رفتن به مطلب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

کیس من z4 astiak هست، مادربرد x470 pro، سی پی یو 3600xt و رم ها هم

OCPC X3 RGB WHITE DDR4 3200MHz 16GB (8GBx2) هستن.

در مورد ارتفاع رم ها نتونستم چیزی گیر بیارم تا بدونم با کدوم ایر کولر تداخل داره و با کدوم ایر کولر سازگاره.

بهترین ایر کولری که تا مبلغ ۳ میلیون میتونم برای این سیستم ببندم چی هست؟؟ خنک کننده قبلی نوتوس ۴۰۰ هست که میخوام تغیرش بدم.

ممنون.

لینک به دیدگاه

تو سایت مربوط به شرکت تولید کننده رم نوشته  46.9 میلی متر ارتفاع داره

https://www.lioncomputer.com/product/pj1wg/DeepCool-AK620-White-120mm-CPU-Cooler

این کولر هست که طبق سایت تولید کننده 47 میلی متر از مادربرد تا فن فاصله داره که بنظر مشکلی بابت نصب نیست ولی اگرم بود نهایتا رم ها رو از اسلات 1-3 به اسلات 2-4 منتقل کنید مشکلتون رفع میشه یا فن رو از جلو هیت سینک به پشت هیتسینک وصل کنید .

اگر دنبال مورد بی دردسر تر هستید ،این مدل زیر هم موجوده.

https://www.lioncomputer.com/product/qk15q/DeepCool-AK500-120mm-FAN-CPU-Cooler

لینک به دیدگاه

سلام
..........
مدلش یکیه فقط رنگاش فرق میکنه کارایی بسیار خوبیم دارن خیالت راحت باشه 
نیازیم نیست اسلات های رمت رو عوض کنی چون گیر نمیکنن ایناها ی طوری طراحی شدن با اسلات اخری رم یکم فاصله دارن 
ریویو هاشون رو بخون متوجه میشی منظورم چیه ک فاصله دارن یکم

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

تو سایت مربوط به شرکت تولید کننده رم نوشته  46.9 میلی متر ارتفاع داره

https://www.lioncomputer.com/product/pj1wg/DeepCool-AK620-White-120mm-CPU-Cooler

این کولر هست که طبق سایت تولید کننده 47 میلی متر از مادربرد تا فن فاصله داره که بنظر مشکلی بابت نصب نیست ولی اگرم بود نهایتا رم ها رو از اسلات 1-3 به اسلات 2-4 منتقل کنید مشکلتون رفع میشه یا فن رو از جلو هیت سینک به پشت هیتسینک وصل کنید .

اگر دنبال مورد بی دردسر تر هستید ،این مدل زیر هم موجوده.

https://www.lioncomputer.com/product/qk15q/DeepCool-AK500-120mm-FAN-CPU-Cooler

ممنون از پیشنهادتون.  فرق ak620 با ak620plus در چیه؟؟ من هیچ فرقی بین این دوتا ندیدم. اگه که یکی باشن که ak620 خیلی بصرفه تره.

Ak500 کارایی زیاد بالایی نداره همون ak620 بنظرم بهتره.

2 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

سلام

نیازیم نیست اسلات های رمت رو عوض کنی چون گیر نمیکنن ایناها ی طوری طراحی شدن با اسلات اخری رم یکم فاصله دارن 

ممنون از پیشنهادتون. لینکی از ریویو ارسال میکنید تا این مورد رو مطالعه کنم؟

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، DM.JAGUAR گفته است:

ممنون از پیشنهادتون.  فرق ak620 با ak620plus در چیه؟؟ من هیچ فرقی بین این دوتا ندیدم. اگه که یکی باشن که ak620 خیلی بصرفه تره.

فکر میکنم اشتباه بررسی کردید ،ak620 plus نداریم 2نسخه داره سیاه و سفید

اگر منظورتون تفاوت ak 500 و as500 pluse  هست والا تفاوتی به ظاهر نیست ولی ak500 محصول بروز تر دیپکول هست

لینک به دیدگاه

10 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

فکر میکنم اشتباه بررسی کردید ،ak620 plus نداریم 2نسخه داره سیاه و سفید

اگر منظورتون تفاوت ak 500 و as500 pluse  هست والا تفاوتی به ظاهر نیست ولی ak500 محصول بروز تر دیپکول هست

متاسفانه بعضی از سایت ها اشتباهی به جای مدل ak620، مدل ak620 plus رو نوشتن.

راستی نمیشه از ak620 درکنار رم ها استفاده کرد. چون حداکثر فاصله فن از خود مادربرد 47 میلیمتر هست نه از اسلات های رم.

ویرایش شده توسط DM.JAGUAR
لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، DM.JAGUAR گفته است:

متاسفانه بعضی از سایت ها اشتباهی مدل ak620 plus رو نوشتن.

راستی نمیشه از ak620 درکنار رم ها استفاده کرد. چون حداکثر فاصله فن از خود مادربرد 47 میلیمتر هست نه از اسلات های رم.

باتوجه به بررسی هایی که کردم احتمالا برخورد داره ولی میشه طبق همون 2راه حلی که بالا ذکر کردم مشکل رو رفع کرد ،اگر برنامه ای برای افزایش ظرفیت رم نداریدنیازی به حساسیت نیست اگرم فکر آینده بودید فقط میخواد جای فن کولر رو عوض کنید،پس درکل مشکلی نیست.

لینک به دیدگاه

33 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

باتوجه به بررسی هایی که کردم احتمالا برخورد داره ولی میشه طبق همون 2راه حلی که بالا ذکر کردم مشکل رو رفع کرد ،اگر برنامه ای برای افزایش ظرفیت رم نداریدنیازی به حساسیت نیست اگرم فکر آینده بودید فقط میخواد جای فن کولر رو عوض کنید،پس درکل مشکلی نیست.

توصیه خوبیه. ولی بهتره اول دنبال فن هایی باشم که این مشکل رو ندارن و اگه چیز خوبی گیر نیومد میرم سراغ این کولر و از راه های بالا استفاده میکنم.

لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، DM.JAGUAR گفته است:

توصیه خوبیه. ولی بهتره اول دنبال فنی هایی باشم که این مشکل رو ندارن و اگه چیز خوبی گیر نیومد میرم سراغ این کولر و از راه های بالا استفاده میکنم.

نکته ای که پیشنهاد میکنم درنظر بگیرید اینه که شما قصد اورکلات دارید یا خیر و همچنین اینکه برنامه ای برای اپگرید سی پیو درآینده دارید یا خیر . به طور کلی برای اورکلاک پایدار همین ak620 مورد بسیار خوبی هست .

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

سلام
..........

لطفا از دیگر فروشگاه ها لینک نگذارید، اگر کالایی در فروشگاه لیون کامپیوتر نیست اسم کالا رو نام ببرید کافیه.

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

لطفا از دیگر فروشگاه ها لینک نگذارید، اگر کالایی در فروشگاه لیون کامپیوتر نیست اسم کالا رو نام ببرید کافیه.

سلام باشه

7 ساعت قبل، DM.JAGUAR گفته است:

ممنون از پیشنهادتون. لینکی از ریویو ارسال میکنید تا این مورد رو مطالعه کنم؟

https://www.tomshardware.com/reviews/deepcool-as500 

https://www.guru3d.com/articles-pages/deepcool-as500-plus-cpu-cooler-review,1.html#:~:text=This dual fan-based CPU,more than %2460 USD%2FEUR.

https://tech4gamers.com/deepcool-as500-plus-white-cpu-air-cooler-review/

ی چیزیو در نظر داشته باشید این ایر کولر برای اورکلاک ب هیچ عنوان توصیه نمیشه 
اگر ب فکر اور هستید بهتره ابی بخرین

ویرایش شده توسط Death Reaper
لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

سلام باشه

https://www.tomshardware.com/reviews/deepcool-as500 

https://www.guru3d.com/articles-pages/deepcool-as500-plus-cpu-cooler-review,1.html#:~:text=This dual fan-based CPU,more than %2460 USD%2FEUR.

https://tech4gamers.com/deepcool-as500-plus-white-cpu-air-cooler-review/

ی چیزیو در نظر داشته باشید ایر کولر برای اورکلاک ب هیچ عنوان توصیه نمیشه 

به فکر کولر آبی هم هستم ولی میخوام ببینم ایر کولر بدرد بخور پیدا میشه که کارایی عالی یا خوب رو به بالا داشته باشه یا نه. اگر چیز مناسبی پیدا نکردم میرم سراغ واتر های 240.

لینک به دیدگاه

43 دقیقه قبل، DM.JAGUAR گفته است:

به فکر کولر آبی هم هستم ولی میخوام ببینم ایر کولر بدرد بخور پیدا میشه که کارایی عالی یا خوب رو به بالا داشته باشه یا نه. اگر چیز مناسبی پیدا نکردم میرم سراغ واتر های 240.

اشتباه نکن 

در کلش ایر کولر بهتر از کولر ابی هست
اما اگر میخای سراغ محصول خوب  بری باید بودجه رو افزایش بدی

کولر ابی زیر 6 تومن همش جوکه ک با قیمت کمتر شما میتونی کولر هوایی بگیری ک با محصولات تاپ ابی رقابت میکنه الخصوص شرکت Noctua همه کولراش و دیپ کول مدل اساسین 3  و اینی ک من پیشنهاد داده و مدل جدیدش ک دوستمون بهت تو همین تاپیک معرفی کرد و be quiet اگر بتونی پیدا کنی سخته و بعضی مدل های کولرمستر

فقط چندتا نکته در مورد هوایی هست یکیش همینکه جا بشه تو کیس شما یکیشم ک برخوردی با رمت نداشته باشه اگر هر 2 مورد اوکی باشه تمومه من شخصا هیچوقت سراغ ابی نمیرم تا الانم نخریدم
مزایا خیلی داره ک میتونه این 2 ایراد رو ازش چشم پوشی کنی 
مثلا دیگه نویز زیاد فن های ابی رو نداره
پمپاش از کار نمیفته بعد یکی 2 سال بعضا هم کمتر
شلنگ های بی کیفیتش سوراخ نمیشه و فرسوده نمیشه
جرم نمیگیره و ...
مساله زیاده
اما این شمایی و این پولم مال شماست بنده هم تجربیاتی ک دیدم و خودم تجربه کردم رو خدمتت عرض کردم و در نهایت شمایی ک تصمیم میگیری چی بخری و چی برات بهتره
همین الان شما ی سرچ بزن گوگل ببین بهترین کولر های سی پی یو از 10 تا 7 8 تاش ایر کولره بی دلیل نیست عزیز 

ویرایش شده توسط Death Reaper
لینک به دیدگاه

42 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

اشتباه نکن 

در کلش ایر کولر بهتر از کولر ابی هست
اما اگر میخای سراغ محصول خوب  بری باید بودجه رو افزایش بدی

کولر ابی زیر 6 تومن همش جوکه ک با قیمت کمتر شما میتونی کولر هوایی بگیری ک با محصولات تاپ ابی رقابت میکنه الخصوص شرکت Noctua همه کولراش و دیپ کول مدل اساسین 3  و اینی ک من پیشنهاد داده و مدل جدیدش ک دوستمون بهت تو همین تاپیک معرفی کرد و be quiet اگر بتونی پیدا کنی سخته و بعضی مدل های کولرمستر

فقط چندتا نکته در مورد هوایی هست یکیش همینکه جا بشه تو کیس شما یکیشم ک برخوردی با رمت نداشته باشه اگر هر 2 مورد اوکی باشه تمومه من شخصا هیچوقت سراغ ابی نمیرم تا الانم نخریدم
مزایا خیلی داره ک میتونه این 2 ایراد رو ازش چشم پوشی کنی 
مثلا دیگه نویز زیاد فن های ابی رو نداره
پمپاش از کار نمیفته بعد یکی 2 سال بعضا هم کمتر
شلنگ های بی کیفیتش سوراخ نمیشه و فرسوده نمیشه
جرم نمیگیره و ...
مساله زیاده
اما این شمایی و این پولم مال شماست بنده هم تجربیاتی ک دیدم و خودم تجربه کردم رو خدمتت عرض کردم و در نهایت شمایی ک تصمیم میگیری چی بخری و چی برات بهتره
همین الان شما ی سرچ بزن گوگل ببین بهترین کولر های سی پی یو از 10 تا 7 8 تاش ایر کولره بی دلیل نیست عزیز 

نظرتون در مورد deepcool assassin iii چیه؟؟ ریویو های مثبت زیادی داره ولی مهمترین نکته ضعفش اینه که فضای زیادی رو اشغال میکنه و بیشتر نورپردازی های کیس قابل دیدن نیستن. البته دیدن نورپردازی های مادربرد برای من اولویت نداره و مهم نیست. اگه که همین عالیه و در این قیمت بهتر از این نیست که همین رو بگیرم. از لحاظ برخورد با رم و فضای کافی در کیس با توجه به مشخصات کولر هیچگونه مشکلی رو نداره.

لینک به دیدگاه

کولر خیلی خوبی هست در رنج قیمتش 
اینم ک میگن خیلی بزرگه این مزیته چرا چون هم تعداد پایپ های انتقال حرارته زیادی داره و سینک المینیومی پهن تر برای انتقال و دفع حرارت بیشتر بهتر عمل میکنه و عملا برای اور هم بهتره
البته میتونی ب این مدل هم نگاه بندازی یک سروگردن بالاتره و خدای کولر هوایی Noctua NH-D15 و قیمتش نزدیک 1.5 تقریبا بیشتره اما تو ایسام هست ب قیمت کولری ک شما پسندیدی

لینک به دیدگاه

18 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

اینم ک میگن خیلی بزرگه این مزیته چرا چون هم تعداد پایپ های انتقال حرارته زیادی داره و سینک المینیومی پهن تر برای انتقال و دفع حرارت بیشتر بهتر عمل میکنه و عملا برای اور هم بهتره
البته میتونی ب این مدل هم نگاه بندازی یک سروگردن بالاتره و خدای کولر هوایی Noctua NH-D15 و قیمتش نزدیک 1.5 تقریبا بیشتره اما تو ایسام هست ب قیمت کولری ک شما پسندیدی

ممنون از راهنمایی هاتون.

کولر و فن های برند noctua که نیاز به گفتن نداره و اسم خودش عظمتش رو میرسونه. ولی متاسفانه به دلیل اوضاع داغون ارز قیمت بسیار بالایی داره و از بودجه من خارجه. 

پس همون deepcool assassin iii رو میخرم.

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، DM.JAGUAR گفته است:

ممنون از راهنمایی هاتون.

کولر و فن های برند noctua که نیاز به گفتن نداره و اسم خودش عظمتش رو میرسونه. ولی متاسفانه به دلیل اوضاع داغون ارز قیمت بسیار بالایی داره و از بودجه من خارجه. 

پس همون deepcool assassin iii رو میخرم.

خواهش میکنم عزیز انجام وظیفه بود
بله بنده قبل از این as500 plus همین کولر Noctua NH-D15 رو داشتم ولی مجبور شدم بفروشمش ...
در هر حال انشالله  ک فناش برات بچرخه و ب خوشی ازش استفاده کنی 

لینک به دیدگاه

39 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

کارایی NH-D15 و assassin 3 بسیار مشابه هم هست،و توجیه ۱.۵ قیمت بیشتر رو اصلا نداره

لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

خواهش میکنم عزیز انجام وظیفه بود
بله بنده قبل از این as500 plus همین کولر Noctua NH-D15 رو داشتم ولی مجبور شدم بفروشمش ...
در هر حال انشالله  ک فناش برات بچرخه و ب خوشی ازش استفاده کنی 

ممنون.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز هر دو کولر Assassin 3 و Ak620 zero dark کولر های خوبی هستن،ولی من Ak620 رو بهتون پیشنهاد میکنم اگه قصد ارتقا در اینده رو دارین

ولی اگه قصد ارتقا در طولانی مدت رو ندارین Assassin 3 بهتره،ولی ممکنه کیت نصب برای سایر سوکت هایی که در اینده میاد پیدا نشه

ویرایش شده توسط Mhjch
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Mhjch گفته است:

دوست عزیز هر دو کولر Assassin 3 و Ak620 zero dark کولر های خوبی هستن،ولی من Ak620 رو بهتون پیشنهاد میکنم اگه قصد ارتقا در اینده رو دارین

ولی اگه قصد ارتقا در طولانی مدت رو ندارین Assassin 3 بهتره،ولی ممکنه کیت نصب برای سایر سوکت هایی که در اینده میاد پیدا نشه

سلام. ممنون از پشنهادتون.

چرا ak620 رو پیشنهاد میکنید؟؟

لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، DM.JAGUAR گفته است:

سلام. ممنون از پشنهادتون.

چرا ak620 رو پیشنهاد میکنید؟؟

Ak620 zero dark رو به خاطر اینکه از سوکت های بیشتری مثل Am5 هم پشتیبانی می‌کنه پیشنهاد میکنم.

Assassin 3 هم به خاطر عملکرد بهترش پیشنهاد میکنم.

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

ی چیزیو در نظر داشته باشید ایر کولر برای اورکلاک ب هیچ عنوان توصیه نمیشه 

https://www.youtube.com/watch?v=UGM6FcLDckk

https://www.tweaktown.com/reviews/10018/deepcool-ak620-high-performance-dual-tower-cpu-cooler/index.html

لینک به دیدگاه

10 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

این در این جمله بین باشید و ایر کولر جا مونده بود 😅
منظورم ایر کولر as500 plus بود 😄

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...