رفتن به مطلب

ماشین لباسشویی چی بگیرم؟

real fc
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

انقدر جنس چینی و درپید ریخته تو بازار ادم سردرگم میشه

دوستانی که تجربه دارن چنتا برند خوب پیشنهاد بدن

نظرتون در مورد برند هاردستون چیه؟

ممنون از همگی

ویرایش شده توسط real fc
لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، real fc گفته است:

سلام دوستان

انقدر جنس چینی و درپید ریخته تو بازار ادم سردرگم میشه

دوستانی که تجربه دارن چنتا برند خوب که تجربه استفادشو داشتن پیشنهاد بدن

نظرتون در مورد برند هاردستون چیه؟

سلام چقدر میخوای هزینه کنید؟

لینک به دیدگاه

هم اکنون، zen گفته است:

سلام چقدر میخوای هزینه کنید؟

هزینش مهم نیست یه چیز درست حسابی میخوام چندسال بدون دردسر کارکنه

7 یا 8 کیلویی

لینک به دیدگاه

الجی بگیرید از بانه.

ما چند ساله گرفتیم عالیه.

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، real fc گفته است:

بوش

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، real fc گفته است:

7 یا 8 کیلویی

قطعا ال جی چون بدون تسمه هست همین بدون تسمه بودن عمرش را خیلی زیاد می‌کنه چون بدون  لرزش کار می‌کنه. 

لینک به دیدگاه

حالا ال جی خوب ولی ارزون ترین های الجی هم دور این بودجه ای که کاربر گرامی مدنظر داره نیست ؛اگر چیزی به اسم الجی تو این رنج دیدید باید به اورجینال بودنش شک کرد واقعا! ؛حداقل بودجه 20-30 میلیون نیازه بنظرم برای خرید الجی

لینک به دیدگاه

ال جی و بوش فیک زیاد داره. من جنوب هستم میدونم چقدر تقلبی وارد میشه یا همینجا مارک میخورن.

برند خوب نیست ولی از نظرات دیجی کالا استفاده کن. 

مدل گارانتی ایرانی بگیر که تعمیر کارشم باشه. توصیه منه این.

لینک به دیدگاه

1-گول این اعداد و ارقام A+++ برای مصرف آب و برق رو درباره ماشین لباسشویی جدیدها نخور از بس آب کم مصرف می کنن که بعضی وقت ها لباس  خشکه می چرخه و نشسته تحویلت می ده:) همان A+ کفایت می کنه

2-اگر می خوای لباسشویی بخری سعی کن از همون تسمه ای قدیمی ها بخری بسیار خر کار هستن و تعمیرشون ساده برخلاف دایرکت درایوهای جدید یا از این تسمه ای جدیدها که دیجیتال اینورتر هستن بگیر البته اینورتر دیجیتال تسمه کوتاه چون دایرکت درایو هم هست که اینورتره

3-موتورهای دایرک درایو که به اشتباه بهشون می گن گیربکسی در حالی که اصلا گیبرکسی در کار نیست تعمیرشون بسیار سخته....

4-کلا برندها به عمد دارن محصولاتشون رو یک بار مصرف می کنن جوری که تقریبا دیگه غیر قابل تعمیر دارن میشن و باید بعد از اولین خرابی بندازیش دور قطعاتشون هم نیست مگر فیک های غیر فابریک بندازی روش

5-توصیه می کنم در از بالا 12تا 16 کیلویی بخری خرابیشون  کمه برخلاف در از جلوها که با چند بار گذاشتن لباس های کلفت و سنگین یا پتو و...به فنا میرن...مثل توشیبا 16کیلویی در از بالا...ال جی هم هست در از بالا 16 کیلویی ولی احتمالا کیفیتش با ایرانی ها و چینی ها یکی باشه

6- در صورت خرید لباسشویی در از جلو دایرکت درایو به هیچ عنوان بیشتر از نصف ظرفیت ادعایی اون در دفترچه راهنما پرش نکن دور خشک کن رو بالاتر از 400 یا نهایتا 800 نبر و دمای آب رو بالاتر از 40 درجه نبر و یک مرحله پیش فیلتر pp  قبل از ورودی شیر آب سرد ماشین لباسشویی نصب کن درش رو همیشه باز بزار شستشو و با مایع نه پودر

ویرایش شده توسط nasir1367
لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، m.reza گفته است:

بوش

اگه مطمین بشم اورجش هست میخرم

لینک به دیدگاه

سلام 

با اینکه جنس ایرانی حس چیپ بودن داره و امکانات جنس خارجی رو شاید نداشته باشه ،اما مطمئنا توی بحث تعمیر هزینه کمتره و راحت تر تعمیر میشن ،این اجناسم الکترونیکی نیستن،استهلاک دارن و جنس خارجی و ایرانی نداره ،همه به مرور زمان خراب میشن 

بدیشم اینه که مثل یه لپتاپ نیست که خاستی مثلا وارداتی یا قاچاقی بخری همونجا تست کنیو بدونی اگه سالمه یعنی سالمه ،این هفته تست میکنی میبینی سالمه هفته بعد موتورش میسوزه به همین راحتی 

یه ساید بای ساید اسنوا داریم ۱۲سال داره کار میکنه کلا دوبار تعمیر شد یبار برای گاز یبارم بردش سوخت ،تعمیر بردش ۲ملیون شد درحالی که اگه سامسونگ بود حداقل ۵تا ۶ملیون هزینش میشد 

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

حالا ال جی خوب ولی ارزون ترین های الجی هم دور این بودجه ای که کاربر گرامی مدنظر داره نیست ؛اگر چیزی به اسم الجی تو این رنج دیدید باید به اورجینال بودنش شک کرد واقعا! ؛حداقل بودجه 20-30 میلیون نیازه بنظرم برای خرید الجی

مشکل اینجاست چجوری تشخیص بدیم اورجه

یدونه کولر گازی از جنوب گرفتم قشنگ معلوم بود فیکه ارم ال چی رو با شابلون زده بودن

مشکلی با 20 30 تومان ندارم فقط اورج بودن برام مهمه

لینک به دیدگاه

دوره موتور های تسمه ای گذشته

در کنار سر صدا و لرزش زیادی که دارن خرابیشون هم بیشتره  درسته چون طراحی ساده ای دارن هر تعمیرکاری میتونه تعمیر کنه ولی اینکه نشد دلیل !! برای خرید یه جنس

کلا تو ایران ما ملت دنبال جنسین که همون اول تعمیرش راحت باشه و قطعش باشه چون طرز استفاده از جنس 80 درصد نمیدونن و بر اساس باور های اشتباه جامعه با اون جنس برخورد میکنن

موتور های بدون تسمه چون سیم پیچ کلفتی دارن :D حد اقل 7 8 سال کار میکنن البته با استفاده درست نه اینکه دو تا پتو پشمی بندازی توشون اکثرا هم موتوراش 10 سال گارانتی رسمی خوده شرکتشه یعنی چی ؟ یعنی اینکه خراب بشو نیست !!

اینا به کنار یکی از اقوام الکترولوکس داشت !!! اصلا ال جی سامسونگ باید جلوش قربونی کنی

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، hosin گفته است:

دوره موتور های تسمه ای گذشته

در کنار سر صدا و لرزش زیادی که دارن خرابیشون هم بیشتره  درسته چون طراحی ساده ای دارن هر تعمیرکاری میتونه تعمیر کنه ولی اینکه نشد دلیل !! برای خرید یه جنس

کلا تو ایران ما ملت دنبال جنسین که همون اول تعمیرش راحت باشه و قطعش باشه چون طرز استفاده از جنس 80 درصد نمیدونن و بر اساس باور های اشتباه جامعه با اون جنس برخورد میکنن

موتور های بدون تسمه چون سیم پیچ کلفتی دارن :D حد اقل 7 8 سال کار میکنن البته با استفاده درست نه اینکه دو تا پتو پشمی بندازی توشون اکثرا هم موتوراش 10 سال گارانتی رسمی خوده شرکتشه یعنی چی ؟ یعنی اینکه خراب بشو نیست !!

اینا به کنار یکی از اقوام الکترولوکس داشت !!! اصلا ال جی سامسونگ باید جلوش قربونی کنی

دقیقا

چرا از اول دنبال جنسی باشیم که تعمیر بشه یا قطعاتش پیدا بشه چه کاریه

باید دنبال چیزی باشیم که یه عمر کار کنه

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، real fc گفته است:

مشکل اینجاست چجوری تشخیص بدیم اورجه

یدونه کولر گازی از جنوب گرفتم قشنگ معلوم بود فیکه ارم ال چی رو با شابلون زده بودن

مشکلی با 20 30 تومان ندارم فقط اورج بودن برام مهمه

ما خودمون از رو فروشنده بیشتر میشناسیم جنس اورجینال رو وبعد هم عمدتا با تعمیر کار مختص به اون تجهیز میریم!

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، real fc گفته است:

بوش

نخر خراب شه قطعاتش نیس مخصوصا بورداش

لینک به دیدگاه

اگه ال جی و سامسونگ اصل گیرتون بیاد قطعا بخرید هم عمری کار میکنه هم اینکه احیانا اگه مشکلی براش پیش اومد تعمیرش راحت تره اکثر بوشایی که وارد میشه مخصوصا سمت بانه تقلبی 

من خودم ال جی داشتم تقریبا ۱۱ سالی کار کرد خراب شد دیگه تعمیرش نکردم ایرانی خریدم مارک بست برج ۱۱ سال قبل گرفتم با گارانتی ۳ ساله دربشو خودم خراب کردم گارانتی اومد تعویض کرد بدون دردسر 😅

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز

به نظرم یه نگاهی به برند دوو داشته باشید.

تقریبا یک سال هست که یه لباسشویی 8 کیلویی دوو خریدم و حداقل هفته ای دو بار استفاده می کنم ازش.

طراحی ظاهری شیک و دوست داشتنی + قیمت منطقی + برنامه های شست و شوی متنوع و امکانات خوبی داره. در کل خیلی راضی هستم ازش. 😎

موتور مال من دایرکت درایو هست و به شدت از بی صدا بودنش لذت می برم. 😄

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان نمیدونم ولی از زمان قبل انقلاب ما کنوود داشتیم الانم داریم البته مدل بروزترش

لینک به دیدگاه

سلام عزیز با این وضع که ال جی نیست اصلا باشه هم قیمتای عجیب غریب آخرشم یه فیک میندازن

بهترین برندی که میتونین بخرید دوو هست من خودم توی این قضیه بودم چند ماه پیش سوال و تحقیقات زیاد کردم راجعبش

لینک به دیدگاه

الجی که انتخاب می کنید درسایت خود الجی مقایسه کنید. یوتیوب رو اونجا آنباکس شو ببین من رفتم بانه خرید م مارک تقلبی از اصل کاملا مشخص بود

لینک به دیدگاه

حالا مورد جالبی که دوستان بیان میکنند این هست که جنس کره ای بخر یه عمر برات کار میکنه😐 من حداقل جنس کره ای ندیدم عمری کار کنه ،جنس کره ای فقط ظاهر زیبا داره و از بُعد کیفیت بین چینی و ژاپنی هست ،جنس عمری فقط ژاپنی هست .

مثلا ما ماشین لباس شوییمون میتسوبیشی هست که تازه ما استوک تهیه کرده بودیم،حالا بعد از 14سال که ما ازش استفاده میکنیم بعد از خشک شویی لباس رو که دست میگیری فقط رطوبت حس میکنی نه مثل کره ای ها که لباس خیسه! 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...