رفتن به مطلب

خمیر سیلیکون halnziye hy880

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

کسی تجربه استفاده از این خمیرو داره؟

من برای پردازنده و گرافیک استفاده کردم، دریغ از یک درجه تاثیر!

لینک به دیدگاه

ارادت همشری
من ک استفاده نکردم حتی ب گوشمم نخورده این همه برند های خوب تو بازار هست
دیپ کول مسترتک گریزلی نوکتوا چرا رفتی اینو زدی؟ 
ب نظر من ک هر چ سریعتر ی خمیر خوب تهیه کن و استفاده کن ک ب مشکل نخوری

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، Hossein95 گفته است:

سلام دوستان

کسی تجربه استفاده از این خمیرو داره؟

من برای پردازنده و گرافیک استفاده کردم، دریغ از یک درجه تاثیر!

با خمیر دندون تفاوتی نداره.

لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

با خمیر دندون تفاوتی نداره

خمیر Z5 برای گرافیک ۱۰۶۰ مناسبه یا بالاتر باید بگیرم؟

ویرایش شده توسط Hossein95
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Hossein95 گفته است:

خمیر Z5 برای گرافیک ۱۰۶۰ مناسبه یا بالاتر باید بگیرم؟

دیپ کول پرفرمونس متوسط داره
اما z5 خوبه z10 هم خیلی بهتره

اما z10 اختلاف قیمت توش بازار ایران با نوکتوا سری NT-H1 سه نیم گرمیش کمه
پس اگر مشکلی تو تهیه ندارید و حساس هستی برو سراغ نوکتوا

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

دیپ کول پرفرمونس متوسط داره
اما z5 خوبه z10 هم خیلی بهتره

اما z10 اختلاف قیمت توش بازار ایران با نوکتوا سری NT-H1 سه نیم گرمیش کمه
پس اگر مشکلی تو تهیه ندارید و حساس هستی برو سراغ نوکتوا

ممنون🙏

لینک به دیدگاه

درود بر همه دوستان

hy880 خمیر خوبیه رسانایی خوبی داره (5.15w/m-k)و اینکه برای مصارف ارزان خیلی خوبه به شرط این که تقلبی نباشه

حتی برا قطعات حرفه ای و یا سرویس لپ تاپ های گیم(فقط قدیمی هاش) هم بد نیست ولی بهتره برا این موارد برند حرفه ای تر استفاده شه

من مدتها با این مدل خمیر hy880 سرنگی 30 گرمی بدون پک (پک دارش خوب نبود و فک کنم اصلی نباشه)

11436224-HY880-1-500x500.jpg.96dde7698e15b4355662446ffd618daa.jpg

لپتاپ سرویس کردم ولی این اواخر کولر مستر ایس فیوژن 30 گرمی استفاده میکنم خیلی بهتره

البت برا سرویس لپتاپ گیم هیشه به مشتری میگم بهتره برند بهتر استفاده شه و هزینه خمیرو جدا بده (ولی معمولا تفکر برا سرویس در حد باد بلوره و کسی قبول نمی کنه قیمت یه خمیر خوب 400 تا 700 تومنه)

در کل دوست من Hossein95 شما چطوری و تو چه شرایطی استفاده کردید(دمای قبلو بعد ، برند و مدل دقیق گرافیک) ،گاهی خمیر خود گرافیک یا سی پی یو بهینست و نباید انتضار معجزه داشت

من حتی rx 580 باش  سرویس کردم کاهش چند درجه دمایی داشت(از فول لود78 تا 80 رسید به فول لود75)

hy880 از خمیر های دیپ کول و گرین خیلی بهتره ولی از خمیر های کولر مستر  ضعیف تره و قدرت رقاب با خمیر های حرفه ای هم نداره

در کل الان 1060 گرافیکی نیست که ارزش هزینه زیاد داشته باشه

بتونی دماشو تا 70 تا 75 هم برسونی(البت فول لود) نیاز نیست زیاد براش هزینه کنی(تو 1060 ها برند msi تا زیر 63 تا 65 هم میاد)

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر همه دوستان

hy880 خمیر خوبیه رسانایی خوبی داره (5.15w/m-k)و اینکه برای مصارف ارزان خیلی خوبه به شرط این که تقلبی نباشه

حتی برا قطعات حرفه ای و یا سرویس لپ تاپ های گیم(فقط قدیمی هاش) هم بد نیست ولی بهتره برا این موارد برند حرفه ای تر استفاده شه

من مدتها با این مدل خمیر hy880 سرنگی 30 گرمی بدون پک (پک دارش خوب نبود و فک کنم اصلی نباشه)

11436224-HY880-1-500x500.jpg.96dde7698e15b4355662446ffd618daa.jpg

لپتاپ سرویس کردم ولی این اواخر کولر مستر ایس فیوژن 30 گرمی استفاده میکنم خیلی بهتره

البت برا سرویس لپتاپ گیم هیشه به مشتری میگم بهتره برند بهتر استفاده شه و هزینه خمیرو جدا بده (ولی معمولا تفکر برا سرویس در حد باد بلوره و کسی قبول نمی کنه قیمت یه خمیر خوب 400 تا 700 تومنه)

در کل دوست من Hossein95 شما چطوری و تو چه شرایطی استفاده کردید(دمای قبلو بعد ، برند و مدل دقیق گرافیک) ،گاهی خمیر خود گرافیک یا سی پی یو بهینست و نباید انتضار معجزه داشت

من حتی rx 580 باش  سرویس کردم کاهش چند درجه دمایی داشت(از فول لود78 تا 80 رسید به فول لود75)

hy880 از خمیر های دیپ کول و گرین خیلی بهتره ولی از خمیر های کولر مستر  ضعیف تره و قدرت رقاب با خمیر های حرفه ای هم نداره

در کل الان 1060 گرافیکی نیست که ارزش هزینه زیاد داشته باشه

بتونی دماشو تا 70 تا 75 هم برسونی(البت فول لود) نیاز نیست زیاد براش هزینه کنی(تو 1060 ها برند msi تا زیر 63 تا 65 هم میاد)

ممنون از وقتی که گذاشتین🙏

مدلش msi 1060 oc هست ( سری گیمینگ ایکس نیست)

راستش خمیر کارت خشک شده بود و دماش تا ۷۸ میرفت که یه خورده برای این کارت زیاده. بعد از تعویض حتی یک درجه هم پایینتر نیامد و حتی هر از گاهی تا ۸۰ هم میره😂

برای پردازنده i5 2500 هم دما تا ۷۵ تا ۷۷ میرفت که الانم همونه

😑

IMG_20221117_075932.jpg

ویرایش شده توسط Hossein95
لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Hossein95 گفته است:

ممنون از وقتی که گذاشتین🙏

مدلش msi 1060 oc هست ( سری گیمینگ ایکس نیست)

راستش خمیر کارت خشک شده بود و دماش تا ۷۸ میرفت که یه خورده برای این کارت زیاده. بعد از تعویض حتی یک درجه هم پایینتر نیامد و حتی هر از گاهی تا ۸۰ هم میره😂

برای پردازنده i5 2500 هم دما تا ۷۵ تا ۷۷ میرفت که الانم همونه

😑

IMG_20221117_075932.jpg

خواهش میکنم

متاسفانه تو ایران هرچیزی مدتی خوب باشه تقلبیشم پیدا میشه و این داستان انتخواب در خرید رو سخت میکنه

من این مدلیشو استفاده نکردم و لی از اونجایی که رسانایشو 5.15 زده و چون دمای گرافیک شما هم ایدال نیست و قابل کاهش میباشد قطعا نمیتونه اصل باشه

5.15 برای رسانایی رقم پایینی نیست (متوسط رو به بالاس)حتی hy510 سرنگی که فک کنم رسانایش 2w/m-k باشه و قیمتش تو بازار بین 15 تا 20 تومنه تاثیر کوچکی (حداقل رو سی پی یو )در کاهش دما داره

در هر صورت اگر دوستی اشنایی داری ببر برات خمیر خوب بزنه ؛ یا اینکه یکی از خمیر هایی که دوستان پیشنهاد میدن رو انتخواب کن(80 تو لود برا این گرافیک کمی  بالاس)

بهتره هر خمیری میخری رسانایی یا کاندکتیویتی بالا 5.6 داشته باشه

مستر ژل پرو  پیشنهاد منه و قیمتشم زیاد نیست حالا باز دوستان نظرشونو بدن تا بتونی انتخواب خوبی داشته باشی

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بهترین خمیری که با هزینه متوسط در بازار ما میتونید تهیه کنید. 

https://www.digikala.com/product/dkp-3525432/خمیر-سیلیکون-کولر-مستر-مدل-mastergel-pro-v2/

لینک به دیدگاه

13 دقیقه قبل، HeX گفته است:

درود

بهترین خمیری که با هزینه متوسط در بازار ما میتونید تهیه کنید. 

https://www.digikala.com/product/dkp-3525432/خمیر-سیلیکون-کولر-مستر-مدل-mastergel-pro-v2/

خیلی ممنون🙏

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...