رفتن به مطلب

ارزش خرید کارت گرافیک ماین شده

esy2011
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام دوستان عزیز به نظرتون کارت گرافیک های ماین شده ارزش خرید اونهم با قیمت نزدیک آکبند رو دارن در صورتیکه که معلومه ۲۴ ساعته و یکسره پدر کارت رو درمیارن حتی در شرایط خوب باز کارت یکسره تحت فشار هست و قطعات الکترونیکی اصطحلاک دارن بالاخره 

به نظر بنده کارت ماین شده در صورتی توجیه خرید داره که قیمتش حداقل نصف آکبند باشه که به ریسکش بیارزه 

لینک به دیدگاه

سلام 

نصف قیمت برای آمریکا و اروپا جواب میده که پول کارت نو نسبت به در آمدشون کمه ،اره اونجا منطقیه نصف از قیمت کارت کم کنه تا خریدار داشته باشه 

اینجا؟عمرا ،شما خودت حاضری کارت ۱۰ملیونیتو ۵ بفروشی چون ماین شده؟

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، esy2011 گفته است:

با سلام دوستان عزیز به نظرتون کارت گرافیک های ماین شده ارزش خرید اونهم با قیمت نزدیک آکبند رو دارن در صورتیکه که معلومه ۲۴ ساعته و یکسره پدر کارت رو درمیارن حتی در شرایط خوب باز کارت یکسره تحت فشار هست و قطعات الکترونیکی اصطحلاک دارن بالاخره 

به نظر بنده کارت ماین شده در صورتی توجیه خرید داره که قیمتش حداقل نصف آکبند باشه که به ریسکش بیارزه 

این به شرطیه که اصلا کارت ماین شده پیدا کنی. ما که ندیدیم هنوز :)

ولی ارزش نداره  کارت ماین شده. 

برای مثال یه کارت 10 تومنی رو حتی اگر نصف قیمت بدن. به نسبت یه دست دوعه استفاده نرمال حدود 2 تومن تفاوتشه. خب 2 تومن بنظرم ارزش نداره شما بری سمت کارت مابن شده.

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، esy2011 گفته است:

- کارت ماین شده در صورتی توجیه خرید داره که قیمتش حداقل نصف آکبند باشه -

اینو باید با طلا سردر بازارچه گرافیک بزنن

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، esy2011 گفته است:

یکسره

3 ساعت قبل، silvermanHHH گفته است:

سلام 

نصف قیمت برای آمریکا و اروپا جواب میده که پول کارت نو نسبت به در آمدشون کمه ،اره اونجا منطقیه نصف از قیمت کارت کم کنه تا خریدار داشته باشه 

اینجا؟عمرا ،شما خودت حاضری کارت ۱۰ملیونیتو ۵ بفروشی چون ماین شده؟

نصف نه ولی ۴۰ درصد آره

لینک به دیدگاه

درود بر همه دوستان

این روزا هرکی گرافیک برا فروش داره میگه ماین نشده(البت rx580-8g رو نمیتون بگن ماین نشده پس خراب نمیکنن)😁

یه گرافیک اگر پلم بود ، توی لود و بیکاری  دمای منطقی داشت ، فنش نویز نداشت و تو  تست فیزکی و نرم افزاری دوام بیاره گرافیک سالمه !پس اگر قیمت منطقی داشته باشه ارزش خرید داره (حتی 24 ساعته ماین شده باشه )

به زودی احتمال سرایز شدن سیل عظیمی از گرافیکای ماین شده به بازار به بازار هست(همش به اتر و سیستم ایندش مربوط میشه)

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما فعلا گرافیک چه ماین شده چه نشده 20درصد زیر قیمت اکبند پیدا کردی نماز شکر داره !!! الان کارکرده ها بعضا اگر از نو گرونتر نباشه هم قیمت نو هست XD مورد بعدی بعضی دوستان اطلاعی ندارن در مورد ماین نظر میدن جالبه کارت ماین شده سری 30 انویدیا و سری 20 و سری 16 با مهلت تست 3 روزه بخرین بدون هیچ نگرانی مخصوصا سری 30 که تو بدترین شرایط حساب کنی یکسال ماین شده !!!! دوستان عزیزی که در مورد ماین اطلاعات ندارین دمای کاری تو ماین از گیم کمتره مثلا الان دمای کارت ایسوس دوال 3060 تی ای تو گیم حدود 70 هست در صورتی که تو ماین حدود 50 هست !!!!!!!!!! کارتی که یکسال توی گیم نت یا زیر دست یه گیمری که روز 7  8 ساعت بازی می کنه هست از کارتی که ماین شده به مراتب وضعیت بدتری خواهد داشت اینو تجربه بهم ثابت کرده شما توی ماین مصرف کارت رو بین 20 الی 50 درصد بسته به نوع کارت کم می کنین !!!!!! فرکانس هسته رو معمولا رو کارتهای انویدیا منفی 500 کم می کنین !!!!!!!!!! تنها چیزی که تو ماین از گیمینگ بیشتر مشکل داره فن های گرافیک و خمیر سیلیکون هست که نسبت به گیمینگ زودتر به مشکل می خوره 
پیشنهادی که دارم اگر کارت کارکرده چه ماین شده چه ماین نشده  خریدین و گارانتی نداشت حتما خمیرشو عوض کنین تعویض دوره ای خمیر سلیکون گرافیک مثه سی پی یو لازمه 
سراغ سری 10 انویدیا و پایین تر و rx 500 و rx5000 ای ام دی و پایینتر اصلا نرین ارزش خرید صفر هست 

امیدوارم توضیحات خوب باشه 

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Divine گفته است:

دوست عزیز شما فعلا گرافیک چه ماین شده چه نشده 20درصد زیر قیمت اکبند پیدا کردی نماز شکر داره !!! الان کارکرده ها بعضا اگر از نو گرونتر نباشه هم قیمت نو هست XD مورد بعدی بعضی دوستان اطلاعی ندارن در مورد ماین نظر میدن جالبه کارت ماین شده سری 30 انویدیا و سری 20 و سری 16 با مهلت تست 3 روزه بخرین بدون هیچ نگرانی مخصوصا سری 30 که تو بدترین شرایط حساب کنی یکسال ماین شده !!!! دوستان عزیزی که در مورد ماین اطلاعات ندارین دمای کاری تو ماین از گیم کمتره مثلا الان دمای کارت ایسوس دوال 3060 تی ای تو گیم حدود 70 هست در صورتی که تو ماین حدود 50 هست !!!!!!!!!! کارتی که یکسال توی گیم نت یا زیر دست یه گیمری که روز 7  8 ساعت بازی می کنه هست از کارتی که ماین شده به مراتب وضعیت بدتری خواهد داشت اینو تجربه بهم ثابت کرده شما توی ماین مصرف کارت رو بین 20 الی 50 درصد بسته به نوع کارت کم می کنین !!!!!! فرکانس هسته رو معمولا رو کارتهای انویدیا منفی 500 کم می کنین !!!!!!!!!! تنها چیزی که تو ماین از گیمینگ بیشتر مشکل داره فن های گرافیک و خمیر سیلیکون هست که نسبت به گیمینگ زودتر به مشکل می خوره 
پیشنهادی که دارم اگر کارت کارکرده چه ماین شده چه ماین نشده  خریدین و گارانتی نداشت حتما خمیرشو عوض کنین تعویض دوره ای خمیر سلیکون گرافیک مثه سی پی یو لازمه 
سراغ سری 10 انویدیا و پایین تر و rx 500 و rx5000 ای ام دی و پایینتر اصلا نرین ارزش خرید صفر هست 

این شرایطی که گفتید ایده آل ماین کردنه. خیلییییی ها اصلا سردرنمیارن. میرن مغازه میگن برامون ریگ ببند. اخرم میارن خونه تو انباری همین طور روشن میکنن و میرن. خیلی از این گرافیک ها که بعضا وارد هم میشن توی باکس هایی کارکردن که فاصله گرافیک ها بعضا درحد یک سانت بوده.

درنهایت انتخاب تمام این ها برمیگرده به خریدار که ببینی چقدر ریسک پذیر هست.

photo_2021-07-14_21-34-21.jpg

photo_2021-07-14_21-34-24.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، Divine گفته است:

همه اینها درسته ولی توی ماین اتریوم مموری درگیر میشه و صد البته اورکلاک هم میشه

توی ماین اتریوم هسته اصلی گرافیک درگیر نمیشه واسه همین فرکانس کم میکنن و مصرف کارت کمتر میشه ولی پدر مموری در میاد (فنها هم به کنار که 24/7 80 درصد به بالا کار میکنن)

الان واسه مشتری 3080 msi trio بستیم دماش توی تابستان بیشتر از 50 نمیشه اما مموری بالای 90 کار میکنه با دور فن 85%

اکثر کسانی هم که اینجا واسه سیستم گرافیک میبندن از گل نازکتر نمیگن

در کل بنده خودم ترجیح میدم اگه دست دو گرفتم از گیمر بخرم (البته بنده هیمشه سعی میکنم آکبند بخرم ، سری که درد نمیکنه دستمال چرا)

به هر حال هر کس یه سلیقه ای داره

کارت دست دو هم حداقل باید 30% ارزونتر از قیمت آک باشه که ارزش خرید داشته باشه

لینک به دیدگاه

37 دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

این شرایطی که گفتید ایده آل ماین کردنه. خیلییییی ها اصلا سردرنمیارن. میرن مغازه میگن برامون ریگ ببند. اخرم میارن خونه تو انباری همین طور روشن میکنن و میرن. خیلی از این گرافیک ها که بعضا وارد هم میشن توی باکس هایی کارکردن که فاصله گرافیک ها بعضا درحد یک سانت بوده.

درنهایت انتخاب تمام این ها برمیگرده به خریدار که ببینی چقدر ریسک پذیر هست.

اکثرا بلد هستن و دوس دارن کارتشون بیشتر کارکنه خودم فروشنده هستم و تقریبا 90 درصد خریداران ریگها حداقل به فکر دمای کارتهاشون هستن و براشون تهویه مناسب مثه کولر گازی یا فن ها دور بالا در نظر میگیرن . مورد بعدی که گفتین ریسک پذیری من خودم به شخصه کارت دست دوم بدون گارانتی برای مصرف خودم نمی خرم !!! چه ماین شده چه بدون ماین و حتی اکبند !!!!! کاملا نظر شخصی خودمه و برای مصرف خودم هست البته اینو هروقت مشتری بپرسه بهش میگم دیگه بقیه با خودش

27 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

همه اینها درسته ولی توی ماین اتریوم مموری درگیر میشه و صد البته اورکلاک هم میشه

توی ماین اتریوم هسته اصلی گرافیک درگیر نمیشه واسه همین فرکانس کم میکنن و مصرف کارت کمتر میشه ولی پدر مموری در میاد (فنها هم به کنار که 24/7 80 درصد به بالا کار میکنن)

الان واسه مشتری 3080 msi trio بستیم دماش توی تابستان بیشتر از 50 نمیشه اما مموری بالای 90 کار میکنه با دور فن 85%

اکثر کسانی هم که اینجا واسه سیستم گرافیک میبندن از گل نازکتر نمیگن

در کل بنده خودم ترجیح میدم اگه دست دو گرفتم از گیمر بخرم (البته بنده هیمشه سعی میکنم آکبند بخرم ، سری که درد نمیکنه دستمال چرا)

به هر حال هر کس یه سلیقه ای داره

کارت دست دو هم حداقل باید 30% ارزونتر از قیمت آک باشه که ارزش خرید داشته باشه

در مورد مموری حرفتون درسته اور میشه اما خب جز کارتهای 3070 تی ای به بالا که مموریشون وحشتناک داغه بقیه اصلا مشکلی پیش نمیاد در مورد  قیمت گذاری هم درست گفتین حداقل 30 درصدی باید کمتر باشه دیگه اما الان متاسفانه کارت کارکرده ماین نشده که انگار چیز خفنی هست و از بهشت اومده از اکبند گرونتر میدن !!!!!!! چون ماین نشده !!!!!؟؟! کارت ماینی هم زحمت کشیده فروشنده یه 2 3 میلیون زیر اکبند می فروشه !!??!!

لینک به دیدگاه

مطالب و راهنماهای این تاپیک رو در مورد خرید کارت گرافیک ماین شده میخونم

یاد آگهی خودروهایی میوفتم که طرف زده بود 500 هزار کیلومتر کارکرد ولی همش تو جاده بوده و تو شهر اصلا" کار نکرده و ضعف اونها رو نداره و مثل ساعت کار میکنه 🤣

وقتی بعد خرید موتور و گیربکس و دسته موتورها و کمک ها و دینام و واتر پمپ و اویل پمپ و رادیات ها و سنسورها به ترتیب اومد پایین قیافه خریدار دیدنی بود ولی قیافه فروشنده رو ما دیده بودیم زمان امضا 😂

برادر من این حرف ها چیه میزنید ؟ یک کالایی 24/7 کار کرده بدون وقفه و بدون استراحت 

حالا خریدار به هیچ عنوان حتی برای ریال پولش هم ارزش قائل نیست دیگه بحثی جدا هست ولی شما هر جور بخوای حساب کنی

گارت ماین شده رو 60 درصد زیر قیمت دادن برو سمتش اون هم با این دید که هر لحظه شاید به پایان سلام کنه برای شما

این قضیه خیلی اصولی و زیر کولر گازی بوده و وقت هایی هم که برق نبوده یکی داشته با بادبزن بادش میزده اینها رو هم بگذار کنار

یک کالای برقی پیچیده و های تک داشته 24 ساعته ازش کار کشیده میشده

• لایک 7
  • ممنونم 1
  • حالم خوب شد 1
  • چرا؟! 1
لینک به دیدگاه

درود دوستان و همراهان لیونی عزیز هر دوستی نظر خودش رو گفته و محترم هست ولی به نظر میاد دوستان نظراتشون تکمیلی نیست و خیلی دیدگاه عمیقی ندارن نسبت به کارت های ماین شده چند نکته رو بگم که خریداران عزیزی که دنبال کارت ماین شده هستند به دردشون بخوره

اول سوال این هست که من خودم کارت ماین شده خریدم و ایا اصلا ماینر بودم که بخوام بیام نظر بدم خدمت دوستان عرض کنم که من اتریوم زیر 100 دلاری ماین کردم و 2 تا کارت 1080ti strix و vega 64 هم به صورت ماین شده برای کیس شخصیم هم خریدم پس هم تجربه ماین دارم و هم تجربه استفاده از کارت ماین شده ای که دست دوستان دیگری بوده

اولین نکته حرف قیمت هست که واضح هست 30 درصد کاهش قیمت منطقی نیست برای کارت ماین شده پس چند درصد منطقی هست به نظر شخصیم 50 درصد منطقی هست و هم ماینر نصف هزینش بر میگرده و هم گیمر کارتی میاد دستش که قیمتش مناسب هست

مورد بعدی که دوستان بیشتر اینجا اختلاف داشتن بحث اثرات ماین هست رو عمر کارت و اینکه عوارضش کجاست ببینید دوستان هر کارت گرافیکی از قسمت مکانیکی که شامل فن ها میشه و یک قسمت دیجیتالی که شامل برد میشه تشکیل میشه شما وقتی یک قطعه ای رو 24 ساعت ازش استفاده می کنی و مکانیکی هست حتما استهلاک داره پس اولین مورد برای خرید گرافیک ماین شده میشه سلامتی فن که نکته خاصی هم نداره صرفا هرزگردی نداشته باشه و صدای جیر جیر نده اوکی هست

قسمت دیجیتالی هم جاییش که اهمیت داره رم ها هستند که اورکلاک میشن و تحت فشار هستند و این اورکلاک و تحت فشار بودن امکان داره باعث degrade شدن رم ها بشه در بازه بلند مدتی که استفاده میشه و عمر کارت گرافیک به شدت کوتاه بشه برای این قضیه هم شما صرفا می تونید به تستی مثل 3dmark اکتفا کنید و اگر کارت گرافیک ماین شده 1 ساعت زیر این تست پایدار بود تقریبا می تونید به شانس خوب خودتون افتخار کنید

قسمت اخر هم خمیر سیلیکون کارت هست که اگر دیدید با نمونه نو اختلاف دمایی حدود 10 درجه داره زمان تعویض خمیر کارت فرا رسیده

اما نکاتی که دوستان عین خرافات بهش اعتقاد دارن

ببنید دوستان تا حالا شنیدین بگن پردازنده استهلاک داره؟ قطعا خیر پردازنده اگر از اول خراب نباشه و اصولی ازش استفاده بشه عمر 10 ساله رو هم میشه براش تضمین کرد عمر کارت گرافیک چه طور؟ یعنی اینم باید 10 سال عمر کنه؟ خیر گرافیک نسبت به پردازنده پیچیده تر هست و قطعات بیشتری داره ولی قسمت های الکتریکیش اگر اصولی استفاده بشه قطعا عمر بیشتری نسبت به قسمت های مکانیکی داره پس کلیت کار این شد که استهلاک قطعات الکترونیکی قطعا تفاوت داره به چیزی مثل ماشین و قطعات مکانیکی مثال بارزش این هست که ecu در ماشین به ندرت عوض میشه

امیدوارم یک دیدگاه نسبتا کلی و بی طرفانه به عزیزان داده باشم موفق باشید

ویرایش شده توسط matrix.trixx
استهلاک نه اصطحلاک!!!
لینک به دیدگاه

دوستان اشاره کردن نکته مهم در خرید گرافیک های ماین شده علاوه بر بحث فن ها  مطمئن شدن از سلامت کامل مموری ها هستش چون هزینه تعویض هر چیپ مموری هزینه ی کمی نیست همین سری rx580 که دوستان

اشاره کردن 8 تا چیپ مموری داره اگه فقط 4 عدد معیوب باشن دیگه اصلا ارزش تعمیر نداره. معمولا هم گرافیک های ماین شده معیوب بیشتر از یک چیپ مموری معیوب دارن.

لینک به دیدگاه

زیاد میشد متن قبل اینجا چندتا نکته کنکوری دیگم بگم از خرید کارت هایی مثل 470 480 570 580 1060 1070 1080 1080ti اجتناب کنید چون این کارت ها 2 دور باهاشون ماین شد و پدر صاحاب قسمت مکانیکیشون درومده

مورد بعدم کارت هایی مثل 3060ti و RX 6700xt می تونن بهترین و جذاب ترین گزینه های خرید الان باشن البته با قیمت منطقی نه 1 یا 2 میلیون زیر قیمت

مورد اخرم اینکه کسی که تا الان صبر کرده و نخریده بهتر هست تا عید صبر کنه و بگذاره نسل جدید بیاد و بعد تصمیم بگیره خودم شخصا از این گروه هستم و قید خرید این نسل رو بالکل زدم

لینک به دیدگاه

بیرون گود نشستن حرف های خوشکل مشکل زدن کاری نداره

این عزیزان خودشون اگه مثلا ریگ 3080 داشتن

خب قیمت الان 3080 چیزی حدود 25 26 تومنه

واقعا کارتاشونو 12 13 تومن میفروختن :) ؟

لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، hosin گفته است:

بیرون گود نشستن حرف های خوشکل مشکل زدن کاری نداره

این عزیزان خودشون اگه مثلا ریگ 3080 داشتن

خب قیمت الان 3080 چیزی حدود 25 26 تومنه

واقعا کارتاشونو 12 13 تومن میفروختن :) ؟

درود دوست عزیز انکار واقعیت بازار هم کمک چندانی نمی کنه به صاحب ریگ

فرض کنید بنده صاحب ریگی بودم که هر کارتش رو 50 میلیون خریدم الان که شده 25 میلیون اتومات 50 درصد پول من هوا شده مگر غیر از این هست

مورد بعد 30 درصد عرف کم کردن کالای دست دوم هست کارت ماین شده باید یک مزیتی داشته باشه خریدار بیاد سراغش حالا 20 درصد کمتر نه 10 درصد باید بیشتر فروشندش تخفیف بده تا فروش بره

فرضا بنده لج کنم و بگم این قیمت نمی فروشم چند ماه اینده که 4070 اومد و طبق شایعات قدرتش برابر 3080ti هست و قیمتم 500 دلار پیش بینی شده اون وقت 3080 چند فروش میره به نظر شما؟

من یادمه دوستی 3060 خریده بود بالای 20 میلیون و خوشحالم بود گفتم مرد حسابی قیمت کارخونه این کارت 330 دلار باید باشه

انتقام شیرینی شد این قضیه که گیمرها از ماینرها گرفتند اونم به صورت ناخوداگاه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کسی که کارت ماین شده میخره باید فرضو بر این بزاره کارتو از تو آشغالا پیدا کرده فقط تست کرده دیده تصویر میده و "سالمه" اما دید بلند مدتش باید این باشه که همین فردا بسوزه حالا اگه نسوخت شانس آوردم و میریم به امید 24 ساعت آینده که کارت بمونه یا نمونه. پس اگه مشکلی ندارید چند میلیون یهو دو بشه، کارت ماینینگ هم بخرید. به مدل هم ربطی نداره ریگ دیدم با 3090 ریگ دیدم با 3060 با 2080Ti و اونور با وگا64 و سری 500 که دیگه همه آشنان. همون 3090 که میگم رو خودم واتر بلاک روش بستم ولی اگه الان بگه بیا بخر 20 میلیون برای هر کارت بیشتر نمیدم با اینکه دمای (hive) مموری 90 و جی پی یو 50 بیشتر نمیشد با فن خاموش ( با فن روشن به ترتیب 85 و 45 دما میداد، طرف میخواست سایلنت باشه هرموقع خواست!) و کمتر از یکسال از بستن ریگش میگذره. دلیلشم باز برمیگرده با ذات مانینگ که کثیفه و میدونم اون مموری های پشت برد (با اینکه بک پلیت فلزی و پد حرارتی + فن اختصاصی داشتن) تا الان نفسی براشون نمونده که بیاد زیر دست یوزر.

قیمت گذاری بنده هم برای اپن باکس 10 درصد

برای دست دوم با گارانتی داخلی و اصلی که تمیز باشه 25 تا 30 درصد

برای دسته دوم بدون گارانتی بین 45 تا 55 درصد بسته به تمیزی و شناخت فروشنده

و برای ماین شده 70 دردصد قیمت آکبند همون روز کم میکنم (یعنی کارتی که الان آکبندش 30 میلیونه تهش 10 میلیون میدم)

البته همه ما میدونیم که خانم دکتر پشت این 206 نشسته و این کارت هم فقط روی نیم ساعت فیفا زده شده در حالی که دنده کشی بد زیر دست خانم دکتر مثل کارت زیر دست چوپون ماینر مصداق میشه.

لینک به دیدگاه

10 دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

کسی که کارت ماین شده میخره باید فرضو بر این بزاره کارتو از تو آشغالا پیدا کرده فقط تست کرده دیده تصویر میده و "سالمه" اما دید بلند مدتش باید این باشه که همین فردا بسوزه حالا اگه نسوخت شانس آوردم و میریم به امید 24 ساعت آینده که کارت بمونه یا نمونه. پس اگه مشکلی ندارید چند میلیون یهو دو بشه، کارت ماینینگ هم بخرید. به مدل هم ربطی نداره ریگ دیدم با 3090 ریگ دیدم با 3060 با 2080Ti و اونور با وگا64 و سری 500 که دیگه همه آشنان. همون 3090 که میگم رو خودم واتر بلاک روش بستم ولی اگه الان بگه بیا بخر 20 میلیون برای هر کارت بیشتر نمیدم با اینکه دمای (hive) مموری 90 و جی پی یو 50 بیشتر نمیشد با فن خاموش ( با فن روشن به ترتیب 85 و 45 دما میداد، طرف میخواست سایلنت باشه هرموقع خواست!) و کمتر از یکسال از بستن ریگش میگذره. دلیلشم باز برمیگرده با ذات مانینگ که کثیفه و میدونم اون مموری های پشت برد (با اینکه بک پلیت فلزی و پد حرارتی + فن اختصاصی داشتن) تا الان نفسی براشون نمونده که بیاد زیر دست یوزر.

قیمت گذاری بنده هم برای اپن باکس 10 درصد

برای دست دوم با گارانتی داخلی و اصلی که تمیز باشه 25 تا 30 درصد

برای دسته دوم بدون گارانتی بین 45 تا 55 درصد بسته به تمیزی و شناخت فروشنده

و برای ماین شده 70 دردصد قیمت آکبند همون روز کم میکنم (یعنی کارتی که الان آکبندش 30 میلیونه تهش 10 میلیون میدم)

البته همه ما میدونیم که خانم دکتر پشت این 206 نشسته و این کارت هم فقط روی نیم ساعت فیفا زده شده در حالی که دنده کشی بد زیر دست خانم دکتر مثل کارت زیر دست چوپون ماینر مصداق میشه.

درود این 70 30 که شما گفتی منو یاد قهوه انداخت 90 10 بهتره به نظرم البته🤣 نظر شخصی شماست ولی فک نکنم کشورهای جهان اولم این مقدار کم کنن بالاخره باید همه جا رو نگاه کرد چند درصد کم می کنن و عرف بازار رو دید وگرنه خریدار قطعا دوست داره کمترین قیمت بخره و فروشنده هم دوست داره بیشترین قیمت بفروشه

لینک به دیدگاه

به نام خدا 

نخر که رسش کشیدن چون هم اورکلاک میکنن رمشو هم مدار تغذیه کارت 24 ساعته زیر فشار بوده 

تمام 

یا علی

لینک به دیدگاه

به نظر من تنها کارتهای ماین شده ای ارزش خرید دارند که زیر 6 ماه ماین شده باشند.

لینک به دیدگاه

بستگی به شانس داره دیگه، من کارت ماینی خریدم چندتایی حتی یکیش فناش نویز هم داشت در دور بالا ولی بدون هیچ مشکلی چندسال زیر سنگین ترین بازی ها بدون مشکل بود حتی از نظر دمایی هم وضعش نسبتا خوب بود ولی کارت هم داشتم نو از اول دست خودم با دقت تمام ازش نگهداری کردم ولی بعد از دو سال یکدفعه سوخت! 

به نظر من کارت ماینی اگه از نظر دمایی وضعش خوب باشه(خمیرش عوض نشده باشه) و فناش هم سالم و بدون نویز باشه و صد البته قیمت هم مناسب باشه ارزش خرید داره.

البته الان که کارت های دست دوم فرقی بین ماینی و غیر ماینی نیست،قیمتا یکیه.

البته الان مد شده بعضی ها از ماینر ها قیمت پایین میخرن بصورت کلی بعد یکی یکی به قیمت نزدیک به کارت نو و غیر ماینی میفروشن،من به عنوان مصرف کننده خیلی کم فروشنده مستقیم که ماینر باشه و کارت های خودش باشه دیدم.

لینک به دیدگاه

بچه ها مواظب کلاهبرداری های جدید باشید جدیدا به بهانه ی اینکه ماین به پایان رسیده می گن کارت قیمتشون نصف شده در حالی با یک سرچ ساده می فهمید که کمی افزایش قیمت هم داشتن علتشم اینکه ماه هاست که ماین خوابیده قیمت ها به حالت عادی برگشته

من به دوتاشون پیام دادن تا اثبات کنن برای خرید بلاکم کردن چون می دونستن اطلاعات دارم منتظر اشخاص بی اطلاع هستن

ویرایش شده توسط slash_slash
لینک به دیدگاه

گرافیک دارم از جعبه درش اوردم تست کردم گذاشتم سرجاش، یه هفته ماین شده فقط، شرایط نگه داری عالی ،کولر بالاسرش روشن بوده ۲۴ی

گرافیکاش:

105137439_Screenshot_2022-09-16-20-10-59-782_com.google.android.youtube01.thumb.jpg.4287f62e31533f94df092c2e7f6f9654.jpg

لینک به دیدگاه

34 دقیقه قبل، arvin_393 گفته است:

گرافیک دارم از جعبه درش اوردم تست کردم گذاشتم سرجاش، یه هفته ماین شده فقط، شرایط نگه داری عالی ،کولر بالاسرش روشن بوده ۲۴ی

گرافیکاش:

105137439_Screenshot_2022-09-16-20-10-59-782_com.google.android.youtube01.thumb.jpg.4287f62e31533f94df092c2e7f6f9654.jpg

اینو یه Blower بگیری میشه مثل روز اول

لینک به دیدگاه

45 دقیقه قبل، arvin_393 گفته است:

گرافیکاش:

😄😄😄😂😂😂

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...