رفتن به مطلب

استفاده از تجربه شما عزیزان در کارت 6900xt

اشتراک گذاری

Recommended Posts

ارادت خدمت همه ی عزیزان لیونی
همونطور ک شما عزیزان تا حدودی با خبرید من یک عدد 6900xt تهیه کردم(xfx merc black هست) 

خب حالا میخام پتانسیل باز این کارت رو محک بزنم(اگر مدل مشابه داشتن رفقا ک چ بهتر نبودم مدلای مشابه)
برای همین میخام اگر عزیزی اور کرده و استیبل بوده تجربشو باهام در میون بزاره
از اونطرف هم اگر عزیزی تجربه ی اندرولت کردن این کارت رو داره باهام در میون بزاره چون این کارت عطش زیادی داره  تو مصرف برق
در کلش میخام 2 تا پروفایل شخصی داشته باشم(پروفایل های دیفالت اردنالین زیاد جالب نیست)
یکیش برای گیم بیشتر اون یکیم کارای روزمه

لینک به دیدگاه

سلام

توی ردیت کاربران زیادی از تجربه شخصی خودشون در زمینه اندر یا اور این کارت گفتن،بیشترین اطلاعات رو میتونین از اونجا کسب کنید به نظرم 

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Mhjch گفته است:

سلام

توی ردیت کاربران زیادی از تجربه شخصی خودشون در زمینه اندر یا اور این کارت گفتن،بیشترین اطلاعات رو میتونین از اونجا کسب کنید به نظرم 

سلام
میدونم اینارو دوسته عزیز
منتها بنده مشکل اینترنت دارم وگرنه این چیزارو معمولا تو یوتیوب ب جواب میرسم
بازم تشکر بابت نظرت عزیز

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

سلام
میدونم اینارو دوسته عزیز
منتها بنده مشکل اینترنت دارم وگرنه این چیزارو معمولا تو یوتیوب ب جواب میرسم
بازم تشکر بابت نظرت عزیز

نمیتونین به ردیت وصل بشین؟

لینک به دیدگاه

هم اکنون، Mhjch گفته است:

نمیتونین به ردیت وصل بشین؟

همینجام ب زور میام خخ

لینک به دیدگاه

من مدل XFX RX6900 XT Mecr319 رو دارم و برای اندرولت اش با پروفایل پیشفرض برنامه AMD زدم تغییر محسوسی توی دما ندیدم بنظرم از برنامه های حرفه ای تر MSI AfterBurner استفاده کنیم بهتره / برای مقادیر هم بنظرم همش تجربه و آزمون خطاست که ببینه آدم روی چه مقداری استیبل هست

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، m2relax گفته است:

من مدل XFX RX6900 XT Mecr319 رو دارم و برای اندرولت اش با پروفایل پیشفرض برنامه AMD زدم تغییر محسوسی توی دما ندیدم بنظرم از برنامه های حرفه ای تر MSI AfterBurner استفاده کنیم بهتره / برای مقادیر هم بنظرم همش تجربه و آزمون خطاست که ببینه آدم روی چه مقداری استیبل هست

نیازی نیست

با خود برنامه ادرنالین به راحتی میشه اورکلاک و اندرولت کرد

19 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

همینجام ب زور میام خخ

اون پلن اندرولتی که براتون فرستادم رو تست کردین؟

لینک به دیدگاه

درود بحث اندرولت میاد روی بهینگی مصرف و بحث اورکلاک هم میاد روی نهایت فرکانس با مصرف بیشتر چون شخصا کارتم 6900xt نیست و 6800 دارم در حال حاضر دقیق نمی تونم بگم چه فرکانسی با چه ولتاژی  برای بیشترین کارایی مناسب هست اما از اونجایی که چیپ کارت منم عین مال شماها ناوی 21 هست و بایوس روی 1025 میلی ولت قفله می تونم بگم روی ولتاژ 1025 شما می تونی به فرکانس 2550 فکر کنی در مورد اورکلاکم داخل ادرنالین رم حتما fast timing باشه و حداکثر اختلاف فرکانس 100 مگاهرتز باشه تا بیشترین بوست رو ببینید بقیش شانس خودتون و کیفیت چیپ هست

188221951_AMDSoftware_AdrenalinEdition12_29_20222_20_53PM.thumb.png.6e006e215918acbee0240adca2658bd3.png

لینک به دیدگاه

16 دقیقه قبل، m2relax گفته است:

اره زیاد جالب نبود پروفایل ها خوده ادرنالین برای همین اینجا تاپیک زدم ب قول شما اصلا تفاوت محسوسی نبود
افتر برنر هم خوبه
اما مشکل من اینکه دروغ نباشه تا حالا کارتی نداشتیم ک پتانسیل باز داشته باشه تو اور کلاک یا اندرولت
برای همین تا الان اینکارو انجام ندادم نه ک بترسم انجام بدم نه اما خب بلاخره قبل از یک حرکت انتحاری کمی کمک بگیری و همفکری کنی بد نیست 

9 دقیقه قبل، Mhjch گفته است:

نیازی نیست

با خود برنامه ادرنالین به راحتی میشه اورکلاک و اندرولت کرد

اون پلن اندرولتی که براتون فرستادم رو تست کردین؟

اره میدونم میشه دوسته خوبم
والا پلنی برای من ارسال نشده یک بار دیگه ارسالش کنید عزیز

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

اره زیاد جالب نبود پروفایل ها خوده ادرنالین برای همین اینجا تاپیک زدم ب قول شما اصلا تفاوت محسوسی نبود
افتر برنر هم خوبه
اما مشکل من اینکه دروغ نباشه تا حالا کارتی نداشتیم ک پتانسیل باز داشته باشه تو اور کلاک یا اندرولت
برای همین تا الان اینکارو انجام ندادم نه ک بترسم انجام بدم نه اما خب بلاخره قبل از یک حرکت انتحاری کمی کمک بگیری و همفکری کنی بد نیست 

اره میدونم میشه دوسته خوبم
والا پلنی برای من ارسال نشده یک بار دیگه ارسالش کنید عزیز

پیام خصوصیتون رو مجدد چک کنید

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

درود بحث اندرولت میاد

کارت 6800 هم کارت خیلی خوبی هست
الان تو این مموری تایمینگ حالت دیفالتش و فست تایمینگش چ فرقی با هم میکنن؟
و اینکه شما چرا اختلاف فرکانس مین و مکستون 100 هرتز هست؟

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

کارت 6800 هم کارت خیلی خوبی هست
الان تو این مموری تایمینگ حالت دیفالتش و فست تایمینگش چ فرقی با هم میکنن؟
و اینکه شما چرا اختلاف فرکانس مین و مکستون 100 هرتز هست؟

در حالت فست تایمینگ شما هم مینیموم فریمت میره بالاتر همم اینکه فریم افزایش پیدا می کنه

در مورد اختلاف فرکانس 100 مگاهرتزی هم شما میای کارت رو بهش دستور میدی بین این 2 فرکانس زیر لود باشه من فرکانس متوسطم 2550 بود پس مقادیر بالا رو گذاشتم شما به فرض اگر 2650 گرفتی با کارتت داخل لود سنگین میگی حداقل فرکانس رو 2600 و حداکثر رو 2700 می گذارم تا کارت همیشه فرکانسش استیبل رو حداکثر توانش باشه

ویرایش شده توسط matrix.trixx
لینک به دیدگاه

30 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

در حالت فست تایمینگ شما هم مینیموم فریمت میره بالاتر همم اینکه فریم افزایش پیدا می کنه

در مورد اختلاف فرکانس 100 مگاهرتزی هم شما میای کارت رو بهش دستور میدی بین این 2 فرکانس زیر لود باشه من فرکانس متوسطم 2550 بود پس مقادیر بالا رو گذاشتم شما به فرض اگر 2650 گرفتی با کارتت داخل لود سنگین میگی حداقل فرکانس رو 2600 و حداکثر رو 2700 می گذارم تا کارت همیشه فرکانسش استیبل رو حداکثر توانش باشه

بسیار عالی متوجه شدم ❤️

لینک به دیدگاه

خب رفقا ی مساله دیگه ای ک منو درگیر کرده مساله POWER LIMIT هست ممنون میشم توضیح بدید راجبش 

لینک به دیدگاه

کسی نبود راجب power limit ی توضیحاتی اختصاصی ب من بده

لینک به دیدگاه

ارادت خدمت رفقا

اقا ی نرم افزاری غیر msi afterburner میخام برای مانیتورینگ تو بازی 
دوستانی ک تجربه غیر این نرم افزار داشتن معرفی کنن لطقا

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

ارادت خدمت رفقا

hwinfo64 + Rivatuner statistics server

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، mrp7 گفته است:

hwinfo64 + Rivatuner statistics server

عزیز دستت درد نکنه شرمنده پیام هام محدود شده بود نتوسنتم تشکر کنم

لینک به دیدگاه

.

ویرایش شده توسط Death Reaper
لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

ارادت خدمت رفقا

درود

AMD Overlay با استفاده از ctrl + shift + o

image.thumb.png.f323796e53c1767688b1d18f467e0688.png

با استفاده از پاور لیمیت هم میشه بدون ایجاد محدوده فرکانسی، کارت رو وادار کرد که تو فرکانس مشخص و کم نوسان تری کار کنه. برای کارت های Nvidia خیلی جوابگو هست ولی برای سری 6000 AMD هم خوب جواب میده.

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است:

درود

AMD Overlay با استفاده از ctrl + shift + o

image.thumb.png.f323796e53c1767688b1d18f467e0688.png

با استفاده از پاور لیمیت هم میشه بدون ایجاد محدوده فرکانسی، کارت رو وادار کرد که تو فرکانس مشخص و کم نوسان تری کار کنه. برای کارت های Nvidia خیلی جوابگو هست ولی برای سری 6000 AMD هم خوب جواب میده.

به به ارادت خدا خیرت بده
خیلی درگیر این ام اس ای شده بودم اذیتم میکرد چون میخاستم اف اس پی تو گیم رو چک کنم و ...
پس برای درستری ب کلاک بالاتر بهتره پاور لیمیت رو بیشترش کنیم اگر درسته متوجه شده باشم؟

لینک به دیدگاه

33 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

به به ارادت خدا خیرت بده
خیلی درگیر این ام اس ای شده بودم اذیتم میکرد چون میخاستم اف اس پی تو گیم رو چک کنم و ...
پس برای درستری ب کلاک بالاتر بهتره پاور لیمیت رو بیشترش کنیم اگر درسته متوجه شده باشم؟

بله چون فقط با افزایش کلاک اگه همچنان پاور لیمیت محدود باشه، کارت با کلاک افزایش داده شده کار نمیکنه. البته ولتاژ هم اینجا تاثیر گذاره.

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است:

بله چون فقط با افزایش کلاک اگه همچنان پاور لیمیت محدود باشه، کارت با کلاک افزایش داده شده کار نمیکنه. البته ولتاژ هم اینجا تاثیر گذاره.

بسیار عالی
من خیلی وقته گرافیکی دستم نیومده ک دستم باز باشه براش اورش کردنش اصلا یادم رفته خخخخ
واقعا پتانسیل زیادی داره این نسل
دنیای جذابیه واقعا...
ممنون از شما دوسته خوبم🍻 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

چون میخاستم اف اس پی تو گیم رو چک کنم و ...

سلام 

در خود آدرنالین میشه FPS رو چک کرد و من به شخصه برای کارت های AMD چون درایور کاملی هست نیازی به afterburner نمی بینم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...