رفتن به مطلب

ویروسی بودن هارد اکسترنال

MiladZQ
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان سلام ، حس میکنم هارد اکسترنالم ویروسی شده.. زیاد ازش استفاده نمیکنم اما امروز پی بردم به یه موضوعی (که قبل تر هم پیش اومده بود)

من تقریبا ۳ سال پیش هارد اکسترنال رو به سیستم وصل کردم و اطلاعات هارد سیستم رو ریختم روش ، همون موقع دیدم که زمانی که هارد به سیستم متصله یه سری فایل از هارد اکسترنال به Recycle bin سیستم میرن و عملا پر میشه اونجا (بدون اینکه فضایی از سیستم رو اشغال کنه) اون موقع فایل های ریسایکل بین رو کپی کردم و همرو توی یه فولدر Paste کردم و مدت ها بود اصلا به این مسئله دقت نمیکردم. حالا امروز دیدم که هنوزم همون اتفاق میوفته. گفتم چک کنم ببینم که اطلاعاتی که از هارد رفتن توی Recycle bin ، توی هارد اکسترنال هم نمایش داده میشن؟ دیدم خیر فقط اونجا هستن (برای مثال 

نمایش داده میشه 👇

Folder H / File 1

اما وقتی میرم توی Folder H ، فایل ۱ رو بهم نمایش نمیده و فقط توی Recycle bin هستش)

ضمناً بعد از اینکه هارد رو از سیستم جدا میکنم ریسایکل بین خالی میشه و تمام اطلاعات مجددا به هارد برمیگردن،

با آنتی ویروس شید دارم هارد رو بررسی میکنم تا الان ۳ تا ویروس پیدا کرده. بنظرتون چیکار کنم خیلی اطلاعات مهمی توش هست..

*

https://uupload.ir/view/2022-08-16_09-41-42_rtpt.mkv/

ویدیویی از نحوه از بین رفتن فایل ها (از ریسایکل بین) بعد از جدا شدن هارد اکسترنال

ویرایش شده توسط MiladZQ
لینک به دیدگاه

اسکنِ هارد اکسترنال تموم شد و ویروس جدیدی نتونست پیدا کنه. همون سه تا بودن (با استفاده از آنتی ویروس شید)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۷ دقیقه قبل، MiladZQ گفته است:

دوستان سلام ، حس میکنم هارد اکسترنالم ویروسی شده.. زیاد ازش استفاده نمیکنم اما امروز پی بردم به یه موضوعی (که قبل تر هم پیش اومده بود)

من تقریبا ۳ سال پیش هارد اکسترنال رو به سیستم وصل کردم و اطلاعات هارد سیستم رو ریختم روش ، همون موقع دیدم که زمانی که هارد به سیستم متصله یه سری فایل از هارد اکسترنال به Recycle bin سیستم میرن و عملا پر میشه اونجا (بدون اینکه فضایی از سیستم رو اشغال کنه) اون موقع فایل های ریسایکل بین رو کپی کردم و همرو توی یه فولدر Paste کردم و مدت ها بود اصلا به این مسئله دقت نمیکردم. حالا امروز دیدم که هنوزم همون اتفاق میوفته. گفتم چک کنم ببینم که اطلاعاتی که از هارد رفتن توی Recycle bin ، توی هارد اکسترنال هم نمایش داده میشن؟ دیدم خیر فقط اونجا هستن (برای مثل 

نمایش داده میشه 👇

Folder H / File 1

اما وقتی میرم توی Folder H ، فایل ۱ رو بهم نمایش نمیده و فقط توی Recycle bin هستش)

ضمناً بعد از اینکه هارد رو از سیستم جدا میکنم ریسایکل بین خالی میشه و تمام اطلاعات مجددا به هارد برمیگردن، با آنتی ویروس شید دارم هارد رو بررسی میکنم تا الان ۳ تا ویروس پیدا کرده. بنظرتون چیکار کنم خیلی اطلاعات مهمی توش هست..

درود

یه تروجان معروفی هست که فایل هارو درستکاری میکنه و فایل اصلی رو هاید میکنه، شاید اون مشکل پیش اومده باشه، سرچ کنید آنتی هیدن، یه اپ از پی30دانلود میاد، اپ رو بگیرید، فولدری که میدونید اطلاعات داخلش هست ولی نمایش داده نمیشه رو بهش بدید، اگه اطلاعاتی اونجا باشه برمیگردونه.

لینک به دیدگاه

13 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

یه تروجان معروفی هست که فایل هارو درستکاری میکنه و فایل اصلی رو هاید میکنه، شاید اون مشکل پیش اومده باشه، سرچ کنید آنتی هیدن، یه اپ از پی30دانلود میاد، اپ رو بگیرید، فولدری که میدونید اطلاعات داخلش هست ولی نمایش داده نمیشه رو بهش بدید، اگه اطلاعاتی اونجا باشه برمیگردونه.

ممنون ، تست میکنم نتیجه رو اطلاع میدم

* ویدیویی از نحوه از بین رفتن فایل ها (از ریسایکل بین) بعد از جدا شدن هارد اکسترنال در متن استارت تاپیک ضمیمه شد

ویرایش شده توسط MiladZQ
لینک به دیدگاه

46 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

عزیز حقیقتا با توجه به توضیحاتی که سایت سافت ۹۸ راجب این برنامه داده بود، یکم ترسیدم بریزمش، خیلی اطلاعات مهمی دارم توی هارد اکسترنالم.. راه خطرناکی نیست؟

مثلا نوشته بود

( - نرم افزارهایی ساخت دانش کامپیوتری با هدف کمک به دانش کامپیوتری ساخته شده اند و در کنار رایگان بودن همه آنها به دور از هرگونه کدنویسی بد و یا هدف های پشت پرده می باشد ولی کارهایی که شما با این نرم افزارها انجام خواهید داد به شخص شما مربوط می باشد و این جانب و این سایت مسئولیت بی دقتی و رعایت نکردن موارد موجود در نرم افزار را بر عهده نمی گیرد - درخواست اضافه کردن امکان دیدن درایو های هارد به نرم افزار را ندهید جون مسئولیت های بعدی به اضافه کردن آن نمی ارزد - به پیغام هایی که در نرم افزار برای شما نشان داده می شود کاملا توجه نمایید چون برخی از کارها راه برگشتی ندارند!)

وقتی هم از Restore استفاده میکنم این ارور رو میده 

IMG_20220816_213834.thumb.jpg.6bdf4bcb738520f9cbb7b414e216fca4.jpg

دوستان دیگه نظری ندارن؟ واقعا نمیدونم چیکار کنم :/

ویرایش شده توسط MiladZQ
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، MiladZQ گفته است:

عزیز حقیقتا با توجه به توضیحاتی که سایت سافت ۹۸ راجب این برنامه داده بود، یکم ترسیدم بریزمش، خیلی اطلاعات مهمی دارم توی هارد اکسترنالم.. راه خطرناکی نیست؟

مثلا نوشته بود

( - نرم افزارهایی ساخت دانش کامپیوتری با هدف کمک به دانش کامپیوتری ساخته شده اند و در کنار رایگان بودن همه آنها به دور از هرگونه کدنویسی بد و یا هدف های پشت پرده می باشد ولی کارهایی که شما با این نرم افزارها انجام خواهید داد به شخص شما مربوط می باشد و این جانب و این سایت مسئولیت بی دقتی و رعایت نکردن موارد موجود در نرم افزار را بر عهده نمی گیرد - درخواست اضافه کردن امکان دیدن درایو های هارد به نرم افزار را ندهید جون مسئولیت های بعدی به اضافه کردن آن نمی ارزد - به پیغام هایی که در نرم افزار برای شما نشان داده می شود کاملا توجه نمایید چون برخی از کارها راه برگشتی ندارند!)

وقتی هم از Restore استفاده میکنم این ارور رو میده 

IMG_20220816_213834.thumb.jpg.6bdf4bcb738520f9cbb7b414e216fca4.jpg

دوستان دیگه نظری ندارن؟ واقعا نمیدونم چیکار کنم :/

سلام بزرگوار

با برنامه loaris trojan remower یبار اسکنش کن

بعدم حواست باشه اون فایل system informaition رو جایی کپی نکنی که برات داستان میشه

فقط باید اسکن کنی

یا از طریق دیسک نجات بعضی انتی ویروس ها رو حالت dos اسکنش کنی

اون دوستمون درست گفتن..اون فایل ها توی یه پوشه ی دومی توی هاردت ذخیره شدن و هیدن هستن

ولی اول هاردو اسکن کن..حتی شده با چندین انتی ویروس

لینک به دیدگاه

44 دقیقه قبل، CREATIVE گفته است:

سلام بزرگوار

با برنامه loaris trojan remower یبار اسکنش کن

اگه اشتباه نکنم قبلا صحبت کرده بودیم راجب همین آنتی ویروسا 😅 تا جایی که یادمه گفتید سافت ۹۸ نسخه آپدیت تر گذاشته بوده اما مشکل داشته و یه سایت هم معرفی کردید برای دانلودش که فراموش کردم اسمشو.. 

بعدم حواست باشه اون فایل system informaition رو جایی کپی نکنی که برات داستان میشه

متوجه نشدم؛ منظورتون فایلی هست که آنتی ویروس بعد از اسکن هاردم نمایش میده؟

یا از طریق دیسک نجات بعضی انتی ویروس ها رو حالت dos اسکنش کنی

اون دوستمون درست گفتن..اون فایل ها توی یه پوشه ی دومی توی هاردت ذخیره شدن و هیدن هستن

ولی اول هاردو اسکن کن..حتی شده با چندین انتی ویروس

ممنونم 🙏🏻❤️

ویرایش شده توسط MiladZQ
لینک به دیدگاه

۶ دقیقه قبل، MiladZQ گفته است:

اگه اشتباه نکنم قبلا صحبت کرده بودیم راجب همین آنتی ویروسا 😅 تا جایی که یادمه گفتید سافت ۹۸ نسخه آپدیت تر گذاشته بوده اما مشکل داشته و یه سایت هم معرفی کردید برای دانلودش که فراموش کردم اسمشو.. 

متوجه نشدم؛ منظورتون فایلی هست که آنتی ویروس بعد از اسکن هاردم نمایش میده؟

ممنونم 🙏🏻❤️

اره سایت سافت گذر داره نسخه جدیدشو

نه فایلی که رو خوده هاردت هست و فقط رو حالتی که تمام گزینه های رفع هیدن رو برداری نمایش داده میشه

ان شاءا.. مشکلت حل بشه🌷

لینک به دیدگاه

ببینید هر درایو قسمتی براش درنظر گرفته میشه به عنوان Recycle bin که هرچی حذف کنید میره توی پوشه ی $Recycle.Bin که این پوشه مخفی هست و در حالت عادی دیده نمیشه

و طبیعیه که اگه هارد رو قطع کنید Recycle bin خالی بشه چون درایوای دیگه چیزی نداره و فقط پوشه ی مختص به اکسترنال فایل حذف شده داره

اینکه نوشته اون فایل تو پوشه فلان هست یعنی قبل از حذف اونجا بوده

--------------------------------------------------------------

شایدم من مشکل شمارو درست متوجه نشده باشم 🤔

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...