رفتن به مطلب

مشکل ارتیفکت کارت گرافیک حین نصب درایور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

من یک کارت گرافیک gigabyte GTX 660 ti دارم سال ۲۰۱۶ خریده بودم جدیدا یکبار برای آزمایش اونو با نرم افزار افتر برتر کمی حدود ۵۰  تا ۱۰۰ تا اورکلاک کردم چیزی باهاش انجام ندادم فقط یک تست پایداری گرفتم که خطا داد و ریست کردم

یه مدت بعد دیدم صفحه مانیتور رنگی رنگی شده و بعد یک دقیقه ارور صفحه ی آبی میده 

اول فکر کردم ویندوز خراب شده دوباره نصب کردم  اما هر دفعه حین نصب درایور کارت گرافیک همون طوری میشد

حدودا ده باری ویندوز نصب کردم (هم ۱۰ هم ۱۱) فرقی نمی کرد  تا راضی شدم که اصلا درایور نصب نکنم و با همون رزولوشن ۱۰۲۴ پیش فرض کار کنم 

همه چی کار میکرد تلویزیون، پلیرها، نرم افزار مایا زیبراشو ...ولی خب همه چی  درشت بود  و تار

یک مدت اینطوری موند تا اینکه به فکرم اومد از سی دی خود کارت گرافیک درایور و نصب کنم و قبول کرد و دیگه ارور نداد نسخه ۳۰۹ انودیا ...قدیمیه و بازی های جدید و اجرا نمی کنه بعلاوه ی نرم افزار های تکسچرینگ 

بنظرتون چیپ یا حافظه ی کارت آسیب دیده؟ یا چون مادربرد نسل یازده خریدم باهاش سازگاری ندارد مثلاً بازی فورزا ۴ ، گاد آف وار ، فینال فانتزی و بقیه ی بازی های جدید و نمیاره ولی متال گیر ۵ که قدیمی هست همونه فرقی نداره اجرا میکنه

فعلا هیچ پولی برای خرید کارت جدید ندارم جایی هم نمی تونم برای تست ببرم ممکنه بزنه ویندوز سیستم مردم و خراب کنه و کلی اطلاعات اونا رو هم از بین ببره درست نیست خب 

لینک به دیدگاه

سلام خدا کنه از مموریا نباشه اگه از چیپ باشه با هیت ریسولد میشه مگه اینکه خود چیپ آسیب دیده باشه ( که البته این مورد خیلی بعیده )

لینک به دیدگاه

من که سر در نمیارم ولی توی سایت reddit دیدم یکی همین مشکل و داشت بهش گفتن به احتمال زیاد یکی از هشت چیپ حافظه سوخته و ارتیفکت در اکثر مواقع از همون هست ....یکی هم گفته بود نباید کارتی که کارخونه برچسب oc زده رو هرگز اورکلاک کرد خودش لب مرز هست و با کمی جریان بیشتر از مدار خارج میشه...مال من oc هست متاسفانه!...گمونم زدم خرابش کردم :)

با دلار ۳۳۰۰ تومن ، ۹۲۰ هزار تومان خریده بودم... گرون بود

خدا کنه همینم نسوزه فعلا باشه تا دستم یکم پول بیاد یک کارت نسل جدید بخرم  دست دوم حتی 

لینک به دیدگاه

ارادت

660ti رو اورکردی؟ همون تی ای رو میبینی؟ یعنی تا خر خره اور شده بعدشم اور کردن این کارت اگر بشه اونقدر اختلاف پرفرمونس نداره و عملا ارزش نداره ...
در هر حال بله همونطور ک خودت گفتی ممکنه یکی از حافظه ها سوخته باشه چون مدار این کارت ها بسیار قدیمی هست مثل کارت های الان نیست ک سیستم یا ریست بشه یا خودش فلش بزنه ب حالت دیفالت
در هر حال  امیدوارم ک یک کارت خوب بگیرین
در ثانی کارت های نسل pci express 3 4 5 همه رو مادربرد های ک استاندارد pci express 3 4 5 دارند سوار میشن و اختلاف پرفرمونس در حدود 2 3 درصد بیشتر ندارند اینم گفتم ک نگین بردتون سوار نمیکنه گرافیکو

لینک به دیدگاه

کنجکاو بودم ببینم چطوری میشه بازی فورزا ۵ یکم در جزییات بالا کند بود گفتم شاید چند فریم بیشتر بده بلکه از سی هم رد بشه روون بشه بازم غنیمت هست !:)

ولی همون تست و که خطا داد ریست کردم،  ترسیدم بلد نبودم

ولی یکی دو ماه بعد که درایور خود کارخونه شو نصب کردم نرم افزار اورکلاک گیگابایت و هم که دیدم نصب کردم 

وقتی اجرا کردم دیدم همون اول میگه کارت شما خیلی آور شده در خطره برای شما ریست کنم ؟ من گفتم یعنی چی ریست کنم؟ من مگه ریست نکرده بودم ! 

بعداً فهمیدم ای باباااا ... گویا تنظیمات ش توی بایوس ثبت شده بود من باید با نرم افزار خاصی اونو پاک می کردم! و این همه مدت داشت روی فشار اضافی بازی ها رو اجرا میکرد!!

می‌دیدم بازی تام رایتر ۲۰۱۸ اتوماتیک رفته بود رو اولترا و نزدیک ۴۰ تا ۵۰ فریم میداد! (رزوی 720p )

گفتم این چش شده قاطی کرده من فقط یه سی پی یو عوض کردم این همه تغییرات چرا یهویی! کلی احساس پیشرفت اپگرید بهم دست داد !:)  نگو که کارت تمام مدت روی اور بوده من نمی دونستم! و در نهایت چیپ حافظه ش از مدار خارج شد.

اینم انگار می خواد بره پیش رفیقش :)

( اون مادربرد های اند گیگابایت که خراب شده بود یعنی:)

ویرایش شده توسط Hadi2560
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام  احتمال    95 درصد  از  خود  چیپ هست   و شاید با   ریسولد یا ریبال   درست بشه ولی   ارزش پایین   کارت  باتوجه به هزینه تعمیر  و اینکه احتمال  خرابی مجدد زیاده هم باید در نظر  بگیرید 

لینک به دیدگاه

کارت گرافیک و بشوریم میسوزه؟

من دوبار شستم البته باز نکردم نمی دونم به چیپ ش آب رسید یا نه

گذاشتم روی بخاری یک شب بود خشک شد اما مادربرد گیگابایتی که  اونم شستم چند تا چراغ قرمز داد و فن پردازنده ایستاد و متوجه شدم سوخت...گویا هنوز قطرات آب توی شکاف ریز رم ها مونده بود 

وقتی برای تعمیر بردم گفتند دیگه با آب نشور با محلول ایزوپروفیل باید بشوری تا زود تبخیر بشه اینطوری اتصالی نمیکنه نمی سوزه

اون موقع من اینا رو نمی دونستم! مادربرد گرونمو سوزوندم کلی خرج گذاشت رو دستم

اما هنوزم باز اون نشد!

ویرایش شده توسط Hadi2560
لینک به دیدگاه

یک سوال 

اگه من کارت دست دوم نسل جدید انودیا بخرم  مثلاً ۳۰۷۰ یا ۳۰۸۰ و اورکلاک شده باشه خطر نداره؟

یهو ارتیفکت نده!!؟... مردم خیلی جرات می کنند دست دوم می خرند، قیمتش هم اینقد اینقدم نیست که ضرر بکنی به خودت دلداری بدی که مثلاً دوباره شروع کنی که! ...هیچی ناک اوت میشی!...اصلا منقرض میشی میری ، گمونم نکنم دیگه بتونی سبز بشی ، کل نسل ۹ رو هم از دست میدی :)

ویرایش شده توسط Hadi2560
لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Hadi2560 گفته است:

یک سوال 

اگه من کارت دست دوم نسل جدید انودیا بخرم  مثلاً ۳۰۷۰ یا ۳۰۸۰ و اورکلاک شده باشه خطر نداره؟

یهو ارتیفکت نده!!؟... مردم خیلی جرات می کنند دست دوم می خرند، قیمتش هم اینقد اینقدم که نیست که ضرر کنی به خودت دلداری بدی که مثلاً دوباره شروع کنی که! ...هیچی ناک اوت میشی!...اصلا منقرض میشی میری ، گمونم نکنم دیگه بتونی سبز بشی ، کل نسل ۹ رو هم از دست میدی :))

اورکلاک کارخونه مشکل نداره اینکه خودت بخای اور کنی ی بحث دیگست
شما سی پی یوت میکشه بخای از این کارت های استفاده کنی؟

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Hadi2560 گفته است:

بنظرتون چیپ یا حافظه ی کارت آسیب دیده؟

به احتمال زیاد یکی از چیپ های مموری معیوبه بهتره به یه تعمیرکار گرافیک بدین براتون عیب یابی کنه.

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

اورکلاک کارخونه مشکل نداره اینکه خودت بخای اور کنی ی بحث دیگست
شما سی پی یوت میکشه بخای از این کارت های استفاده کنی؟

اورکلاک کارخونه نه، اون صاحب کارت بی خیال باشه بخواد بی رحمی کارت و آور کنه و اصلا براش مهم نباشه 

خیلی خطریه! 

البته من نمی دونم کارت های جدید چه تکنولوژی ای دارند شاید هیچی شون نشه

پردازنده م ۱۱۴۰۰ هست میکشه ؟

ویرایش شده توسط Hadi2560
لینک به دیدگاه

20 دقیقه قبل، Hadi2560 گفته است:

گذاشتم روی بخاری یک شب بود خشک شد اما مادربرد گیگابایتی که  اونم شستم چند تا چراغ قرمز داد و فن پردازنده ایستاد و متوجه شدم سوخت...گویا هنوز قطرات آب توی شکاف ریز رم ها مونده بود 

وقتی برای تعمیر بردم گفتند دیگه با آب نشور با محلول ایزوپروفیل باید بشوری تا زود تبخیر بشه اینطوری اتصالی نمیکنه نمی سوزه

اون موقع من اینا رو نمی دونستم

o.O تو لباسشویی هم میتونی بندازی، اصولا راه های زیادی برای از بین بردن قطعات الکترونیکی هست.

8 دقیقه قبل، Hadi2560 گفته است:

اورکلاک کارخونه نه، اون صاحب کارت بی خیال باشه بخواد بی رحمی کارت و آور کنه و اصلا براش مهم نباشه چی! 

خیلی خطریه! 

البته من نمی دونم کارت های جدید چه تکنولوژی ای دارند شاید هیچی شون نشه

با 11400 نهایت گرافیک 3060 نصب کن. فقط پاور مناسب باشه حداقل 650 وات (شسته نشده)

لینک به دیدگاه

۳۰۶۰ که جون نداره، داره؟

پردازنده ی گرافیکی ps5 معادل ۳۰۷۰ هست یکم جلوتر بره سی فریم هم برای بازی های نسل جدید آرزو میشه 

من می خواستم انریل انجین ۵ نصب کنم آموزش های اونو ببینم نورپردازی و اینا دیدم نوشته کمتر از ۳۰۷۰ داشته باشین فریم میاد زیر سی! 

هیچی پشیمون شدم

پاورم  ۵۸۵b گرین  هست قدیمیه چند بار شستم آره! 

خوبه ؟

ویرایش شده توسط Hadi2560
لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Hadi2560 گفته است:

۳۰۶۰ که جون نداره، داره؟

پردازنده ی گرافیکی ps5 معادل ۳۰۷۰ هست یکم جلوتر بره سی فریم هم برای بازی های نسل جدید آرزو میشه 

من می خواستم انریل انجین ۵ نصب کنم آموزش های اونو ببینم نورپردازی و اینا دیدم نوشته کمتر از ۳۰۷۰ داشته باشین فریم میاد زیر سی! 

هیچی پشیمون شدم

پاورم  ۵۸۵b گرین  هست قدیمیه چند بار شستم آره! 

خوبه ؟

برادر ما که همه جوره اوکی هستیم برای پیشنهاد، شما 3070 یا بالاترش هم بخر، فقط باید هم پاور و هم پردازنده رو ارتقا بدی.

پردازنده رو بکن 11700، شما 3080 هم میتونی کنارش بگذاری

پاور هم بکن 850 وات

لینک به دیدگاه

مانیتور هنوز ۲۰ اینچه و روی ۷۲۰p اجرا می کنم 

اگه فعلا مانیتور بزرگ نگیرم مشکلی نداره ؟ این پردازنده حریف کارت گرافیکه میشه لااقل ۳۰۶۰ ti  باشه یکم آینده داشته باشه؟

توی سایت Reddit خوندم که میگن دان ولت بکنین کارت ریست نمیکنه یا با پردازنده همراهی می‌کنه...اشکال نداره؟ 

ویرایش شده توسط Hadi2560
لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، Hadi2560 گفته است:

با این پردازنده تهش بتونی 3060 ti بدون گلوگاه استفاده کنی 3070 زیاده برای این سی پی یو

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Hadi2560 گفته است:

مانیتور هنوز ۲۰ اینچه و روی ۷۲۰p اجرا می کنم 

اگه مانیتور بزرگ نگیرم مشکلی نداره ؟ این پردازنده حریف کارت گرافیکه میشه لااقل ۳۰۶۰ ti  باشه یکم آینده داشته باشه؟

توی سایت Reddit خوندم که میگن دان ولت بکنین کارت ریست نمیکنه یا با پردازنده همراهی می‌کنه...اشکال نداره؟ 

برادر، برای 720P کارت گرافیک GTX 1650 میخرن.

برای 1080P گرافیک تا RTX 3060

برای 2K گرافیک از RTX 3060Ti تا RTX 3070Ti

برای 4K گرافیک از 3080 به بالا

حالا دیگه خودت تصمیم بگیر تناسب رو چطوری میخوای حفظ کنی.

لینک به دیدگاه

36 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

برادر، برای 720P کارت گرافیک GTX 1650 میخرن.

برای 1080P گرافیک تا RTX 3060

برای 2K گرافیک از RTX 3060Ti تا RTX 3070Ti

برای 4K گرافیک از 3080 به بالا

حالا دیگه خودت تصمیم بگیر تناسب رو چطوری میخوای حفظ کنی.

می دونم برای بازی های نسل بعد می خواستم ، یکی بخرم که تا آخر نسل کافی باشه مثل همین نسل که یکی گرفتم تا الان کفایت کرد فقط بازی جدیدا رو نمی آورد چون dx12 می خواست

ویرایش شده توسط Hadi2560
لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Hadi2560 گفته است:

خدا نیامرزه der8auer که مردمو به گمراهی میکشونه،اون اگه سیستم رو تو ماشین ظرف شویی شست خب یارو دیوانه هست بعدم مهندس کامپیوتره هر قطعه ای بخواد ارده کنه گیرش میاد بعدم مثل ماهم دستش زیر سنگ نیست سوخت میره یه نوشو میخره .🤏😐

لینک به دیدگاه

آره من هنوزم دارم افسوس اون مادربرده رو می خورم

هر چی هم گشتم نتونستم دست دوم ش و پیدا کنم  :)

ویرایش شده توسط Hadi2560
لینک به دیدگاه

منم 660ti دارم ، هفته ی یکی دو روز فورتنایت باهاش پلی میدادن ، تو آپدیت جدید فورتنایت خیلی به گرافیک فشار میاد، پیغام داد درایور گرافیک متوقف شد ، بعدش یه مثلت زرد روی درایور گرافیک امد ، و درایور گرافیک با اینکه نضب میشه ولی کیفیت تصویر جوری هست که انگار نضب نیست ، اگر کسی تعمیرکار منصف و درستکار تو تهران سراغ داره معرفی کنه 

0001.jpg

0002.jpg

0003.jpg

لینک به دیدگاه

اگر سخت افزاری نباشه

انودیا بعد ورژن ۴۷۳ دیگه برای سری ۶۰۰ درایور نداد 

اگر نسخه جدید درایور و  نصب کنی نمی شناسه

اگه درایور قدیمی داری گمونم نباید بزاری ابدیت کنه

یا اینکه اول با نرم افزار ddu قدیمیه رو پاک کن جدیده رو امتحان کن شاید درست شد 

ویرایش شده توسط Hadi2560
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...