رفتن به مطلب

تعمیر فایل ویدیویی آسیب دیده

Darksoul
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام یه ریکورد با نرم افزار ocam انجام دادم متاسفانه یادم رفت موقع پایان ضبط دکمه پایان رو بزنم و همون حالت سیستم رو خاموش کردم الان که میخوام اجراش کنم اجرا نمیشه ولی حجمش 226 مگ هستش با خیلی نرم افزار ها تست کردم هیچ کدوم نتونستن کامل تعمیرش کنن فقط تونستن صداش رو درست کنن تنها جایی که هم صدا و هم تصویر رو تونست درست کنه سایت fix video بود که اونم فقط یه پیش نمایش قرار داد و برای دانلود نسخه کاملش درخواست پول کرد

ممنون میشم کمکم کنید این خیلی واجبه

لینک به دیدگاه

• 10 ماه بعد...

سلام خوبی؟تونستی فایلت رو سالم کنی؟ من هم همین مشکل دارم ،داشتم با برنامه acam ضبط میکردمم که فایل ویدیویی خراب شده،حجم داره ولی هیچ جوری چخش نمیشه،چندین ساعت دارم تلاش میکنم اما درست نمیشه،لطفا راهنمایی کن سپاس ازت

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۶/۱۲ در 18:35، alirezahastam گفته است:

سلام خوبی؟تونستی فایلت رو سالم کنی؟ من هم همین مشکل دارم ،داشتم با برنامه acam ضبط میکردمم که فایل ویدیویی خراب شده،حجم داره ولی هیچ جوری چخش نمیشه،چندین ساعت دارم تلاش میکنم اما درست نمیشه،لطفا راهنمایی کن سپاس ازت

سلام نه درست نشد فقط یه سایت تونست آنلاین ریپیر کنه و درستش کنه که اونم پولی بود
اسم سایتش رو یادم نمیاد ولی سرچ کن همرو یه امتحانی کن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...