رفتن به مطلب
  • 0

مشاوره خرید گوشی قیمت مناسب

Hype
 اشتراک گذاری

سوال

سلام و درود خدمت عزیزان . من زیاد از سیستم گوشی سر در نمیارم . قصد خرید یک گوشی دارم با بودجه 3 تا 5 تومان که باطری خوبی داشته باشه و فقط (تلگرام-اینستا-واتساپ) رو اجرا کنه و بشه فیلم باکیفیت 480p دید.

پیشاپیش ممنون

ویرایش شده توسط Hype
لینک به دیدگاه

2 answers to this question

Recommended Posts

• 1

درود بازه قیمتی شما جوری هست که بخوام رک بگم بدترین و بی کیفیت ترین گوشی ها جا میگیره خبری از پنل amoled تو این قیمت ها نیست فقط یک مورد استثنا هست اونم redmi note 11 هست که مدل جالبی به نظر میرسه حتما مشخصاتش رو چک کنید منتها کمی از بودجتون میره بالاتر ولی قطعا ارزشش رو داره قیمتی که من امروز دیدم 5360 هست

لینک به دیدگاه

• 0
44 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

درود بازه قیمتی شما جوری هست که بخوام رک بگم بدترین و بی کیفیت ترین گوشی ها جا میگیره خبری از پنل amoled تو این قیمت ها نیست فقط یک مورد استثنا هست اونم redmi note 11 هست که مدل جالبی به نظر میرسه حتما مشخصاتش رو چک کنید منتها کمی از بودجتون میره بالاتر ولی قطعا ارزشش رو داره قیمتی که من امروز دیدم 5360 هست

مرسی دادش همین خیلی خوبه🙏 گفتم که فقط تلگرام و اینستا نصب بشه و بعضی وقتها سریال باهاش بتونم ببینم کافیه انتظار خواصی ندارم از گوشی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...