رفتن به مطلب

سیاه شدن صفحه مانیتور حین فول لود کارت گرافیک

mostf
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت اساتید

اخیرا یه سیستم اسمبل کردم که پاور و کارت گرافیک دست دوعه البته خیلی کار نکردن و تست شده بودن

xfx580 8g

500w hp+ green

10100f

h510 proe

8g ram

کارت گرافیک وقتی تو بازی و یا کارهای گرافیکی فول لود میشه صفحه خاموش میشه ولی کامپیوتر هنوز داره کار میکنه 

بنرتون پاور سیستم کافیه یا کمه یا مشکل از جای دیگست؟

لینک به دیدگاه

سلام 
احتمالا گرافیک مشکل داره دوست عزیز احیانا دور فنها بالا نمیره بعد اینکه صفحه سیاه میشه ؟ میتونین برای اینکه مطمعن بشین با یه پاور دیگه و یه گرافیک دیگه تست کنین اما احتمال زیاد کارت گرافیک مشکل داره

لینک به دیدگاه

درود.. بنده هم همین کارت رو دارم اما یک سوال..

ایا تصویر بعد از چند دقیقه بر میگرده ؟ یا کلا میره؟

اگر برمیگرده درایور Amd خطا نمیده بهت؟

من چند روز پیش بخاطر دما با حفظ کارای کارت رو تا اونجای که راه داشت آندرولت کردم.. توی گیم سنگین، مصرفش از 100 وات بیشتر نمیشد... اما خوب اگر جای کم میاورد سیستم کرش میکرد، تصویر سیاه میشد، بعد از 2 یا 3 دقیقه تصویر برمیگشت و درایور هم خطا  میداد..

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Divine گفته است:

سلام 
احتمالا گرافیک مشکل داره دوست عزیز احیانا دور فنها بالا نمیره بعد اینکه صفحه سیاه میشه ؟ میتونین برای اینکه مطمعن بشین با یه پاور دیگه و یه گرافیک دیگه تست کنین اما احتمال زیاد کارت گرافیک مشکل داره

دور فنها که بخاطر اینکه خودم تو نرم افزار amd تنظیم کردم توی دمای بالا روی اون دور بره همونقد میشه

41 دقیقه قبل، Mr.jalilpour گفته است:

درود.. بنده هم همین کارت رو دارم اما یک سوال..

ایا تصویر بعد از چند دقیقه بر میگرده ؟ یا کلا میره؟

اگر برمیگرده درایور Amd خطا نمیده بهت؟

من چند روز پیش بخاطر دما با حفظ کارای کارت رو تا اونجای که راه داشت آندرولت کردم.. توی گیم سنگین، مصرفش از 100 وات بیشتر نمیشد... اما خوب اگر جای کم میاورد سیستم کرش میکرد، تصویر سیاه میشد، بعد از 2 یا 3 دقیقه تصویر برمیگشت و درایور هم خطا  میداد..

نه کلا صفحه میره بعد اینکه دوباره روشن میکنم سیستم رو ارور amd میاد که مثلا تنظیمات بازی رو کمتر کنین یا از این نرم استفاده نکنین

اما اینکه گفتین تا ۱۰۰ وات بیشتر نمیره توی نرم افزار amd تو فول لود تا ۲۰۰ وات رو نشون میده و بعدش صفحه سیاه میشه

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

احتمال زیاد بایوسش رو تغییر دادن

از سایت سازنده بایوس استیبل رو دانلود و فلش کنید

لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، mostf گفته است:

دور فنها که بخاطر اینکه خودم تو نرم افزار amd تنظیم کردم توی دمای بالا روی اون دور بره همونقد میشه

نه کلا صفحه میره بعد اینکه دوباره روشن میکنم سیستم رو ارور amd میاد که مثلا تنظیمات بازی رو کمتر کنین یا از این نرم استفاده نکنین

اما اینکه گفتین تا ۱۰۰ وات بیشتر نمیره توی نرم افزار amd تو فول لود تا ۲۰۰ وات رو نشون میده و بعدش صفحه سیاه میشه

200 وات خیلیه برای شما...

برای من تا 150 رو دیده بودم بره، که خوب دما از کنترل خارج میشد... الان با آندرولت خیلی زور بزنه، محیط سنگین باشه ، میشه 110..

کارت اورکلاک نشده ؟

لینک به دیدگاه

درود بر شما و بر همه دوستان

با برنامه "فور مارک"گرافیک را زیر فشار ببرید(البت قبلش دقت کنید دما خیلی بالا نباشه) و اگر سیستم رفت از گرفیکه

یا اینکه حین کار کرد سیستم کمی گرافیک را تکان دهید (خیلی کم)اگر گرافیک لحیم سردی داشته باشه سیستم دچار همین مشکل یا هنگی با فریز میشه

لینک به دیدگاه

57 دقیقه قبل، AnSaWR گفته است:

سلام دوست عزیز

احتمال زیاد بایوسش رو تغییر دادن

از سایت سازنده بایوس استیبل رو دانلود و فلش کنید

از کجا باید فهمید بایوس رو تغییر دادن؟

45 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

با برنامه "فور مارک"گرافیک را زیر فشار ببرید(البت قبلش دقت کنید دما خیلی بالا نباشه) و اگر سیستم رفت از گرفیکه

یا اینکه حین کار کرد سیستم کمی گرافیک را تکان دهید (خیلی کم)اگر گرافیک لحیم سردی داشته باشه سیستم دچار همین مشکل یا هنگی با فریز میشه

تست کردم مشکلی نداشت توی ۶ دقیقه تست دما تا ۸۱ رفت و اوریج هم ۸۰

فریم ریتم ۸۱

لینک به دیدگاه

38 دقیقه قبل، mostf گفته است:

از کجا باید فهمید بایوس رو تغییر دادن؟

تست کردم مشکلی نداشت توی ۶ دقیقه تست دما تا ۸۱ رفت و اوریج هم ۸۰

فریم ریتم ۸۱

نرم افزار Gpu Z رو نصب و اجرا کنید , از صفحه مشخصات گرافیک عکس بفرستین

ویرایش شده توسط AnSaWR
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کارت ماینی خریدین ، احتمال زیاد کارت مشکل داره

xfx580 دست دو هم هیچ وقت نمیره پای سیستم گیم فقط برای ریگ استفاده میشه (پدرش در اومده تو ماین)

دوستان هم اشاره کردن حتما بایوس تعویض کنید این مدل کارت اگه اشتباه نکنم دو بایوسه هستش و اگه بایوس دوم تغییر ندادن سوییچ کنید یا میتونید خودتون بایوس بریزید کار خاصی نداره

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، AnSaWR گفته است:

نرم افزار Gpu Z رو نصب و اجرا کنید , از صفحه مشخصات گرافیک عکس بفرستین

برای شروع بهترین کار، همینه. ( احتمال اینکه بایوس دستکاری شده باشه ولی کارت کاملا سالم باشه هست. )

از صفحه مشخصات عکس بفرستید.

لینک به دیدگاه

928559249_gpuz.thumb.png.217d2153e4c4c4912ada5771b7084399.png

16 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

کارت ماینی خریدین ، احتمال زیاد کارت مشکل داره

xfx580 دست دو هم هیچ وقت نمیره پای سیستم گیم فقط برای ریگ استفاده میشه (پدرش در اومده تو ماین)

دوستان هم اشاره کردن حتما بایوس تعویض کنید این مدل کارت اگه اشتباه نکنم دو بایوسه هستش و اگه بایوس دوم تغییر ندادن سوییچ کنید یا میتونید خودتون بایوس بریزید کار خاصی نداره

چجوری میشه سویچ کرد یه توضیح بدین

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، mostf گفته است:

928559249_gpuz.thumb.png.217d2153e4c4c4912ada5771b7084399.png

چجوری میشه سویچ کرد یه توضیح بدین

ظاهرا بایوسش درسته ولی رو بایوس دیگه هم تست کنید

سویچ تغییر بایوس 👇

1609326571178.png.25caaab588eb56b23789312720cc6d68.png

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۶/۱۹ در 20:36، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

منظورت عزیز از لحیم سرد گرافیک چیست میشه توضیح بدین 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
هم اکنون، mr mega گفته است:

منظورت عزیز از لحیم سرد گرافیک چیست میشه توضیح بدین 

وقتی قطعه شما به اندازه تایین شده خنک نشه و مدام در حال کار باشه (مثلا در شرایط ماینینگ، مخصوصا غیر اصولیش)، اون حرارت باقی مونده که دف نشده طبیعتن به جا های دیگه میزنه؛ مثل لحیم های پشت GPU که روی برد نشستن. کم کم در مرور زمان این لحیم ها باز میشن و اتصال خوبی رو برقرار نمیکنن. به این میگن لحیم سردی. تعمیرش ریبال کردنه که باز مثل روز اول نمیشه معمولا.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...