رفتن به مطلب

دوستان خرید پردازنده try اینتل از لیون مهلت تست یک روزه داره یا بدون هیچ مهلت تست هست؟

Recommended Posts

دوستان خرید پردازنده try اینتل از لیون مهلت تست یک روزه داره یا بدون هیچ مهلت تست هست؟

لینک به دیدگاه

سلام

چرا با پشتیبانی تماس نمیگیرین؟

معمولا فروشگاه قوانینشونو داخل سایت مینویسن در مورد این موضوعات،ولی از نظر من جهت اطمینان خاطر با خود فروشگاه تماس بگیرید بهتره.

چون من به شخصه یه بار قصد خرید یه کالایی رو از یه سایتی داشتم،داخل سایت نوشته بودن یه هفته مهلت تست،ولی طی تماسی که باهاشون داشتم گفتن خیر مهلت تست یک روزه!

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Mhjch گفته است:

سلام

چرا با پشتیبانی تماس نمیگیرین؟

معمولا فروشگاه قوانینشونو داخل سایت مینویسن در مورد این موضوعات،ولی از نظر من جهت اطمینان خاطر با خود فروشگاه تماس بگیرید بهتره.

چون من به شخصه یه بار قصد خرید یه کالایی رو از یه سایتی داشتم،داخل سایت نوشته بودن یه هفته مهلت تست،ولی طی تماسی که باهاشون داشتم گفتن خیر مهلت تست یک روزه!

سلام دوست عزیز

تماس گرفتم ولی فروشگاه تعطیله الان

ویرایش شده توسط ÐÂИĪЄĿ
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

همه ی فروشگاه های اینترنتی، قانونا که باید یه مهلت تست و مرجوعی داشته باشن که طبق عرف 7 روزه. اما برای سیپیو 99 درصد فروشگاه ها هیچ موردی رو قبول نمیکنن، حتما با فروشگاه تماس بگیرید که مشکلی پیش نیاد.

لینک به دیدگاه

سلام. مهلت تست داده نمی شود. اگر خواستید می تونید بگین تست کنند بفرستند البته اگر هنوز این کار را بکنند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...