رفتن به مطلب

سبک های جدید کلاهبرداری ( ربات رسید ساز فیک همراه با پیامک واریز بانکی)

سید دیوانه
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان اخیرا در چند عدد کانال تلگرامی مشاهده کردم که اکانت ربات رسید ساز فیک همراه با فیش واریز از طرف خود بانک می فروشن و ادعا دارن که پیامک واریز فیک به شماره شخص پیامک می شه
ایا چنین چیزی واقعیه یا دروغ؟ ربات شماره طرف رو از کجا میدونه؟  فروشنده های فروم تا حالا به چنین موردی برخورد کردین؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احتمالا یه روشی برای کلاه برداری از کلاهبردارها هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نرم افزار ساخت رسید فیک پرداخت بانکی خیلی وقته هست این مدل هم احتمالا باید شماره طرف رو بدونه و پیام بفرسته

لینک به دیدگاه

سلام

تو اکثر معامله هایی که واسطه وجود نداره و مستقیم هست، اولین راه ارتباطی دو طرف برای انجام معامله، شماره موبایلشون هست.

رباتی که هر نوع رسیدی درست میکنه خیلی وقت هست که درست شده و امکان این آپشن که بشه پیامک هم ارسال بکنه، وجود داره.

ولی اگه به شماره ارسال کننده پیامک و محتوی اون دقت بشه، براحتی جعلی بودنش قابل تشخیصه.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

نرم افزار ساخت رسید فیک پرداخت بانکی خیلی وقته هست این مدل هم احتمالا باید شماره طرف رو بدونه و پیام بفرسته

سوال اینجاست که این اطلاعات شماره طرف از کجا گرفته شده؟ حتی من پرسیدم گفتن که به موجودی قبلی هم اضافه میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
27 دقیقه قبل، Gazer گفته است:

سوال اینجاست که این اطلاعات شماره طرف از کجا گرفته شده؟ حتی من پرسیدم گفتن که به موجودی قبلی هم اضافه میشه

اینجا دوستمون پاسخ دادند

2 ساعت قبل، Blueman6 گفته است:

سلام

تو اکثر معامله هایی که واسطه وجود نداره و مستقیم هست، اولین راه ارتباطی دو طرف برای انجام معامله، شماره موبایلشون هست.

رباتی که هر نوع رسیدی درست میکنه خیلی وقت هست که درست شده و امکان این آپشن که بشه پیامک هم ارسال بکنه، وجود داره.

ولی اگه به شماره ارسال کننده پیامک و محتوی اون دقت بشه، براحتی جعلی بودنش قابل تشخیصه.

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، Gazer گفته است:

من رباتی دیدم که شماره میدادی و اسم فامیل شخص صاحب سیمکارت رو میگرفتی و واقعی هم بود
اونم نشد نداره

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، mahdi1226 گفته است:

من رباتی دیدم که شماره میدادی و اسم فامیل شخص صاحب سیمکارت رو میگرفتی و واقعی هم بود
اونم نشد نداره

اون احتمالا از دیتابیس های هک شده اپراتورهاس ک بالاخره منقضی میشه بعد چند سال .  ولی اطلاعات موجودی حساب کاملا محرمانه اس. از طرفی همون لحظه باید استعلام بشه چون هر روز تقریبا تغییر میکنه. این یعنی یجور هک بانک ها.

بهترین راه اول چک کردن موجودی حسابتون بعد از واریز هست. از دستگاه یا موبایل بانک. دوم از سیم کارتی غیر از سیم کارت متصل به بانکتون برای تماس و ... استفاده کنید. که خریدار نداشته باشه .البته اگر واقعا دسترسی به موجودی حساب باشه دسترسی به شماره تلفن متصل به حساب هم میتونه شدنی باشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...