رفتن به مطلب

فعالسازی Secure boot در مادربورد گیگابایت

MoradStudio
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان وقتتون بخیر من زمانی که می خواهم secure boot را فعال کنم باید csm را غیر فعال سازی کنم و وقتی که آن را غیر فعال سازی می کنم مادربرد می گوید که باید سیستم ری استارت بشود تا شما بتوانید سکیور بوت را فعال کنید و بعد از آن دیگر نمی توانم از بایوس خود تصویری داشته باشم و فقط وارد ویندوز می شود یعنی بلافاصله بعد اینکه دکمه روشن شدن کامپیوتر رو میزنم تصویر سیاه میشود و بعد ده ثانیه ویندوز بالا می آید 

من برای اینکه وارد بایوس شوم روش های مختلفی را امتحان کردم هم از سی ام دی و هم از نگه داشتن دکمه شیفت و زدن دکمه ریستارت و رفتن داخل قسمت ریکاوری با زدن دکمه ادونس ستاپ برای اینکه وارد قسمت یو ای اف آی شوم . در همه موارد یک نتیجه را دریافت کردم تصویر سیاه میشود و دیگر تصویری دریافت نمی کنم.

من در اینترنت درباره این قضیه تحقیق های زیادی کردم و متوجه شدم که راه حل تغییر دادن سوکت های اتصال کارت گرافیک است یعنی مثلا اگر به اچ دی ام آی وصل است  آن را به سوکت دیگری وصل کنم و من این کار را انجام دادم و تاثیر مثبتی نگرفتم و همین مشکل همچنان باقی است.

در فعال کردن پی تی تی یا همان تی پی ام ۲ مشکلی ندارم و فقط مشکل در قضیه سکیور بوت است
و اینکه سیستم uefi هست و gpt

ویرایش شده توسط DR MORAD
لینک به دیدگاه

درود بر شما

معمولا در مادر بورد های جدید وقتی بایوس دیفالت میکنید سکیور بوت هم به صورت پیش فرض روشن میشه(csm هم دیزیبل میشه)

مادر بورد چه نسلیه ؟

بهتره اول یه بایوس اپدیت کنید(گاهی بایوس مشکلاتی داره و با بروز رسانی رفع میشه)

یه نکته بگم البت برا مادر بوردهای قدیمیه ولی تستش ضرر نداره

تو بردهای قدیمی گیگابایت گاها بعضی از کیبورهای یو اس بی عمل نمیکنه و بهتر با کیبورد ps2 هم تست کنید و سریع بعد از پاور کردن f2 بزنید

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای تصویر از چه خروجی استفاده میکنید ؟؟؟ 

لینک به دیدگاه

سلام

فست بوت رو غیرفعال کنین احتمالا درست میشه

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۶/۱۸ در 02:59، EHSANRF گفته است:

سلام

فست بوت رو غیرفعال کنین احتمالا درست میشه

در ۱۴۰۱/۶/۱۷ در 12:23، rahmanshahi گفته است:

برای تصویر از چه خروجی استفاده میکنید ؟؟؟ 

در ۱۴۰۱/۶/۱۷ در 00:18، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما

معمولا در مادر بورد های جدید وقتی بایوس دیفالت میکنید سکیور بوت هم به صورت پیش فرض روشن میشه(csm هم دیزیبل میشه)

مادر بورد چه نسلیه ؟

بهتره اول یه بایوس اپدیت کنید(گاهی بایوس مشکلاتی داره و با بروز رسانی رفع میشه)

یه نکته بگم البت برا مادر بوردهای قدیمیه ولی تستش ضرر نداره

تو بردهای قدیمی گیگابایت گاها بعضی از کیبورهای یو اس بی عمل نمیکنه و بهتر با کیبورد ps2 هم تست کنید و سریع بعد از پاور کردن f2 بزنید

سلام به همه دوستان.
مشکل رو تقریبا حل کردم.
زمانی که csm غیرفعال میشه و سکیور بوت هم فعال نیست مادربورد میاد و تصویر بایوس رو فقط روی یکی از پورت های کارت گرافیک میده. یعنی چون درایوری نیست اونجا که بفهمه به کدوم وصله میاد و به اولین پورت کارت گرافیک تصویر رو میفرسته. وقتی وارد ویندوز میشم خود ویندوز تشخیص میده مانیتور به کدوم پورت وصله و تصویر رو به اون مانیتور میده.
مادربورد h310s2p با بایوس F15 هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...