رفتن به مطلب

چند سوال راجع به Ray Tracing گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود.

سوالاتم  در مورد کارت گرافیک :
۱) گرافیک های دارای Ray Tracing انویدیا ، از سری RTX هست و GTX ها ندارن درسته؟
۲) ارزانترین گرافیک با این تکنولوژی چه مدلی از انویدیا ست؟
۳) معادل این تکنولوژی از amd چیه؟ خوندما یادم نیست و شنیدم  ضعیف تر از انویدیا تو این مورده‌صحیحه؟
۴) ارزانترین گرافیک amd با این خصوصیت کدوم مدله؟
۵) در واقعیت این تکنولوژی واقعا چقدر و چند درصد نورپردازی و جزئیات بازی رو بهبود میده؟
۶) برای گیمر casual و تفریحی ، ارزش هزینه کردن دارد؟ (من کارت فعلیم GTX 1650 super هست با i5 11400 و ۳۲ گیگ رم ۳۲۰۰).

ممنونم.

ویرایش شده توسط Saeed1980
لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، Saeed1980 گفته است:

سلام و درود.

سوالاتم  در مورد کارت گرافیک :
۱) گرافیک های دارای Ray Tracing انویدیا ، از سری RTX هست و GTX ها ندارن درسته؟
۲) ارزانترین گرافیک با این تکنولوژی چه مدلی از انویدیا ست؟
۳) معادل این تکنولوژی از amd چیه؟ خوندما یادم نیست و شمیدم  ضعیف تر از انویدیا تو این مورده‌صحیحه؟
۴) ارزانترین گرافیک amd با این خصوصیت کدوم مدله؟
۵) در واقعیت این تکنولوژی واقعا چقدر و چند درصد نورپردازی و جزئیات بازی رو بهبود میده؟
۵) برای گیمر casual و تفریحی ، ارزش هزینه کردن دارد؟ (من کارت فعلیم GTX 1650 super هست با i5 11400 و ۳۲ گیگ رم ۳۲۰۰).

ممنونم.

درود

1- بله

2- 2060 و 3060 و کارت گرافیک amd هم RX6600xt

3- بله

4- RX6600XT

5- 10 الی 20% بستگی به بازی داره

5.1 - بستگی به بودجه شما داره / اگه محدوده که RX6600XT اگه نیس بی شک 3060Ti

• ممنونم 1
لینک به دیدگاه

رو هر گرافیکی به جز 2080ti و 3090 و 3080 و 3070 توصیه میکنم از ری تریسینگ استفاده نکنین

البته ارتقا به سری 30 گزینه خیلی خوبیه

ولی بدون در نظر گیری ری تریسینگ

• لایک 3
لینک به دیدگاه

۸ ساعت قبل، invoker گفته است:

بستگی به بازی داره

از کجا میشه فهمید بازی مورد نظرمون ،ساپورت میکنه یا نه ؟ از سایت خود سازنده یا سایت های بررسی گیم و ...؟

8 ساعت قبل، invoker گفته است:

RX6600XT

ری تریسینگ داره ؟ ضمنا این که جدید اومده و تا جایی که میدونم خیلی گرونه.// البته بودجه م متغیره و  بعد از بررسی و سبک و سنگین کردن از سایت های فروش ، و دست دو یا نو ، تعیین خواهم کرد از الان نمیتونم قطعی بگم که راهنمایی کنن دوستان.

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، Alirezatha گفته است:

رو هر گرافیکی به جز 2080ti و 3090 و 3080 و 3070 توصیه میکنم از ری تریسینگ استفاده نکنین

چرا علتش؟ حتی روی ۳۰۵۰ هم نه؟🤔

گیجم کردین.

7 ساعت قبل، Alirezatha گفته است:

ارتقا به سری 30 گزینه خیلی خوبیه

ولی بدون در نظر گیری ری تریسینگ

مگه سری ۳۰ ، نداره اینو؟ (تریسینگ)- عجباااا

گیجم کردین بازم!!!

لینک به دیدگاه

هرگز از کسی که رو سیستمش 3070به بالا داره سوال نپرسین 😎

همین سایبرپانک با ریتریسینگ رو کارت 2070 max q اجرا کردم در تنظیمات ultra و ریتریسنگ medium فریمش از 40 کمتر نمیشد اونم برای بازی آفلاین داستانی که دیگه مهم نیست 

کارت RX6600 XT واقعا فوق العاده است، چند روز پیش از یکی از بچه های فروم پرسیدم روAMD ری تریسینگ فعال میشه یا نه که خودشو چُس کرد جواب نداد، در کل جوابش بله است ولی مثل سری RTX انویدیا خوب عمل نمیکنه

AMD GPUs Support Ray Tracing, But Fall Behind NVIDIA

https://www.makeuseof.com/nvidia-vs-amd-ray-tracing-support/#:~:text=AMD GPUs Support Ray Tracing,ray tracing enabled GPUs launches.

• حالم خوب شد 3
لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، Saeed1980 گفته است:

چرا علتش؟ حتی روی ۳۰۵۰ هم نه؟🤔

گیجم کردین.

مگه سری ۳۰ ، نداره اینو؟ (تریسینگ)- عجباااا

گیجم کردین بازم!!!

شما اطلاعات خودت پایینِ خوب متوجه نشدی ! استفاده از Ray Tracing به کارت خیلی فشار میاره و باعث پایین اومدن فریم ریت میشه ، من خودم 3050 دارم اصلا نمیشه ریتریسنگ فعال کرد چون کارتش ضعیف نمیکشه ! ایشونم که میگن باید حداقل 2080ti باشه و این حرفا بخاطر اینکه کلا کارت گرافیک های صد میلیونی دستش بوده فکر میکنه دیگه کارتی مثل 3060 هم توانایی همچین کاری نداره که نظرش درست نیست ، من خودم تو بازی CYBERPUNK  چندتا کارت گرافیک لپ تاپ  که به مراتب ضعیف تر هستن رو تست کردم مشکلی نبود در حالی که تنظیمات ریتریسنگ رو خیلی بالا نبری مثل سری 2060-2070-3070، فقط 3050 لپ تاپ چون خیلی ضعیف نمیشه

• لایک 2
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است:

استفاده از Ray Tracing به کارت خیلی فشار میاره

اوکی.دریافتم .خب با این اوصاف ارزانترین کارت انویدیا که ری تریسنگ بقول شما با تنظیمات قابل قبول که آثارش در بازی نمایان باشد. کدومه و قیمت نو یا دست دو؟؟؟ لطفاً.

26 دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است:

مثل سری RTX انویدیا خوب عمل نمیکنه

خب همین دیگه شنیده بودم// مطرح کردم،تایید بگیرم که درست فکر میکنم.خخخ.

از لینکت تشکرات فراوان.

هرگز از کسی که رو سیستمش 3070به بالا داره سوال نپرسین 😎

آقای علیرضا ... منظورته؟😉

لینک به دیدگاه

شما 3060 بگیری مشکلی نداره ، بهتر از 2070 با ریتریسینگ عمل میکنه ، حتی با  Metro Exodus هم به مشکل بر نمیخوری ، اما خب کسایی که سیستم قوی دارن فکر میکنن چون با داشتن سی پی یو 16 هسته ای  یه لحظه سیستمشون هنگ کرده پس دیگه اونکی که 8 هسته داره خیلی آدم بدبختیه داره زجر میکشه و با سلام و صلوات ما شا الله لا قوة الا بالله بازی میکنه😎

شما بودجتو نگفتی الان 3060 فکر کنم 13 میلیون باشه و 3060ti حدود 16 میل

• حالم خوب شد 1
  • چرا؟! 1
لینک به دیدگاه

55 دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است:

شما بودجتو نگفتی

بالا نوشتم نخوندین شما

(بودجه م متغیره و بعد از بررسی و سبک و سنگین کردن از سایت های فروش ، و دست دو یا نو ، تعیین خواهم کرد از الان نمیتونم قطعی بگم که راهنمایی کنن دوستان.)

55 دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است:

3060 فکر کنم 13 میلیون باشه و 3060ti حدود 16

و دست دو شون چند؟ یا دست دو ماین میشه و شک برانگیزه؟

لینک به دیدگاه

نمیدونم رفیق معمولا 30 درصد کم میکنن دور و بر 9 میلیون یا کمی کمتر باید باشه بخش بازارچه رو نگاه کن ، ماین شده باشی که نمیتونی بفهمی شده قرض کن نو بخر

ویرایش شده توسط ☕Coffee Addicted
لینک به دیدگاه

با سلام

منم با اون دوستان موافق هستم که برای ری تریسیگ باید کارت های قوی داشته باشی. البته من فکر نمی کنم منظور بچه ها فخر فروشی یا به رخ کشیدن باشه.

نکته اینه که اهمیت گرافیک بازی این طوریه: اول) تنظیم های بالا گرافیکی که بازی قشنگ دیده می شه، دوم) فریم که بازی روان باشه و سوم) چیزها اضافه مثل ری تریسیگ که ظاهر رو بازم قشنگ تر می کنن ولی اثرشون خیلی کمتر از 2 مورد قبلیه.

برای همین توی کارت های ضعیف منطقی هستش که آدم تنظیم ها گرافیکی رو زیاد کنه و یه فریم قابل قبول بگیره. این طوری تجربه بهتری گیرش میاد. اما اگه ری تریسیگ رو روشن کنه، فریم خراب می شه، یا باید به سختی بازی کنه یا باید تنظیم های گرافیکی دیگه رو کم کنه که مسخره است چون به خاطر یه چیز کوچیک، کلی زیبایی های دیگه بازی رو از دست می ده.

اما توی کارت های قوی تر به راحتی می شه  2 مورد اول رو بدست آورد، اون موقع است که ارزش داره آدم برای اینکه زیبای بازی رو بازم بیشتر کنه، بره سراغ ری تریسیگ.

• لایک 4
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببخشید وسط دعوا نرخ تعیین میکنم 😅 ولی همینجور یهویی : ریتریسینگ = آشغال، یک چیز مصخره و الکی که صرفاً جیب مصرف کننده رو خالی کنن.

همون reflection بود از قدیم بسه دیگه، حالا انعکاس محیط توی تخم چشم های کاراکتر مشخص نباشه به کجا بر میخوره؟ 

• لایک 6
  • ممنونم 2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۳۱ دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است:

ببخشید وسط دعوا نرخ تعیین میکنم 😅 ولی همینجور یهویی : ریتریسینگ = آشغال، یک چیز مصخره و الکی که صرفاً جیب مصرف کننده رو خالی کنن.

همون reflection بود از قدیم بسه دیگه، حالا انعکاس محیط توی تخم چشم های کاراکتر مشخص نباشه به کجا بر میخوره؟ 

اینی که یه افکت جدید اضافه شده خوبه. ولی اینکه به خاطر بود و نبودن اون افکت فریم نصف بشه نه، ارزش نداره و نباشه بهتره.

حالا این در شرایطیه که شما وایسی به اطراف نگاه کنی ولی تو اکشن یا بازی رقابتی چه ارزشی داره بود و نبود ریتریسینگ، خدا عالم.

• لایک 2
لینک به دیدگاه

۱۰ دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

اینی که یه افکت جدید اضافه شده خوبه. ولی اینکه به خاطر بود و نبودن اون افکت فریم نصف بشه نه، ارزش نداره و نباشه بهتره.

حالا این در شرایطیه که شما وایسی به اطراف نگاه کنی ولی تو اکشن یا بازی رقابتی چه ارزشی داره بود و نبود ریتریسینگ، خدا عالم.

توی بعضی بازی ها مث ماینکرافت خیلی خوبه خدایی
ولی برای تجربه ایده ال و تقریبا مقرون به صرفه از ری ترسینگ باید منتظر 4060 موند
https://www.youtube.com/watch?v=_jFs06uoKIA
اینکه ری ترسینگ فعال کرده همه بازی ها روی 30 فریم میره با 3050 کی میگه 3050 بدرد نمیخوره؟!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۲۵ دقیقه قبل، mahdi۱۲۲۶ گفته است:

توی بعضی بازی ها مث ماینکرافت خیلی خوبه خدایی
ولی برای تجربه ایده ال و تقریبا مقرون به صرفه از ری ترسینگ باید منتظر 4060 موند
https://www.youtube.com/watch?v=_jFs06uoKIA
اینکه ری ترسینگ فعال کرده همه بازی ها روی 30 فریم میره با 3050 کی میگه 3050 بدرد نمیخوره؟!

بله ماینکرفت چون از خودش هیچ گرافیکی نداره، کوچیک ترین ماد بصری براش مشهوده و از این رو به اون رو میشه.

به انتظار شما بر مگیرده. من میگم برای ریتریس الان 3090 هم کمه. بحث کاهش پرفرمنسه نه مقدارش. به خاطر یکم سایه یا یکم بازتاب عکس کاراکتر تو شیشه مغازه ها فریمت نصف بشه ارزش نداره؛ از نظر من البته. حالا 100 فریمت بشه 50 یا 60 فریمت بشه 30 (فرضی) خلاصه پرفرمنس زیادی میره و چیز کمی بدست میاد. شاید شما بتونی با Avg 30 فریم بازی کنی ولی یکی با min 50 هم راضی نمیشه. آدما باهم فرق میکنن. شما خودت فقط جواب این سوالو که "3050 برای من کافیه؟" میدونی.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

۳ دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

بله ماینکرفت چون از خودش هیچ گرافیکی نداره، کوچیک ترین ماد بصری براش مشهوده و از این رو به اون رو میشه.

به انتظار شما بر مگیرده. من میگم برای ریتریس الان 3090 هم کمه. بحث کاهش پرفرمنسه نه مقدارش. به خاطر یکم سایه یا یکم بازتاب عکس کاراکتر تو شیشه مغازه ها فریمت نصف بشه ارزش نداره؛ از نظر من البته. حالا 100 فریمت بشه 50 یا 60 فریمت بشه 30 (فرضی) خلاصه پرفرمنس زیادی میره و چیز کمی بدست میاد. شاید شما بتونی با Avg 30 فریم بازی کنی ولی یکی با min 50 هم راضی نمیشه. آدما باهم فرق میکنن. شما خودت فقط جواب این سوالو که "3050 برای من کافیه؟" میدونی.

بله خودمم fps بالاتر رو ترجیح میدم توی پرشین هم بهشون rx6600 پیشنهاد دادم(قیمتش معرکس الان) ولی ایشون حداقل گرافیک برای ری ترسینک و اجرای ایده ال رو خواستن که به نظر 3050 جواب این سواله

لینک به دیدگاه

ریتریسینگ توی کارتهای AMD هم وجود داره و برخلاف چیزی که ابتدا انویدیا سعی در انحصاری کردنش داشت و با تبلیغات RTX طوری القا میکرد که فقط روی کارتهای انویدیا این قابلیت هست! الان به لطف FSR 2 کارتهای AMD هم عملکردی مشابه DLSS انویدیا دارن توی قابلیت آپ اسکیل/ در کل AMD پیشنهاد میشه بگیری چون نسل کنونی و آینده کنسول ها از RDNA 2 , 3 شرکت AMD دارن برای پردازش گرافیک استفاده میکنن و قطعا گیم ها بهینه تر هستن روی کارتهای AMD

لینک به دیدگاه

۳ دقیقه قبل، m۲relax گفته است:

ریتریسینگ توی کارتهای AMD هم وجود داره و برخلاف چیزی که ابتدا انویدیا سعی در انحصاری کردنش داشت و با تبلیغات RTX طوری القا میکرد که فقط روی کارتهای انویدیا این قابلیت هست! الان به لطف FSR 2 کارتهای AMD هم عملکردی مشابه DLSS انویدیا دارن توی قابلیت آپ اسکیل/ در کل AMD پیشنهاد میشه بگیری چون نسل کنونی و آینده کنسول ها از RDNA 2 , 3 شرکت AMD دارن برای پردازش گرافیک استفاده میکنن و قطعا گیم ها بهینه تر هستن روی کارتهای AMD

داداش ری تریسنگ با dlss و fsr فرق داره amd مشابهش نداره

• لایک 1
لینک به دیدگاه

۸ ساعت قبل، mahdi۱۲۲۶ گفته است:

داداش ری تریسنگ با dlss و fsr فرق داره amd مشابهش نداره

متن رو کامل نخوندی/ نگفتم ریتریسینگ همون FSR هست گفتم کارت های AMD تکنولوژی Ray و DLSS انویدیا رو دارن خودشون جدا

لینک به دیدگاه

۸ ساعت قبل، m۲relax گفته است:

FSR افتضاحِ رزولوشین کل تصویر رو پایین میاره در صورتی که DLSS سعی میکنه اشیا و آبجک هایی که دور ترهستن رو به رزولوشین پایینتر کاهش بده در کل هر دو تکنیک کیفیت بازی رو پایین میاره

• لایک 2
لینک به دیدگاه

۱۱ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

FSR افتضاحِ رزولوشین کل تصویر رو پایین میاره در صورتی که DLSS سعی میکنه اشیا و آبجک هایی که دور ترهستن رو به رزولوشین پایینتر کاهش بده در کل هر دو تکنیک کیفیت بازی رو پایین میاره

درسته  FSR واقعا گند میزنه اما:

به شخصه توی گیم های جدید اولین کاری که میکنم دنبال Fsr میگردم چون کارتم ضعیفه (Rx 580 8g) .. حلا چرا از Fsr خوشم اومده ؟ بخاطر اینکه توی بازی سایبرپانک  Fsr داری 5 حالت هستش که ازultra performance  شروع میشه تا ultra quality 

که اگر شما روی performance  بزارید که خوب گند میخوره به گیم اما من با ultra quality   خیلی حال کردم.. 

خیلی تغییر کمی توی گیم ایجاد میکرد اما fps منو حداقل 15 تا 20  افزایش داد ... 

من تمام تنظیمات بازی رو میزاشتم روی حالت ultra بازی بهم نهایت 28 fps میداد روی حالت 1080p  اما با  fsr  و حالت ultra quality  قشنگ تا 40 fps رو بهم میداد....من خیلی  حالت های  مختلف این fsr رو چک کردم و واقعا  ultra quality . عالی بود . اصلا به چشم نمی اومد...

اما توی گیم های دیگه که من تست کردم Fsr فقط یک گزینه on  داره با off ... این بده.. این گند میزنه به گیم ... تمام اونهای که اینطوری بودن واقعا گند میزدن به گیم ، طوری که چشم رو اذیت میکرد... باید FSR با تمام  تنظیمات گرافیکی خودش توی گیم باشه و فقط گزینه off و on جالب نیست!

بی تعارف امیدم به همین سیستم FSR Amd هستش ... حداقل یکم دیرتر کارتم از رده خارج میشه ... والا

لینک به دیدگاه

۹ دقیقه قبل، Mr.jalilpour گفته است:

درسته  FSR واقعا گند میزنه اما:

به شخصه توی گیم های جدید اولین کاری که میکنم دنبال Fsr میگردم چون کارتم ضعیفه (Rx 580 8g) .. حلا چرا از Fsr خوشم اومده ؟ بخاطر اینکه توی بازی سایبرپانک  Fsr داری 5 حالت هستش که ازultra performance  شروع میشه تا ultra quality 

که اگر شما روی performance  بزارید که خوب گند میخوره به گیم اما من با ultra quality   خیلی حال کردم.. 

خیلی تغییر کمی توی گیم ایجاد میکرد اما fps منو حداقل 15 تا 20  افزایش داد ... 

من تمام تنظیمات بازی رو میزاشتم روی حالت ultra بازی بهم نهایت 28 fps میداد روی حالت 1080p  اما با  fsr  و حالت ultra quality  قشنگ تا 40 fps رو بهم میداد....من خیلی  حالت های  مختلف این fsr رو چک کردم و واقعا  ultra quality . عالی بود . اصلا به چشم نمی اومد...

اما توی گیم های دیگه که من تست کردم Fsr فقط یک گزینه on  داره با off ... این بده.. این گند میزنه به گیم ... تمام اونهای که اینطوری بودن واقعا گند میزدن به گیم ، طوری که چشم رو اذیت میکرد... باید FSR با تمام  تنظیمات گرافیکی خودش توی گیم باشه و فقط گزینه off و on جالب نیست!

بی تعارف امیدم به همین سیستم FSR Amd هستش ... حداقل یکم دیرتر کارتم از رده خارج میشه ... والا

برادر

اینکه میتونی چند حالت مختلف انتخاب کنی، برای نسخه FSR 2 هست که چند ماهی هست اومده و خیلی بهتر از FSR 1 هست و تفاوتی با DLSS نداره از نظر کیفیت و عملکرد.

• لایک 2
لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است:

برادر

اینکه میتونی چند حالت مختلف انتخاب کنی، برای نسخه FSR 2 هست که چند ماهی هست اومده و خیلی بهتر از FSR 1 هست و تفاوتی با DLSS نداره از نظر کیفیت و عملکرد.

پس امیدوارم این fsr 2 پیشرفت کنه و برای گیم های جدید هم استفاده بشه

لینک به دیدگاه

۱۱ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

نسخه FSR2 تمام مشکلات حل شده

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...