رفتن به مطلب

دوستان معنیه این پیغام یا اخطار چیه؟

PcGame2020
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز

پردازنده سیستمم رو عوض کردم

قبلا پردازندم رایزن 4650G بود که فروختمش و الان رایزن 5600 گرفتم 

مادربردمم ایسوس B550-E هستش 

اومدم ویندوز جدید نصب کنم دیدم این پیغام برام اومد

حالا نمیدونم این پیغام منظورش چیه ؟

ممنون میشم از دوستان و اساتید بهم بگن معنی این پیغام چیه 

چکار باید کنم؟ 

با تشکر

۲۰۲۲۱۰۰۸_۲۳۲۰۳۷.jpg

۲۰۲۲۱۰۰۹_۰۱۰۸۵۹.jpg

ویرایش شده توسط PcGame2020
لینک به دیدگاه

30 دقیقه قبل، PcGame2020 گفته است:

با سلام خدمت دوستان عزیز

پردازنده سیستمم رو عوض کردم

قبلا پردازندم رایزن 4650G بود که فروختمش و الان رایزن 5600 گرفتم 

مادربردمم ایسوس B550-E هستش 

اومدم ویندوز جدید نصب کنم دیدم این پیغام برام اومد

حالا نمیدونم این پیغام منظورش چیه ؟

ممنون میشم از دوستان و اساتید بهم بگن معنی این پیغام چیه 

چکار باید کنم؟ 

با تشکر

۲۰۲۲۱۰۰۸_۲۳۲۰۳۷.jpg

ویندوز 11 داشتی؟

لینک به دیدگاه

13 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

ویندوز 11 داشتی؟

نه اصلا ویندوز 10 بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

برخی برنامه ها یا خود ویندوز( اگر 11 باشه) از دیوایس های امنیتی سیستم استفاده میکنن و برای امنیت بیشتر در استفاده از دیتا ها، برخی کلید هارو روی این دیوایس ها ذخیره میکنن تا صحت پردازش دیتا رو با اوونها وریفای کنن، یکی از این دیوایس ها TPM هست که برخی کلید ها روی اون ذخیره میشه و این ماژول توی سیپیو هست.

من دقیقا چنین شرایطی رو داشتم و با ویندوز 11 سیپیو رو عوض کردم که منجر به پاک شدن این کلید ها شد. اینجا که این پیام رو میده Y رو بزنید، در نهایت فقط رمز سیستمتون قفل میشه و وابسته به اینکه ایمیل داده بودید به ویندوز یا صرفا پسوورد بوده، برخی رمز هارو دوباره ازتون میگیره و مثل قبلش دوباره کار میکنه.

خلاصه اینکه چیز خاصی نیست و همون Y رو بزنید و ادامه بدید.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

برخی برنامه ها یا خود ویندوز( اگر 11 باشه) از دیوایس های امنیتی سیستم استفاده میکنن و برای امنیت بیشتر در استفاده از دیتا ها، برخی کلید هارو روی این دیوایس ها ذخیره میکنن تا صحت پردازش دیتا رو با اوونها وریفای کنن، یکی از این دیوایس ها TPM هست که برخی کلید ها روی اون ذخیره میشه و این ماژول توی سیپیو هست.

من دقیقا چنین شرایطی رو داشتم و با ویندوز 11 سیپیو رو عوض کردم که منجر به پاک شدن این کلید ها شد. اینجا که این پیام رو میده Y رو بزنید، در نهایت فقط رمز سیستمتون قفل میشه و وابسته به اینکه ایمیل داده بودید به ویندوز یا صرفا پسوورد بوده، برخی رمز هارو دوباره ازتون میگیره و مثل قبلش دوباره کار میکنه.

سلام

ویندوزم 10 بود

نه ایمیل نه پسوورد نداشت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
10 دقیقه قبل، PcGame2020 گفته است:

سلام

ویندوزم 10 بود

نه ایمیل نه پسوورد نداشت

معلوم نمیکنه، وقتی این پیغام اومده یعنی یه key/value روی tpm ذخیره شده بوده که با تعویض سیپیو اون مقادیر از دسترس خارج شده. به طور کلی من ندیدم برنامه ها و یوزر عادی از این ماژول ها استفاده کنه. تک توک بعضی کامپیوتر هایی که توی عابر بانک ها یا کیوسک ها استفاده میشن و اسپانسر ها در بعضی جاها قرار میدن، برای اینکه یه موقع کسی به دیتاشون دسترسی پیدا نکنه یا با دزدیده شدن دستگاه و اتصال هارد به دستگاه دیگه، دیتای نرم افزارشون بلا استفاده باشه، از این ماژول ها استفاده میکنن که دیتاشون منحصرا توسط همون سیستم و همون سیپیو که خودشون برنامه رو روش نصب کردن پردازش بشه. این tpm یه security device هست و چیزیه که نسخه 2 ش برای نسل های اخیر توی تمام سیستم ها اومده و توی سیستم های قدیمی نیست. ولی توی مینی کیس ها، ال این وان ها و دستگاه هایی که توی مکان های عمومی استفاده میشن، یه security device  موجود هست. حتی مینی کیس های نسل 2 هم دیدم که tpm دارن، البته نسخه 1.1 هست که قدیمی تره.

همون y رو بزنید و با خیال راحت ادامه بدید.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

36 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

معلوم نمیکنه، وقتی این پیغام اومده یعنی یه key/value روی tpm ذخیره شده بوده که با تعویض سیپیو اون مقادیر از دسترس خارج شده. به طور کلی من ندیدم برنامه ها و یوزر عادی از این ماژول ها استفاده کنه. تک توک بعضی کامپیوتر هایی که توی عابر بانک ها یا کیوسک ها استفاده میشن و اسپانسر ها در بعضی جاها قرار میدن، برای اینکه یه موقع کسی به دیتاشون دسترسی پیدا نکنه یا با دزدیده شدن دستگاه و اتصال هارد به دستگاه دیگه، دیتای نرم افزارشون بلا استفاده باشه، از این ماژول ها استفاده میکنن که دیتاشون منحصرا توسط همون سیستم و همون سیپیو که خودشون برنامه رو روش نصب کردن پردازش بشه. این tpm یه security device هست و چیزیه که نسخه 2 ش برای نسل های اخیر توی تمام سیستم ها اومده و توی سیستم های قدیمی نیست. ولی توی مینی کیس ها، ال این وان ها و دستگاه هایی که توی مکان های عمومی استفاده میشن، یه security device  موجود هست. حتی مینی کیس های نسل 2 هم دیدم که tpm دارن، البته نسخه 1.1 هست که قدیمی تره.

ممنون الان انجامش میدم

اینم بگم که LED زرد رنگ مادربرد روشنه  البته Q CODE شماره 98 رو ثبت شده که در این عکسی که گرفتم از مادربرد معلومه

۲۰۲۲۱۰۰۹_۰۱۰۸۵۹.jpg

لینک به دیدگاه

48 دقیقه قبل، PcGame2020 گفته است:

درست شد 

خیلی ممنونم داداش 

خدا خیرتون بده 

لینک به دیدگاه

سلام
جهت تکمیل پاسخ دوستان
یه باگ مربوط به Intermittent System Stutter Experienced with fTPM Enabled on Windows® 10 and 11  هستش که با آپدیت بایوس رفع میشه

image.thumb.png.294487279f14cff7116e313227ce2cc5.png

گزینه 2 در توضیحات بایوس

لینک به دیدگاه

سلام

این پیام باگ نیست و صرفا یک هشداره و بعد از عوض کردن پردازنده نمایش داده میشه.

همون طور که در بالا دوستان گفتن، مریوط به رمزنگاری و کلید و ... هست و چون بایوس ها سازگار با ویندوز 11 شدن، پیشفرض بعد از نصب پردازنده جدید میاد، صرف نظر از اینکه چه سیستم عاملی دارید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
10 ساعت قبل، PcGame2020 گفته است:

اینم بگم که LED زرد رنگ مادربرد روشنه  البته Q CODE شماره 98 رو ثبت شده که در این عکسی که گرفتم از مادربرد معلومه

سرچ کنید کد ارور و مدل مادربرد رو، من فندق شکن ندارم، نمیتونم وارد سایت روگ بشم.

ولی نتایج گوگلی، یکی زده بود searching for Oprom یک هم زده بود no display found نمیدونم کدوم درسته. میخواید یکبار اتصال کابل تصویر با سیستم رو چک کنید که کامل جا رفته باشه.

لینک به دیدگاه

مورد جال

3 ساعت قبل، xboyiut گفته است:

سلام
جهت تکمیل پاسخ دوستان
یه باگ مربوط به Intermittent System Stutter Experienced with fTPM Enabled on Windows® 10 and 11  هستش که با آپدیت بایوس رفع میشه

image.thumb.png.294487279f14cff7116e313227ce2cc5.png

گزینه 2 در توضیحات بایوس

ممنون از توضیحات تکمیلیتون

برای من روی لبتاپ امروز یه اپدیت درسطح بایوس در همین رابطه اومد فکر میکنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...