رفتن به مطلب

مشاوره خرید هدست

Mhjch
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

قصد خرید یه هدست برای گیمینگ داشتم،گاها برای فیلم هم استفاده میکنم

دو مدل مد نظرمه،ممنون میشم راهنمایی کنید

1-Razer black shark v2 x

2-red dragon Zeus 510(مدل بدون ار جی بی مد نظرمه به خاطر اتصالات بیشتر و بهتر)

اگر هم مدل دیگه ای به نظرتون بهتر هست ممنون میشم پیشنهاد بدین

بودم تا ۲ تومنه

ولی میتونم تا ۳ تومن هم هزینه کنم اگه واقعا ارزششو داشته باشه

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Mhjch گفته است:

سلام دوستان

قصد خرید یه هدست برای گیمینگ داشتم،گاها برای فیلم هم استفاده میکنم

دو مدل مد نظرمه،ممنون میشم راهنمایی کنید

1-Razer black shark v2 x

2-red dragon Zeus 510(مدل بدون ار جی بی مد نظرمه به خاطر اتصالات بیشتر و بهتر)

اگر هم مدل دیگه ای به نظرتون بهتر هست ممنون میشم پیشنهاد بدین

بودم تا ۲ تومنه

ولی میتونم تا ۳ تومن هم هزینه کنم اگه واقعا ارزششو داشته باشه

سلام

این مدل ریزر که گفتین طبق نقد و بررسی هایی که من دیدم فقط یک ماه اول خوبه بعدش مشکلاتی نظیر شل شدن کابل و اینا شروع میشه(البته خب بازم به نحوه نگهداری کاربر ربط داره(یکی از دوستام میگفت ریزر خیلی توی بحث صوتی خوب نیس من خودم تاحالا ریزر نداشتم))

رددراگونه رو نظری ندارم

مهمترین فاکتون هدست در مرحله اول راحتیشه ببینید آیا میتونید یه جوری هدست هایی که قصد خریدش رو دارید رو بازش رو جور کنید تست کنید روی سر از نظر راحتی یا نه(بعضی مغازه ها بازشون رو دارن یا میتونید قرض کنید)

مدل های هایپرایکس کلاود 2 (اگه اشتباه نکنم) و جی پرو ایکس لاجیتک(اگه از خارج بیارید چون اینجا 2 برابره) هم خوبن

من خودم پرو ایکس رو دارم از همه چیش بجز صدای سوراندش راضیم(صدای سوراندش انگار از ته چاه میاد و گاهی نویز میگیره)
بعضیا میگن این مدل بدنه محکمی نداره و تجربه شکستن داشتن ولی من بشخصه فک کنم یک سالی میشه که دارمش از نظر استحکام بدنه راضی بودم مشکلی نداشتم

اون هایپرایکسه هم تعریفشو زیاد شنیدم چیز خوبیه ولی خب یه مقدار گرون ترن این دو مدل

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، DarkMERC گفته است:

سلام

این مدل ریزر که گفتین طبق نقد و بررسی هایی که من دیدم فقط یک ماه اول خوبه بعدش مشکلاتی نظیر شل شدن کابل و اینا شروع میشه(البته خب بازم به نحوه نگهداری کاربر ربط داره(یکی از دوستام میگفت ریزر خیلی توی بحث صوتی خوب نیس من خودم تاحالا ریزر نداشتم))

رددراگونه رو نظری ندارم

مهمترین فاکتون هدست در مرحله اول راحتیشه ببینید آیا میتونید یه جوری هدست هایی که قصد خریدش رو دارید رو بازش رو جور کنید تست کنید روی سر از نظر راحتی یا نه(بعضی مغازه ها بازشون رو دارن یا میتونید قرض کنید)

مدل های هایپرایکس کلاود 2 (اگه اشتباه نکنم) و جی پرو ایکس لاجیتک(اگه از خارج بیارید چون اینجا 2 برابره) هم خوبن

من خودم پرو ایکس رو دارم از همه چیش بجز صدای سوراندش راضیم(صدای سوراندش انگار از ته چاه میاد و گاهی نویز میگیره)
بعضیا میگن این مدل بدنه محکمی نداره و تجربه شکستن داشتن ولی من بشخصه فک کنم یک سالی میشه که دارمش از نظر استحکام بدنه راضی بودم مشکلی نداشتم

اون هایپرایکسه هم تعریفشو زیاد شنیدم چیز خوبیه ولی خب یه مقدار گرون ترن این دو مدل

دقیقا همین نکته نگرانم می‌کنه در مورد ریزر بلک شارک

مدل زئوس به نظرم حداقل از نظر کیفیت ساخت بهتره

منتها تنها جایی که موجود داره خود سایت تخت جمشیده،تا حالا ازشون خرید نداشتم

لینک به دیدگاه

من V2X دارم بعد از یک سال استفاده این چنین مشکلاتی که کاربر ( دارک مرک )فرمودن نداره .

درمورد صدا خب صداش بم هست ،من با تنظیم اکولایزر صدا تونستم به نتایج خوبی دست پیدا کنم . اوایل اصلا از خرید هدست راضی نبودم ولی خب کم کم با تغییرات و عادت الان اوکی شده برام .

اون موقع هم خودم بین ریزر و همین مدل رد دراگون مونده بودم ،درکل مدل رد دراگون هم چیز عالی بنظر میرسه ولی نیاز هست که تجربه بشه،یا هردوشو درکنار هم داشت تا بشه واقعا به طور صحیح نسبت به هم قضاوت بشه.

لینک به دیدگاه

18 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

من V2X دارم بعد از یک سال استفاده این چنین مشکلاتی که کاربر ( دارک مرک )فرمودن نداره .

درمورد صدا خب صداش بم هست ،من با تنظیم اکولایزر صدا تونستم به نتایج خوبی دست پیدا کنم . اوایل اصلا از خرید هدست راضی نبودم ولی خب کم کم با تغییرات و عادت الان اوکی شده برام .

اون موقع هم خودم بین ریزر و همین مدل رد دراگون مونده بودم ،درکل مدل رد دراگون هم چیز عالی بنظر میرسه ولی نیاز هست که تجربه بشه،یا هردوشو درکنار هم داشت تا بشه واقعا به طور صحیح نسبت به هم قضاوت بشه.

خیلی ممنون از توضیحاتتون

Creative Sound BlasterX H6 RGB Gaming Headset

MSI IMMERSE GH50

دوستان نظرتون راجع به این دو مدل دیگه چیه؟

کسی تجربه ای داشته؟

لینک به دیدگاه

سلام

بنظرم در وهله اول خوبه برند مورد نظرتون رو عوض کنید و سراغ مدلهایی از لاجیتک و هایپرایکس و استیل سریز برید 

هم کیفیت ساختها بهتره هم کیفیت صداها

در خصوص مدلهای دقیق هم بسته به نیازتون دوستان متخصص هستند میتونن راهنمایی کنند 

من تجربه شخصیم با logitech g633 بوده وخیلی راضیم ازش

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، alimogharehabed گفته است:

سلام

بنظرم در وهله اول خوبه برند مورد نظرتون رو عوض کنید و سراغ مدلهایی از لاجیتک و هایپرایکس و استیل سریز برید 

هم کیفیت ساختها بهتره هم کیفیت صداها

در خصوص مدلهای دقیق هم بسته به نیازتون دوستان متخصص هستند میتونن راهنمایی کنند 

من تجربه شخصیم با logitech g633 بوده وخیلی راضیم ازش

مدل های زیر ۳ تومن لاجیتک طبق نقد هایی که خوندم زیاد جالب نبودن

هایپرایکس رو دو مدلش رو پسندیدم منتها موجود نبودن تو سایت هایی که من ازشون خرید دارم

استیل سریز هم همینطور

متاسفانه موجودی زیادی توی برند های خوب پیدا نکردم و اون مدل هاییم که موجوده قیمت مناسبی نداره

لینک به دیدگاه

سلام.

با توجه به اینکه فرمودین اولویت گیمینگه و تا 3 تومن نهایتا میتونین هزینه کنین از بین گزینه های موجود بازار یکی از بهترین انتخاب ها لاجیتک g635 هست با قیمت حدودا 2750 پیدا میشه ، هدست بسیار مناسبیه از همه نظر ، نه اونقدر بیسش زیاده که جزییات و midrange از دست بره نه اونقدر flat و بی هیجانه که لذت سرگرمی و فان بودنش کم بشه با اینحال با اکولایز خودش تا حدی میتونین بنا به سلیقه تغییر ایجاد کنین. هم میتونین usb با کارت صدای داخلی استفاده کنین هم با کابل 3.5 به کارت صداتون یا موبایل وصل کنین. وزنش سبک نیست اما سنگین هم نیست، از لحاظ راحتی نسبتا راحته اگه درست روی سرتون بذارینش ( طراحی جالبی نداره و بد تنظیمش کنین به جمجمه فشار میاره اما earcup ها به اندازه ای بزرگ هستن که گوشتون کاملا داخلش قرار بگیره و گوشتونو اذیت نکنه).  g635 ظاهرا فقط dts headphone x v2 برای صدای فراگیر مجازی داره و اگه مدل قدیمیترش (g633) تهیه کنین هم دالبی 7.1 هم dts x 7.1 ساپورت میکنه اما درایوراش و کیفیت صداش بخصوص شفافیتش یه مقدار کمتره. از لحاظ دوام اگه درست استفاده کنین چندین سال بدون مشکل کار میکنه ( برای من بعد چند سال هنوز مشکلی پیش نیومده و کابل ها هم هنوز سالم هستن فقط قسمت چرمی خیلی کمی که دور earcup داره یکمی پوسته پوسته شده که زیرش پارچه ایه و مشخص نمیشه)

نکته : dts 7.1 نسبت به v2 کمی مصنوعی تره و تشخیص زاویه و فاصله در نسخه 2 کمی بهتره . دالبی هدفون کمی طبیعیتر با ریورب کمتر (صدا کمتر حالتی داره که انگار از ته چاه میاد) و البته مشخصا تشخیص زاویه و فاصله سخت تره. با اینحال اگه اختلاف قیمتی زیاد نیست قطعا g635 تهیه کنین بجای g633 .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...