رفتن به مطلب

مشاوره برای انتخاب کارت گرافیکی برای رندر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان...

من تازه عضو این سایت شدم و امیدوارم جای درستی تاپیک زده باشم..

راستش من قرار بود یه گرافیک 9500 GT بگیرم که از نوع DDR3 گیرم نیومد یکم هزینه کردم بازم تا 9600GSO بگیرم اما دوستان مختلفی در فرومها پیشنهاد کردند تا اومدن radeon 4670 صبر کنم چون قیمتش کمتره ولی قدرتش مساوی یا بهتره..

منم دارم صبر میکنم;)

فقط سوالم اینه که آیا این کارت برای کار با 3ds max و اصولا کار رندر سه بعدی هم به جز بازی کارت خوبی هست؟

آیا بنچمارکی از این دو کارت در موقع رندر مکس یا مایا موجوده؟

ممنون میشم راهنماییم کنید...

موفق باشید...

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست خوبم این کارت 4670 هم من تستهایی که ازش دیدم بد نبوده و میتونه کارتون رو راه بندازه ولی چرا یه 9600gt نمیگیرید بنده برای یکی از دوستانم از لیون کامپیوتر گرفتیم با برند زوتاک که کارشون هم کارهای گرافیکی غیر از بازی بوده و تا العا که راضی بودند حالا باز هم تصمیم با شماست و میتونید صبر کنید تا این کارت بیاد.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان...

من تازه عضو این سایت شدم و امیدوارم جای درستی تاپیک زده باشم..

راستش من قرار بود یه گرافیک 9500 GT بگیرم که از نوع DDR3 گیرم نیومد یکم هزینه کردم بازم تا 9600GSO بگیرم اما دوستان مختلفی در فرومها پیشنهاد کردند تا اومدن radeon 4670 صبر کنم چون قیمتش کمتره ولی قدرتش مساوی یا بهتره..

منم دارم صبر میکنم;)

فقط سوالم اینه که آیا این کارت برای کار با 3ds max و اصولا کار رندر سه بعدی هم به جز بازی کارت خوبی هست؟

آیا بنچمارکی از این دو کارت در موقع رندر مکس یا مایا موجوده؟

ممنون میشم راهنماییم کنید...

موفق باشید...

درود

دوست خوبم 4670 کارت خوبیه ولی فکر میکنم اگر بیاد با همین قیمت 120 تا 130 ارائه بشه . البته باید بیاد تا بعد در مورد قیمت نظر داد .

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز شما تا چه مقدار می خواهید هزینه کنید ؟ تا سعید جان و رضای عزیز و منه بنده حقیر خدا به شما کمک کنیم

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان...

ممنون از راهنماییهاتون...

دوست خوبم این کارت 4670 هم من تستهایی که ازش دیدم بد نبوده و میتونه کارتون رو راه بندازه ولی چرا یه 9600gt نمیگیرید بنده برای یکی از دوستانم از لیون کامپیوتر گرفتیم با برند زوتاک که کارشون هم کارهای گرافیکی غیر از بازی بوده و تا العا که راضی بودند حالا باز هم تصمیم با شماست و میتونید صبر کنید تا این کارت بیاد.
سلام دوست عزیز شما تا چه مقدار می خواهید هزینه کنید ؟ تا سعید جان و رضای عزیز و منه بنده حقیر خدا به شما کمک کنیم

موفق و موید باشید

رضا مقدم

راستش من هزینه بیشتر از 130 نمیتونم بکنم اونم بزور..!

این قطعاتی هست که قراره ببندم:

MAIN: asus P5QL-pro

CPU: core 2 due E7300

RAM: corsair xms2 2x1gb ddr2_800

POWER: green 530w

حالا این گرافیکو میخوام بنچمارکهاشو توی مکس ببینم... برای پردازنده بنچمارک توی مکس و مایا زیاد هست اما برای گرافیک نمیدونم کجا باید پیدا کنم...

دوست خوبم 4670 کارت خوبیه ولی فکر میکنم اگر بیاد با همین قیمت 120 تا 130 ارائه بشه . البته باید بیاد تا بعد در مورد قیمت نظر داد .

آقای حسینی ممنون از جوابتون... یه سوال دارم .. من توی سایتای مختلف در مورد لیون زیاد شنیدم! و شنیدم که لیون قراره 4670 رو با برند HIS وارد کنه. میخوام ببینم این سایت مال همون شرکت لیون کامپیوتر هست؟

(ببخشید اگه سوال بی ربط کردم..)

کلا من بین 9600gso و این 4670 که معلوم نیست کی میاد موندم! توی تستها که 4670 بهتر عمل کرده اما میگم همه تستها مال بازیها بود...

ممنون میشم راهنماییم کنید..

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان...

ممنون از راهنماییهاتون...

راستش من هزینه بیشتر از 130 نمیتونم بکنم اونم بزور..!

این قطعاتی هست که قراره ببندم:

MAIN: asus P5QL-pro

CPU: core 2 due E7300

RAM: corsair xms2 2x1gb ddr2_800

POWER: green 530w

حالا این گرافیکو میخوام بنچمارکهاشو توی مکس ببینم... برای پردازنده بنچمارک توی مکس و مایا زیاد هست اما برای گرافیک نمیدونم کجا باید پیدا کنم...

آقای حسینی ممنون از جوابتون... یه سوال دارم .. من توی سایتای مختلف در مورد لیون زیاد شنیدم! و شنیدم که لیون قراره 4670 رو با برند HIS وارد کنه. میخوام ببینم این سایت مال همون شرکت لیون کامپیوتر هست؟

(ببخشید اگه سوال بی ربط کردم..)

کلا من بین 9600gso و این 4670 که معلوم نیست کی میاد موندم! توی تستها که 4670 بهتر عمل کرده اما میگم همه تستها مال بازیها بود...

ممنون میشم راهنماییم کنید..

دوست من اگر مقرضانه برخورد نکنیم باید بگم که بر طبق بعضی تستها 4670 و بعضی از تستها 9600 حالا باید خودتون ببنید که کدومش رو میخواید انتخاب کنید ولی یک مزیت خوب من توی 4670 دیدم این بود که مصرف برق پایینتری داشت و برق سوا نمی خواست .

در مورد وارد کردن یک بحثهایی دیروز با یکی از دوستان کردیم و اگر خدا بخواد هفته دیگه اقدام به خرید انی کالا میکنیم .

لینک به دیدگاه

دوست من اگر مقرضانه برخورد نکنیم باید بگم که بر طبق بعضی تستها 4670 و بعضی از تستها 9600 حالا باید خودتون ببنید که کدومش رو میخواید انتخاب کنید ولی یک مزیت خوب من توی 4670 دیدم این بود که مصرف برق پایینتری داشت و برق سوا نمی خواست .

ممنون...

من این بنچها رو دیدم که اگه قیمتشم مناسب باشه این گرافیک قطعا انتخاب درستیه, شما هم ببینید:

2lsvgiv.jpg

2aka4y9.jpg

90x7h3.jpg

1rvk9t.jpg

r09loh.jpg

در مورد وارد کردن یک بحثهایی دیروز با یکی از دوستان کردیم و اگر خدا بخواد هفته دیگه اقدام به خرید انی کالا میکنیم .

خدا رو شکر!! بیصبرانه منتظریم..!

با برند HIS دیگه؟

از سایت قابل خریده؟

من توی سایت HIS دیدم که سه مدل داره... دوتا 512 با دو نوع کولینگ متفاوت و یکی هم 1 گیگ...

لینک به دیدگاه

نوع مموری این کارت چیه؟ Ddr3 هست ؟

قیمتش که ظاهرا از 4670 بیشتره... اما 256 بیتیه... این 256 بیتی و 128 بیتی چه تاثیری دارن؟

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

اساتید با توجه به قیمت کودومو تایید می کنن؟

4670 512mb یا512 4670 1gb یا 9500 gt 1 gb?

4670 فرق 1gb با 512?

لینک به دیدگاه

درود :

با توجه به قیمت 9500 یک گیگ بهر خواهد بود.

در مورد 512 بودن یا یک گیگ بودن میشه گفت کارت های با مموری 1 گیک برای بازی و کارهای گرافیکی بهتر جواب خواهد داد

و شما نیاز کمتری به رم دارید. به عنوان مثال برای ویستا شما حداقل باید 1 گیگ رم داشته باشید تا ویستا را بتوانید

نصب کنید و خوب معمولا یک گیگ دیگر هم برای کارهای دیگر مثل بازی و.... نیاز خواهید داشت بعضی بازیها و دیگر

کارهای گرافیکی یک گیگ رم برای آنها کافی نیست و نیاز بیشتری به رم خواهد داشت و وقتی شما کارت گرافیک

1 گیگ برمی دارید 512 مگ اضافی گرافیک به کمک رم ها خواهند آمد و به این ترتیب شما در اجرای بازیهای معروف

و کارهای گرافیکی که نیاز به رم بیشتری دارند کمتر دچار مشکل خواهید شد.

امیدوارم شما خوب راهنمایی کرده باشم

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...