رفتن به مطلب

مانیتور جدید فیلیپس در راه بازار/عکس

روبیک
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

فیلیپس از عرضه مانیتوری جدید با تکنولوژی بالا ساخت این شرکت خبر داد.

مانیتور ال ای دی 236G نام جدیدترین محصول فیلیپس است که قرار است در آینده نزدیک روانه بازار شود.این مانیتور با ویژگی فول اچ دی 3D و در سایز 23 اینچ روانه بازار خواهد شد.

قیمت حدودی این مانیتور 308 دلار / 249 یورو خواهد بود. هرچند که این مانیتور با نام " 236G "خوانده میشود؛ ولی نام رسمی و کامل آن " 236G3DHSB " است .

این مانیتور از رزولوشن 1980*1080 پیکسلی بهره میبرد.تکنولوژی به کار رفته در این دستگاه SmartResponse است که جواب دهی را 2ms کرده است . در حال حاضر زمان معمول جواب دهی 5ms است.

11255.jpg

باید به این نکته توجه داشت که مانیتورهایی که هم اکنون با برند فیلیپس روانه بازار میشوند، ساخته شده توسط شرکت " MMD Monitors and Displays " است.

مانیتورهای این شرکت از فن آوری محدود شرکت TPV بهره میبرد.TPV یک شرکت هنگ کنگی است که سازنده و عرضه کننده AOS و برندهای معروف سازنده مانیتور است. این شرکت سازنده بزرگترین صفحه نمایش در دنیا هم میباشد.

بنابراین مانیتور فیلیپس، به هیچ وجه فیلیپس نیست و تنها نام این شرکت را به دوش میکشد .گفتنی است که فیلیپس در سال 2005 وارد بازار تجارت مانیتور و تلویزیون های مسطح شد.

سافت گذر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ارادت آرمین جان ولی بنده که چندتا برند رو مقایسه کردم از جمله سامسونگ سونی ال جی آخرین مدل ها همگی

روی 3D شاید باورتون نشه ولی فیلیپس یه گام بالاتر بود!

یکی از دوستان بنده تحمل نکردن و با خانواده خریداری کردند ست کامل رو + بلندگو و پخش کننده بلوری که ترکیبی هستند!

آخرین بار که خانه ی این دوست عزیز تشریف بردیم باز هم کیفیت رو مشاهده کردم چیزی نمیتونم بگم ولی واقعا فیلیپس رو کلا گامی بالاتر میبینم

حداقل تا جایی که من محصولاتش رو خریداری میکنم!

ریش تراش که بقول شما دستش درد نکنه!

هدفون 45 تومانیش رو دارم با Solo HD رقابت میکنه!

تازگی ایرفون 10 هزارتومنیش رو خریداری کردم که موقع خرید هرچه به فروشنده میگم آقا شاید خوب نباشه ، جنستون هم باز میشه

گیر میداد میگفت تو تست کن!

ماهم دلو زدیم به دریا 100 درصد هم که مطمئنا بودم همین قیمت میارزه لحظه ای که گذاشتمش روی گوش

دلم میخواست فروشنده رو در آغوش بگیرم که همچین جنس توپی رو داد به ما :D

SHS3201 مدلش هست که اورجینال میباشد داخل آمازون 5 دلار موجود هست البته اینی که ایشون دادند به بنده پلاستیک فله ای دورش بود که یکی از دلایل عدم اعتماد بنده بود!

ولی در کل دوست دارم تمامی موجودی مغازه این مدل رو بردارم و اینجا به دوستان بدون هیچ دردسری تقدیم کنم ولی متاسفانه

مشکلات زیستن در بندرعباس که نزدیک دریاست همین هست که چند بار هم برای فروش به دردسر خوردم!

شرمنده ی دوستان هستم!

تهران هست با جعبه حدود 25 اینا ولی باز هم ارزش خودش رو داره واقعا کیفیت بالایی داشت همچنین شکیل و زیبا!

بنده دیگه بعد از این تجربیات هیچ حرفی نمیتونم مقابل به این برند بزنم!

امیدوارم که صفحه نمایشش هم مثل تجربیات قبلی باشه!

موفق باشید!

لینک به دیدگاه

دانیال جان،

ممنون از توضیح خوب شما. البته بسیار خوشحالم که یک محصول صوتی فیلیپس رو پسندیدین.

از میون این همه محصولاتش، من DVD فیلیپس رو خریدم از کیفیتش راضی بودم ولی هدفون مدل SHM7110 رو که خریدم بسیار پشیمون شدم جوری که از کل سیستم های صوتی این برند زده شدم. من 50 تومن پول این هدست رو دادم ولی دریغ از یک ذره صدای بیس. از دیوار صدای بیس میومد ولی این هدفون آنقدر صدای بدی داره که احساس کردم بدجور گول ظاهر فیلیپس رو خوردم.

من جارو برقی فیلیپس هم دارم که تمامی قطعات و لوازمش طی شیش سال شکست. موتورش سالمه ولی بقیه وسایلش همه شکستن و اصلا دووم نیاوردن.

در عوض 2 مدل ریشتراش فیلیپس دارم یکی از یکی بهتر. خلاصه تجربیات من از فیلیپس در زمینه صوتی و لوازم خونه گی خیلی خوب نبوده. حداقل واسه من.

نمیدونم والا.

حالا از همه این ها بگذریم، طرفداران فیلیپس، آقا حلال کنین مارو. دوست عزیز Reza Y به من نمره منفی دادن، که در تعجب موندم. حالا ما یه حرفی به فیلیپس زدیم شما یه کم سعه صدر نشون بده، چیزی از فیلیپس کم نمیشه که. شما به اخلاق ورزشی خودت ببخش. دیگه چرا منفی میدی؟

ویرایش شده توسط Armin2012
لینک به دیدگاه

منم از این مدل پایونرم که دانیال جان میدونه راضیم

گوشمم بهش عادت کرده(مخصوص آقا دانیال)

صداش عالیه

هر چی کارت صدات بهتر باشه این همون قدر بهتره

شما وصل کن به آمپلیفایر ماشین و بزار پشتش برات مثله بلند گو کار میکنه

واقعا راضیم ازش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...