل هستش 

td lte نامحدود ۴mb سرعت ماهی ۲۷۰ تومن 

اولین شرکته تقریبا نامحدود ارائه میده 

پینگ کو بازی هم برای خودم زیر ۵۰ هستش همیشه

لینک به دیدگاه

۱۰ ساعت قبل، Ali۹۸ گفته است:

میشه بگی پینگت تو بازیا چنده برای مثال 

مثلا پابجی سرور آلمان پینگ حدود 170 هست . در این حد بگم که اصلا نمیشه بازی کرد

از بین اپراتور های همراه ، بهترینش توی منطقه ما همراه اوله .

برای استفاده طولانی مدت پیشنهاد بنده هم وایرلس p2p هست . فقط یه مقدار تجهیزات اولیه باید تهیه کنید که خب برای td lte هم همینطور هست .

https://www.asiatech.ir/my/OWA

شما کدوم شهر تشریف دارید ؟ کیفیت خدمات اپراتور های اینترنت در شهر های مختلف متفاوت هست

لینک به دیدگاه

21 ساعت قبل، m.reza گفته است:

شما کدوم شهر تشریف دارید ؟ کیفیت خدمات اپراتور های اینترنت در شهر های مختلف متفاوت هست

این اینترنتهای بی سیم پینگ بهتری نسبت به موبایل و tdlte دارن؟

ویرایش شده توسط arvin_393
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، arvin_۳۹۳ گفته است:

این اینترنتهای بی سیم پینگ بهتری نسبت به موبایل و tdlte دارن؟

بله
بعضا پینگشون از adsl هم بهتره

لینک به دیدگاه

شرکت پیشگامان هم به نسبت بسته های خوبی داره 250 گیگ 275 تومن یا 500 گیگ 500 تومن سرعت هم تا 80 مگ بازه بسته به پوشش دهی.... من مدت زیادی مبین نت استفاده کردم اکثرا برای بازی انلاین بهتر جواب داده برای من نسبت به adsl ولی اصولا اینترنت بی سیم به خوبی اینترنت سیمی نمیشه در زمینه پینگ این قضیه بنده فکر کنم استثنا بوده طبق نظرات دوستان.... شما که چاره دیگه ای ندارید همین td lte پیشگامان رو یه بررسی بکنید p2p هزینه اش خیلی بیشتر میفته تا اونجا که من میدونم

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۵/۳ در ۰۰:۴۲، Coffee Addicted گفته است:

این میگه ایرانسل گرونه همراه اول گرونه بعد بره P2P بگیره ؟!؟!؟

ایشون باید همون مشکل ADSL ش رو حل کنه وگرنه اینترنت های سیمکارتی و بیسیم هزینه خیلی بالایی داره

-------------------------------------------------------------

ایرانسل عملا بدرد بازی و لایو و استریم نمیخوره قطعی های ریز داره حتی با 5 آنتن،  خودم دو سال داشتم فروختمش پینگ 70 ایرانسل مثل 270 اینترنت ADLS کار میکنه مقاله هم تو اینترنت هست، اگه کسی میگه خوبه قطعا یا گیمر آماتور تفننی بازی میکنه اصلا نمیدونه چه خبره یا داره شوخی میکنه 

میمونه همراه اول که باید قطره چکونی ازش استفاده کنی یا فقط برای گیم، بسته هاش همه حذف شدن و گرونن با حجم 6 گیگ 7 گیگ.

اینترنت TD LTE مبین نت هست (بدون طرح 360) که بسته هاش نسبت به همراه اول بهتره پینگ و سرعتشم خوبه اگه آنتن بده مثل ایرانسل قطعی نداره

P2P از همه بهتر ولی هزینه نصب اولیه فکر کنم 5 تومنی بشه یا اینکه لوازمشو از اپراتور تهیه نکنه از جای دیگه بخره، ولی باز بسته ها گرونه

مابقی اپراتور در Recycle Bin قرار میگیرن

خودت مبین نت داشتی؟چند پینگ میگرفتی؟

در ۱۴۰۱/۵/۳ در 00:56، reza05 گفته است:

بهترین زیتل هستش 

td lte نامحدود ۴mb سرعت ماهی ۲۷۰ تومن 

اولین شرکته تقریبا نامحدود ارائه میده 

پینگ کو بازی هم برای خودم زیر ۵۰ هستش همیشه

نمیدونم جایی که من هستم پشتیبانی میکنه یا نه

در ۱۴۰۱/۵/۳ در 03:46، m.reza گفته است:

مثلا پابجی سرور آلمان پینگ حدود 170 هست . در این حد بگم که اصلا نمیشه بازی کرد

از بین اپراتور های همراه ، بهترینش توی منطقه ما همراه اوله .

برای استفاده طولانی مدت پیشنهاد بنده هم وایرلس p2p هست . فقط یه مقدار تجهیزات اولیه باید تهیه کنید که خب برای td lte هم همینطور هست .

من لرستانم خرم اباد

در ۱۴۰۱/۵/۴ در 19:24، Fencer گفته است:

شرکت پیشگامان هم به نسبت بسته های خوبی داره 250 گیگ 275 تومن یا 500 گیگ 500 تومن سرعت هم تا 80 مگ بازه بسته به پوشش دهی.... من مدت زیادی مبین نت استفاده کردم اکثرا برای بازی انلاین بهتر جواب داده برای من نسبت به adsl ولی اصولا اینترنت بی سیم به خوبی اینترنت سیمی نمیشه در زمینه پینگ این قضیه بنده فکر کنم استثنا بوده طبق نظرات دوستان.... شما که چاره دیگه ای ندارید همین td lte پیشگامان رو یه بررسی بکنید p2p هزینه اش خیلی بیشتر میفته تا اونجا که من میدونم

باسه ممنونم

لینک به دیدگاه

یه سرچی درمورد اینترنت رسپینا هم بزنید ظاهرا تجهیزات امانی میدن و هزینه کمتری داره

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...