رفتن به مطلب

تصویر ندادن سیستم

eman arsam
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام مشکل من اینه که وقتی سیستمو روشن می کنم همه چیز روشن میشه ولی مانیتور تصویری نمیده مادر بردم سه تا چراغ داره که روی چراغ کارت گرافیک گیر میکنه و اتفاقی نمیفته باید چند بار ریستارت کنم تا تصویر بده با کابل و مانیتور دیگه تست کردم و بازم همینجوریه مشکلش چیه؟

IMG_20220704_130305.jpg

لینک به دیدگاه

۵۸ دقیقه قبل، eman arsam گفته است:

سلام مشکل من اینه که وقتی سیستمو روشن می کنم همه چیز روشن میشه ولی مانیتور تصویری نمیده مادر بردم سه تا چراغ داره که روی چراغ کارت گرافیک گیر میکنه و اتفاقی نمیفته باید چند بار ریستارت کنم تا تصویر بده با کابل و مانیتور دیگه تست کردم و بازم همینجوریه مشکلش چیه؟

IMG_20220704_130305.jpg

سلام

اگر دوتا رم داری

یگیشونو دربیار و دونه دونه جا بزن و تست کن

و اسلات های مختلفم تست کن🌷

لینک به دیدگاه

دوتا رم دارم ولی مادربردم رو چراغ کارت گرافیک میمونه از چراق رم و سی پی یو رد میشه رو کارت گرافیک گیر میکنه

البته با چند بار restart تصویر میاد

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، eman arsam گفته است:

IMG_20220704_130305.jpg

موقعه روشن کردن صدای بوق میشنوی؟

لینک به دیدگاه

۴۱ دقیقه قبل، eman arsam گفته است:

دوتا رم دارم ولی مادربردم رو چراغ کارت گرافیک میمونه از چراق رم و سی پی یو رد میشه رو کارت گرافیک گیر میکنه

البته با چند بار restart تصویر میاد

سلام گرافیک را خارج کنید و دوباره جا بزنید و اطمینان حاصل کنید که کاملا جا رفته. قبل از جا زدن گرافیک ببینید جرمی یا چیزی در اسلات نرفته.

لینک به دیدگاه

سلام ، کارت گرافیک رو خارج کن و مستقیم از مادربورد خروجی تصویر بگیر 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

یه نکته، حتی اگه همه چیز هم صحیح و سالم باشه، اما مانیتوری به سیستم وصل نباشه، این وضعیت پیش میاد، از سلامت کابل، مانیتور و پورتی که ازش تصویر میگیرید هم مطمئن بشید.

لینک به دیدگاه

کیس تازه جمع کردید؟

گرافیک نو بود یا...

سیستم قبلا کار میکرد؟

مشخصات قطعات دیگه و پاور

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...