رفتن به مطلب

کمک برای انتخاب پردازنده لپتاپ

saeed110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام می خواستم لپتاپ بخرم. یه لپتاپ با مشخصات مورد نظر پیدا کردم اما پردازنده اون AMD هست مدل 5800H می خواستم بدونیم این پردازنده اوکی هست و مشکل خاصی مثل گرم شدن و مصرف و ... نداره و نگران چیزی نباشیم؟

بعد اگه پیشنهادی برای خرید لپتاپ در بازه 30 تا 40 میلیون تومن دارید که حداقل 1 ترا اس اس داشته باشه معرفی کنید.

لینک به دیدگاه

سلام

lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 7 5800H 16GB 1TB Rtx 3060

من این مدل رو حدود دو هفته پیش برای خواهرم تهیه کردم تا الان که راضی بوده خدارو شکر

لینک به دیدگاه

22 دقیقه قبل، Mhjch گفته است:

سلام

lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 7 5800H 16GB 1TB Rtx 3060

من این مدل رو حدود دو هفته پیش برای خواهرم تهیه کردم تا الان که راضی بوده خدارو شکر

ممنون از پردازنده 5800H راضی بوده و مشکلی نداشته؟ از نظر داغ کردن و مصرف انرژی و سازگاری با نرم افزارها

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باسلام
من 12700H رو توصیه میکنم دوست گرامی
یخورده بیشتر هزینه کنید ارزش داره

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، saeed110 گفته است:

سلام می خواستم لپتاپ بخرم. یه لپتاپ با مشخصات مورد نظر پیدا کردم اما پردازنده اون AMD هست مدل 5800H می خواستم بدونیم این پردازنده اوکی هست و مشکل خاصی مثل گرم شدن و مصرف و ... نداره و نگران چیزی نباشیم؟

بعد اگه پیشنهادی برای خرید لپتاپ در بازه 30 تا 40 میلیون تومن دارید که حداقل 1 ترا اس اس داشته باشه معرفی کنید.

گرامی شما باید اول مدل لبتاپ رو بیان میکردید که بشه بهتر تصمیم گرفت و بعد کاربری مدنظرتون رو در کل تو رنج مدنظر شما میشه به 4-5 مورد رسید.

1: AsusRogStrixG513

2:Asus Rog Zephyrus G14  R7-5800h + rtx3050+wqhd display

3: AsusTUF FX507ze

4:Asus TUF FX517zm/i7-12650h +rtx3060+144hz display

5: HP Victus16

خب هرکدوم از اینها نسبت به هم یه مزایاو معایبی دارند درکل باید دقیق مشخص کنید برای چه کاری میخواید.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است:

باسلام
من 12700H رو توصیه میکنم دوست گرامی
یخورده بیشتر هزینه کنید ارزش داره

مشکل پول نیست. متناسب با مشخصات اینو انتخاب کردیم. هم وزن و هم کیفیت مانیتور و ... اینو انتخاب کردیم که پردازنده 12700 نداره این مدل اگه چیزی نزدیک به این سراغ دارید معرفی کنید.

https://www.digikala.com/product/dkp-9815773/لپ-تاپ-156-اینچی-ایسوس-مدل-vivobook-pro-15-oled-m6500qc-ma023/

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

گرامی شما باید اول مدل لبتاپ رو بیان میکردید که بشه بهتر تصمیم گرفت و بعد کاربری مدنظرتون رو در کل تو رنج مدنظر شما میشه به 4-5 مورد رسید.

1: AsusRogStrixG513

2:Asus Rog Zephyrus G14  R7-5800h + rtx3050+wqhd display

3: AsusTUF FX507ze

4:Asus TUF FX517zm/i7-12650h +rtx3060+144hz display

5: HP Victus16

خب هرکدوم از اینها نسبت به هم یه مزایاو معایبی دارند درکل باید دقیق مشخص کنید برای چه کاری میخواید.

برای نرم افزارهای معمولی مهندسی می خواد اما خوب می خوایم عمری باشه. این سه موردم مهمه قدرت لپتاپ کیفیت مانیتور لپتاپ و وزن لپتاپ

اگه امکانش هست هم لینک از سایت ایرانی باشه که بشه خردیش ینی منظورم اینه ایران موجود باشه.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

26 دقیقه قبل، saeed110 گفته است:

برای نرم افزارهای معمولی مهندسی می خواد اما خوب می خوایم عمری باشه. این سه موردم مهمه قدرت لپتاپ کیفیت مانیتور لپتاپ و وزن لپتاپ

اگه امکانش هست هم لینک از سایت ایرانی باشه که بشه خردیش ینی منظورم اینه ایران موجود باشه.

بااین مشخصات بیشتر میاد برای خانوم باشه نه یه گیمر ،دراین صورت  مورد دوم مناسب هست.

درهرصورت لینک هارو براتون پ.خ کردم.

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

بااین مشخصات بیشتر میاد برای خانوم باشه نه یه گیمر ،دراین صورت  مورد دوم مناسب هست.

درهرصورت لینک هارو براتون پ.خ کردم.

بله خانم هستش. ممنون مواردی که فرستادید رو بررسی می کنم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...