رفتن به مطلب

فروش ایکس باکس سری S

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام این دستگاه برج 7 سال 1400 از دیجیکالا خریداری کردم و روی کارتن گارانتی 2 ساله زده که تقریبا یک سال دیگه گارانتی داره که البته من ثبت خاصی نکردم چون روی جعبه زده باید ثبت بشه که فکر نکنم مشکلی داشته باشه میتونین خودتون ثبت کنین و شما بعنوان بدون گارانتی در نظر بگیرین 

خود دستگاه کاملا سالم هست چند تا لکه مشکی روش افتاده که شاید با الکل پاک بشه و یک ضربه کوچک هم پشتش هست که تو عکس ها مشخص کردم

دسته ولی چند تا از دکمه هاش یکمی گیر دارن یعنی زمانی که فشار میدین دیر سر جاش بر میگرده و غربیلک سمت چپی وقتی به سمت بالا و یا پایین حرکت میدین انگار ادامه میده و باید چپ و راست بکنین که کاراکتر از حرکت وایسته ، دست کوچیکم بوده و این موارد براش پیش اومده

خودم اقدام نکردم ولی فکر کنم بتونین با گارانتی دسته رو عوض کنین

در هر صورت من قیمت دستگاه رو 7تومن

و قیمت دسته رو به همین وضع که هست 700 تومن در نظر میگیرم 

خیلی کم استفاده شده و در حال حاضر چند بازی افلاین روی دستگاه هست که اگر میخواین انلاین بازی کنین بهتره اول اکانت رو پاک کنین و بعد راحت انلاین بازی کنین خودمم گیم پس زده بودم روش

فروش برای افراد اشنا از نظر خودم اول ارسال و بعد واریز و مابقی اول واریز و بعد ارسال ، لایو تست میگیرم و بعد ارسال میکنم

11.jpeg

22.jpeg

33.jpeg

44.jpeg

55.jpeg

66.jpeg

ویرایش شده توسط Mansbrz
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...