رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقت همگی عزیزان بخیر
من توی انتخاب دوتا مانیتور به شک افتادم هرو دو یک قیمت دارن و میخواستم برای دوستان اگر مقدوره راهنمایی کنن
مانیتور ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
مانیتور Gigabyte G27Q
مورد استفاده بنده گیم هست موضوعی که مطرحه مانیتور TUF دارای شدت روشنایی 250cd/m هست و گیگابایت 400cd/m آیا این مورد تاثیر زیادی داره؟ یا ۲۵۰cd/m کافی هست
و TUF از قابلیت ELMB برخورداره ghosting و motion blur رو کاهش میده و gigabyte نداره و نمیدونم این مدل ghosting داره یا نه ولی تو سری های دیگه مثل fi25f داشت.
و به نظرتون کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟

مقایسه این دو مانیتور:
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/23ce15f501
https://www.rtings.com/monitor/tools/compare/asus-tuf-vg27aq-vs-gigabyte-g27q/1640/12904?usage=3623&threshold=0.10

لینک به دیدگاه

لینک اولی اطلاعات رو اشتباه قرار داده،طبق سایت ایسوس مانیتور 350نیت روشنایی داره که تو سایت rtings بررسی شده نشون میده 320-330 نیت مقدار روشناییش بوده که تو توضیحات هم گفته کیفیت پنل برای یه اتاق با نور مناسب کافی هست ولی برای روشنایی بیشتر چشم اذیت میشه.

درکل ایسوس یه سری دیگه از همین مدل asus vg27wq که روشنایی بیشتر داره و hdr400رو هم جزء استانداردش هست؛ فقط اینکه پنلش منحنی هست که چون برای گیم میخواید بنظر نباید مشکلی داشته باشید .

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

به نظر مدل ایسوس بهتر از گیگابایت میاد

فقط اینکه من چندتا نکته رو بر اساس تجربه شخصی خودم و چندتا دوست متخصص دیگه خدمتتون بگم، قبل از خرید بهشون توجه بکنید تا اشتباهات منو مرتکب نشید:

1. همه برای گیم میرن سراغ پنل IPS ولی این پنل‌ها دو تا مشکل شایع دارند: یکی بک لایت بلید که البته موقع گیم یا تماشای یه محتوای گرافیکی خیلی آدم متوجه‌اش نمیشه و یکی هم کنتراست پایین که معمولا توی محتواهای متنی (مثل همین متن توی مرورگر وب) توی ذوق می‌زنه. اگر روی این دو مورد حساس هستید، به نظرم یک مانیتور با پنل VA با کیفیت تهیه کنید.

2. سایز مانیتور رو باید بر اساس رزولوشنی ک همیشه استفاده می‌کنید انتخاب کنید. 27 اینچ برای 2k مناسب هست. اگر 1080 می‌خواید بازی کنید، 24 یا 23 بهتره.

3. یه نکته‌ای که من زیاد دیدم شایع هست اینه که همه دوست دارن مانیتور رفرش ریت بالا بگیرن درحالی که شما رفرش ریت مانیتور رو باید بر اساس قدرت سخت‌افزاری در نظر بگیرید. اگر شما قصدتون اینه که تو محدوده 60 الی 75 فریم بازی کنید، خرید مانیتور رفرش ریت بالا اصلا توجیه نداره. یه مانیتور معمولی با پنل باکیفیت 75 یا 85 هرتزی کفایت می‌کنه، ولی اگر قصد دارید بالای 120 فریم بازی کنید (با علم به اینکه سخت‌افزارتون کششِ این میزان فریم ریت رو داره) اون وقت می‌تونید برید سراغ مانیتورهای رفرش ریت بالاتر. حالا یکی میگه من میام مانیتور مثلا 240 هرتزی می‌گیرم اما به صورت نرم افزاری رفرش ریت رو روی 120 لاک می‌کنم. این موضوع در بسیاری موارد باعث میشه که جی سینک یا فری سینک شما به درستی عمل نکنه. بهترین کار اینه که رفرش ریت مانیتور به فریم ریت شما نزدیک و یکمی ازش بالاتر باشه. مثلا اگر شما با سیستمتون توی بازی‌ها به طور متوسط 90 الی 100 فریم می‌گیرید، گزینه ایده‌آل شما یک مانیتور 120 هرتزی هست ولی اینکه بخواید روی 60 فریم بازی کنید و مانیتور 165 هرتز باشه، ممکنه VRR مانیتور (جی سینک یا فری سینک) به درستی عمل نکنه (این نکته بازی به بازی ممکنه فرق بکنه) الان شما با قدرت سخت‌افزاریتون توی روزولوشن 2k، چند فریم به طور متوسط می‌گیرید؟ بر همین اساس یه مانیتور نزدیک به فریم ریت انتخاب بکنید.

4. فناوری‌های VRR مانیتور مورد نظرتون رو بر اساس کارت گرافیکتون انتخاب کنید. اگر انویدیا هست، مانیتور جی سینک یا جی سینک کامپتیبل داشته باشه و اگر AMD هست، فری سینک یا فری سینک پریمیوم. البته الان از فری سینک میشه به صورت کامپتیبل با کارت‌های انویدیا استفاده کرد ولی خب مورد داشتیم تو همین فروم طرف به مشکل خورده. ضمنا، غیر از جی سینک اصلی خود انویدیا که به صورت تراشه توی مانیتور قرار داره، از بقیه موارد اصلا انتظار نداشته باشید همیشه درست کار بکنن.

5. برای گوستینگ به نظرم باید برید سراغ ویدئوهای بررسی عمیق یا نظرات کاربران جاهایی مثل ردیت.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...