رفتن به مطلب

چند سوال راجع به Ray Tracing گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

۲۰ دقیقه قبل، m۲relax گفته است:

نسخه FSR2 تمام مشکلات حل شده

توی یوتیوب درست شده توی واقعیت همونه🤣شماها خودتون تست کردین ؟ FSR 2روی DEATHLOOP تست کردم همونه ...در کل من هیچکدوم استفاده نمیکنم

لینک به دیدگاه

16 دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است:

توی یوتیوب درست شده توی واقعیت همونه🤣شماها خودتون تست کردین ؟ FSR 2روی DEATHLOOP تست کردم همونه ...در کل من هیچکدوم استفاده نمیکنم

اون که یکه و هنوز نیومده براش، چیو تست کردید!!!

• لایک 1
لینک به دیدگاه

۳ دقیقه قبل، Blueman۶ گفته است:

اون که یکه و هنوز نیومده براش، چیو تست کردید!!!

همین پستت ثابت شد رفتی یوتیوب نگاه کردی دو یا سه ماه پیش نسخه دومش اومده....برادر بازی میگیری آپدیتشم نصب کن🙄اصلا یه لحظه به خودم شک کردم

• لایک 2
لینک به دیدگاه

۳۵ دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است:

همین پستت ثابت شد رفتی یوتیوب نگاه کردی دو یا سه ماه پیش نسخه دومش اومده....برادر بازی میگیری آپدیتشم نصب کن🙄اصلا یه لحظه به خودم شک کردم

من اصلا فرصت نمیکنم بازی کنم به اونصورت ولی بعضی اخبارو بصورت کلی دنبال میکنم🙂...اگه تو یوتیوب با آپدیت اُکی شده، پس برای شمام نباید مشکلی داشته باشه. 

اما اگه داره، شما باید بررسی کنی ببینی مشکل کجا بوده.

بصورت تکنیکی خیلی فرقه بین نسخه ۱ و ۲ این FSR و بازخوردش اگه نگم بهتر، همسان DLSS بوده.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

آقا کلا ممنون که تاپیک منو این قدر پربار کردید  منتها گیجم کردید چون دو نفر که حرف همو قبول داشته باشن کمتر دیدم .خخخ.

در کمال احترام به همه عزیزان ، لطفا یه مشاور ارشد یا صاحب نظر بخش و اصطلاحا مدیر حوزه مربوط هست که به کل سوالاتم جواب شفاف بده؟؟؟

لینک به دیدگاه

۱۳ دقیقه قبل، Saeed۱۹۸۰ گفته است:

آقا کلا ممنون که تاپیک منو این قدر پربار کردید  منتها گیجم کردید چون دو نفر که حرف همو قبول داشته باشن کمتر دیدم .خخخ.

در کمال احترام به همه عزیزان ، لطفا یه مشاور ارشد یا صاحب نظر بخش و اصطلاحا مدیر حوزه مربوط هست که به کل سوالاتم جواب شفاف بده؟؟؟

درود دوست عزیز دوستان با اینکه نظراتشون متفاوت بود نکات درست رو تکه تکه بیان کردند

به صورت کلی RT برای کارت های ضعیف پیشنهاد نمیشه و حداقل کارتی که توصیه میشه RX 6700XT از شرکت AMD و RTX3060TI از شرکت انویدیا هست که شما بتونید فریم ریت مناسب بگیرید

انویدیا در RT دست بالاتر رو داره و شما وقتی فعال می کنی این قابلیت رو کمتر افت پیدا می کنه فریم ریت نسبت به رقیبش به فرض کارت 6700XT در این چارتی که ضمیمه می کنم در بازی METRO حدود 41 درصد افت کارایی پیدا می کنه در حالی که کارت 3060TI حدود 26 درصد افت فریم پیدا می کنه پس کارت های انویدیا در این ضمینه برتر هستند منتها 6700XT در پردازش RASTER مقداری قوی تر هست

RT.thumb.png.aaa726b52fa1204d5166c9cdc01533b2.png

• لایک 4
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

دقیقا DLSS در مقابل FSR 2 حدود 2 درصد بهتر عمل میکنه

DLSS is around 2% faster than FSR 2.0

مقایسه 3080 با همرده ی خودش بازم DLSS بهتر بوده و تا 8 فریم بیشتر تو 4K اختلاف داشتن

DLSS 2.0 runs faster than AMD FSR 2.0 on an RTX GPU. DLSS 2.0 was constantly running better by 5-8fps in 4K on our NVIDIA GeForce RTX3080

https://www.dsogaming.com/articles/god-of-war-dlss-2-0-vs-fsr-2-0-screenshots-performance-comparison/#:~:text=Now the good news for,faster than FSR 2.0 Quality.

همون کارتی که پیشنهاد دادم بگیر اگه خیلی ray tracing و DLSS اهمیت میدی و نمی خوای زیاد هزینه کنی از طرفی کارت گرافیکتم دوست نداری که کم بیاره 3060ti مناسب شماست یا کارت 6700xt که کاربر matrix پیشنهاد دادن البته 3060ti ارزونترِ

دیگه ادامه تاپیک فکر کنم بجایی برسه

• چرا؟! 1
لینک به دیدگاه

۱۵ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

3060ti مناسب شماست یا کارت 6700xt

والا حقیقتش: با بررسی شخصی خودم و همچنین تعیین بودجه:

۱) حداکثر بتونم ۱۴ خرج کنم که تو محدوده ۳۰۶۰ هست (گاها open و نو بدون گارانتی یا شرکتی -گاها دست دو با مهلت تست چند روزه و ...) و اون دو تای دیگه o ۳۰۶۰ ti ، 6700xt و   ۱۶ و به بالان.

۲) با توجه به اون جدول تو این بازی مورد بررسی، ۳۰۶۰ با RT شونه به شونه rx 6700xt پیش اومده و ۷۲ فریم در مقابل ۸۰ فریم خوبه که ! اونم برای من که با 1650super ودر بازی نسبتا قدیمی فارکرای پرایمال با تنظیمات گرافیکی حداکثری ۶۰ فریم در ۱۰۸۰ p گرفتم این ۷۲ با rt بشود در یک بازی پیشرفته ، قابل قبوله برام.

۳) هر چند می‌گویند نوع معماری مهم است بعد مشخصات دیگه کارت ، اما حافظه بالاتر ۱۲ کارت ۳۰۶۰ به ۸ گیگ ۳۰۶۰ ti در مواقع تنظیمات گرافیکی حداکثر و بدون rt بنظرم آچار فرانسه س و قابل توجه.

۴) amd rx 6700xt هر چند قدری در سایر پردازشها غیر از rt ،بهتر از ۳۰۶۰ ti باشد, و بهتر از ۳۰۶۰‌ انتخاب من ، اما در عمل و حس واقعی بکنی- آنچنان هم زیاد نیس در سایت gpubench و ۱۷۰۰۰ امتیاز gpu mark 

۳۰۶۰

به ۱۸ هزار و خرده ای ۶۷۰۰.

و کلا amd بخاطر اون تکنولوژی عقب تر فعلیش در rt از چشمم افتاده.

۵) هر چند پاور ۸۰۰  من همه موارد رو کشش میده (مصرف واقعی سیستمم حدود ۵۰۰ هست) - اما مصرف ۳۰۶۰ از اون دو تای دیگه کمتره.

۶) نهایتاً نظرم به  Gainward 3060 12 GB هست با حدود ۱۳ تومن فعلی ! که البته اونم قدریش( بنظر خودم۶ تومنش)  از فروش ۱۶۵۰ سوپر فعلی باید تامین بشه.

لینک به دیدگاه

ضمناً  در آخر هم لیستی از بازی های مورد علاقه جدید یا نسبتا جدید که میخام به مرور زمان یا در آینده -اجرا کنم اینان که بیشتر بخاطر نوع بازی و ساپورت rt یا عدم ساپورت ذکر میکنم.
Life is strange remastered collection
Syberia ;The world before
Red dead redemption 2
GTA 6 
Sherlock Holmes, chapter one
Tomb raider collection این اواخر و مجموعه
sniper elite جدیدش نمیدونم چنده اون
bioshock infinite اخرین dlc ها

Need for speed Heat و این جدیده که میخاد بیاد

ویرایش شده توسط Saeed1980
لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

قصد خرید ۳۰۶۰ ti آکبند دارم ممنون از دوستان 

ویرایش شده توسط Saeed1980
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...