رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید SSD

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان لیونی ! می خواستم بدونم آیا بستن یک هارد SSD روی یک سیستمی که SATA2 داره به صرفه هست ؟ بهتر بگم آیا تفاوت محسوسی در سرعت ایجاد میکنه یا فقط روی SATA3 خوب جواب میده ؟ ممنون از توجه و راهنماییتون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

فکر کنم سرعت خواندن و نوشتن حدود285 مگ سرعت کمی نباشه که بخواهیم در نظر نگیریم...که خودش حسابی سرعت بالایی هست برای انتقال داده ها یا اجرای برنامه ها!

تازه خیلی ها که بودجه ی تغییر کلی ندارند اول هارد جامد می خرند بعدها مین رو عوض می کنند!!!

ویرایش شده توسط nima2007
لینک به دیدگاه

ممنون نیماِ عزیز,یعنی الان تمام SSD هایی که توی فروشگاه لیون موجوده با اینترفیس SATA2 سازگاره یا اینکه باید مدل خاصی بگیرم که با مین من هم سازگار باشه,اینو به این خاطر میپرسم که کنار اسم بیشترشون نوشته SATA3 و فقط siliconpower هر دو مورد sata2 وsata3 رو نوشته ! دوم اینکه اگه دوتا 60 گیگ بگیرم و RAID 0 کنم تا چه حد سرعت بیشتر میشه ؟ (روی چیپست AMD 790FX)

ویرایش شده توسط gintama
لینک به دیدگاه

یه سوال دیگه ! دوستانی که تجربه ی کار با SSD ها رو دارن لطفاً بگن کدوم برند بهتره و چه سری ؟ از لحاظ بازدهی,دوام,سازگاری,پشتیبانی (آپدیت فریمویر) و.... ,ممنون از لطف و توجهتون @};-

لینک به دیدگاه

یه سوال دیگه ! دوستانی که تجربه ی کار با SSD ها رو دارن لطفاً بگن کدوم برند بهتره و چه سری ؟ از لحاظ بازدهی,دوام,سازگاری,پشتیبانی (آپدیت فریمویر) و.... ,ممنون از لطف و توجهتون @};-

من کروشال c300 دارم که خیلی خیلی ازش راضی هستم در حال حاضر با تجربه ای که دارم فقط ocz vertex4 و agility4 را بهتر از مال خودم می دونم و می دونم اگه بخری خیلی تفاوت احساس می کنی و تا کلی وقت لذتش را می بری. غیر از اینا نه.

لینک به دیدگاه

مرسی دوست خوبم,لطف کردی , باقی دوستان هم اگه لطف کنن و تجربشون رو بگن ممنون میشم و دوستان دیگه هم میتونن استفاده کنن

لینک به دیدگاه

من patriot inferni 60 gb sata II دارم. با اینکه ساتا 2 هست ولی زمانیکه اولین بار روی سیستم نصب کردم ، تغییرات فوق العاده ای در سرعت سیستم و به خصوص لود شد برنامه ها دیدم.

با توجه به اینکه الان تنوع انواع sata III خیلی زیاده ، شاید منطقی باشه که شما از همین الان ssd از نوع sata III بخری ولی با این حال می خواستم به این نکته اشاره کنم که حتی ssd ساتا 2 هم بسیار در بهبود سرعت سیستم موثر است.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما انواع و اقسام مختلف ssd هست هم سری ocz vortex3,4 هست هم از برندهای مطرح دیگه...

انواعش رو می تونی در ادرس زیر ببینی هر کدوم هم خواستی بخری خوبه و اینا رو باید تو بازار یا جناب حسینی بپرسی بخری!

http://lioncomputer....topic=12600&hl=

برای مقایسه هم تو سایت بگردی شاید باشه نبود تو نت یه سرچ بزنی پیدا می کنی :D

بطور معمول الان همون اولی رو که معرفی کردم می خرند ...!

بازم خواستی میتونی از حامد یا دیگر دوستان سوال کنی یا مشورت بخوای :D

لینک به دیدگاه

مرسی نیما جان,فعلاً برای شروع یه OCZ agility 4 64gb سفارش دادم,امیدوارم اذیتم نکنه,راستی درسته که میگن کنترلر sandforce مورد داره و اذیت میکنه ؟ البته کنترلر agility 4 فکر کنم Indilinx Everest 2 باشه که میگن اذیت نمیکنه و خوب کار میکنه ! نظرشما چیه ؟ راستی وقتی رسید باید فرمویرش رو آپدیت کنم یا فقط اگه مشکلی ایجاد کرد باید اینکارو بکنم ؟

ویرایش شده توسط gintama
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه مشکلاتی داشتد ورژن 3محصولات ocz، اما الان فکر نکنم مشکلی داشته باشند و بیشترش حل شدند با ارائه ی فریمور های جدیدتر!

ویرایش شده توسط nima2007
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...