رفتن به مطلب

مثلث زرد روی درایور گرافیک

Hamed.Madadi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

این گرافیک رو 4 سال داشتم و مشکلی نداشت ، چند روز پیش تو بازی ارورر متوقف شدن درایور گرافیک داد ، بعد کیفیت تصویر پایین امد ، طوری که درایور کارت گرافیک نضب نیست ، با DDU درایور رو پاک کردن آخرین نسخه درایور رو دانلود و نضب کردم ، ولی همچنان گرافیک نضب نیست و اون مثلث زرد همچنان پابرجاست ، گرافیک رو باز کردم روی یه سیستم کاملا جدا نضب کردم همین مشکل رو داشت ، بایوس گرافیک هم آپدیت کردم چون ورژنش تو برنامه gpuz تغییر کرد ، ولی تغییری ایجا نشد ، قسمت memory size تو برنامه gpuz صفر شده

0001.jpg

0002.jpg

001.gif

0003.gif

لینک به دیدگاه

سلام یه ویندوز عوض کن . اینا مربوط به خرابی ویندوز و بایوس گرافیکن معمولا . با پروگرمر هم میشه از اول زد بایوسو

لینک به دیدگاه

سلام

من مشابه مشکل شما رو در رابطه با یه کارت قدیمی داشتم و دو تا کار رو همزمان انجام دادم و درست شد، فقط نمی‌دونم منشا مشکل شما هم مشابه من بوده که جواب بده یا نه.

اول، گرافیک رو باز و حسابی گردگیری کردم (خمیرشو عوض نکردم)

دوم، آخرین نسخه ویندوز موجود رو نصب کردم و درایور هم، یه نسخه نه خیلی جدید و نه خیلی قدیمی رو نصب کردم و مشکل حل شد.

مطمئن نیستم ولی فکر کنم مشکل شما با راه دومی حل بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

مشکل  گرافیک شما   از gpu  هست  واونم  بخاطر  مدت زیاد کارکرد ه که دچار لحیم سردی  شده 

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

دوستان من گرافیک رو همون موقع دادم درست کردن ، نمیدونم فقط هیت دادن یا ریبال کردن ولی بعداز 2 سال و یک ماه و 5 روز دوباره مشکل گرافیک برگشت 

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است:

دوستان من گرافیک رو همون موقع دادم درست کردن ، نمیدونم فقط هیت دادن یا ریبال کردن ولی بعداز 2 سال و یک ماه و 5 روز دوباره مشکل گرافیک برگشت 

سلام . این کارت ها چون ماین نمیشن معمولا مموری خراب نمیشه ولی به خاطر مصرف و دمای بالای چیپ و کارکرد بالاشون دگه چیپشون بعد این همه سال دچار سردی لحیم میشه و دوباره باید لحیم سردیش گرفته بشه که به نظرم دگه ارزش نداره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...