رفتن به مطلب

5700xt یا 6600xt

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. 

با شرط درنظر گرفتن قیمت برابر کدوم رو پشنهاد میدید؟

با درنظر گرفتن اختلاف قیمت چطور ؟ 

خرید نسل 5000 اصلا توجیهی داره؟

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

ارادت
خب دوسته خوبم اختلاف قیمتی ک شما میگی چقدره؟
بعدش مقصد گیمینگ کوجاست ؟2 کی؟فول اچ دی؟

مثال میگم اگر با 1 2 تومن 6600 بتونی بگیری ک خب مشخصا خیلی بهتره 

5700xt هنوزم کارت خوبیه برای 2 کی و قول اچ دی

نزدیک ب 10 درصد 6600xt بهتر عمل میکنه تو تمامی رزولشن ها
در کلش انگار اپگرید شده ی 5700  هستش با مصرف کمتر

لینک به دیدگاه

11 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

ارادت
خب دوسته خوبم اختلاف قیمتی ک شما میگی چقدره؟
بعدش مقصد گیمینگ کوجاست ؟2 کی؟فول اچ دی؟

مثال میگم اگر با 1 2 تومن 6600 بتونی بگیری ک خب مشخصا خیلی بهتره 

5700xt هنوزم کارت خوبیه برای 2 کی و قول اچ دی

نزدیک ب 10 درصد 6600xt بهتر عمل میکنه تو تمامی رزولشن ها
در کلش انگار اپگرید شده ی 5700  هستش با مصرف کمتر

برای رزولوشن 1080 میخوام .بودجه ام با 5700 جورتره فقط نگرانی دارم از بابت نسلش و سنش.چون بیشتر پیگیر انویدیا بودم زیاد اطلاعات ندارم که چه امکاناتی رو بدست میارم یا چقدر اون ها مهمن. مثل نسل 20 انویدیا که الان یجورایی اشتباه محض خریدش.

لینک به دیدگاه

هنوزم پیدا میشه کارت 5700 گارانتی دار و بدون ماین من خودم داشتم فروختم 5 تومن با نزدیک 1 سال گارانتی 1 2 ماه پیش تقریبا
سری 2000 ک ب قول خودت عزیز کلا کنسله مگر اینکه سری 3 مثل 3060 و 3060 تی ای 
خب چقدره بودجت بگو یکم سرچ بزنیم تو ایسام ایناها
ببین بالا هم بهت گفتم 6600 اپگرید مستقیم 5700 هست البته این نظر منه
تقریبا جدیدا ترین دایرکتس ایکس رو ساپورت میکنه با اوپن سی ال و اوپن جی ال و ولکان
بوست کلاکش با مموری کلاش خیلی بالاتره از 5700

این لینک رو ی نگاهی بنداز 
https://www.techspot.com/review/2460-geforce-rtx-3060-vs-radeon-6600-xt/

لینک به دیدگاه

44 دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

سلام. 

سلام 
6600xt بگیرید بهتره ، ارزش اون 1 ، 2 تومنی که بینشون هست رو داره به نظرم .

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

سری 2000 ک ب قول خودت عزیز کلا کنسله مگر اینکه سری 3 مثل 3060 و 3060 تی ای 

منظورم اینه خرید نسل 5000 مثل 2000 انویدیا باعث میشه تکنولوژی خاصی رو از دست بدم؟ والا به یوتیوب و بنچمارکهاش اعتباری نیس یجا 5700 سرتره یجا 6600. 

یحتمل بودجه ام به 6600 برند خوب نرسه. بیشتر نگرانم خرید 5700 اشتباه باشه. 

گیمر انچنان کارکشته ای نیستم که سر 4 فریم بالاتر پایین تر تعصب بکشم. بیشتر نقص و ضعف معماری یا ability  و امکانات نرم افزاری رو میخوام متوجه شم. 

اینطور بپرسم شاید بهتره . خرید نسل 5000 مثل نسل 2000 انویدیا مکروهه؟ 😁 حالا خودم از نسل 1000 کوچ کردما

لینک به دیدگاه

10 دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

اینطور بپرسم شاید بهتره . خرید نسل 5000 مثل نسل 2000 انویدیا مکروهه؟ 😁 حالا خودم از نسل 1000 کوچ کردما

چ مدلی بوده؟

ارزش نداره بری سری 2000یا 5000 و توصیه نمی‌کنم 

بهتره بری سری 6000 یا هم 3000 

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

چ مدلی بوده؟

1070ti gaminx 

همون کارت هم برام کافی بود. منتها چون سنی ازش گذشته بود دلمو زده بود . فروختم با یه مبلغ جزیی  هم مدل بروز تر بگیرم

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

1070ti gaminx 

همون کارت هم برام کافی بود. منتها چون سنی ازش گذشته بود دلمو زده بود . فروختم با یه مبلغ جزیی  هم مدل بروز تر بگیرم

اره کارت خوبیه دوره 5700 رو خط بکش یا 6600 یا هم 3060

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز

6600xt مدل سافایر پالس دارم

کارت بسیار خوبی هست . قدرت بالایی داره در 1080 . فقط بخاطر وی رم پایین مناسب 4k نیست وگرنه قدرتش جوابگو هست و فریم پایین میشه تجربه کرد رو این رزولوشن

مصرف بسیار پایین و خنک

با سی پی یو 8100 دارم استفاده میکنم و قطعا گلوگاه هست ولی اصلا اصلا تو هیچ گیمی مشکل ندارم و فریم بالای 60 70 میشه بازی کرد.

در اینده نزدیک قصد ارتقا دارم تا  توانایی های کارت بیشتر عیان بشه اگه شما باندل قویتر داری که چه بهتر

یکی از بهترین کارت ها نسبت قیمت به قدرت دقیقا همین کارت 6600xt و 3060 هست. یعنی آغاز کارت های رده بالا نسبت به نسل 

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

اینو هم ی نگاهی بنداز

وسط مشاوره امکان گذاشتن لینک از بازارچه ندارید. بخش بازارچه جداست، بخش مشاوره جداست.

اگر مورد یا پیشنهادی دارید از بازارچه، پیام خصوصی بدین.

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Lawrence گفته است:

اگر یه سرچ تو گوگل کنی، با خیل عظیمی از مشکلات RX5000 مواجه میشی، از تصویر ندادن، و داغ کردن و مشکلات درایور گرفته تا دراپ FPS و این مسائل. که در نهایت به پایان تولید اون نسل منجر شد.

سری 20 انویدیا، مکروه نبود، صرفا از نظر قیمتی و یا قدرت نسبت به قیمت منطقی نبود. هرچند الان مثلا خرید 2060 نسبت به 3050 خیلی منطقی تره.

اگر بودجه خیلی محدوده من پیشنهادم INNO3D RTX 3060 TWIN X2 OC 12G هست، که حدود 13.700 قیمت داره، و اصولا 3060 بهترین کارتیه که در 1080p میتونه حداکثر فریم و امکانات رو به شما بده. هرچند از نظر مدل بهترین نیست ولی حداقل 3060 هستش.

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، Lawrence گفته است:

1070ti gaminx 

سلام. اگر تا الان کارت از انویدیا داشتید و تجربه کارت های ای ام دی را ندارید بهترین انتخاب 3060 یا 3060ti هستش. به نظرم اگر بودجه شما تا 8 تومن بتونه برسه انتخاب 3060ti خیلی منطقی تر و آینده نگرانه تر هستش که تو بازارچه به قیمت 7700 هم من دیدم. اگر هم که کارت ای ام دی داشتید بهترین انتخاب 6700xt هستش که راحت با حتی بودجه زیر 8 تومن هم ممکنه گیرتون بیاد و همینجا تو بازارچه هم یه مورد 8 تومنی هستش که شاید بتونید با صحبت کمی پایین تر هم تهیه کنید که با توجه به فریم دهی میتونه گزینه خیلی خوبی باشه.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

وسط مشاوره امکان گذاشتن لینک از بازارچه ندارید. بخش بازارچه جداست، بخش مشاوره جداست.

اگر مورد یا پیشنهادی دارید از بازارچه، پیام خصوصی بدین.

استاد عزیز

قانون جدید اعمال شده؟! تا حالا همچین چیزی ندیده بودم!!! منطق و دلیلش چیه؟ !!!

12 ساعت قبل، Lawrence گفته است:

سلام. 

اگه قیمت برابر باشه، قطعا 6600xt

اگه اختلاف ۲ تومن باشه، انتخاب سخت میشه.

اینم در نظر بگیرید که تقریبا تمام 6600xt ها مشکل کولر ندارن حتی مدل های اقتصادی ترش، مثلا چه پالس سافایر و چه دوال ایسوس هم خنک هستن هم سایلنت.

لینک به دیدگاه

32 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است:

استاد عزیز

قانون جدید اعمال شده؟! تا حالا همچین چیزی ندیده بودم!!! منطق و دلیلش چیه؟ !!!

یعنی چی قانون جدید؟

بخش بازارچه جدا از بخش مشاوره است. از روز اول انجمن هم همینطور بوده، اینطوری باشه از فردا هر کاربری توی بازارچه قطعه برای فروش داشته باشه میاد توی بخش مشاوره یا لینک تاپیک فروشش رو میگذاره یا عکس قطعه اشو میگه بیا اینو بخر، دیگه نمیشه بخش مشاوره رو جمعش کرد.

اگر قرار بود تو بخش مشاوره بیاییم خرید و فروش کنیم یا گذاشتن لینک از بازارچه بزاریم خوب پس اصلا چرا بازارچه زدیم؟

همینجوری هر کسی بیاد توی مشاوره قطعاتشو پیشنهاد بده دیگه، کی به کیه؟

خیلی اگر دلواپس فروش قطعات بازارچه هستید، یه چیزی داریم به اسم پیام خصوصی، خیلی محترمانه میتونید پیام بدین به شخص بگین فلان تاپیک رو یه نگاهی بنداز شاید به کارت اومد. یا اگر پیام دادن سخته، اشاره کنید در تاپیک توی بخش بازارچه کارت فلان رو برای فروش گذاشتن. خود طرف اگر بخواد میره چک میکنه خیلی راحت.

لینک به دیدگاه

22 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

یعنی چی قانون جدید؟

بخش بازارچه جدا از بخش مشاوره است. از روز اول انجمن هم همینطور بوده، اینطوری باشه از فردا هر کاربری توی بازارچه قطعه برای فروش داشته باشه میاد توی بخش مشاوره یا لینک تاپیک فروشش رو میگذاره یا عکس قطعه اشو میگه بیا اینو بخر، دیگه نمیشه بخش مشاوره رو جمعش کرد.

اگر قرار بود تو بخش مشاوره بیاییم خرید و فروش کنیم یا گذاشتن لینک از بازارچه بزاریم خوب پس اصلا چرا بازارچه زدیم؟

همینجوری هر کسی بیاد توی مشاوره قطعاتشو پیشنهاد بده دیگه، کی به کیه؟

خیلی اگر دلواپس فروش قطعات بازارچه هستید، یه چیزی داریم به اسم پیام خصوصی، خیلی محترمانه میتونید پیام بدین به شخص بگین فلان تاپیک رو یه نگاهی بنداز شاید به کارت اومد. یا اگر پیام دادن سخته، اشاره کنید در تاپیک توی بخش بازارچه کارت فلان رو برای فروش گذاشتن. خود طرف اگر بخواد میره چک میکنه خیلی راحت.

نه بزرگوار

نه تو قوانین انجمن همچین چیزیو دیدم و نه تو این مدتی که به فروم سر میزنم، تا حالا همچین چیزی رعایت شده.

بهتره که به جای برخورد سلیقه ای برید داخل قوانین انجمن قید کنید تا سو تفاهم برای کسی پیش نیاد که احیانا شما با یکی مشکل دارید و با یکی نه. این خودش هرج و مرج میاره.

البته تا همین الان هم که این فرمایش جدید شما اجرا نشده، مشکلی نبوده که بخواد نظم یا عدالت یا هر چیز دیگه انجمن زیر سوال بره.

اگر هم کسی فرض مثال تاپیک فروشش رو بذاره بدون دلیل و منطق مشاوره، بیشتر به فروش خودش ضربه میزنه و از واضحات هست و در موارد متعدد کسی اعتنایی نکرده.

این مساله ربطی به دلواپسی نداره ولی واقعا دلواپس هستم برای همه مون و این موارد نوعی کمک هست و نه بی نظمی و ... ، هر چند کسی به کمک هم نیاز نداشته باشه.

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Blueman6 گفته است:

نه بزرگوار

نه تو قوانین انجمن همچین چیزیو دیدم و نه تو این مدتی که به فروم سر میزنم، تا حالا همچین چیزی رعایت شده.

بهتره که به جای برخورد سلیقه ای برید داخل قوانین انجمن قید کنید تا سو تفاهم برای کسی پیش نیاد که احیانا شما با یکی مشکل دارید و با یکی نه. این خودش هرج و مرج میاره.

البته تا همین الان هم که این فرمایش جدید شما اجرا نشده، مشکلی نبوده که بخواد نظم یا عدالت یا هر چیز دیگه انجمن زیر سوال بره.

اگر هم کسی فرض مثال تاپیک فروشش رو بذاره بدون دلیل و منطق مشاوره، بیشتر به فروش خودش ضربه میزنه و از واضحات هست و در موارد متعدد کسی اعتنایی نکرده.

این مساله ربطی به دلواپسی نداره ولی واقعا دلواپس هستم برای همه مون و این موارد نوعی کمک هست و نه بی نظمی و ... ، هر چند کسی به کمک هم نیاز نداشته باشه.

بزرگواری از خودتونه، شما برادر تا حالا نه اخطار گرفتی، نه تا حالا اسپم دادی، نه تا حالا هیچ کار منفی یا خلاف قوانینی انجام ندادی، الان هم توی این مواردی که من تذکر دادم، هیچ کدوم شامل حال شما نبوده، یعنی من الان بیام هر بحثی کنم، بیخوده چون شما همه جوره کاربری مثبت با نقش مثبتی. بنابراین اصلا این بحث بیخوده. مثل این میمونه، پلیس سر چهار راه داره راهنمایی میکنه ترافیک بوجود نیاد، بعد راننده ای که همه ی قوانین رو رعایت میکنه بیاد اعتراض کنه چرا وایسادی راهنمایی میکنی که ترافیک بوجود نیاد. خوب من الان چی باید دقیقا بگم؟ انجمن مدیر داره و اگر چیزی رو به اشتباه انجام بدم ایشون مارا به راه راست هدایت میفرماید.

بنابراین از ادامه این بحث در این تاپیک صرفه نظر میکنم، و با اجازتون اگر خواستین در پیام خصوصی با هم ادامه میدیم.

موفق باشین.

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Blueman6 گفته است:

والا گراف واس من نبود دیدمش تو بازارچه 
گفتم پیشنهاد بدم ب این دوستمون 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...