رفتن به مطلب

اینم از دسته گل جدید اونگ( به نتیجه نرسیدم با این گارانتی اشغال بی سواد(

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دسته گل جدید اونگ فروش ssd کارکرده بجای نو هارد نو دیروز برای مشتری نصب کردم یه ۲۰ ساعت دسته بنده بود برای نصب بازی بعد سیستم برد بعد یک ساعت اورد گفت بلو اسکیرین میده ریست میشه من برای اطمینان از سلامت ssd نرم افزار تست هارد نصب کردم دیدم بله 22 ترابایت کارکرد هارد و هلس هارد روی ۹۰ درصد. هارد خریداری شده از سایت معتبر و کاملا پلمپ خریداری شده. 

IMG_20220812_174135.jpg

ویرایش شده توسط zen
لینک به دیدگاه

۳۰ دقیقه قبل، masooyan گفته است:

سلام

با crysrtal disk info چند درصده؟

نصب کردم همین که اجرا شد سیستم فریز کرد و ریست شد دیگه ویندوز الان بالا نمیاد. 

لینک به دیدگاه

۴ دقیقه قبل، zen گفته است:

نصب کردم همین که اجرا شد سیستم فریز کرد و ریست شد دیگه ویندوز الان بالا نمیاد. 

تا اواسط 2025 گارانتی داره ولی با این میزان رایت فکر نکنم آونگ قبول کنه

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، zen گفته است:

سلام دسته گل جدید اونگ فروش ssd کارکرده بجای نو هارد نو دیروز برای مشتری نصب کردم یه ۲۰ ساعت دسته بنده بود برای نصب بازی بعد سیستم برد بعد یک ساعت اورد گفت بلو اسکیرین میده ریست میشه من برای اطمینان از سلامت ssd نرم افزار تست هارد نصب کردم دیدم بله 22 ترابایت کارکرد هارد و هلس هارد روی ۹۰ درصد. هارد خریداری شده از سایت معتبر و کاملا پلمپ خریداری شده. 

IMG_20220812_174135.jpg

سلام

چقدر اخبار عجیب غریبی میشنویم

از آونگ توقع نداشتم خداییش

حتما نتیجه رو اینجا بگید بزرگوار

لینک به دیدگاه

SU630 یکی از Low-End ترین اس اس دی های بازاره، که سالم هم باشه شما که وارد هستی نباید پیشنهادش بدی.

در مشخصات SMART همه چیز متناقضه، مدت زمان کارکرد اس اس دی یک روز و 10 ساعته اما میزان رایتش 22 ترابایت، تعداد 10 تا ارور ارتباطی (مربوط به کابل ساتا) هم دریافت کرده.

بیشتر به نظر میاد اس اس دی خرابه، تا اینکه کارکرده باشه.

لینک به دیدگاه

سلام. گاهی اوقات نرم‌افزارهای مختلف مانیتورینگ و بررسی هارد و اس‌اس‌دی رو که نصب می‌کنین، سیستم تو گزارش و نمایش اطلاعات و اسمارت حافظه‌ها دچار اشکال میشه.

بهتره همه نرم‌افزارها رو با نرم‌افزاری مثل iObit Uninstaller ریشه‌ای حذف کرده، سیستم رو ریست کرده سپس یه نرم‌افزار درست حسابی نصب و تست کنین.

این مورد رو زیاد باهاش مواجه شدم

اگز چنین چیزی نباشه مشکل از جای دیگه هست که نیاز به بررسی بیشتر داره

لینک به دیدگاه

اینم از هارد نو بعدی که باز کردم . 

IMG_20220812_193033.jpg

11 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

SU630 یکی از Low-End ترین اس اس دی های بازاره، که سالم هم باشه شما که وارد هستی نباید پیشنهادش بدی.

در مشخصات SMART همه چیز متناقضه، مدت زمان کارکرد اس اس دی یک روز و 10 ساعته اما میزان رایتش 22 ترابایت، تعداد 10 تا ارور ارتباطی (مربوط به کابل ساتا) هم دریافت کرده.

بیشتر به نظر میاد اس اس دی خرابه، تا اینکه کارکرده باشه.

اصلا ارزونترین هارد دیگه نباید از اول که کارکرد داشته باشه. 

لینک به دیدگاه

مشخصات سیستم 

G6400

H510 s2h

2x8gb 2666 gskill

Vga rx580 xfx 

Power 600w green 

قطعات نو هستن بجز گرافیک.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باسلام
دوستان دقیق بالاتر گفتن خدمتتون
SSD دارای ایراد هستش
ببرید گارانتی چیزی نگید بهشون
بگید تازه خرید کردین و متصل کردین سیستم بلو اسکرین میده

همین و بس
خودشون تعویض میکنند
مطلب اضافه نگید به گارانتی دردسر میشه

لینک به دیدگاه

12 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است:

سلام. گاهی اوقات نرم‌افزارهای مختلف مانیتورینگ و بررسی هارد و اس‌اس‌دی رو که نصب می‌کنین، سیستم تو گزارش و نمایش اطلاعات و اسمارت حافظه‌ها دچار اشکال میشه.

بهتره همه نرم‌افزارها رو با نرم‌افزاری مثل iObit Uninstaller ریشه‌ای حذف کرده، سیستم رو ریست کرده سپس یه نرم‌افزار درست حسابی نصب و تست کنین.

این مورد رو زیاد باهاش مواجه شدم

اگز چنین چیزی نباشه مشکل از جای دیگه هست که نیاز به بررسی بیشتر داره

عزیز همه این کار ها انجام شده حتی پاور و کابل ساتا را عوض کردم حتی ssd را روی سیستم دیگه هم تست کردم ویندوز نصب میکنم بعد از یکم کار کردن بلو اسکرین میده ریست میشه. 

این همین الان اتفاق افتاد . 

ویندوز تازه زدم با پارو جدید و کابل ساتا جدید. 

IMG_20220812_194757.jpg

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، zen گفته است:

اینم از هارد نو بعدی که باز کردم .

من میگم اصلا سراغ این نرو، شما 10 تا دیگه هم باز کنی معجزه اتفاق نمیفته.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۲ ساعت قبل، zen گفته است:

اصلا ارزونترین هارد دیگه نباید از اول که کارکرد داشته باشه. 

شاید AData روی SSD های جدیدش تست Burm in سنگین میگیره که مطمئن بشه کالا خراب دست مشتری نمیرسه 🥲

ولی جدا از شوخی، ده برابر اینم که روش رایت شده باشه، اگر درایو شما نسوخته باشه پس "سالمه". بلو اسکرین نباید بده، یکم نهایت کاراییش افت میکنه. ولی الان که بلو اسکرین میگیرید پس SSD تون مرخصه. همون که دوستمون گفت، به اسم خراب ببرید گارانتی توضیح هم مختصر.

لینک به دیدگاه

۳۰ دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

من میگم اصلا سراغ این نرو، شما 10 تا دیگه هم باز کنی معجزه اتفاق نمیفته.

الان براش یدونه گیل z3 انداختم تا الان بلو اسکرین نداده.

23 دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

شاید AData روی SSD های جدیدش تست Burm in سنگین میگیره که مطمئن بشه کالا خراب دست مشتری نمیرسه 🥲

ولی جدا از شوخی، ده برابر اینم که روش رایت شده باشه، اگر درایو شما نسوخته باشه پس "سالمه". بلو اسکرین نباید بده، یکم نهایت کاراییش افت میکنه. ولی الان که بلو اسکرین میگیرید پس SSD تون مرخصه. همون که دوستمون گفت، به اسم خراب ببرید گارانتی توضیح هم مختصر.

هارد چیز شوخی بردار نیست اصلا این خوبه از اول خودش را نشون داده یک ماه پیش هم یه فلش ۱۲۸gb adata به مشتری فروختم برای این که عکس ها عروسی خودش را بریزه و تنها شانسی که اوردم این بود فردا اورد گفت دادم عکاس عکس بریزه گفت ایراد داره میزنه به سیستم فریز میشه. اورد بنده هم تست کردم دیدم خراب هست یکی دیگه بهش دادم اون فرستادم گارانتی ولی اگه عکس ها را داخلش کپی میکرد میبرد خونه و فرداش خراب میشد بنده را بیچاره میکرد.‌

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۳ دقیقه قبل، zen گفته است:

هارد چیز شوخی بردار نیست اصلا این خوبه از اول خودش را نشون داده یک ماه پیش هم یه فلش ۱۲۸gb adata به مشتری فروختم برای این که عکس ها عروسی خودش را بریزه و تنها شانسی که اوردم این بود فردا اورد گفت دادم عکاس عکس بریزه گفت ایراد داره میزنه به سیستم فریز میشه. اورد بنده هم تست کردم دیدم خراب هست یکی دیگه بهش دادم اون فرستادم گارانتی ولی اگه عکس ها را داخلش کپی میکرد میبرد خونه و فرداش خراب میشد بنده را بیچاره میکرد.‌

دوست عزیز شما که فروشنده ای، صحبتم با اون شخصیه که هم خرو میخواد هم خرما و فرضا مشتری شما میشه:

اگر کسی اطلاعات ارزش مند داره اول باید ازشون درست نگه داری کنه و یا حداقل از برند های ارزون قیمت تو مبحث زخیره سازی اجتناب کنه.

پس اگر از به بکاپ اعتقاد نداریم، عکس عروسی روی نند و بدون داشتن کپی جای دیگه ذخیره می کنیم و یا برای سیستممون ارزون ترین SSD بازارو میخریم که روش اطلاعات مهم نگه داریم، ما مشکل داریم نه اون کالا.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

دوست عزیز شما که فروشنده ای، صحبتم با اون شخصیه که هم خرو میخواد هم خرما و فرضا مشتری شما میشه:

اگر کسی اطلاعات ارزش مند داره اول باید ازشون درست نگه داری کنه و یا حداقل از برند های ارزون قیمت تو مبحث زخیره سازی اجتناب کنه.

پس اگر از به بکاپ اعتقاد نداریم، عکس عروسی روی نند و بدون داشتن کپی جای دیگه ذخیره می کنیم و یا برای سیستممون ارزون ترین SSD بازارو میخریم که روش اطلاعات مهم نگه داریم، ما مشکل داریم نه اون کالا.

الان بحث من اصلا کالا ارزون و گرون نیست بحث بیشتر فروش کالا کارکرده بجای نو هست. که شرکت های گارانتی ظاهرا دارن کالا برگشتی را دوباره پلمپ میفروشن . درسته هارد جزو رده پایین ها حساب میشه ولی چرا باید کارکرد داشته باشه .

لینک به دیدگاه

اسمارت هارد دستکاری میکنن ، کارکردش صفر میشه ،  معمولا هم با دستگاه PC3000 ، این هاردم چندین سال کارکرد داشته 

لینک به دیدگاه

سلام
کاری به کارکرده بودنش و بقیه موارد ندارم اما در کل اس اس دی ایدیتا بسیار مشکل بلو اسکرین داره اصلا استفاده نکنین تو اس اس دی های ارزان قیمت فقط لکسار و گیگابایت این دومورد کاملا تست شده هستن و قابل اعتماد برای NVME هم برندهای لکسار گیگا کلو کداک تست شدن هرکدوم حداقل 10 15 عدد بستم رو سیستما و هیچ مشکلی نداشتن برند PNY کروشیال کینگ مکس و این چرت پرتای جدید اصلا پیشنهاد نمیشه اگرم مشکل بلو اسکرین نداشته باشن سرعتشون واقعا کمه و داخل بنچمارکها هم معلوم نمیشه چون حجم فایل تست شده کم هست اگر روشون 100 گیگ اطلاعات کپی بشه اونوقت سرعت واقعیشون رو متوجه میشین !!! همین برند کروشیال سری P2 که مثلا NVME هست 10 گیگ اول با سرعت 500 600 مگ کپی میکرد بعد یه دفعه سرعت میامد رو 10 مگ 20 مگ xDDD 
از هارد 10سال کار کمتر xDDDD اما اون برندایی که گفتم سرعتاشون رو حدود 400 بود
اس اس دی گرون هم می خواین بخرین سامسونگ بخرین برندای دیگه نخرین برای ساتا ترجیحا سری 860 برای nvme هم ترجیحا 970 Evo plus یا سری 980 البته هرجفتشو دارم خودم مثه هم بود سرعت کپی پوشه 100 گیگ  حدود 1000 مگ الی 1200 مگ سرعت داشت 

لینک به دیدگاه

۴ ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

اسمارت هارد دستکاری میکنن ، کارکردش صفر میشه ،  معمولا هم با دستگاه PC3000 ، این هاردم چندین سال کارکرد داشته 

این حافظه اسمارتش دستکاری نشده و میزان کارکرد و رایتش واقعی هست.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، masooyan گفته است:

این حافظه اسمارتش دستکاری نشده و میزان کارکرد و رایتش واقعی هست.

میشه توضیح بدید چطور تو 1 روز و 10 ساعت 22 ترابایت رایت داشته؟ یا عکس دوم تو 0 روز و 0 ساعت 963 گیگابایت رایت داشته 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۹ ساعت قبل، zen گفته است:

الان بحث من اصلا کالا ارزون و گرون نیست بحث بیشتر فروش کالا کارکرده بجای نو هست. که شرکت های گارانتی ظاهرا دارن کالا برگشتی را دوباره پلمپ میفروشن . درسته هارد جزو رده پایین ها حساب میشه ولی چرا باید کارکرد داشته باشه .

حالا شما اینو میفرستی گارانتی تکلیفش روشن میشه. همون طور که یه مدت سری 800 سامسونگ فیکش در اومده بود و بعد به سری سبز WD سرایت کرد، شاید الان سر ایدیتا اومده. ولی اگه گارانتی نداشت شما چی برداشت می کردی؟ یا اون دوستمون که میگفت گارانتی کیلو چند و الان اثری ازش نیست. Adata شرکت کم حاشیه ای نیست. چند وقت پیش هم تو SSD های خودش دست برده بود و کامپوننت هارو عوض کرده بود بدون اینکه به کاربر نهایی اطلاع بده، بدیش این بود که روی کارایی هم تاثیر داشت حالا طول عمر رو کار نداریم.

https://www.tomshardware.com/news/adata-switches-nand-on-sx8200-pro-ssd-performance-impacted

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

میشه توضیح بدید چطور تو 1 روز و 10 ساعت 22 ترابایت رایت داشته؟ یا عکس دوم تو 0 روز و 0 ساعت 963 گیگابایت رایت داشته 

ببین این حافظه اگر بخواد کارکرد عادی داشته باشه با این میزان رایت باید حداقل یه دوسالی از تاریخ تولیدش گذشته باشه ولی مورد اول که در تاپیک نتیجه ی تستش آپلود شده تا اواسط 2025 گارانتی داره

( 3 سال) و در نتیجه فول گارانتی هستش و نمیتونیم بگیم کارکرده بوده اسمارتش دستکاری شده در ثانی اگه اسمارتش دستکاری شده بود میزان رایت هم حتما صفر میکردن.

----------------------------

این میزان رایت بیشتر در ماین چیا کوین دیده میشد،البته که دیگه الان کسی چیا ماین نمیکنه ولی میتونه یه چیزی شبیه اون باشه این میزان رایت.

ویرایش شده توسط masooyan
لینک به دیدگاه

۹ ساعت قبل، Divine گفته است:

همین برند کروشیال سری P2 که مثلا NVME هست

p2 با چه حجمی این مشکل داشته؟

لینک به دیدگاه

Life time Write  فکر کنم یعنی 22 ترابایت میتونه روش نوشته بشه نه اینکه کار کرده 🤔 اگه اشتباه میکنم پس حتما چرت و پرت نوشته یا اشکال نرم افزاریه ،اس اس دی نو هست ولی مشکل داره

ویرایش شده توسط ☕Coffee Addicted
لینک به دیدگاه

۱۳ ساعت قبل، Divine گفته است:

اما در کل اس اس دی ایدیتا بسیار مشکل بلو اسکرین داره اصلا استفاده نکنین تو اس اس دی های ارزان قیمت فقط لکسار و گیگابایت

به هیچ وجه این رو بنده که حداقل بالای دویست اس‌اس‌دی ای‌دیتا برای افراد مختلفی نصب کردم تایید نمی‌کنم‌. ای‌دیتا تو ایران بهترین گارانتی رو داره و اگر از مدل‌های متوسط یا به اصطلاح های‌اندش - نه ارزون قیمت و ضعیفش - استفاده بشه مشکلی براتون ایجاد نمی‌کنه هیچ، کلی هم در هزینه‌هاتون نسبت به برندهای دیگه صرفه‌جویی میشه

اگه یکی دو کالا از سری محصول برندی ایراد داشت نباید بگیم اون برند بده...

استارتر به گارانتی مراجعه کنه، اگر گارانتی تعویض داره درجا براش عوض می‌کنن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...