رفتن به مطلب

راهنمای ارتقای CPU

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان وقتتون بخیر . 

چند تا سوال هم داشتم که ممنونتون میشم که جواب بدید حتما چون میخوام سیپیوی دیگه ای رو جایگزین اینی که دارم بکنم با راهنمایی شما عزیزان . 

1 - چرا سیپیو های amd از لحاظ سخت افزاری نسبت به قیمتشون فوق العاده به صرفن در مقایسه با intel ?

2 - طبق تحقیقاتم قصد خرید Ryzen 7 5700g رو دارم که روی مادربرد فعلیم سوار کنم ( سیپیو فعلیم Ryzen 3 1200 هست ). ایا انتخاب مناسبیه و با قطعاتم به مشکل نمیخوره ؟ لیست قطعاتم رو پایین قرار میدم براتون . و اگه انتخاب بهتری تو رنج 10 تومن هست بهم بگید لطفا . برای گیم و ادیت ویدیو و کلا تقریبا کارهای سنگین میخوام . همیشه هم گیم رو رو بالاترین تنظیمات ممکن میزارم اگه کم نیاره .

3 - در اینده قصد خرید گرافیک rtx2060 دارم ، ایا با ryzen 7 5700g ترکیب خوبی میشه که گیم های روز رو با تنظیمات بالا بازی کرد ؟ و یا تو ادیت و کار های سنگین کم نیاره ؟( گرافیک فعلی 1650super هست ) . 

4- مشخصات کلی کامپیوترم رو میزارم براتون و با توجه به مصارفم ممنون میشم راهنمایی کنید که اپگرید و ارتقای کدوم قطعه در اولویت قرار داره .

main : B350M PRO-VD PLUS

Ram : 8 DDR4 2400

Cpu : Ryzen 3 1200

GPU :ASUS TUF 1650 SUPER OC 4GB

Power GP650A-UK

Monitor : LF24T350FHM

لینک به دیدگاه

در رابطه با گرافیک، خرید 2060 الان دیگه توجیهی نداره. حداقل یک 3060 توصیه می‌شه (چه بهتر اگر 3060ti باشه)

در رابطه با پردازنده‌های AMD سایر دوستان باید نظر بدند.

لینک به دیدگاه

5600 یا 5700 بهترین گزینه هست و تا 3090 هم جوابه برای 2060 یا 3060 اور کیل هست و می شه گفت جهت اینده نگری خوبه

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، slash_slash گفته است:

5600 یا 5700 بهترین گزینه هست و تا 3090 هم جوابه برای 2060 یا 3060 اور کیل هست و می شه گفت جهت اینده نگری خوبه

خیلی ممنونم . 

منظور از اورکیل چی هست ؟

و اینکه چرا سیپیو های amd از لحاظ سخت افزاری نسبت به قیمتشون فوق العاده به صرفن در مقایسه با intel ? ایا ضعیف ترن ؟

لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، DiakoRK گفته است:

خیلی ممنونم . 

منظور از اورکیل چی هست ؟

و اینکه چرا سیپیو های amd از لحاظ سخت افزاری نسبت به قیمتشون فوق العاده به صرفن در مقایسه با intel ? ایا ضعیف ترن ؟

یعنی بیش از حده و اضافه کاریه 

نه ربطی نداره الان بهترین قیمت به کارایی 12400 داره توی های اند هم 13600k داره اما 5600 هم خیلی پردازنده خوبیه مصرفشم کمتره حرارتشم کمتره اما فروختنش سخته خیلیم زیر قیمت می خرنش

اما شما که مادربردش دارید دیگه نیازی به تفکر نیست همون 5600 یا 5700 بخرید عالیه اگر تکی کسی می فروشه چون اکثرا نمی فروشن تکی

لینک به دیدگاه

18 دقیقه قبل، slash_slash گفته است:

یعنی بیش از حده و اضافه کاریه 

نه ربطی نداره الان بهترین قیمت به کارایی 12400 داره توی های اند هم 13600k داره اما 5600 هم خیلی پردازنده خوبیه مصرفشم کمتره حرارتشم کمتره اما فروختنش سخته خیلیم زیر قیمت می خرنش

اما شما که مادربردش دارید دیگه نیازی به تفکر نیست همون 5600 یا 5700 بخرید عالیه اگر تکی کسی می فروشه چون اکثرا نمی فروشن تکی

شما تصور کنید من مثلا ۵۷۰۰ و نهایتا ۳۰۶۰ رو بستم ، با مادربرد و پاوری که بالا عرض کردم اوکین و به مشکل نمیخورن ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...