رفتن به مطلب

خرید AMD 5800X یا AMD 5800X3D

HK888
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

آقا برو آکبند بخر یه قیمتهایی میدن از آکبند هم گرونتر کلا توهم توطئه داریم ما راضی به ارزانی نیستیم

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، esy2011 گفته است:

آقا برو آکبند بخر یه قیمتهایی میدن از آکبند هم گرونتر کلا توهم توطئه داریم ما راضی به ارزانی نیستیم

والا مشکل اینجاست که تکی نمیفروشن با مادربرد Asus حتما باید بخری حتی من گفتم گیگا یا ام اس آی گفتن نه فقط Asus. چون سود اصلی رو روی مادربرده اونم مخصوصا Asus که می شه رو قیمتش کشید. می تونم راحت بگم که تقریبا بین 50-60 درصد دارن می کشن روی مادربرد و میفروشن و هر کسی که CPU جدا بخواد بده اول می پرسن "قیمتی که خودت داری چنده؟ بعد 30 درصد می کشن روش می گن ما اینقدر میدیم اگه می خوای."

مشکل دوم هم اینجاست که من می تونم الان از همین egerd و مالتینا هم CPU رو بخرم که حدود 11-12 در میاد. ولی چون AMD همین نسل 7000 پین ها اومد روی مادربرد به جای CPU، ریسکه و این سایتا ضمانت نمی دن. حالا تا Black Friday چیزی نمونده نهایت اگر جور نشد ریسک می کنم از همون سایت های وارد کننده می خرم. ولی تا اینجا کسی حتی برای فروش نذاشته یا پیشنهاد نداده.

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، HK888 گفته است:

والا مشکل اینجاست که تکی نمیفروشن با مادربرد Asus حتما باید بخری حتی من گفتم گیگا یا ام اس آی گفتن نه فقط Asus. چون سود اصلی رو روی مادربرده اونم مخصوصا Asus که می شه رو قیمتش کشید. می تونم راحت بگم که تقریبا بین 50-60 درصد دارن می کشن روی مادربرد و میفروشن و هر کسی که CPU جدا بخواد بده اول می پرسن "قیمتی که خودت داری چنده؟ بعد 30 درصد می کشن روش می گن ما اینقدر میدیم اگه می خوای."

مشکل دوم هم اینجاست که من می تونم الان از همین egerd و مالتینا هم CPU رو بخرم که حدود 11-12 در میاد. ولی چون AMD همین نسل 7000 پین ها اومد روی مادربرد به جای CPU، ریسکه و این سایتا ضمانت نمی دن. حالا تا Black Friday چیزی نمونده نهایت اگر جور نشد ریسک می کنم از همون سایت های وارد کننده می خرم. ولی تا اینجا کسی حتی برای فروش نذاشته یا پیشنهاد نداده.

اصلا اینطور نیست بدون مادربورد نهایتا ۲۰۰ الی ۴۰۰ افزایش میدن قیمت لینک میدم بررسی کن

مثلا این مورد با مادربرد ویا بدون مادربورد ۱۰۰ تومن اختلاف زده 

https://www.poromix.com/cpu-amd/4422-ryzen7-5700gtray.html#/920-warranty-matrix_30m/250-bundle-with_motherboard

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، esy2011 گفته است:

اصلا اینطور نیست بدون مادربورد نهایتا ۲۰۰ الی ۴۰۰ افزایش میدن قیمت لینک میدم بررسی کن

مثلا این مورد با مادربرد ویا بدون مادربورد ۱۰۰ تومن اختلاف زده 

https://www.poromix.com/cpu-amd/4422-ryzen7-5700gtray.html#/920-warranty-matrix_30m/250-bundle-with_motherboard

من بازار اصفهان قیمت کردم اینطور بود و CPU تا CPU هم متفاوته. اون فروشگاهایی که توی ایمالز و ترب هستن اکثرشون همون 30 درصد رو می خوان یا می گن تکی نمی دیم. اینم بگم که کسی واسه 400 تومن روی هر مادربرد خودشو وادار به پرداخت اجاره و قبض آب و برق با نرخ تجاری نمی کنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...