رفتن به مطلب

خرید سیستم برای ادیت عکس در فتوشاپ و در آینده مونتاژ فیلم

resident
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.وقت بخیر
این سیستم برای ادیت عکس در فتوشاپ و در آینده مونتاژ فیلم مناسبه؟

برای مونتاژ فیلم از نرم افزارهای After Effects و Adobe Premiere استفاده خواهد شد

Motherboard:  Asusprim H670-plus D4 LGA1700 12th GenATX
CPU: INTEL CORE I5 12400 2.50GHz 1700 Alder lake
Cpu fan: Deepcool Gammaxx GT ARGB
Ram: G.skill tredent Z RGB DDR4 16GB 3200MHz CL16
Graphic Card: Asus Dual Geforce Rtx 3050 8GB DDR6128Bit
SSD OS: Samsung Mz-v75s250B/AM 970 Evo pls250GB pcleGen3
Power: cooler master MWE 600W BronzeV2
Case: cooler Master Masterbox mb600L

ویرایش شده توسط resident
لینک به دیدگاه

۳۳ دقیقه قبل، resident گفته است:

سلام.وقت بخیر

درود

بودجه رو مشخص کنی بهتره🌷

لینک به دیدگاه

10 دقیقه قبل، CREATIVE گفته است:

درود

بودجه رو مشخص کنی بهتره🌷

درود بر شما.
35 میلیون

لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، resident گفته است:

درود بر شما.
35 میلیون

چون توی فروم متخصص اسمبل و قطعات زیاد داریم  من بخودم اجازه ی مشاوره نمیدم ولی اگر میخوای هزینه کنی بهتره مادربردت سری z  باشه و رمت هم ۳۲ و m2 حتما ۱ ترا بگیری

پاورتم حداقل ۸۵۰ که بعدا خواستی گرافیک ارتقا بدی به مشکل نخوری🌷

لینک به دیدگاه

اگر براتون مقدوره خرید رو بزارید بعد از عرضه نسل جدید اینتل و amd تو بازار .

لینک به دیدگاه

نسل جدید تو راهه چون اکثر برنامه ها به فرکانس تک هسته بیشتر حساسن نسل جدید ipc  خوبی دارن با قیمت بهتر 

لینک به دیدگاه

۱۰ ساعت قبل، resident گفته است:

سلام.وقت بخیر

همش ایراد داره

@ARMIN

لینک به دیدگاه

۱۷ ساعت قبل، yasin۱۳۸۰ گفته است:

اگر براتون مقدوره خرید رو بزارید بعد از عرضه نسل جدید اینتل و amd تو بازار .

میترسم قیمت بره بالا و با همین مبلغ سیستم ضعیفتر مجبور شم بخرم. نسل جدید کی به بازار میاد؟

۱۷ ساعت قبل، esy۲۰۱۱ گفته است:

نسل جدید تو راهه چون اکثر برنامه ها به فرکانس تک هسته بیشتر حساسن نسل جدید ipc  خوبی دارن با قیمت بهتر 

یعنی منظورتون اینه که صبر کنم؟ نسل جدید کی به بازار میاد؟

۱۳ ساعت قبل، Elderado گفته است:

همش ایراد داره

@ARMIN

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، resident گفته است:

میترسم قیمت بره بالا و با همین مبلغ سیستم ضعیفتر مجبور شم بخرم. نسل جدید کی به بازار میاد؟

فعلا که رایزن 7000معرفی شده با توجه به زمان عرضه و ... احتمالا دور آبان-آذر اولین سری هاش تو ایران موجود بشه و بعدم که اینتل میاد .

لینک به دیدگاه

درود بر شما.

بنده در زمینه فتوشاپ تخصصی ندارم و نمیتونم بگم اون سیستم مناسبه یا خیر. اما یه نصیحت دوستانه بهتون میکنم . منتظر نسل بعد  و اینکه اون میاد ارزونتر میشه و این صحبت‌ها نباشید.تو مملکتی که رو به قهقراست و ارزش پولش با یک بشکن یک نفر تو اون سر دنیا سقوط می‌کنه منتظر فردای بهتر بودن اشتباهه.میخوای بخری زودتر بخر. از طرفی تجربه ثابت کرده نسل های جدید پردازنده هر قیمتی هم که تو ینگه دنیا داشته باشند اینجا به قیمت دلخواه فضایی دو سه نفر مافیایی به فروش می‌ره.پس نسل فعلی که امتحانش رو پس داده و تا حدودی هم افت قیمت داشته رو بخری بهتره.

لینک به دیدگاه

دوستانی که پیشنهاد نسل آینده اینتل یا ای ام دی رو میدین حداقل بهار سال دیگه تو ایران با قیمت رو بالا یافت میشه اینتل و ای ام دی که با قیمت فضایی که خریدش نامعقوله و همچنین مهم تربن اصل زمان داره هدر میشه شما دوست عزیز همون سیستمی که اول خودت نوشتی فقط پاورشو یکم بهتر کن 750 کورسیر یا اگر شجاع هستی EVGA چون گارانتی نداره EVGA ولی من دارم مثل یک مادر نگهبانه بعد چون گرافیست میخوای کار کنی از دوستان این رشته حتما واسه مانیتور سوال کن  

لینک به دیدگاه

از همه دوستانی که راهنمایی کردن تشکر می کنم.

چند سوال:

1. هارد HDD چی براش بزارم؟
2. یکی از دوستان گفته بودن Cpu سری Z بزاری بهتره. درسته حرفشون؟
3.پاور چی بزارم؟ جناب @CREATIVE و @mr mega فرمودن قویتر بزارم، چون آشنا نیستم سوال می کنم. لطفا نام کاملش رو بفرمایید
4. جایی می خوندم برای کار تدوین گفتن Cpu 12600 باشه بهتره نسبت به 12400 . برای کار بنده 12400 جوابگوست؟
5. این سیستم برای کار مونتاژ فیلم زیاد نیست؟ منظورم اینه از تمام قدرت این سیستم استفاده میشه برای کار مونتاژ یا خیر؟ تو این اوضاع مالی، اگر واقعا نیاز نیست نمی خوام الکی هزینه کنم.

باز هم ممنون از همراهی تون

ویرایش شده توسط resident
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، resident گفته است:

از همه دوستانی که راهنمایی کردن تشکر می کنم.

چند سوال:

1. هارد HDD چی براش بزارم؟
2. یکی از دوستان گفته بودن Cpu سری Z بزاری بهتره. درسته حرفشون؟
3.پاور چی بزارم؟ جناب @mr mega فرمودن قویتر بزارم، چون آشنا نیستم سوال می کنم. لطفا نام کاملش رو بفرمایید
4. جایی می خوندم برای کار تدوین گفتن Cpu 12600 باشه بهتره نسبت به 12400 . برای کار بنده 12400 جوابگوست؟
5. این سیستم برای کار مونتاژ فیلم زیاد نیست؟ منظورم اینه از تمام قدرت این سیستم استفاده میشه برای کار مونتاژ یا خیر؟ تو این اوضاع مالی، اگر واقعا نیاز نیست نمی خوام الکی هزینه کنم.

باز هم ممنون از همراهی تون

خرید 12600 با قیمت ۸ و خورده ای معقول نیست بهتره یکم روش بزارین یک 12700 که ده میلیون هست بخرید اگر اساتید میگن اگه هم مشکل بودجه دارین 12400 از پسش برمیاد بعداً میتونید عوض کنید  برا برد هم بهتره همون سری زد باشه که به مشکلی برخوردین که حدودا 6800 هست سری p کافیه برا پاور هم پیشنهادم کورسیر 650 هست گرون هست اما داره از قطعات محافظت می‌کنه اگر بازم محدود هستین کولر مستر ولی هیچوقت سمت گرین نرید 

لینک به دیدگاه

۱۳ دقیقه قبل، mr mega گفته است:

خرید 12600 با قیمت ۸ و خورده ای معقول نیست بهتره یکم روش بزارین یک 12700 که ده میلیون هست بخرید اگر اساتید میگن اگه هم مشکل بودجه دارین 12400 از پسش برمیاد بعداً میتونید عوض کنید  برا برد هم بهتره همون سری زد باشه که به مشکلی برخوردین که حدودا 6800 هست سری p کافیه برا پاور هم پیشنهادم کورسیر 650 هست گرون هست اما داره از قطعات محافظت می‌کنه اگر بازم محدود هستین کولر مستر ولی هیچوقت سمت گرین نرید 

حتما !!

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۶/۷ در 13:22، resident گفته است:

سلام.وقت بخیر

برای مونتاژ فیلم از نرم افزارهای After Effects و Adobe Premiere استفاده خواهد شد

این مورد بهتره با یک مدلی که کارت شبکه بی سیم و بلوتوث داره، عوض بشه؛ از طرفی هم خیلی بعید هست شما نیاز به پردازنده ضریب باز داشته باشید پس به سری Z690 نیازی نیست، بنابراین مدل زیر با چیپست B660 رو پیشنهاد میدم که براحتی از پس 12900 هم بر اومده، قیمت خوبی هم داره:

MSI MAG B660M MORTAR WIFI DDR4

------------------------------------------

این مورد از نظر قدرت کاملا جوابگوی کار شماست

-------------------------------------------------------

کولر هم کاملا مناسبه

-----------------------------------------------------

برای این مورد شما نیاز به حجم 32 گیگابایت خواهید داشت بخصوص برای پریمیر و ادیت فیلم، پس بهتره حجم 32 گیگ تهیه بشه و هر کدوم اقتصادی تر بهتر :

Corsair 32G(16*2)Dual 3200 RS Vengeance Pro RGB

این گزینه رو هم میتونید مد نظر داشته باشید :

اگر بودجتون اجازه داد میتونید به RTX 3060 یا RX 6600 هم فکر کنید

-------------------------------------------------------------

بنظرم حجم برای شما باید از سرعت اولویت بالاتری داشته باشه و در این برآورده کردن سرعت مطلوب، قیمت مناسبی هم داشته باشه؛ در کنار SSD هم میشه از حداقل 2 ترابایت HDD برای نگهداری اطلاعات استفاده کرد :

Adata XPG GAMMIX S50 Lite 512GB PCI GEN 4.0

Seagate BarraCuda 2TB Internal Hard Drive HDD

------------------------------------------------------------

بنظر من این توان (600 وات) و این استاندارد (برنز) برای قطعات انتخابی شما کاملا مناسبه و از نظر اقتصادی بصرفه هم هست.

------------------------------------------------------------

طراحی ساده خوبه ولی باید تهویه مناسب هم داشته باشه، من با توجه به قیمت کیس مدنظرتون، مدل زیر رو پیشنهاد میدم :

HUNTER MINI GL

سلام دوست عزیز

داخل نوشته خودتون مشخص کردم و توضیح دادم.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۶/۸ در 20:55، mr mega گفته است:

یعنی چی سمت گیرین نرین؟ 700وات گرین رو تهیه کردم و راضیه راضیم صداش خیلی کمتر از پاور کولر مسترم بود گارانتیشم که عالیه به راحتی بی چون چرا عوض میکنن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...